Lake Como er en av de flotte stedene i Italia for å besøke, spesielt når du er i den nordlige delen av landet. Fylt med hundre år gamle byer, nydelig utsikt og en strandlinje som andre til ingen, det er et område i Italia kan du ikke gå glipp av. Ikke bare det, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Lake Como som er spredt rundt i lake ‘ s edge.

Vi er helt elsket å utforske Innsjøen Como og besøkte det som en del av vår tur til Nord-Italia. Det er den slags område hvor du kan lett tilbringe uker soaking i stemning og historie (som er overalt).

Skjønt, kan du enkelt få en liten smak på en dagstur også. Faktisk, det er helt enkelt å besøke hvis du er i Milano og er på utkikk etter en tur utenfor byen.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid i Innsjøen Como, er jeg dele noen av våre favoritt steder som vi elsket på vårt besøk. På denne måten, uansett tur lengden bestemmer du deg, vil du få en haug av flotte steder å utforske!

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Lake Como. Ha en fantastisk italiensk eventyr.

1.) Como

Ligger rett på den sørlige punktet i Innsjøen Como, Como er den største byen på sjøen langs kysten. Dersom du kjører opp fra Milano, er det sannsynlig at Como vil være din første port-of-anrop.

En gang her, sørg for å stoppe på Como ligger ved den velkjente katedralen (skiltet Duomo i byen). Du skjønner, det er en av Italias mest ikoniske 14. århundre Gotiske og Renessanse-katedraler og er helt nydelig.

Den ruvende marmor fasade er et vidunder, fylle den ene siden av Piazza del Duomo på den ene siden og med rikt detaljerte statuer og steinutskjæringer. Inne, vil du oppdage den middelalderske rose vindu og en sirlig utskåret høyalteret. Du kan til og med klatre i Como Katedralen kuppel og har en panoramisk utsikt over byen (som er nydelig).

Også, ikke glem å se den neoklassiske Tempio Voltiano, et museum dedikert til verk av Alessandro Volta. Tempio Voltiano ble reist i 1927 som en markering av Volta er centennial død jubileum. I dag, museet huser noen av de opprinnelige utstyr som brukes i Volta er monumental forskning.

Det er et flott sted å besøke, men enda bedre om du blir tatt ut med litt vått vær.

Etterpå kan du ta en gasse i nærheten av Villa Olmo som har den mest fantastiske hager, og du kan selv pop inne også.

See also  12 Beste Stedene I Utah For Å Besøke Den endelig reiseguide {UPDATED}

Endelig, for noen flott utsikt, vandring på opp til Castello Baradello. Fra den middelalderske ruiner, vil du få se alle i Lake Como. Men, en ting å huske er at eiendommen er midlertidig åpnet og lukket. Dette betyr at du bør være forberedt på en lukket slottet når du ankommer.

2.) Brunate

En av de beste tingene å gjøre i Lake Como for utsikten, Brunate Terrasse er en må-besøke når du er i Como.

Teknisk sett like utenfor ansvarsområdet til byen i seg selv (selv om det føles ikke som om det), det er den slags sted som er perfekt ved solnedgang.

Nå, for å nå Brunate terrasse oppgjør, må du ta taubanen fra innsjøen east end. På toppen, vil du få et helhetlig syn på den sørlige delen av Innsjøen Como, i landsbyene rundt det, og fjellene i det fjerne.

Vi elsket det! Plus, det er en haug av små restauranter, alle med flotte terrasser. Vi stoppet av på Capolinea Bistrot for noen italienske godbiter og kaffe.

Plus, kan du enkelt se Volta Fyrtårn, en annen monument dedikert til Alessandro Volta. Det er plassert til høyre på toppen av bakken i Brunate.

3.) Bellagio

Rundt en 50-minutters kjøretur fra sentrum av Como, Bellagio er et annet sted du må besøke når du kjører rundt innsjøen.

Når du har parkert opp, sørg for å tilbringe en god par timer utforske strandpromenaden, med brosteinsbelagte gater og små spisesteder langs stier. Det er helt pittoreske og du kan lett tilbringe en hel dag chilling her (om ikke lenger, hvis du ønsker å ta det sakte).

Å bli sulten, ta en tabell på vintreet-overbygd terrasse på Ristorante Bilacus. Alternativt, hodet ned på siden gatene og besøke La Grotta. Deres pizza er den beste i hele Innsjøen Como.

Nå, fra Bellagio, kan du leie din egen båt og seil bredden av Innsjøen Como. Det er en stor godbit for en time, spesielt hvis det er noen av dere å dele kostnadene.

Snakker av godbiter, for et flott sted å bo, sjekke inn Grand Hotel Villa Serbelloni som er rett på stranden. Nå, det er kostbar, men totalt verdt det for en veldig spesiell anledning.

4.) Menaggio

Ligger på den vestlige kysten til Lake Como (og er lett å nå med båt fra Bellagio), Menaggio er en drømmende innsjøen byen å besøke.

Nå, det er ofte sagt at Menaggio strandpromenaden gir deg en av de beste utsikt over comosjøen, og de ville ikke være feil! Hele kystlinjen rundt Menaggio er fantastisk.

See also  10 Beste Tingene Å Gjøre I Tulum, Mexico Den endelig reiseguide {UPDATED}

Alt dette blir sagt, det er ikke mange attraksjoner å utforske når du er her – men det er alle en del av sin sjarm. Du kan bare ta en herlig spasertur og nyte den italienske sjarm av denne tidløse sted.

