Sør-England har så mange perler for å utforske! Fra Romerske byer som Badekar, de bølgende åsene i Cotswolds og, selvfølgelig, den vakre livlige og vakre byen Bristol. Ligger bare sjenert av Severn Elvemunningen (ca 25 minutter vest for Badekar) det er en haug av episke og beste tingene å gjøre i Bristol for et lite besøk. Faktisk, vil du bli bortskjemt for valg!

Du ser, Bristol er et flott sted å plassere deg selv for en liten storbyferie, men også for å oppdage områder rundt Cheddar Gorge og bredere Somerset (noe som gjør for en flott tur).

Over flere år, og vi har besøkt Bristol utallige ganger, og elsket hvert sekund av det, spesielt for alle foodie steder, museer og Banksy art som omgir byen. Du ser, Bristol har noen ganske forskjellige bydeler og områder for å utforske gir det de vibe eller en mye større by.

Så, for å hjelpe deg med å navigere på som steder å se og å unngå, jeg deler noen av våre beste tingene å gjøre i Bristol når du besøker.

Har beste tid på å utforske Bristol!

1.) St Hakk Markedet

St Hakk (eller St Nicholas) Markedet går av High Street og er veldig lett å besøke når du er i sentrum av Bristol. Ikke bare det, det er en av de beste tingene å gjøre i Bristol hvis du er fancying noen street mat eller sære boder som linje markedsområde og Exchange Hall selv.

Det gir en mektig punch med mangfoldet av små steder å besøke. For vintage books, hodet opp av Leopard Bøker og stopp av Smykker Lane for noen pyntegjenstander.

Hvis sult streik, pop i Chili Pappa for sine flammende hotpots eller Eatchu for deres Japansk street mat som gyozas. Yum!

2.) Se verker av Banksy

Sannsynligvis en av Bristol mest berømte kunstnere, Banksy har venstre ganske et par stykker av hans kunst rundt om i byen for å se.

Hvis du våget seg inne M Skur, er det sannsynlig at du vil ha skimtet Grim Reaper som en gang var på siden av en båt i Bristol Harbour?

Selv om ikke bekymre deg hvis du gikk glipp av det, det er ganske mange flere som er spredt over Bristol.

Bare sjenert av SS Great Britain er “Jenta med Hull i Trommehinnen” (Se Google Kart her). Det er en ta på Vermeer er “Pike med perleøredobb” selv, mangler en perle og få en sikkerhet alarm på sin plass.

See also  10 Beste Tingene Å Gjøre I Albuquerque, New Mexico - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Utover Harbour-området i Bristol, kan du spot “Vel Hang Elsker” på Frogmore Street. Her vil du se en utro par gjemmer seg fra en ganske sint partner! Interessant, dette er den aller første rettslige street art i hele England. Du kan finne sitt sted (på Google Maps), her.

Oh, og hvis du er i Stokes Croft, sørg for å se etter “Mild, Mild West” som står i en av Bristol mest pulserende områdene (se her).

Se Banksy ‘ s art er lett en av de beste tingene å gjøre i Bristol, det er alltid så gøy å finne og ganske føles som skattejakt over hele byen. Bare hold utkikk etter nye og kommende art at Banksy fortsetter å vise over Bristol.

3.) SS Great Britain

Helt tilbake på 1800-tallet, og SS Great Britain var den lengste passasjerskip i hele verden! Selvfølgelig, dette har blitt tatt over av dyr som seile på havet i dag, men dens betydning og historiske betydning er episk å se.

Ligger på Spike Island (ca 20-minutters spasertur fra M Skur), det er et flott sted for å lære mer om sin arv, dockyard seg selv og Brunel seg selv. Du kan lett tilbringe to timer å vandre på utstillinger og skipet selv, og gjør det til et perfekt stoppested for en ettermiddagstur.

Når ombord, sørg for å sjekke ut den nydelige Servering Saloon og Promenade Dekk, også. Det er ganske episk å se.

4.) M Skur & Harbourfront

En av mine favoritt museer i Bristol, M Skur er basert i harbourfront område av byen, en kort spasertur fra princes Street Bridge.

Når vi går til Bristol, har jeg alltid kom til å besøke dette området av byen, som er helt nydelig på en solrik Bristolian ettermiddag. Etter dukker inne, sørg for å utforske Bristol Folk Galleri som fokuserer på funn som er gjort i Bristol og påfølgende sombrer forgagne tider; som byens rolle i den Transatlantiske slavehandelen.

Etterpå kan du ta en vandre rundt Whapping Wharf og stoppe ved noen av de uavhengige kafeer, barer og små butikker her. Vi elsker naturen Øl for en ettermiddag tipple av lokale øl. Disse gutta vet sine ting!

Hvis du føler deg sulten, ta en pose med fersk kokt fisk og chips fra Salt & Malt (et par meter unna). Serveres med mushy peas og surringer av salt og eddik!

Lyst til å bytte gå for noen hjul? Head over til Bristol Tandem Leie (2-minutters spasertur fra M Skur) og leie en tandem sykkel for å utforske havna og bredere Bristol seg selv. Det er så mye gøy!

