Plassert rett innenfor fantastisk delstaten Colorado, Denver, er en utrolig og morsom OSS byen for å utforske! Med kule distriktene, århundrer av historie og førsteklasses kunst, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Denver for enhver type reisende!

Best av alt, Denver, er den typen av byen som du kan enkelt tac på en større tur for å utforske alle de epicness som er Colorado. Denne måten, vil du være i stand til å tilbringe litt kvalitetstid i den store utendørs, mens også å sette til side en rettferdig få dager til å nyte buzz av byen.

Det er det jeg elsker mest om byer som Denver; det er massevis av ting å gjøre i byen, men også en haug for å se like utenfor!

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av oppholdet ditt, vil jeg ønsket å komme over noen perler og flekker som du virkelig ikke bør gå glipp av når du besøker Denver.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Denver. Ha en flott tid!

1.) Larimer Square

Larimer Square, en gang kjent som Auraria, ble først utviklet helt tilbake på 1800-tallet. Angivelig, det ble brukt som en nybygger-leiren etter gull ble oppdaget ved foten av Rocky Mountains.

Ettersom flere og flere mennesker har hørt om disse små nuggets, masse upped pinner og flyttet vestover for å gjøre sine formuer. Over år, den lille pioneer settlement blomstret, og etter hvert omgjort til moderne-dag Larimer Square.

I dag Larimer Plassen beholder sin historiske sjarm, og er et flott sted å besøke, spesielt hvis du er fancying litt gander rundt noen av boutique butikker, gripe en tipple eller overskriften for et kveldsmåltid – vi elsker Rioja, et sted som maner opp noen velsmakende spanske-fusion-retter som er for godt til å gå glipp av.

Plus, i nærheten av, du har fått fantastisk Museum for Samtidskunst (MCA) som huser noen verdensklasse kunst i sine sesongmessige utstillinger.

2.) Red Rocks Park

En av de mest fantastiske stedene i Denver, Red Rocks Park er helt fantastisk å besøke.

Med utsikt over Rocky Mountains dominerende vista og mange turløyper, Red Rocks Park er perfekt hvis du har lyst på noen utendørs tid uten å gå for langt fra selve byen.

See also  Madagaskar Mat: En Kulinarisk Reiseguide - Hva du trenger å vite {2021}

Fotturer nybegynnere kan prøve fotturer handelsstedet Stien for å sjekke ut noen fantastisk natur. Det er helt fantastisk og nydelig på en solrik dag!

Oh, og ikke glem at Red Rocks er også hjemmet til den Røde Steiner Amfiteater som i seg selv er helt ikoniske. Med sesongbasert utendørs konserter og arrangementer, og det er et flott sted å besøke for en kveld behandle. Bare sørg for å bestille billetter på forhånd for spesielle hendelser, kan de selge ut raskt.

Etter en dag i fjellet, hodet på over til i nærheten av Willy ‘ s Wings. Dette helt uformell og avslappet stedet har de beste vingene i alle Colorado, spesielt når dryppende med sin signatur sauser.

Fancying et lengre besøk utenfor Denver? Sjekk ut den Indiske Hot Springs.

Enten du er ute etter en avslappende mineral suge eller hot springs, det er et helt nydelig sted å slappe av.

Pluss, de har Geo-termisk oppvarmet grotter og kilder hvor du vil være i stand til å tally chill og slappe av. Bare husk, grottene er vanligvis første-come-first-tjener, så kom tidlig hvis du er død-innstilt på å skrive inn i grottene. De kan fylles opp på toppnivå ganger.

3.) Denver Art Museum

Ikke så langt fra Hovedstaden i Delstaten Bygning, Denver Art Museum er en av de beste tingene å gjøre i Denver hvis du elsker kunst. Ærlig talt, denne sted er ikoniske!

Med tusenvis av biter inne, utstillinger er helt utrolig å se og alltid i endring. Bare sørg for å gi deg selv god tid til å vandre rundt, kan du tilbringe aldre inne.

4.) Colorado State Capital Building

Rundt en 30-minutters spasertur fra Union Station, besøker Colorado State Capital Bygningen er en av de beste tingene å gjøre i Denver hvis du er glad i historie.

Med helt gratis turer (på timen, på en ukedag), kan du utforske historien til bygningen og Denver rett innenfor svært vegger.

Bare pass på å komme tidlig (kanskje 30 minutter før) for å sikre en plass på turen.

Også, like i nærheten har du Molly Brown House som er et museum som er fylt med alle Viktoriansk skatt som Titanic overlevende samlet opp gjennom årene.

Hvis det ikke er din ting, hoppe over til the Cathedral Basilica of the Immaculate Conception det er noen få minutters gange unna. Her, vil du være i stand til å rusle gjennom den gamle skip og glassmalerier.