Hvis du har lyst til å bo over natten, sjekker inn på Grand Hotel Victoria konsept og spa. Igjen, dette kan bli kostbar i peak sommermånedene, men det er en deilig godbit.

5.) Villa Carlotta

Besøker Villa Carlotta er en av de beste tingene å gjøre i Lake Como hvis du leter etter en lat dag med sightseeing.

Ligger i Tremezzina Riviera, en Lake Como favoritt for besøkende, Villa Carlotta er utrolig for sine frodige hager og verdenskjente malerier og skulpturer.

Nå, kan du besøke sine hager i Mai, når hele landskapet er fylt til randen med levende blomst av camellias og rhododendron som er så nydelig. Jeg kan ikke si jeg er den beste på erkjennelsen av blomster, men duften av blooms var bare utrolig.

6.) Basilica di Sant ‘ abbondio

Ja, jeg vet det er i byen Como men jeg måtte bare nevne dette i sin egen rett!

Mens Basilica di Sant ‘ abbondio er hovedsakelig i Romansk stil, er dette det 11. århundre kirke er en fantastisk kombinasjon av alle de arkitektoniske trender som bidro til å forme Como gjennom århundrene. Det er nesten som et tidsstempel for å se de forskjellige påvirkninger som tok tak i regionen.

For meg, det historisk-basilikaen, med sin 13. århundre fresker er bare utrolig å se. Jeg er slik en sucker for kirker og religiøse bygninger i Italia. De er så vakre.

Nå, mens basilikaen i seg selv er godt vedlikeholdt og i god stand, noen elementer har blitt fjernet. For eksempel, steinutskjæringer tidligere funnet på utsiden av Basilica di Sant ‘ abbondio er nå i Museo Civico (hvis du ønsker å ta en gasse).

7.) Varenna

Lett nås med båt fra Bellagio eller Cadenabbia, Varenna er en av de beste tingene å gjøre i Lake Como når du utforsker de små kommunene rundt selve innsjøen.

Med picture-perfect gater og en fantastisk lakeside innstillingen, Varenna er et flott sted å besøke hvis du ikke ønsker å kjempe mot folkemengdene i Bellagio i de travlere sommermånedene.

En gang her, ta en helt avslappet spasertur gjennom sin middelalderske gater og ikke glem å sjekke ut hagene i Villa Monastero. Oh, og selvfølgelig, den befestede slott (komplett med tinder og en vindebro) av Castello di Vezio.

See also  Varm Sommer Reise Tips for å Besøke Europa i 2021- siste Travel guide {UPDATED}

8.) Hode til museer

En annen Como favoritt, har du fikk til å ta litt tid til å utforske noen av de museer som er plassert rundt Como seg selv. Det Arkeologiske Museet i Como og Historisk Museum av Giuseppe Garibaldi er to slike flekker.

Å utforske gamle pre-historie opp til middelalderen, og det er den type sted som museum-buffs vil helt kjærlighet. De fleste av utstillingene kom fra lokale utgravninger, så vil du få et innblikk i utviklingen av samfunn og bosettinger rundt comosjøen.

Som blir sagt, kan du oppdage et par gamle greske og Egyptiske gjenstander, også.

På den annen side, Historisk Museum av Giuseppe Garibaldi vil ta deg gjennom historien av Como, med en samling av håndlaget blonder, utstillinger utheving av lokale italienske tradisjoner, og detaljer i kampen Risorgimento.

Nå, hvis museer er ikke noe for deg, kanskje gi dem en glipp og hold deg til å utforske Lake Como nydelige strandlinje.

9.) Villa Melz

Ligger i Bellagio, Villa Melzi ble bygget i begynnelsen av 1800-tallet av Melzi (som var en stor sum-parykk i løpet av den aller første italienske Republikk (tilbake i Napolean ganger).

Hele villaen er helt ikoniske, men så er hage og park.

Nå, Villa Melzi seg selv er vanligvis ikke åpne for allmennheten, men du kan spasere gjennom de anlagte terrasser og vandre utover vannet hagen og den hvite neo-Maurisk pavilion.

Best av alt, for noen mynter ekstra, kan du kjøpe en to-dagers billett som er flott hvis du overnatte i Bellagio.

10.) Lecco

Rundt en 30-minutters kjøretur fra Bellagio, Lecco vil trolig være din siste eller første stopp på Lake Como (avhengig av hvilken vei du kjører).

For oss, det var vårt siste stopp som vi dro fra Milano, via Como og opp langs kysten via Bellagio til Lecco.

Når du er her, sørg for å stoppe på Slottet av Frykt, et museum som huser tusenvis av gjenstander med en veldig kul moderne kunstsamling. Du kan bruke timer på innsiden.

Også, ikke glem å besøke den berømte Basilikaen i San Nicolò som står stolt i Lecco. Det sies at området er hjem til noen form for religiøse bygningen i nesten 1000 år.

Komme sulten? Stopp ved Trattoria Corte Fiorina som er plassert midt i byen. Deres ferske laget ravioli med fisk fra Innsjøen Como, er deilig.

For en kveld ute, bestille billetter til Lecco Teater som er helt grand. Det er utrolig å besøke, selv om du kanskje trenger du å friske opp dine italiensk.

Leave a comment