Ligger på den sørlige kysten av vakre Devon, Plymouth, er en historisk by med hundrevis av år av maritime historie. Ikke bare det, det er en haug av steder å se, og de beste tingene å gjøre i Plymouth, som gjør det til en flott liten by pause mens du utforsker bredere Devon.

Gjennom århundrene, Plymouth har sett sin rettferdige andel av historier, alle som har formet byen i år. Hjem til England ‘ s største havner og marinebaser, byen basks i rike maritime historie, som har en rolle i tap av den spanske Armada.

I dag, trenger du ikke å bekymre deg for eventuelle seiling armadas og du kan spasere i byen med letthet! Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av turen, jeg ønsket å dele noen nydelige steder du ikke bør gå glipp av når du besøker Plymouth.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Plymouth, i Devon. Ha en fantastisk besøk.

1.) Hakke Plymouth

Plymouth Hakke, eller rett og slett “the Hoe”, regnes som sentrum og bankende hjertet av byen.

Plassert høyt over havnen, denne nydelige parken, og tilbyr en fantastisk utsikt over byen og større område rundt Plymouth Lyd. Disse er helt fantastisk, spesielt på en solrik dag!

Som du spasere, vil du oppdage Naval War Memorial og Armada Monument som er designet med våpenskjold av byene som bidro i slaget på 1500-tallet.

Etter å ha gått Strandpromenaden, kan du gjøre din vei over til kunst installasjon kjent som “Beatles Uteliggere”. Det fungerer som en påminnelse om den tiden da The Beatles kom til Plymouth tilbake i 1960-årene.

Oh, og ikke glem Tinside Lido, et utendørs svømmebasseng som er verdt å besøke på en varm sommer dag.

Du vil også få noen bilde-perfekt flekker fra visning plattform av Smeaton Tower, en praktfull rød-og-hvit-stripete fyr som står stolt.

2.) Plymouth Lyd

Den Plymouth Lyd, eller lokalt kjent som “The Sound”, er en naturlig havn som strekker seg fra det sydvestlige hjørne av Penlee Punkt i Cornwall opp til southeasterly punkt Wembury Punkt i Devon.

See also  Hvordan Til Å Støtte Lokale Kvinner Under Dine Reiser - Hva du trenger å vite {2021}

Denne seks km bay-området er det perfekte stedet for en spasertur langs stier. Faktisk vil jeg si det er en av de beste tingene å gjøre i Plymouth hvis du har lyst på en liten spasertur unna selve byen.

Du ser, fra her, kan du bli med i den berømte Sør-Vest Kyst Banen. Det er en av de virkelig store til å bli med (så prep) eller bare velge deler å spasere (som vi har en tendens til å gjøre).

Plus, vil du få noen nydelig utsikt fra Mount Edgecumbe Country Park. Det er lett tilgjengelig via Cremyll Ferge og vel verdt en tur.

3.) Royal Citadel

Rett ved å Hakke Park, Royal Citadel er et historisk festning som har forsvart kysten siden det 17. århundre.

I dag, kan du ta turen inne for å utforske citadel og besøke steder som det Kongelige Kapellet St. Katherine-ved-det-Hakke. Plus, fra her, vil du også få noen flotte utsikten over Plymouth Lyd (fra nær vollene som fortsatt er bevæpnet med kanoner).

Det er en viktig del av Plymouth og kan ikke bli savnet.

Guidet to-timers turer i Royal Citadel er åpent på mandager, tirsdager, torsdager og søndager fra April til September.

4.) Plymouth Gin Distillery

Lyst på en tipple? Deretter Plymouth Gin Distillery bør være din port-of-ringer!

Det er en av de mest historiske gin distillers, å produsere sin berømte nektar siden 1793. Gin produktet ble selv brennevin som var regelmessig levert til Royal Navy offiserer i århundrer.

I dag, du kan hoppe på en omvisning i anlegget og lære alt om gin destillering av prosessen i seg selv. Du vil også få lære mer om sin forbindelse med noen av de viktige biter av Plymouth ‘ s historie. For eksempel Mayflower og Pilegrimer.

Best av alt, vil du selv få prøve noen!

5.) Wembury

Kursen østover, over hele Sør-Devon Område med Naturlig Skjønnhet (AoNB), er kystlandsbyen Wembury.

Det er en annen liten perle som er vel verdt et besøk, og føles som å gå tilbake i tid. I dag er landsbyen bevart og overvåket av Devon Wildlife Trust, noe som betyr at det er pent beskyttet for oss alle å nyte.

