Ligger blant de rullende Shropshire Hills, og bare et par miles fra den Walisiske grensen, den rolige lille byen Shrewsbury er et helt nydelig sted å besøke. Det er den type sted som er perfekt for en dagstur eller helgetur, spesielt med alle de beste tingene å gjøre i Shrewsbury spredt over hele byen.

Beste Tingene Å Gjøre I ShrewsburyBest Ting Å Gjøre I Shrewsbury
Jeg har glemt eksakt antall ganger jeg har besøkt i Shrewsbury, men det er lett tretti ganger i løpet av det siste tiåret! Jeg elsker det, spesielt fordi det er en koselig liten by som, selv om det virker ganske søvnig, har en haug av edelstener til å utforske.

Faktisk, Charles Darwin gang kalt Shrewsbury hjem (som barn) og det er så mange flere nuggets av historien for å se alle over gatene og riverway, også.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid, jeg ønsket å pop over noen av stedene jeg elsker mest i Shrewsbury.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Shrewsbury. Ha en fantastisk tid å besøke!

1.) Shrewsbury Castle (Slott)

Stående vitne til raid, sackings, og invasjoner, Shrewsbury Castle (slott) har sett mye av uroen over århundrer!

Heldigvis, i dag, slottet ikke lider av noen slike problemer, og er en nydelig lite sted å vandre rundt og ta i noen av regionene lang historie.

Omgitt av Elven Severn, det har vært en festning for mange generasjoner av eliten, med ikoniske historiske tall frequenting grunnlag gjennom sin lange tid er i drift.

I dag er det hjem til Shropshire Regimental Museum (Museum) og et flott sted å spasere innenfor dens vegger og se spor av sin historie.

Plus, kan du også få sjansen til å gå opp Laura ‘ s Tower. Herfra kan du ta i en fantastisk utsikt over Shrewsbury, og det nærliggende landskapet.

See also  11 Beste Tingene Å Gjøre I Pittsburgh, Pennsylvania Den komplette reiseguide {UPDATED}

Å bli sulten? Hoppe over til La Lanterna for noen av de beste pasta i Shropshire! Deres spaghetti og med hjemmelaget Tiramisu er alt.

2.) Den Steinbrudd (Den Dingle)

Bare noen få skritt unna fra Shrewsbury sentrum av byen, Den Steinbrudd er en viltvoksende 29-acre park ved Elven Severn. På vanlige dager, kan du ha en rolig spasertur langs gangveier eller ha en piknik med utsikt over elven.

Dette er en av de beste tingene å gjøre i Shrewsbury, spesielt på en solrik dag og et sted jeg helt elsker. Du ser, selv om det var ganske små, hagen kommer til live i farge med blomster på våren og sommeren. Det er nydelig.

Oh, og hvis du besøker i perioden Mai-August, sørg for å sjekke for å se hva som festivaler er å gå på. Noen av de mest populære arrangementer som holdes i parken er det Shrewsbury Regatta, Shrewsbury Mat Festival, La oss Rock Musikk Festival, og i Shrewsbury Flower Show.

3.) Shrewsbury Abbey

Etablert så langt tilbake som på 1800-tallet, Shrewsbury Abbey har faktisk vært en religiøs stedet siden tilbake i Anglo-Saksiske tider.

Med Middelalderens arkitektur og praktfulle glassmalerier, Shrewsbury Abbey er en av Shropshire er mest ikoniske klostre for å se.

Ikke glem å ta en gasse rundt gardens, også. De er nydelig.

4.) St. Mary ‘ s Church

Hvis religiøse historie er noe for deg, du kommer til ønsker å besøke St Mary ‘ s Church, også!

Ofte ansett som den største kirken i Shrewsbury, det fikk soaring steinbuer, fargerike farget glass, og Viktoriansk fliser som gjør det til et fantastisk sted å utforske.

Skjønt, alle som epicness er ikke bekreftet bare inne i kirken. Faktisk, kirkens eksteriør er dominert av den høyeste spiret i England, som har vært det største høydepunktet av Shrewsbury silhuett for en heidundrende 500 år.

See also  12 Ikke-Åpenbare Måter å Overleve på Lang Sikt Flyreiser i Økonomien - siste Travel guide{UPDATED}

Komme sulten? Stopp ved La Mer Rouge (Over Elven Severn) for sine yummy fersk fisk.

5.) Attingham Park

Spredt over mer enn 4000 dekar, Attingham Park er et sted som en gang tilhørte Noel Hill, en vel ansett politiker i det 18. århundre. I dag, derimot, det er en ” National Trust eiendom som vi alle kan nyte og utforske!

Det er lett en av de beste tingene å gjøre i Shrewsbury hvis du har lyst tid borte fra gatene. Spesielt med sine vidstrakte skog og deer park det er bare en 20-minutters kjøretur fra byen.

Ikke bare det, den mansion har en ærefrykt-inspirerende interiør som du ikke kan gå glipp av. Det er et vell av ting å se, spesielt med den sirkulære boudoir, antikke møbler, og kjente maleriene som pryder veggene.

Utenfor, kan du ta en avslappende spasertur langs med hage, og orchard før de drar tilbake til Shrewsbury seg selv.

6.) Båtliv langs Elven Severn

Omgitt av Elven Severn, i Shrewsbury har massevis av elvebredden turer og stier som er nydelig å utforske. Som blir sagt, hvis du har lyst til å hvile opp, hoppe om bord Sabrina, en av byens båter som tour vannet.

Avgang fra Victoria Quay og tar rundt 45 minutter til en time å seile, det vil ta deg opp mot norsk Bridge før du seiler du tilbake til den Walisiske Bro på den andre siden av sentrum.

Oh, og husk, det sesong for båtturer har en tendens til å kjøre mellom Mars og oktober.

7.) Shrewsbury Museum and Art Gallery

Hvis du lurer på hvordan byen Shrewsbury kom til å bli, dra til Shrewsbury Museum and Art Gallery for å utforske mer.

Her finner du ut mer enn byens historie i den stadig skiftende museum, utstillinger, slik som i Shropshire er geologi og betydningen av Elven Severn. Det er en ganske episk sted og stadig skiftende kunst på skjermen er helt unik.

See also  12 Beste Stedene I Utah For Å Besøke Den endelig reiseguide {UPDATED}

Etterpå kan du rusle over til Umai for sine yummy sashimi og sushi.

8.) Theatre Severn

Ligger på Frankwell Quay, Teater Severn er et relativt nytt tillegg til Shrewsbury etter åpningen i 2009.

Det er den type sted som er perfekt for hele familien, spesielt med alle de sesongmessige viser, teater, live musikk og komedier.

Det er lett en av de beste tingene å gjøre i Shrewsbury, men være sikker på å sjekke ut tidsplaner på forhånd.

9.) St. Chad ‘ s Church

St chads Kirken har en lang historie i Shrewsbury, og med Charles Darwin for den saks skyld. Du se, dette er hvor han ble døpt i 1809, og er vel verdt en liten titt rundt.

Med en særegen rund form og et høyt tårn, St. Chad ‘ s Church er ganske vanskelig å gå glipp av når du besøker! Vel, i min mening i hvert fall.

Best av alt, det er veldig enkelt å besøke kirken etter en liten gander rundt Dingle som de er rett ved siden av hverandre. Men, for å være rettferdig, ingenting er så langt unna i Shrewsbury.

10.) Wroxeter Romerske Byen

Ligger 5 km øst for byen i Shrewsbury, i Wroxeter Romerske Byen er et fantastisk sted det er utrolig å besøke for Romersk historie.

Grunnlagt i 55 AD, dette utgravd ødelegge var en gang en av de største byene Romerske England, kan sammenlignes med størrelsen av Italias berømte byen Pompeii.

Selv om mye mindre i dag, denne godt bevarte gravhauger er utrolig å besøke. Du vil få se et nytt byhus, besøkte museum, og oppdage den berømte baths og vegger som er tusenvis av år gamle.

Leave a comment