Bare sjenert av lysene i Miami, i nærheten av Fort Lauderdale og den ikoniske veggmalerier i Hollywood, Everglades er en stunner av et sted å besøke i Sør-Florida. Det blir sagt, det kan være vanskelig å finne bare noen få av de beste tingene å gjøre i Everglades National Park hvis du er på vei over i en kort tur.

Det er morsomt, hver gang vi har besøkt Sør-Florida, har vi alltid gjort forsøk på å besøke Everglades. Det er ett av de stedene som er så unike og uten å høres ut som en økologi-buff, det er landskap og økosystem er så unikt å besøke.

Fra alligatorer, utrolig fugleliv og store områdene med uberørt bekker å utforske, kan du tilbringe uker i Everglades National Park og fortsatt ikke se det hele.

Dette er grunnen til at jeg ønsket å dele noen av våre mest populære stedene vi har elsket å besøke mens du er i Florida.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Everglades. Har en helt morsom tur!

1.) Sawgrass Recreation Park

På den aller nordligste poeng av Everglades, Sawgrass Recreation Park er plassert rett innenfor Everglades og Francis S. Taylor Dyrelivet i Området.

Ikke bare det, det er en av de enkleste stedene å besøke hvis du er basert i Fort Lauderdale (rundt 25 minutter fra sentrum). Ja, det kan være nær byen, men det faktisk føles som en million miles away – du er i total villmarken når du er her.

Når du ankommer, kan du gå ut på Sawgrass Airboat Tur det er så mye moro! Vi elsket det, særlig når vi fikk se en haug av alligatorer! Ikke bare det, teamet er så kunnskapsrik og lidenskapelig opptatt av Everglades – de har virkelig gjort vår erfaring!

Å bli sulten? Prøv noen av de ferske stekt gator halen biter, også! De var deilige.

See also  Berlin Reise: A Beginner ' s Guide om Ting å Gjøre, Se og Spise - siste Travel guide{UPDATED}

2.) Shark Valley

Rundt 50 minutter fra Miami Shark Valley er en av de beste stedene i Everglades, som er innen lett rekkevidde av Miami.

En gang her, kan du utforske stier og ikoniske Bobcat Boardwalk som er helt fantastisk på en nydelig solrik dag. Selv, ta masse vann og solkrem med deg – at fuktighet og mygg kan være tøff.

Hvis du har lyst til kjøling, ta trikk tur hvor du vil få øye på en haug av lokalbefolkningen, som; skilpadder, regionale fugler som er stor for å utforske. Selvfølgelig, det er en skur belastningen av alligatorer, også!

Til slutt, ta i utsikt fra Shark Valley Visitor Center med utsikt over hele regionen, og egentlig kan du se hvor mye området Everglades dekker. Bare fantastisk.

3.) Chokoloskee Bay

Chokoloskee Bay ligger om lag ti mil (16 km lang og er et yndet sted for fiskere og vann sporters!

Dette stedet er full av dyreliv, naturlig skjønnhet, og vakre farvann som er for godt til å gå glipp av. Selvfølgelig, når du er her, sørg for å prøve din hånd på kajakk eller kano, også.

Hvis du har lyst til mindre av et øvre-body workout, hoppe på en av båt turer som går fra Chokoloskee de fleste dager. Oh, og hvis visninger du er ute etter, dra til Ernest Hamilton Observation Tower that ‘ s right on the bay i Everglades City.

På temaet i Everglades City, hvis du planlegger en liten tur rundt i gatene i seg selv, være sikker på å ta inn noen av de flotte steder langs veien. Vi elsket å se City Hall og spratt inn i Museum of the Everglades.

Etterpå, stopp ved den søte Havana Kafé Everglades som er rett på Chokoloskee Øya. Deres reker er så bra, og den Cubanske behandler er bare for god til å gå glipp av.

