Å være New Mexico ‘ s største by, Albuquerque har mye å gå for det! Med massevis av historie, flotte kafeer og noen fantastiske naturlige steder litt utenfor selve byen, det er den slags sted det er helt utrolig for en storbyferie. Faktisk, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Albuquerque, som er perfekt til å inkludere som en del av en større tur for å utforske New Mexico ‘ s beste stedene.

Vi er helt elsket vår tur gjennom New Mexico, og hadde den beste tiden å utforske staten! Fra å ta en gasse på alle utenomjordiske i Roswell til å besøke Flagstaff og den store utendørs, det er den slags stat som har fått en noe for enhver type reisende.

Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele noen helt episk steder å besøke i Albuquerque som du virkelig ikke bør gå glipp av.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Albuquerque. Ha en flott tid!

1.) Albuquerque International Balloon Fiesta

Finner sted årlig, International Balloon Fiesta er en av de beste tingene å gjøre i Albuquerque hvis du er på besøk i begynnelsen av oktober. Du ser, det er den største hot air balloon festival i Nord-Amerika (hvis ikke, verden) med hundrevis av ballonger å ta til himmelen over byen.

I løpet av den 9-dagers festival, vil du være i stand til å ri ballonger, se de mest fantastiske fyrverkeri og se masse ascension (som er fantastisk).

Selv om ikke bekymre deg hvis du ikke er på besøk i oktober, kan du fortsatt få ballon løs av overskriften til Albuquerque Balloon Museum. Inne kan du lære alt det er å vite om ballooning, fra sin historie til sin utvikling som en moderne-dag sporten. Det er enda en balloon flight simulator som du kan fly og teste din ballong flygende dyktighet.

Skjønt, hvis mulig, prøv å planlegge turen rundt den årlige Albuquerque Balloon Fiesta, du vil ikke bli skuffet!

See also  12 Beste Stedene I Brecon Beacons For Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

2.) Petroglyph National Monument (Nasjonalpark)

Rundt en 15-minutters kjøretur fra sentrum av Albuquerque, den Petroglyph National Monument (nasjonalpark) er den ikoniske området i New Mexico er kjente helleristninger at du virkelig ikke kan gå glipp av.

Opprettet av carving design inn i rock vegger av Albuquerque West Mesa, en vulkansk escarpment på city west side, den hundre år gamle helleristninger kan utforskes med turer opp stier som går på kryss og tvers denne national park.

Men bli advart om at noen av løypene kan være ganske lang. Sørg for å gjøre din forskning og velge den rette sti (og intensitet) som er perfekt for deg, vi elsket Rinconada Canyon Trail.

Oh, og pakke masse vann og solkrem, det er litt skygge!

Med rundt 15.000 forhistoriske helleristninger å se, du skal bli bortskjemt for valg!

3.) Sandia Peak

For noe av den beste utsikten i hele regionen, hodet opp Sandia Peak!

Selvfølgelig, det er mange ruter (som Sandia Mann Hule Sti og Domingo Baca Canyon Trail) for å se noen storslått utsikt over regionen, men trikken er vårt totale favoritt.

Uten noen vanskelige stigninger, og Sandia Peak Tramway vil ta deg opp over ti tusen fot ser ut over Albuquerque og utover. Utsikten er fantastisk.

Også, hvis du er litt av en vinter sports-elsker, så sørg for å besøke når de ski går på Sandia Peak er åpne. I tillegg har de en utleie service, slik at du ikke trenger å handlekurven alle dine skiutstyr til Albuquerque!

4.) American International Klapperslange Museum

Ligger i Albuquerque gamleby, og Klapperslange Museum er et dyr bevaring museum dedikert til å utdanne publikum på, og å øke bevisstheten om, klapperslanger i USA.

Ikke for alle, dette er en mer quirky museum, stedet hvor du kan lære mer om klapperslanger og deres habitater, de ulike artene og økosystemene de støtter.

Etterpå kan du ta en tur over til Godteri Dame for deres hjemmelaget fudge det er så deilig å gå glipp av. Med karameller, sjokolade, lakris, karamell og sprø, Godteri Lady er en Albequeue perle!