See also  Hvordan få tid for deg selv og din partner når du har reise - Ny Reise tips{UPDATED}

Oh, og pass på å gå inne Spike Island Gallerier og kunstneriske arbeidsområder. Det er alltid noen slags kule og spennende utstilling som skjer.

5.) Clifton Suspension Bridge

Se Clifton Suspension Bridge er en av de beste tingene å gjøre i Bristol som er helt ikoniske og kan ikke bli savnet i Bristol. Du ser, det er en annen bragd engineering Brunel og står stolt over Elven Avon.

Nå, det kan føles som en bit av en spasertur fra Queen Square (ca 40 minutter), men det er vel verdt det for de synspunkter og for å lære mer om historien i senteret.

Etterpå kan du ta en vandre mot Clifton Observatory og ta i utsikten fra St Vincent ‘ s Bergarter. Det er en av våre fav bilde plasser for bridge.

For en kveld middag, bestille bord på Beite for en av Bristol beste biff. Deres Châteaubriand er alt!

6.) Cabot Tower

Brisker i Brandon Hill, Cabot Tower ble bygget i det 19. Århundre for å feire John Cabot ‘ s reise fra Bristol til Nord-Amerika 400 år tidligere.

Ta en vandre rundt Bristol eldste park og hodet til toppen av Cabot Tower for noen nydelig utsikt. Best av alt, det er helt gratis å klatre.

Plus, det er ganske lett å partner et besøk til Bristol Museum and Art Gallery som er et steinkast unna.

7.) Gallerier & Museer

For meg, en av de beste tingene å gjøre i Bristol er å utforske sine museer. Som jeg nevnte, M Skur er et sted du ikke kan gå glipp av, men det er et par andre perler som er strødd over hele byen, også.

Hvis du er rundt Bristol University eller Berkeley Square være sikker på å komme til Bristol Museum & Art Gallery. Ligger inne i tusenvis av år med historie; fra mumier å dinosaurer!

En av de mer oversett skatter i Bristol, i Red Lodge Museum (på Park Row) er en vel verdt å ta spasere inne. Her vil du få til å vandre den Store Oak Room med sine flotte vegger med panel og se århundrer av historie og kunst som pryder veggene. Faktisk, det føles som om du har gått tilbake til det 16. Århundre.

Etterpå, ta en rusletur Park Street og gå til Vintage bruktbutikk og Uncle Sam ‘ s. Men, ikke forvent store gode kjøp; det er en fashion-forward stedet og prisene er litt brattere enn tradisjonelle sparsommelighet butikker.

See also  12 Beste Stedene I Utah For Å Besøke Den endelig reiseguide {UPDATED}

Oh, og ta en doughnut og bakt noen godbiter eller brunsj fra Pinkmans at trylle frem en appetittvekkende vaniljesaus dyppet brioche drøm.

8.) Bristol Cathedral (Katedral

England er bare hall church-Katedralen er basert midt i Bristol, noe som gjør det vanskelig å gå glipp av når du utforsker byen for første gang. Ligger på bredden av College Green, Bristol Cathedral har eksistert i hundrevis av år.

Når du er inne, være sikker på å utforske den vakre east end av katedralen i seg selv; det er fantastisk, spesielt den hvelvede nave.

Også, Kapittel Huset, som er sagt å være en av de fineste Norman rom i verden som kan dateres tilbake til 1100-tallet.

9.) Gloucester Road & Stokes Croft

Stokes Croft litt minner meg om Camden Town i London! Det er helt forskjellige, er ganske kunstnerisk og har en veldig tydelig følelse fra resten av Bristol.

Med en mer “edgy” atmosfære, og det er den type sted som er fylt med bohemian forhandlere og uavhengige butikker, spesielt rundt Gloucester Road. Du ser, det er ofte sagt å være Europas lengste gate som fokuserer på uavhengige bedrifter som trives i området.

Stokes Croft føles som en stor open-air art gallery, fylt med street art så langt du kan se! Som jeg sa, det er et flott sted for å lese butikker, men det har også fått en haug med barer og spisesteder som er flott for en kveld ute.

Sørg for å stoppe på Pieminister for noen av de herligste paier i sør-England. Ingen spøk, de er deilige! Også, for noen velsmakende Sri Lankas hoppers, som leder over til Coconut Tree (på Gloucester Road). Be for ekstra kjølig for et kick.

10.) Bristol International Balloon Fiesta

Som finner sted i August, opplever Bristol International Balloon Fiesta er fantastisk og kan ikke bli savnet. Faktisk vil jeg gå så langt som å si å arrangere turen rundt datoer hvis du allerede er på besøk i varmere sommermånedene.

Helt gratis å delta (med mindre du vil sikker parkering), det er lett en av de beste tingene å gjøre i Bristol som er så unik.

Med hundrevis av ballonger å ta til himmelen, nightglow hendelser, fyrverkeri og et karneval stemning, kan du bokstavelig talt tilbringe dager soaking i fiesta.

Leave a comment