See also  12 Aller Beste Strendene I Wales For Å Besøke Den komplette reiseguide {UPDATED}

Ta en liten spasertur rundt i den koselige landsbyen og sørg for å bruke litt tid på kysten. Det er veldig stille og rolig og det perfekte sted å besøke hvis du har lyst på en roligere dag borte fra byen. Utsikten fra rundt Mill Hytte er bare nydelig, spesielt ved solnedgang.


6.) Royal William Verftet

Bare på kysten, vest for Hakke Park, Royal William Verksted – et imponerende Naval bygning fra det 19. Århundre som står stolt på waterfront.

Her vil du få til å vandre konvertert bygninger som er fylt med små butikker, restauranter og boder langs ruten. Du kan selv se noen av art studios i gården også.

Hvis du har lyst på en bredere spasertur, leder opp til nærliggende Devil ‘ s Point, som har en nydelig utsikt ned Firestone Bay.

Hvis det ikke er din ting, som leder over til Crownhill Fort – like utenfor sentrum av byen selv. Etablert i 1860-årene, fort anses å være den best bevarte festningen blant Lord Palmerston ‘s” Ring of Fire ” som beskyttet byen Plymouth i viktoriatiden.

I dag, Landemerke Tillit forvalter Crownhill Fort og at det åpnes for publikum hver siste fredag i hver måned. Du kan speide fort er voller og mystiske tunneler under guidede turer og gjenoppleve minnene av slagmark med historiske rekonstruksjoner. I løpet av Våren, Ildkraft Dag er en etterlengtet begivenhet hvor besøkende kan oppleve den historiske artilleri kanoner i aksjon.

I tillegg til turer, tidligere Offiserer’ Kvartalene og fullt møblert, luksuriøse suiter av strukturen er også tilgjengelig for over natten opphold.

7.) Saltram House

En av de beste tingene å gjøre i Plymouth (det er bare sjenert av Saltram Strand) er på besøk Saltram House and Gardens. Denne National Trust eiendommen har en heidundrende 500-dekar av en eiendom for å utforske noe som er helt fantastisk.

En gang her, sørg for å utforske de Oransjeri og flotte hager før du hopper inn for å se en samling av keramikk og kunst stykker i herregården.

See also  15 Beste Fotturer I Massachusetts For Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

8.) Barbican

Historien flyter langs de trange brosteinsbelagte gatene i Barbican, kretsen av gamle gater der 200 oppført bygninger i både Tudor og Jakobinske arkitektur er plassert.

Det er lett en av de mest kjente stedene og de beste tingene å gjøre i Plymouth hvis du ønsker å en liten spasertur, butikk eller på kafeer for en matbit.

Rusler området rundt Molde Havn vil lede deg til Mayflower Steps.

Disse er godt kjent for å ha blitt tatt av pilgrimsfedrene ved avreise fra England om bord i Mayflower til å søke et nytt liv i Amerika i 1620.

Komme sulten? Stoppe for lunsj på Bonne Santé for sine yummy firecracker reker.

9.) Devonport Maritime Heritage Centre

Hvis du er interessert i å utforske mer av Plymouth ‘ s maritime historie, deretter gå over til Devonport Maritime Heritage Centre.

Museet tar deg gjennom hele utviklingen av Dockyardand holder registreringer av Plymouth er avgjørende støtte til Royal Navy. Alle som er ganske interessant.

Ikke bare det, Devonport Maritime Heritage Centre gir ly for utrangerte marine ubåten ‘Modig’.

Etterpå går vi over til Fletcher ‘ s Restaurant for sine yummy sesongens meny. Vilt var så bra.

10.) Burrator Reservoaret

Like utenfor Plymouth er den vakre Burrator Reservoaret. Det er en unik og avslappende flykte til landsbygda som er innen lett rekkevidde av sentrum og helt herlig å spasere rundt.

Med masser av skog og stier, du kan selv komme til å få øye på noen rådyr langs veien! Nå, vil det trolig ta deg rundt to (eller flere) timer til fullt ut å dekke så å planlegge turen på forhånd.

Oh, og hvis du leter etter parkering deretter gå over til Burrator Steinbrudd. Det er trolig den enkleste stedet fant vi til å parkere opp.

Når du er tilbake i Plymouth, som leder over til Tudor Rose Te-Rom for noen av sine nybakte scones. De er deilig.

Leave a comment