Ligger i midtvesten regionen av USA, Minnesota er en tilstand som noen ganger blir oversett for mer “kjente” stater, som; Florida, California eller New York. Det blir sagt, det er en haug av de beste stedene i Minnesota som er utrolig å se og vel verdt et besøk i løpet av en tur.

Du ser, en av de store tingene om den enorme som er OSS er dens mangfold. Med millioner av kvadratkilometer å utforske, hver stat har sin egen unike historie, moro byer og vakre nasjonalparker som gjør det til en reisende drøm land for å utforske.

Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele noen av de beste stedene i Minnesota for å utforske når du besøker. Bare sørg for å tilbringe litt tid i den nydelige innsjøer (som gjør dette området så spesielt).

1.) Besøk Boundary Waters

Den berømte Boundary Waters er en 1-millioner acre villmark i Superior National Forest (nasjonalpark) som er helt uberørt og fantastisk å besøke.

Langs grensen til Canada, Boundary Waters er lokalt kjent for sin fjernhet og sjarm som viser hvor fantastisk Minnesota er.

Det er den slags sted å få deg virkelig midt i den store utendørs, med camping, fotturer, kajakkpadling og hundekjøring, tilgjengelig i hele denne enorme regionen.

Mens du kjører gjennom dette området, kan du bruke litt tid på kajakkpadling Sea Gull Lake, samtidig som du også å lage en pitstop av Chik-Wauk Museum.

Også, hvis du er fancying en tur, bli Kjærester’ Bløff Sti som er helt nydelig.

2.) Utforsk Minneapolis

Elsker kunst? Deretter Minneapolis, er byen for deg! Mens du er i byen, som leder over til 11-acre Minneapolis Sculpture Garden, som befinner seg i the Lowry-området i Minneapolis. Det er et flott sted å gå for en spasertur, knipse noen bilder og utforske 40 (eller så) skulpturer av internasjonale kunstnere.

Hvis du er på utkikk etter flere undercover art (når det regner, ikke som en slags kunstner spy mysterium), få deg over til den Walker Art Centre, Weisman kunstmuseum eller Minneapolis Institute of Art.

Alle tre er noen av de beste stedene i Minnesota å besøke for kunst-elskere.

See also  Brasil Eksperimentell Reise Guide: 18 Ting å Gjøre, Se og Spise + 2 Uke Reiserute - Hva du trenger å vite {2021}

De har de mest utrolige permanente og midlertidige utstillinger som du ikke kan gå glipp av.

Leter du etter et vis, ta tak i billetter til den ikoniske Orpheum Teater som heter denne byen hjem for nesten et århundre. Det er et helt fantastisk sted, med helt storslåtte forestillinger. Sjekk ut timeplanen for å se hva som er på.

Lyst på noen art uten å forlate den grenser i byen, pop over til å se den imponerende Minnehaha Falls. Denne 50-fots fossen er helt fantastisk og nydelig i snø eller sol! Bare sørg for å ha noen votten før du drar til Minnehaha Park i snøen – det blir super kaldt her.

Uten tvil en av de vakreste bygningene i byen, pop i St. Mary-Basilikaen som står stolt i byen. Ja, det er fantastisk ut fra utsiden, men enda mer fantastisk når du går fot på innsiden.

Ta en rusletur skipet, utforske den vakre taket og ta det hele inn.

Oh, og ikke glem å se Stein Arch Bridge! Dette unike granitt og kalkstein broen som krysser Elven Mississippi i Minneapolis. Nå, broen i seg selv er verdt en kort spasertur men beste utsikt (over brua) kan sees fra den nærliggende Far Hennepin Bløff Park.

3.) Besøker Lake Itasca, Itasca State Park (Nasjonalpark)

Ligger i den eldste state park (nasjonalpark) i Minnesota, Lake Itasca merker utspring i den Mektige Mississippi-Elven som er nydelig å se.

Gå til sjøen for å nyte sin skjønnhet og ta en fiskestang (jeg er forferdelig på fiske, forresten), og om ettermiddagen rolig dupper i sjøen.

Fiske ikke din greie? Nyt parken og sjekk ut University of Minnesota laboratorium og biologiske stasjonen som ligger i park.

Oh, og hvis du har lyst på en kort tur, det er nok av alternativer på 50-miles av stier som krysser park.

4.) Tilbringer en dag i Duluth

Duluth er ikke alltid opplagt valg når det kommer til de beste stedene i Minnesota å gå – men det er faktisk et herlig sted å tilbringe en dag på et bredere road trip rundt dette området av staten.

