Montana er, ganske muligens den mest unike stater i alle av OSS (i hvert fall så langt som naturen)! Fra de høye toppene av Rocky Mountains og den rolige prairie og vidder, det er et helt fantastisk område å utforske den store utendørs. Plus, uavhengig av hvilket område du besøker, vil du finne en virkelig noen av de beste turene i Montana som vil ta deg rett til disse naturlige perler.

Nå, fra et internasjonalt perspektiv, Montana kanskje ikke virke som den første port av samtalen når du utforsker de beste stedene i OSS, men, tro meg, det er vakkert. Jeg har vært her på en tur fra New York til Los Angeles som var en tur i seg selv… men, det var alt gjort lettere med et sett med hjul!

Uansett, springende bort igjen, men jeg ønsket å dele noen av de beste turene i Montana for å utforske mens du er på reise gjennom staten. Jeg har valgt en rekke turer så, hvis du er så kresen som gullhår og de tre bjørnene er med henne grøt, vil du i det minste finne en som er helt perfekt for deg…

Har den beste tiden vandring over Montana.

1.) Black Canyon Lake Trail, Custer National Forest (Nasjonalpark)

Der det ligger innenfor magnificent Beartooth fjellkjeden, denne tøffe fjorten-km løypa er utvilsomt en tur for ekspertene. Det er tøft, du vil arbeide opp en svette og vil trenge en god del av forberedelser til ferdig denne turen, men du vil være belønning med de mest storslåtte utsikt.

Den første delen av turen (som starter på slutten av Lake Fork Road) er relativt moderat – vel, det er hvis du er en erfaren turgåer. Et par mil på, har du muligheten til å følge en side trail (hvis det er trygt å gjøre det) ned til Lost Lake, som er absolutt verdt de ekstra par minutter og korte, men bratte omvei.

På omtrent halvveis punkt, og stien blir mye tøffere. I de kaldere månedene, det kan være lumske, så bare gå ut hvis du er kjent med løypa eller erfarne i å erobre de snødekte turer.

Gjør ingen feil, de ekte perle av denne turen kommer på Black Canyon Lake selv, som er nydelig. Den levende farget turkis innsjøen ligger ved foten av majestetiske Beartooth Fjellet, og det visuelle er bare så unik.

Pass på, du er i bear country her, så sørg for å vandre på en ansvarlig måte og sjekk ut disse bærer sikkerhetstips hvis du er usikker.

2. )Steinen Passerer Stien, Glacier National Park (Nasjonalpark

Tøft for nybegynnere og moderat for proffene, Steinen Passerer Stien er en av de beste turene i Montana hvis du er i Glacier National Park (nasjonalpark. Det er utrolig imponerende, og med rundt tretti mil totalt, vil du få se noen av de beste vil bli behandlet på naturen i alle Glacier National Park (nasjonalpark.

See also  9 Beste Tingene Å Gjøre I Florida Keys - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Fra startpunktet på Kintla Innsjøer, du vil gå gjennom ca nitten mil til den nydelige Boulder Pass, som har utsikt over den beryktede Hull i Veggen foss. Nå, det er verdt å nevne stien opp til Boulder Pass er tøft å si det mildt, men utsikten er bare for god til å gå glipp av.

Vær oppmerksom på at du er i svært avsidesliggende backcountry her, så sørg for å pakke nok av riktig utstyr og være oppmerksom på at været kan snu seg raskt. Hvis du er usikker, ikke satt av, og dersom du går, kan du sjekke National Parks Service nettsted for de mest up-to-date informasjon for fotturer parken.

Mens du ønsker å bringe en god tilførsel av mat og vann, dette er grizzly bear country, så vær sikker på å observere forsiktighetsregler ved oppbevaring av mat og/eller matlaging.

Oh, og mens du er i området, gi føttene dine en pause og hodet ut kanopadling på selve innsjøen. Bare fantastisk.

3.) Danny På Memorial Trail, Flathead National Forest (Nasjonalpark)

Ligger i Hvitfisk, denne stien er en hyllest til Danny På, en mann som var ikke bare en fotograf og økolog, men også noen som er en ren lidenskap for Montana og sin skjønnhet inspirert mange andre til å utforske Big Sky Country.

Moderat tempo turen er litt under seks mil, og mens du vil oppleve noen tøffe få i høyde, utsikten på toppen, og tilbyr en fantastisk panoramautsikt over Big Sky.

Hvis du gjør denne turen er om våren, vil du få en sjanse til å oppleve den vakre villblomster som teppe området, så vel!

4.) Grinnell Breen Trail, Glacier National Park (Nasjonalpark

En Toughie men en koselig!

Hvis du skulle finne deg selv i Glacier National Park, du har må spare tid til å fullføre dette 11-mile+ trek ut til de mest besøkte breen i området.

Du begynner din reise på den pittoreske kysten av Swiftcurrent Innsjøen før du begynner å få høyde ganske fort (dette betyr at det kan bli tøft på beina til tider).

Nå, ikke la deg lure av “slow start” på denne turen, det er en av de som får mer vakker som du beveger deg høyere opp. Plus, det er en veldig god sjanse for at du vil oppdage noen lokale dyrelivet, for eksempel bighorn sauer, elg, og muligens også bære. Men, igjen, hvis du ser en bjørn på en ansvarlig måte, og følg alle sikkerhets råd.

