• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

10 Aller Beste Stedene I Texas For Å Besøke {UPDATED}

ByEcho

Jul 14, 2021

En av de største statene i USA, Texas er helt enorme og helt episke å utforske. Med masser av byer, nasjonalparker og kyst-retreater, det er den slags stat som har fått en noe for enhver type reisende. Pluss, du vil ikke være tapt for ting å gjøre med alle de beste stedene i Texas spredt over hele staten.

Du kommer til å bli bortskjemt for valg!

Vi hadde den mest fantastiske tiden på vår tur over Texas og helt elsket hvordan ulike staten er. Selvfølgelig, du har fått den historiske steder i San Antonio, i byens travle sentrum-området i Houston, og Austin (som har en så kul vibe), men det er så mye å se utenfor byene, også!

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av ditt besøk til Texas, jeg ønsket å dele noen av de beste perler som vi er pladask for!

Beste Stedene I Texas For Å Besøke

Ta en titt nedenfor, på de beste stedene i Texas for å besøke. Ha en fantastisk tid på å utforske og kjører over hele staten.

1.) San Antonio

Den andre byen vi besøkte når du reiser gjennom Texas, San Antonio er en total behandle for å utforske. Det er slik en herlig by å utforske og flott for en lang helg storbyferie.

Når du er her, sørg for å først stoppe på Alamo, en av de beste stedene i Texas som du ikke kan gå glipp av. Historisk sett siden av Slaget ved Alamo (tilbake i 1836), det er en av statens mest ikoniske steder knyttet til Texas uavhengighet. Ligger i sentrum-området i San Antonio, det er et utrolig sted å utforske, spesielt med kapellet og lang brakker, også.

Etterpå kan du ta deg en spasertur nedover San Antonio River Walk, som vi besøkte hver natt! Følgende bredden av elven, det er en helt pittoreske området er fylt med små restauranter, barer og al-fresco foodie steder å ta en matbit.

Ikke fancy gå? Hoppe om bord på en av båtene som går opp og ned elva i seg selv. Det er så avslappende og perfekt liten tur etter å fylle magen.

Hvis det er museer du er ute etter, leder i Witte Museum eller Museum of Art. Begge er helt utrolig, og huset tusenvis av gjenstander og kunst som er bare for god til å gå glipp av.

Tower of Americas, San Antonio TexasSunset i San Antonio på Tower of The Americas (5)Solnedgang i San Antonio på Tower of The Americas (8)
Oh, og for en flott solnedgang, hodet til toppen av Tower of the Americas. Vi elsket utsikten fra her og elsket dukker opp etter en spasertur rundt La Villita Historiske Arts Village.

2.) Big Bend National Park

Big Bens National Park kan bare være ett av de beste stedene i Texas for å besøke den flotte naturen! Ligger langs den vestlige grensen til Texas, det er den slags sted som har mye å se og gjøre for et par dager tur.

Når du er her, sørg for å vandre i South Rim trail, som er så vakker. Ja, det er rundt 12 km (og ikke for svak-hearted) det er den type tur som er verdt utfordringen. Skjønt, og sa at aldri hodet ut på en tur hvis du er ikke helt overbevist om at du kan fullføre stien. Dette er spesielt sant med krevende turer som South Rim trail. Hvis du er usikker, sjekk-i

See also  12 Aller Beste Ting Å Gjøre I San Antonio, Texas {UPDATED}

på Chisos Visitor Center før du begir deg ut. Denne måten, du vil få en oppdatering på lokale forhold.

Alternativt kan du hoppe på de Santa Elena Canyon Stien som følger elven, Rio Grande og den internasjonale grensen til Mexico. Bare sørg for å pakke bråte av solkrem og rikelig med vann. Denne stien kan være tøff på en solrik dag.

Oh, og ikke glem å stoppe på Santa Elena Canyon Overse som er lett tilgjengelig med bil.

Ikke fancy fotturer? Drive Ross Maxwell Scenic Drive som strekker seg utover Muldyr Ører Synspunkt er det helt kult.

3.) Austin

Et perfekt stoppested når du kjører vestover fra Houston, Austin er fylt med den kuleste kaffe flekker, restauranter og barer som gjør denne byen helt det gøy!

Avhengig av hvor lenge du bruker (jeg vil foreslå at minst et par dager), sørg for å besøke Texas State Capitol Bygning som dateres helt tilbake til 1800-tallet.