See also  10 Beste Tingene Å Gjøre I Everglades I Florida Den komplette reiseguide {UPDATED}

5.) Albuquerque Museum

En av de beste tingene å gjøre i Albuquerque, Museum er en må-besøke mens du utforsker byen. Boliger tusenvis av utstillinger, det fokuserer på den rike historien til den Amerikanske Southwest, og den større regionen rundt Albuquerque seg selv.

Du kan selv komme til å se noen av sine utstillinger med verker av kunst fra storheter som; Frida Khalo og modernistisk kunst som er så utrolig å se.

Ærlig talt, du kan lett tilbringe en hel dag her så planen din timing klokt. Har du ikke lyst til å stresse et besøk her.

6.) Rio Grande Nature Centre

Rio Grande Nature Center er innen enkel rekkevidde av sentrum Albuquerque og helt lett å gå for et par timer borte fra gatene.

En gang her, vil du få til å utforske parken og lære mer om økosystemet og økologi av dette veldig spesiell plass.

Nå, selv om parken kan virke ganske liten (noe som 40-dekar), det fikk en haug av stier som går forbi og er lett utforskes til fots eller på sykkel. For eksempel, Paseo del Bosque Stien er helt enkelt å hoppe på fra naturen sentrum som strekker seg over femten miles.

Plus, det er veldig lett å samarbeide med en tur til Petroglyph National Monument, som er bare et steinkast unna!

7.) Indian Pueblo Kultursenter

Drives av New Mexico 19 Indian Pueblos, besøker Indian Pueblo kultursenter er en av de beste tingene å gjøre i Albuquerque.

Drop-in for veggmaleri tur, lære om Pueblo Indisk historie så vel som New Mexico historie, suge i indiansk keramikk og gammel kunst, og se på tradisjonell dans. Det er en så flott måte å lære mer om indiansk historie og dens betydning.

See also  12 Grunner til å Sende Postkort Når Du er på Reise - siste Travel guide {UPDATED}

Ligger rett i utkanten av Gamle Byen Albuquerque, det er helt enkelt å besøke.

8.) San Felipe de Neri Kirken

Muligens Alberquerue eldste (som fortsatt står) bygninger, San Felipe de Neri er en må-besøke stedet hvis du er interessert i århundrer av historie i byen.

Du ser, de San Felipe de Neri ble bygget på 1700-tallet, og var den første Katolske Kirke reist i byen.

Til denne dag, kirken er fortsatt brukes til å holde daglig Masse, men har også turer til å ta en gasse på innsiden. Det er fantastisk å se og vel verdt å utforske mens du er i den Gamle Byen.

9.) Taos Pueblo

Okay, så Taos Pueblo kan ikke være i Albuquerque, men det er vel verdt en dagstur til denne historiske byen!

Ligger rundt 2,5 timer fra downtown Albuquerque, Taos Pueblo er oppført på UNESCOS World Heritage Site med over 1-årtusener med historie å se.

I dag er det et indiansk samfunn som fortsatt er til stede og aktiv i å opprettholde historie og kultur i Taos Pueblo og et flott sted å lære mer om den store og lange Native American history i New Mexico.

Når du er her, sørg for å vandre rundt i byen, besøke uavhengig boder og bedrifter og lære mer gjennom morgen footraces. Det er utrolig.

Etterpå, ikke glem å ta en gasse til San Francisco de Asis Kirke som har stått i århundrer. Det er rundt en 15-minutters kjøretur fra Hlauuma og Hlaukwima Hus av Taos Pueblo og veldig lett å få øye på.

10.) Poco A Poco Plaza

Ligger midt i hjertet av Gamlebyen i Albuquerque, Poco A Poco Plaza er et flott lite sted for en gasse mens vandre gatene i det historiske sentrum.

Her finner du en blanding av gallerier, kafeer og lite smykke flekker som er for godt til å gå glipp av.

Plus, kan du enkelt partner opp dette med en bredere turen til Natural History Museum eller i nærheten av Explora Museum.

Leave a comment