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Shrewsbury I England - Ny Reise tips{UPDATED}

4.) Ernest F. Coe Visitor Center

Like ved Ingraham Motorveien, på vei til Ernest F. Coe Visitor Center er en av de beste tingene å gjøre i Everglades for den nærliggende stier.

Ligger i Homestead inngangen til Everglades National Park, visitor centre har en haug av utstillinger, ekspert-guider og rangers som vil peke deg i riktig retning for stier i området.

Ikke bare det, men de kan også peke deg i riktig retning for husbåten leie mens i Everglades. Dette er perfekt hvis du ønsker å utvide ditt opphold i denne fantastiske delen av Florida.

5. Lang Furu-Tasten

Hvis camping er din ting, da vil du lett finne Lange Furu-Tasten stedet for deg. Det er en av de beste tingene å gjøre i Everglades hvis du er en bobil, men ønsker roligere stedene å sette opp telt. Du skjønner, det er litt mindre kjent enn noen av de større camping flekker (noe som gjør det til et flott sted å slappe av og se den vakre utsikten i området).

Også, det ‘ s en skur legg turstier og en vakker innsjø omgitt av furu-Rockland skog som er helt perfekt å besøke. En av våre favoritter er den nærliggende Anhinga Trail det er bare sjenert av Lang Furu.

Det blir sagt, det er noen fantastiske løyper like ved leiren området i seg selv – den Lange Furu-Tasten Nature Trail er et must.

6.) Gumbo Limbo Trail

Den Gumbo Limbo Trail gir deg en vakker glimt av de forskjellige økosystem av Everglades og vel verdt å følge hvis du er i din vandring.

En self-guidede trail, det viser en hard hengekøye økosystem som er helt unik og urørt. Ta i utsikt gjennom gumbo limbo trær og holde vakt for gators!

7.) Mahogni Hengekøye Trail

En annen nydelig og selv-guidet trail, Mahogni Hengekøye boardwalk er hvor kan du finne de største levende Mahogni treet i hele Usa.

See also  14 Beste Tingene Å Gjøre I Nord-London - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Flott for hele familien, denne løypa er relativt kort (0.5 km lang) og helt enkelt og flott for de som krever en mer tilgjengelig sti å følge.

8.) Flamingo

Bare sjenert av Bear Lake, Flamingo og Flamingo Visitor Center er en av de første portene på anropet du vil gjøre mens du utforsker kystlinjen rundt Kanin-Tasten Bassenget.

Med campingplass fasiliteter, heis, hiking trails (Kyst-Prairie Trail er epic), og kajakk ruter, vil du være i for en godbit når de utforsker den sørlige kysten rundt senteret selv.

Bare sørg for å holde utkikk etter den majestetiske manatee som hyppig kysten her.

9.) Royal Palm State Park (Nasjonalpark)

Royal Palm State Park (nasjonalpark ble etablert i 1916 og er helt fantastisk å besøke når du er i Everglades.

Ikke bare det, du finner to av de mest populære turstiene i hele everglades; den Anhinga Trail, og Gumbo Limbo Trail (begge nevnt tidligere) det er også nydelig å gå glipp av.

Også, like utenfor ansvarsområdet til park, du har fått Everglades Alligator Farm for sin episke båten turer og turer gjennom den glades.

Etterpå går vi over til Schnebly Redland sin Vingård for sine deilige varianter og smaker økter de tilbyr. Yum!

10.) Big Cypress National Preserve

Omtrent 50+ km fra sentrum av Fort Lauderdale, i Big Cypress National Preserve er fantastisk å besøke!

Best av alt, er dette området av Everglades er fantastisk å besøke for ranger-ledede turer som tar i beste behold. Dette er en av de beste tingene å gjøre i Everglades hvis du vil ha mer av en økologisk forklaring av bevare seg selv. De er helt fascinerende.

Ikke bare det, Big Cypress National Preserve er en internasjonalt anerkjent Mørk Sky Området.

Dette betyr at det er helt utrolig å se konstellasjoner, planeter og mer rett i rene himmelen i parken.

Leave a comment