Akkurat som da den ble bygget, Capitol-Bygningen fortsatt har den samme prestisje og historie som lett setter det som en av de beste stedene i Texas for å besøke.

Best av alt, det er virkelig lett å følge en selv-guidet tur av den grunn eller en omvisning på selve bygningen. Disse vanligvis finner sted hver 30-45 minutter, og det er vel verdt å bli med.

Også, ikke altfor langt unna ligger Bullock Texas State History Museum hvor du kan bokstavelig talt tilbringe dager på innsiden! Det er så mange exhibition halls og viser frem den stadig skiftende historie i Texas. Det er ganske kult!

Lyst på en gasse bort fra byens gater? Head over til i nærheten av McKinney Falls State Park. Løypene rundt Onion Creek er så avkjølt og avslappende for en helg tur.

Til slutt, hvis du har tid, som leder over til Hamilton Basseng Bevare som er så vakre.

Bare FYI, kan du svømme i bassenget, må du være forberedt på at de kan kansellere dette på kort varsel. Angivelig, det er noe å gjøre med bakterier nivåer som kan blomstre og nedbør som kan gjøre dem litt usikre. Alltid sjekk før du begir deg ut!

Etter en dag med utforsking, som leder over til Uchiko for sine yummy sushi. Du vil ikke bli skuffet.

4.) Amarillo

Ligger like ved det historiske Route 66, Amarillo og er et perfekt stoppested for å utforske og hvile seg når de besøker de beste stedene i Texas.

En gang her, ta litt tid til å utforske den vakre Amarillo Botanical Gardens og Amarillo Museum of Art. Deres både vakre steder å besøke, spesielt når du er på en dagstur til byen.

Pluss, hvis du er ute og kjører, stoppe på Cadillac Ranch som er langs Route 66 i seg selv. En kunstinstallasjon av Cadillac-biler (halv -sank ned i bakken), det har en new-age-Stonehenge vibe det er faktisk ganske kult å se.

Etterpå kan du gå over til Palo Duro Canyon som er rundt en 30-minutters kjøretur fra sentrum av Amarillo. Områdene rundt Capitol Mesa og Fyret Toppen er bare fantastisk.

Du vil også finne massevis av stier fra lett til hard som gjør det til et flott sted for en ettermiddag bort fra selve byen.

See also  9 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Sacramento

Til slutt, hvis du kjører den historiske Route 66 gjennom Texas, ikke glem å stoppe på Shamrock for litt nysgjerrige rundt.

Det er rundt en 90-minutters kjøretur øst for Amarillo og er perfekt for en pitstop for en time. Plus, vil du få se Tårnet-Banestasjon og U-Slippe Inn Cafe som er helt ikoniske. Det har vært rundt i flere tiår og er noe av en institusjon på Route 66.

5.) Guadalupe Mountains National Park

Rett på grensen til New Mexico, Guadalupe Mountains National Park er en av de beste stedene i Texas for å besøke hvis du ønsker litt tid i den store utendørs.

Parken i seg selv er helt mangfoldig, med flotte skoger, store fjellområder, ørkener, dype kløfter, også! Du kan selv komme til å se noen av ørkenen dyr, også. Dette betyr at du bør se opp for klapperslanger, spesielt når vandring på stier.

Snakker av fotturer, kan du også ta turen til Pine Springs Canyon for noen av sine fantastiske løyper. For noen av de beste, følg Devil ‘ s Hall Sti eller Pine Springs Trailhead som grener av med massevis av stier som krysser området. Det er deilig!

Oh, og som med alle på tur, alltid være ansvarlig. Hvis du ikke er sikker på hva du trenger, så pop i Pine Springs Visitor Center, hvor områdene kan prep deg for den mest passende tur for deg.


6.) Dallas

Ligger i den nordlige delen av staten, Dallas er noen ganger glipp av hvis du er overskriften på en bredere OSS veien tur over Texas. Skjønt, med det bare blir en 3 timers kjøretur fra Austin, det er den slags by som er ganske lett å gå.

Etter å få til Dallas, din første port-of-samtalen har til å være Museum of Art; det er helt utrolig, og muligens en av våre favoritter i hele Texas. Grunnlagt godt over 100 år siden, det har tusenvis av biter. Som du spasere, se opp for den ikoniske maleri av Jean-Baptiste Marie Pierre (Bortføring av Europa) som var malt helt tilbake på 1700-tallet.