See also  5 Avslappende Stedene å Bo i hele Verden om å Komme Over det Siste Året - siste Travel guide{UPDATED}

Selvfølgelig, du har fått Aerial Lift Bridge (en teknisk mesterverk og helt ikoniske i Duluth). Bygget i 1905, og det var første transporter bridge i hele landet.

Hvis broer er ikke noe for deg, som leder over til Great Lakes Aquarium fremhever den unike arter av Lake Superior. Det gir deg en unik erfaring for å lære mer om økosystemer i regionen som er så viktig for hvordan lake trives.

Hvis du elsker en bit av tidlig i det 20. århundre historie, som leder over til Glensheen Mansion. Bygget i 1908, og dette er et historisk hjem som du kan besøke i dag. Det er så vakkert og vel verdt en gasse hvis du er i nærheten Congdon Park.

5.) Utforsk St. Paul

Cosying opp med sin nærmeste nabo Minneapolis og Saint Paul er en av de to byene som utgjør dette en av de beste stedene i Minnesota for å undersøke hvis du har lyst på en storbyferie.

Å være hovedstaden i staten, Saint Paul har kanskje en liten fordel over Minneapolis, spesielt med noen av de steder å besøke.

Når du er her, sørg for å sjekke ut Minnesota History Center med alle sine utstillinger, og finn ut mer om dette utrolig staten.

Oh, og gjøre pop inne i Como Park Conservatory hvis du har tid’ bygningen er fantastisk, og huser den mest utrolige fern hage og bonsai collection.

For en annen fantastisk sted, leder i Cathedral of St. Paul. Dette slående og helt historiske katedralen er lett gjenkjennelig med sin karakteristiske kobber dome og Barokk arkitektur som du virkelig ikke kan gå glipp av. Det er nydelig på innsiden.

Til slutt, hvis du har tid, ta en spasertur rundt State Capitol og Minnesota Representantenes Hus kamre det er bare i Øvre Mall.

Det er virkelig en av de beste stedene i Minnesota for å se.

6. Se Gooseberry Falls State Park (Nasjonalpark)

Ligger på den naturskjønne Highway 61, denne state park ligger i nærheten av Lake Superior. Parken har så mange utendørs aktiviteter som kan nytes i enhver årstid. Men vær advart, bruk rikelig med termikk og vanntett støvler hvis du er på vei her i den kalde vinteren.

See also  En Favela Tour i Vidigal, Rio de Janeiro: Hvordan Gjør Man med Respekt og på en Ansvarlig måte - siste Travel guide

Som du slynger parken, være sikker på å holde øynene skrelles for Gooseberry Falls! Det er ganske episk og vel verdt et besøk når du kjører den nordlige bredden av Lake Superior.

7.) Se Nordlyset på hôtel millau National Park

Klemmer den Kanadiske grensen, hôtel millau National Park er en av de beste stedene i Minneapolis for å se Nordlyset (Aurora Borealis). Med lite lys forurensning og crips kveld luft, det er den slags sted som er laget for stjernekikking og dans stråler.

Selv om nordlyset kan dukke opp når som helst på året, er det vinteren når vil du ha størst sjanse for å se dem. Dette er på grunn av lengre netter, noe som betyr mer natten og mindre lys for å overdøve den aurora.

Sjekk ut mer informasjon her, fra hôtel millau National Park.

8.) Stoppe på Hul Rock

Hvis du kjører nordover, over grensen, til Thunder Bay i Canada, så sørg for å stoppe på Hul Rock. Ligger på den nordlige bredden av Lake Superior, det er et flott sted å leie en hytte rett ved innsjøen.

Utsikten er utrolig ved soloppgang.

Plus, det er rundt 20 minutter fra Dommer C. R. Magney State Park, som er vel verdt et besøk for sin turforslag og faller.

9.) Finn Phelps Mill Park

En enkel stopp på biltur mellom Minneapolis og Fargo, Phelps Mill Park er en historisk mill som er flott for en ettermiddag pause.

En gang her, kan du lære mer om historien til fabrikken og utforske Otter Tail County Park, også.

10.) Chillout i Split Rock Fyr State Park (nasjonalpark)

 

Rundt 60 minutter nord for Duluth, Split Rock Fyr State Park er en av de beste stedene i Minnesota som er helt pittoresk.

Med den ikoniske Split Rock Fyr, fredelige, Lille To Havner og noen av de Gitchi Gami State Trail – det er et sted som natur elskere vil elske.

Leave a comment