See also  En Eksperimentell reiseguide til Colombia: 25 Ideer - siste Travel guide for å Komme i Gang

Selv om stigningen er ganske anstrengende, det er vel verdt det for fantastisk utsikt gis på toppen av den fantastiske breen og dens ethereally vakre, blå lake! Utsikten alene gjør den til en av de beste turene i Montana for sikker.

Oh, også, ikke glem at du trenger å betale en avgift for å delta i nasjonalparken. For tiden er dette rundt £35 per kjøretøy.

5.) Skjulte Lake Har Utsikt Over Stien, Glacier National Park (Nasjonalpark

En av de beste turene i Montana, til høyre i Glacier National Park, den Skjulte Lake har Utsikt over Stien er ganske mye enklere enn Grinnell Breen Trail.

Men tror ikke det er en spasertur i parken, det er fortsatt fikk en rettferdig få flekker som gjør dette til moderat evner. Rundt 3 km, denne turen er kort og konsis, dette er en flott dagstur for alle som ønsker å oppleve skjønnheten i Glacier National Park (nasjonalpark uten engasjement av en lengre, mer anstrengende tur.

Stien begynner bak Logan Passere Visitor ‘ s Center (enkelt og greit) og fortsetter over Skjulte Passere før du kommer på overse.

Her får du en helt imponerende utsikt over pristinely vakre innsjøen, samt Sperry Breen Bassenget for seg selv. Runde tur, turen er i underkant av en kilometer hver vei, og tempoet er relativt lett, men hvis du velger å fortsette fra overse på stien til lake shore, være forberedt på en svært bratt, anstrengende ekstra mil hver vei!

6.) Highline Trail

Ligger i Glacier National Park, Highline-Trail (Google Maps referanse punkt, her) er ganske vanskelig.

Du begynner å vandre i praktfull Logan ‘ s Pass og reise gjennom noen av de mest spektakulære landskap i parken, inkludert bekker og fantastisk skred kasterne.

I løpet av våren, det fine med denne turen er enda mer forsterket av den mengde av alpine blomster og brusende bekker lei av å smelte snø. Høydepunktet på denne turen er fantastisk, panoramautsikt over Logan Dalen på toppen. Pass på å pakke en lunsj, så dette er et flott sted å slappe av og ta en piknik før du begynner på turen tilbake.

7.) Lava, Custer Gallatin National Forest (Nasjonalpark)

Ligger i Gallatin Canyon, dette er en av de mest populære turer i området. Mens hele turen er en dagstur, høyde få mellom begynnelsen av trailhead og selve innsjøen er viktig, så sørg for å stoppe og ta hyppige pauser for å unngå utmattelse. Tross alt, dette er ikke et nybegynnere turen!

See also  10 Beste Tingene Å Gjøre I Hollywood, Florida Den endelig reiseguide {UPDATED}

Du vil krysse altfor den vakre Cascade Creek før de kommer på Lava, som ligger i krateret til en vulkan fra lenge siden. Det er et mangfold av dyreliv rundt her, inkludert pika, hjort og massevis av sangfugler.

8.) Mount Aeneas-Toppmøtet I Løypa, Flathead National Forest (Nasjonalpark)

Ofte nominert som den mest tilgjengelige toppene i Montana, denne turen er ligger i nærheten av byen Bigfork som strekker seg like under seks miles.

Nå, selv om det er en av de mest tilgjengelige toppene i staten, denne turen er fortsatt svært vanskelig. Ikke forsøk denne turen hvis du er vant til lett til moderat stier.

For å sette konteksten, den vanskeligste delen av løypa er det kilometer eller så strekning av oppover switchbacks, selv om det er noen bratte delene etterpå også.

Når du kommer til toppen, din innsats er godt belønnet med panoramautsikt over Glacier National Park (nasjonalpark samt Flathead-Dalen i seg selv.

9.) Mystic Lake Trail, Custer Gallatin National Forest (Nasjonalpark)

I underkant av seks miles, dette moderat tempo turen er unik og perfekt hvis du ønsker å utforske villmarken av Beartooth Fjell.

Langs veien, du vil våge gjennom en imponerende rock-feltet som er svært utsatt, så du er sikker på å planlegge turen slik at du ikke fottur i dette området under den varmeste delen av dagen. Dette kan gjøre turen svært tøff!

Når du ankommer overse, vil du finne deg selv ansikt til ansikt med noen av de vakreste landskap. Disse er utsikten du har vært for lett og gjør den til en av de beste turene i Montana for denne grunn.

Sørg for å bruke litt tid på å utforske innsjøen, som er preget både den dypeste og største innsjøen i Beartooth regionen.

10.) Palisade Falls, Bozeman

Like utenfor Bozeman (10-15 min kjøring) ligger dette enkle og svært populære tur som er en fryd for turgåere i alle aldre. Litt over en kilometer i lengde, det er en av de enkleste og beste fotturer i Montana hvis du ønsker en kort tur.

Langs veien, du vil følge stien til den fantastiske falls, som er et flott sted å stoppe for å ta i. Nå, hvis du virkelig ønsker å se kraften i fossen, leder her på vårparten. Du ser, den økte mengden av nedbør og snøsmelting gjør at det faller en enda mer imponerende syn.

Vær oppmerksom på at stien kan bli ganske overfylt, så det er best å starte tidlig på morgenen hvis du kan.

Leave a comment