Så, etter å få din kunst fyll, pop over til den fantastiske grunnlag av Dallas Arboretum. Ikke bare for sommeren, denne hagen har hauger av sesongbetonte arrangementer og blomstrer som gjør det til et helt nydelig sted å besøke når som helst på året. De har til og med en Christmas village i desember!

Lyst på en adrenalin-fulled dag? Kom deg over til Six Flags Over Texas. Det er en stor fornøyelsespark som har en hvit-knoke ritt som vil forlate din sår hals fra å skrike! Du kan lett tilbringe en hel dag her.

Oh, og ikke glem å besøke the Traders Village loppemarked. Den har alt og alt du kan tenke deg! Fra antikviteter, gamle funn til Beanie Babies (husker dem?). Plus, det har massevis av foodie leverandører og en retro messeområdet det er helt kitsch.

7.) New Braunfels

Ikke så langt fra San Antonio, New Braunfels er ganske enkelt å besøke når du er på vei mellom Austin og San Antonio. Faktisk, det er et perfekt lite stoppested for en liten chillout.

Etter å ha tatt en liten spasertur utenfor St. Peter and Paul ‘ s Church, få deg over til Schlitterbahn Waterpark. Det er en perfekt kule-ned spot i Texas og en ganske morsom dag! Pluss, de lysbildene er bare så gøy.

See also  9 Beste Tingene Å Gjøre I Southampton, England {UPDATED}

Leter du etter noen velsmakende mat og håndverket øl? Head over til å Kaste & Oppstyr som er noe av en legende i New Braunfels. Deres burgere og sesongbasert brygger er så god.

Hvis det ikke er din ting, gå over til helt uformell Huisache Grill. Deres svertet steinbit er så yummy.

Også, like utenfor New Braunfels gatene er Natural Bridge Huler, også. Det er en av de største grottene i Texas, og vel verdt et besøk for en tur. Bare prep på forhånd for at fuktighet!

8.) Padre Island

Leter du etter en øy eventyr? Deretter Padre Island er for deg. Det er en av de beste stedene i Texas til å utforske på den sørlige kysten.

Selvfølgelig, en gang her, du må bruke litt tid på å besøke Padre Island National Seashore og Whitecap Stranden for sine sandstrender strekker seg. Det er helt salig.

Også, ikke glem å ta en spasertur opp Bob Hall Pier og ta en matbit i Texas i Mesquite BBQ. Det er ingenting fancy, men er et flott sted for BBQ i Padre Island. Deres røkt brisket er så god.

9.) I Galveston

Ikke så langt fra Houston, Galveston er ganske enkelt å besøke for en dagstur fra byen (eller lenger chillout).

Med flotte strender, det historiske sentrum og mange av foodie ledd, det er den slags sted som er perfekt å slappe av.

En gang i byen, sørg for å tilbringe mye tid på Glede Brygge som er veldig moro. Rides er episke og strendene er bare nydelig, også!

Nærliggende, du har også fått Moody Herskapshus som ble bygget. tilbake på 1800-tallet og er helt nydelig inne. Det føles nesten som om du er stepping tilbake i tid.

For en matbit, sjekk ut Gilhooley Restaurant og Oyster Bar. Gilhooley er en Gammel Skole-Restaurant som er helt uformell og velsmakende. Plus, sin hjemmelagde reker gumbo er alt.

Selvfølgelig, du har å ha noen av sine østers og deres signatur Gilhooley er Krydret Margarita, også!

10.) Houston

I utgangspunktet, Houston skulle bli en rask stoppested for oss på vår tur rundt i Texas, men etter ankomst, bestemte vi oss for å bli litt lenger. Vi er så glad for at vi gjorde!

Sannsynligvis den største byen i Texas, Houston har mye å gå for det og det er veldig morsomt å besøke for en morsom tur.

Etter å ha sjekket inn på hotellet, hode rett utenfor for å utforske sentrum av området rundt Museum of Natural Science. Vi er helt elsket blanding av museer, parker og sære foodie flekker som gjør Houston så stor!

For en yummy brunsj, som leder over og ta tak i en tabell på Frokost Klub. De har noen av de herligste vafler i hele Texas!

Oh, og for en dagstur fra sentrum, hodet på over til Space Center Houston. Det er en av de beste stedene for å lære om utforsking av verdensrommet, romferder og, selvfølgelig, NASA ‘ s ikoniske prosjekter.

Det er så mye moro, og du vil helt geek ut hvis du er i verdensrommet så mye som meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *