Blir den største alpine lake i Nord-Amerika betyr at en veldig stor ting for Lake Tahoe, at det er utømmelige! Ikke bare det, med det som ligger mellom snødekte fjell, og er omgitt av flotte furuskog, det er en totalt gem å besøke. Men, min erfaring er at det kan være vanskelig å finne de beste tingene å gjøre i Lake Tahoe-området i løpet av turen. Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele mine favoritt steder å se i og rundt Lake Tahoe-området i seg selv.

Jeg elsket å besøke Lake Tahoe og først klappet øyne på det via California side i varmen av sommeren. Det var fantastisk og elsket hvert sekund av min tid rundt innsjøen. Siden da, vi har vært på de beste stedene i California og Nevada utallige ganger, med Lake Tahoe blir en favoritt.

Pakket full til randen med steder å se, Lake Tahoe, er en av de beste reise steder i landet hvis du er glad i friluft.

Den har alt fra klønete natur spaserturer, høy-oktan vann sport, pulveraktig skibakkene og selv krevende fjell-klatrer. Stol på meg, Lake Tahoe-området og området rundt er bare fantastisk og vel verdt en gasse på en road trip rundt i California, eller mens i Nevada.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Lake Tahoe når du besøker. Ha det gøy å utforske!

1.) Emerald Bay State Park (Nasjonalpark)

Mange stier rundt Lake Tahoe føre til Emerald Bay State Park, en utpekt Nasjonal Naturlig Landemerke og en Undersjøisk State Park (nasjonalpark) på grunn av sin flotte natur.

Ligger på vest kysten av Lake Tahoe, Emerald Bay State Park er et populært sted å besøke for sin stier og en jump-off point for å utforske Vikingsholm mansion (som er vert for sommer turer), som er flott for å utforske.

Plus, fra her, kan du kajakk den uberørte fjæra i Emerald Bay i seg selv. Lei en kajakk fra Kajakk Tahoe og gå ut på åpent farvann for beste morgen eventyr. Det er så rolig.

Også, for noen storslått utsikt, hodet mot Emerald Bay State Park Utkikk. Fra her, vil du få noen storslått utsikt over Lake Tahoe, og det er det perfekte utgangspunkt for å vandre ned til fjæra i seg selv.

For noen låter, head over til den Tallac Historic Site (i nærheten av park). Det er en klynge av historiske eiendommer gjort mer populær med sine festivaler det vert.

To-dagers Gatsby Festival, som arrangeres i August, er uten tvil en av de beste. Med en streng av jazz, konserter, tema og hendelser, og Brølende Tjueårene parter.

See also  Insider er Praha: Turist Feller å Unngå, Ting å Gjøre, Hvor du skal Spise - Hva du trenger å vite {2021}

Alternativt, Valhalla Eiendom vert den ikoniske Valhalla Kunst, Musikk og Teater Festival, også. Denne har en full oversikt over kulturelle forestillinger, forestillinger og arrangementer på forskjellige steder i boet.

Til slutt, etter at alle som utforsker, som leder over til Eagle Point Campingplassen. Bare sørg for å slå leir på en ansvarlig måte som svart bjørn hyppige Emerald Bay ganske regelmessig.

2.) Kings Beach

Ligger på den nordlige bredden av Lake Tahoe-området, et besøk i Kings Beach er et must som en del av en bredere road trip mellom California og Nevada.

Fylt med uavhengige butikker, og mat flekker, det er den slags sted å forankre deg selv for et par dager tur rundt den nordlige kysten.

Etterpå, hodet mot Kings Beach State Recreation Area, som er oversådd med rasteplasser for å slappe av på stranden. Plus, kan du til og med leie en paddleboard eller kajakk hvis du ønsker å komme seg ut på sjøen i seg selv.

Alternativt, kan du bruke litt tid på ikoniske Passbåt Stranden eller gå for utsikten til den Historiske south lake Brann Utkikk. Ja, det kan være bratt til tider, men det er en relativt kort og lett tur for de fleste turgåere til å fullføre.

3.) Echo Lake

Rundt en 25-minutters kjøretur fra bredden av Lake Tahoe, Echo Lake er vel verdt en gasse for et par timer galavant.

Populært i de varmere sommermånedene, Echo Lake er et perfekt sted for overskriften på vann, mens det omkringliggende området arrangerer massevis av turstier, spesielt Innsjøen Aloha Trail, som er så vakker.

Lavere Ekko har en nydelig piknikområde og er helt avkjølt. Best av alt, du vil ikke finne noen enorme folkemengder eller hordene av folk her. Det er ganske stille.

Avhengig av når du besøker, kan du også partner i dette opp med en ski tur til Sierra-at-Tahoe Resort som er rundt 5 km unna. Bare pass på å bestille heiskort og ski utleie og se opp for foodie flekker på toppen av fjellet – de kan være kostbar!

4.) D. L. Bliss State Park (Nasjonalpark)

Bare sjenert av Emerald Bay, besøker D. L. Bliss State Park er en av de beste tingene å gjøre i Lake Tahoe-området hvis du leter etter litt fred og ro. Du ser, det er et område som ikke er virkelig bygget opp på alle og føler seg som en million miles away fra kjas og mas i byene.

See also  Hvordan til å Planlegge den Perfekte vinterferien 2021- siste Travel guide{UPDATED}

Lyst til å bo over natten? Campingplassen er tilgjengelig hvis du ønsker å overnatte, med massevis av telt flekker, firepits, og dusj områder for å starte opp.

Følelsen aktiv? Det er en haug av kajakk muligheter på Lester-Stranden og fotturer Rubicon Stien for å se den Historiske Rubicon Point Light er et must for utsikten.

Oh, og ikke glem den koselige Calawee Cove Beach som kan bli oppdaget på bunnen av parken.

5.) Tahoe Rim Trail

Hvis du er klar for en utfordring, det Tahoe Rim Trail vil gi all moro, spenning og verkende kalver som du leter etter.

På hele 165 km lang, dette loop trail sirkler rundt Lake Tahoe-området og kan være ferdig i seksjoner eller i en mektig gå! Personlig, for store turer som dette, jeg bare velge seksjoner som jeg ønsker å besøke de fleste. På denne måten kan du ta opp mange mindre dag-turer på flere trailheads snarere enn bare å være utmattet på en lang løype.

Passerer gjennom Øde Dalen og Carson Rekkevidde, Tahoe Rim Trail vil gi deg sweep panorama av fjell, innsjøer og enger langs veien. Det er fantastisk.

Bare sørg for å pakke et par gode fjellstøvler, rikelig med SPF og alltid vandre på en ansvarlig måte som bærer også ringe Lake Tahoe hjem.

6.) Tonn. Tallac Tur

På 9,735 føtter, Mt. Tallac er en av de høyeste fjelltoppene rundt Lake Tahoe.

Selv om ruten i seg selv er utfordrende for en gjennomsnittlig turgåer, hele reisen, og utsikten på toppen vil være så verdt det. Ta deg gjennom løs stein og knust granitt, Mt. Tallac Turen vil gi deg flott utsikt over Falne Blad Lake og en nær-opp møtet med Gilmore Lake og Katedralen Lake underveis.

På toppen, vil du se noen storslått utsikt over Lake Tahoe. Pluss et fantastisk panorama av Granitt Lake, Falt Blad Lake, og Øde Villmark, også!

Bare husk, som jeg har sagt før, dette er en tur for de mest erfarne turgåere blant oss.

7.) Sand Harbor State Park (Nasjonalpark)

Ligger på Nevada siden av Lake Tahoe, de femti-pluss dekar av Sand Harbor State Park (nasjonalpark) er helt nydelig å nyte.

Med sandstrender, duftende furuskog (jeg kan fortsatt huske den lukter), og skjulte viker, det er en av de beste tingene å gjøre i Lake Tahoe når i Nevada.

Perfekt for enten en treg dag med sightseeing eller en mer opplevelsesrik tid fylt med vann aktiviteter, det er den slags sted som har fått en liten bit av noe for alle.

See also  9 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Windsor, England Den komplette reiseguide {UPDATED}

For sistnevnte, Sand Harbor-Utleie er en go-til målet hvis du ønsker å leie en kajakk. Plus, Sand Point Nature Trail og Memorial Punkt i Løypa tilbyr praktfull utsikt over bukter og strender.

Oh, og ikke glem å bestille billetter til Lake Tahoe Shakespeare Festival som vert for noen episke utendørs forestillinger midt i parken.

8.) Eagle Rock Tursti

Ligger et par hundre meter over den viktigste området i Lake Tahoe, Eagle Rock er en vulkansk frembrudd som har noen blendende utsikt over området.

Nå, fordi det ligger på den vestlige kysten til Lake Tahoe og bare fire kilometer unna Tahoe City, Eagle Rock Hiking Trail er et lett tilgjengelig og svært populær turløype i Lake Tahoe. Dette betyr at du kan fullføre stien i ca 20 minutter, og umiddelbart bli belønnet med en fantastisk utsikt over Lake Tahoe-området og hvor store området faktisk er.

Skjønt, den eneste ulempen er at det kan bli ganske travelt i perioder med stor aktivitet. For å unngå en overfylt sti, som leder over første tingen i morgen, og unngå helgene.

9.) Ed Z’berg Sugar Pine Point State Park

Uansett om du leter etter et innendørs tur eller en utendørs eventyr, Ed Z’berg Sugar Pine Point State Park (nasjonalpark har alt. Plus, det er en av de beste tingene å gjøre i Lake Tahoe hvis du reiser ned fra Tahoe City mot den sørlige grenser i fjæra.

Sørg for å utforske Hellman-Ehrman Herskapshus som er helt utrolig. Det var en gang den ferien residensen til den overdådige familie av finansmannen Isaias W. Hellman. En gang her, du kan omvisning inne i slottet og ta en nysgjerrige rundt det indre. Du vil få se den autentiske Navajo tepper og redwood panel av spiserom.

Hvis du er på besøk i sommer, vil du sannsynligvis ønske å dra på noen av sine løyper.

I løpet av vinteren, eller kjøligere månedene, hodet til nærliggende Homewood Mountain Resort som har noen av de beste ski løypene rundt Lake Tahoe. Utsikten er fenomenal, og de har en haug av serier for alle ferdighetsnivåer.

10.) Tahoe Treetop Adventure Park (Tahoe City/Granlibakken)

En helt annen form for utendørs aktivitet, Tahoe Treetop Adventure Park er en må-besøke stedet for å strekke på den grunnleggende ideen om dette.

Med tre-topp plattformer, ziplines, og broer (opp til 50 meter høy), Tahoe Treetop Adventure Park er så mye moro. Selv om du synes å trene muskelgruppene du ikke engang visste du hadde! Jeg var verkende så dårlig etterpå!

Leave a comment