See also  Små Skip Cruise-Guide for de som Leter etter Luksus - siste Travel guide {UPDATED}

5. RiNo Arts District

RiNo, på så mange måter, minner meg om Shoreditch i London.

Med quirky street-art, en kul stemning og helt fantastiske restauranter og butikker, og det er den type sted du kan tilbringe en sen ettermiddag utforske.

Gjennom årene, gatene av RiNo har blitt så mye mer fargerik, takket være arbeidet til internasjonale (og lokale) kunstnere. For å gjøre ting enklere, kan du selv bestille deg selv på en graffiti tur i nabolaget. Det er vel verdt en gasse og hele nabolaget har en så kul stemning.

Mens du er her, sørg for å sjekke ut; Zeppelin-Stasjonen (for sin cocktail flekker og spisesteder) og Spott Brewing for sine sesongmessige brygger.

6.) Denver Central Market

Snakker av RiNo, Denver Central Market er en av de beste tingene å gjøre i Denver hvis du elsker et kult sted å henge ut for et par timer rundt lunsjtider.

Plassert i en ombygginger lager, det er hjem til en mangfoldig blanding av lokale og uavhengige leverandører som gjør Denver så stor. Når du er inne, stopp ved Temperament for sin eklektiske sjokolade kreasjoner og ta en tipple på Curio Bar – de er begge så bra.

Oh, og sørg for å utforske noen av de lokale kunstneren tabeller som er i markedet i seg selv. De er alle så unikt og kult å se.

7.) Roxborough State Park (Nasjonalpark

Rundt en 30-minutters kjøretur sør for Denver, er Roxborough State Park (nasjonalpark) – et sted du ikke kan gå glipp av når du besøker Colorado.

Med relativt enkle stier å følge (som Fountain Valley Trail), det er en av Denver mest tilgjengelige fottur stedene for hele familien. Ikke bare det, det er vanligvis ganske rolig og en helt nydelig område for å se regionens ikoniske røde steiner.

Bare sørg for å ta noen solkrem, du kan lett bli brent når du går disse løypene som det er lite skygge.

Etter å ha kommet tilbake til Denver, hodet til Broadway og stoppe på Voodoo Doughnut for sine deilig fluffy kreasjoner. Også, du har fått Sputnik som er en stor hangout for en tidlig kveld tipple; jalapeno tequila cocktail (Thor) er alt!

See also  Cape Town: Vår nybegynnerguide om Ting å Gjøre Og Se - siste Travel guide{UPDATED}

8.) Mount Evans

Selv om rundt en 140-minutters kjøretur fra sentrum av Denver, Mount Evans er utrolig å besøke, og perfekt hvis du er merking langs en bredere road trip rundt i Colorado. Som sier at, du kan lett besøke for en dag også!

Nå, for å komme til Mount Evans vil du trenger for å kjøre ned Fjellet Evans Naturskjønne Ringveien, som faktisk er like nydelig som Mount Evans. Du ser, det som er kjent som “veien til himmelen” og du vil se hvorfor som du kommer sammen.

Stiger opp over 14000+ fot (over havet), det er den slags drivkraft som gjør at du innser hvor dramatisk og fantastisk Colorado er!

Når du kommer til tippy-toppen, sørg for å besøke Summit Lake park seg i nærheten av Meyer-Womble Observatory og ta i utsikt over Rocky Mountains. Det er fantastisk.

Bare husk, dette er egentlig bare gjennomførbart i sommermånedene når veiene er klare og trygge fra snø.

9.) Union Station & LoDo

Mange AMERIKANSKE byer har en slags Union Station, men Denver Union Station, er noe veldig spesielt!

Nylig renovert, er det hjem til et vell av restauranter, og ligger midt i sentrum av Lower Downtown, nabolag, referert til som LoDo.

Etter å ha tatt en gasse på Denver ikoniske station, være sikker på å pop inn i Denver Melk Markedet for en yummy lunsj. De tjener opp en haug av forskjellige retter i et marked innstilling som er så kult.

Oh, og ikke glem Lille Mannen Iskrem, som er rett over Sør-Platte River. Her er de tjene opp de beste iskrem i alle Colorado. Deres sundaes med hot fudge er alt!

Lyst på litt spenning? Head over til nærliggende Elitch Gardens, fantasy land rollercoasters, Ferris hjul og Boomerang!

10.) Daniels & Fisher

Bygget for over 100 år siden, Daniels & Fisher clock tower er en viktig del av Denver og lett å se mens du vandrer rundt i sentrum av byen.

Det er helt nydelig å se og vel verdt å ta en tur inne til å besøke den historiske observation deck.

Deretter kan du fortsette din spasertur gjennom sentrum av Denver, via 16th Street Mall. Med butikker, restauranter og barer langs kilometer lange mall.

Leave a comment