Det kan være en av de minste byene i England, men ikke la størrelsen lure deg – det er utrolig å besøke. Ikke bare det, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Wells (og utenfor) som gjør det til et flott lite feriested i Somerset.

Over flere år, og vi har besøkt Brønner mange ganger og det blir aldri gammelt! Vel, egentlig er det ikke (det er virkelig historisk), men et besøk er alltid utrolig, og det er en total fryd å utforske.

Selv om du ikke lyst til å tilbringe aldre i Brønner, kan du enkelt besøke for en dag på tur. Det er ikke altfor langt fra de beste stedene i Bristol og all historien i Badekar.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid, har jeg spratt over noen perler som vi elsker så mye! På denne måten kan du bruke din tid rusler de brosteinsbelagte gatene og utforsking av alle byens historie.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Brønner i Somerset. Ha en fantastisk besøk!

1.) Wells Katedral

Okay, la oss starte med de store… du ikke kan besøke Brønner uten å utforske Wells Katedral. Det er helt ikoniske og enkelt en av Englands mest strålende bygninger å se.

Faktisk, Det er Englands første Gotiske katedralen og det er sagt at byggingen tok en heidundrende 300 år!

Katedralen skjønnhet er imponerende og kan sees over hele byen. Det rager over gatene, og hele bygningen er imponerende, spesielt vest fasade.

Inne i katedralen i byen WellsBest Ting Å Gjøre I Brønner
Du vil se hva jeg mener når du besøker! Tross alt, det måler 46 meter over og har mer enn 300 avrundede tall som er utrolig.

I en 14. århundre astronomiske klokken og et åttekantet kapittel hus inni vise besøkende et glimt av byens fortid og kulturarv.

Crafty invertert arches, eller “scissor buer’, og klosteret er like imponerende. Ønsker du å være en god time (om ikke lenger) å utforske det fullt.

Les mer: Peneste steder i England for å besøke

2.) Vicars’ Lukk

Muligens en av mine favoritt gatene i Somerset, Sogneprest er Nær er en spektakulær Nær (eller gaten) rett ved siden av Wells Katedral.

Faktisk, det er den eldste overlevende boliggate i hele Europa.

Som du spasertur fra katedralen du spasere gjennom den ikoniske adgangen til det 14. århundre!

See also  Puglia Road Trip: 25 Erfaringer for å Komme i Gang- siste Travel guide

Med middelalderhus og strukturer som har stått flyten av tid, det er den type sted hvor tiden har virkelig stått stille.

3.) Brønner Markedet

Brønnene Market Place ligger i en historisk handel og kjøpesentre sted ikke så langt fra Wells Katedral.

På onsdager og lørdager, lokalbefolkningen satt opp en open-air bondens marked der lokale produkter slik som ferske grønnsaker og honning blir tilgjengelige. Det er helt nydelig, spesielt hvis du er på jakt etter lokale råvarer og behandler.

Hold også utkikk etter den historiske gatewayer av Brønner Markedet. Den Pengelens covered patio og Bishop ‘ s Eye er et must å se.

Lyst på en cuppa? Stopp ved Twentyone som er rett på Markedet. De har yummiest kaker og te.

4.) Den Gamle Prestegården & Bishop ‘ s Låve

Besøk den Gamle Prestegården er en av de beste tingene å gjøre i Brønner som du ikke bør gå glipp av.

Kjent for sin 15. århundre hus, uthus, og Tudor-stil hager, denne verneverdige bygningen er vitne til 800 års historie, og tilbyr en perfekt utsikt over Katedralen å starte opp!

Det er den slags sted som virkelig viser frem historien av Brønner og vel verdt å ta en gander som du spasertur i byens gater.

Langs Sølv Gate i nærheten av Bishop ‘s Palace, er Bishop’ s Låve, et Klasse I-verneverdig bygning i byen. Eiendommen er en av de 200 gamle strukturer for å bli stående i STORBRITANNIA frem til i dag.

Det er konstruert ved hjelp av lokal kalkstein, mens kvader vinduet og døren dressinger er laget av materialer quarried på Doulting i Mendip Hills.

Etablert i det 15. århundre, den tiende fjøset serveres som en del av Bishop ‘ s Palace og fikk berømmelse for å holde Royalist tropper under den Blodige Assizes.

I dag, det er vel verdt en liten titt, og det vil bare ta deg et par minutter å gå fra palasset.

5.) Bishop ‘ s Palace

Bygget i det 13. århundre, Bishop ‘ s Palace er definitivt en av byens beste steder å se.

Den 14 hektar store palasset er omgitt av en flere hundre år gamle vollgraven og festningsverkene som er så fantastisk.

For mer enn 800 år, Biskoper Badekar og Brønner tok bolig i palasset, og ble en integrert del av byen.

See also  Topp 7 Gruppe Opplevelser Rundt om i Verden - siste Travel guide {UPDATED}

I dag, the Bishop ‘ s Portrett Hall viser historiske detaljer om eiendommen og dens innbyggere gjennom århundrene og er flott for en nysgjerrige rundt.

Oh, og være sikker på å få øye på kapellet med en fantastisk hvelvede tak, også.

6.) Brønner og Mendip Museum

Vil du begynne å merke at alt i Brønner og er innen lett rekkevidde av Katedralen! Vel, Brønner og Mendip Museum er en av de.

Bolig hundrevis av fine samling av Viktoriansk gjenstander, det er en av de beste tingene å gjøre i Brønnene hvis du ønsker å utforske den videre historien til regionen.

Blant museets viktigste attraksjonene er forhistorisk utstillinger av Mendips. Her vil du få se lede ingots fra romertiden, en Ichthyosaur fossil, og et skjelett som ble funnet i Wookey Hole Grotter. En gang i tiden, det ble dømt som heks av Wookey Hole!

Museet, som ble grunnlagt i 1893 av naturalist, caver og geolog, Herbert Balch, arrangerer utstillinger gjennom hele året og har dørene åpne fra mandag til lørdag. Dette betyr at du bør unngå å gå på søndag når det forblir lukket.

7.) Glastonbury Tor

Rundt en 15-minutters kjøretur fra sentrum av Brønner, Glastonbury Tor er en fryd for øyet! Det er en av de beste tingene å gjøre i Brønnene hvis du har lyst på en liten tid ut av byen, spesielt for noen visninger.

Ta en vandring til toppen av haugen og se utsikten over hele regionen. Det er helt vakker og verdt hvert trinn til toppen!

Ikke noe for deg? Head over til Stoberry Hus og Hage som er innen rekkevidde med bil.

Sitter på høye bakken, med utsikt mot Vale of Avalon, de seks-acre land gir fantastisk utsikt over Wells Katedral og the rolling felt som strekker seg mot Glastonbury Tor.

8.) Ashton Vindmølle & Wookey Hole Grotter

Flott for en liten dagstur fra Brønner, Ashton Vindmølle og Wookey Hole Grotter er både episke å besøke.

Den Wookey Hole Grotter er ganske godt kjent i Sør-England, og ikke altfor langt fra Brønner. Dette betyr at det er et perfekt sted til å inkludere som en del av en større roadtrip rundt i området.

Dette forhistorisk hule område, bestående av noen av landets største grotter og er fylt med tusenvis av år med geologisk historie.

See also  Wien, Østerrike: En Eksperimentell ReisGuide - siste Travel guide{UPDATED}

Et høydepunkt på besøk til disse hulene er den unike stalagmitt i det første kammeret, som tidligere har utløst en legende om en middelaldersk heks som ble til stein når en munk sprutet henne med hellig vann.

Nå, temperaturen inne i grottene er det hele tiden kaldt på 11°C. Dette betyr at du bør ta lag med deg for å holde seg fin og toasty.

Dateres tilbake århundrer, Ashton Vindmølle er bare litt lenger vest, fra Brønner. Skjønt, det er helt enkelt å besøke hvis du er på vei over til kysten i Weston-Super-Mare. Ja, du kan bruke kun en 15-minutters ta det hele inn, men det er fortsatt verdt et stopp.

9.) St Cuthbert ‘ s Church

Selv om det er ofte misforstått som Wells Katedral, St. Cuthbert ‘ s Church har en fengslende appell som er lett å gå etter å utforske den nærliggende Katedralen.

Sin flotte kapellet, med sin stein-tårnet, tjener sin anerkjennelse som en verneverdig bygning og er ansett som den største parish church i byen og vel verdt et besøk.

Ikke glem å se det 15. århundre panelt tak, også. Det ble skjult av gips for 200 år, men nå restaurert for oss alle å se.

Oh, og holde øynene skrelles for våpenskjold av Charles jeg og Charles II kan også sees på talerstolen.

10.) Mendip Hills & Cheddar Gorge

Hvis du leter for utendørs opplevelser på turen, Mendip Hills, er stedet å gå.

Lokalt kjent som den Mendips, disse kalkstein hills, South of Bath og Bristol er et flott sted å besøke. Ikke bare at det er hjem til Cheddar Gorge det er helt fantastisk å besøke.

Ta i noen av løypene rundt kløfta, ta en gasse i grotter og prøve noen cave-alderen ost fra små butikker i juvet.

Besøk Mendip Åsene fra Brønner

Ikke så langt fra disse uberørte åsene er Pen Hill, den nest høyeste punktet i byen, kneisende på 305 meter over havet.

Hele området er gjennomsyret av Historie, med tidlig settlers-kall dette området hjem. Angivelig, noen av disse kan dateres tilbake til Paleolittiske og Mesolittiske ganger. De har selv funnet rester av Romerske Gruver, også.

Det er slik en spesiell området og lett en av de beste tingene å gjøre i Brønner når du forlater byen for en dagstur.

Leave a comment