En av de større av kanaløyene, nydelig perle av Guernsey er fantastisk å besøke. Det er en haug av de beste tingene å gjøre i Guernsey spredt over hele øya, med sandstrender, historiske slott og yummy steder å spise noe som gjør det perfekt for en lang weekend tur!

Lett nås med båt eller fly, Guernsey er fantastisk å besøke hvis du er fancying en roligere og helt nydelig tur unna. Plus, kan du enkelt partner i dette med en tur for å se de beste stedene i Jersey, også!

Oh, og ikke glem om de få varmegrader… Du ser, Guernsey er en av de mer sørlige steder på de Britiske Øyer så fordeler fra varmere temperaturer. Det er flott.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Guernsey på din neste tur. Ha en nydelig tid på øya.

1.) Castle Cornet

Ligger rett på en tidevanns island (nå koblet til St. Peter, Guernsey ‘ s Castle Cornet er en av de mest ikoniske slott på øya.

Gjennom århundrene, har Slottet vært befengt med kamper, yrker, og beleiring fra alle kanter! Til tider, franske soldater og soldater har angrepet Castle, i noen tilfeller lykkes forbikjøring det. Nok til å si, Castle Cornet har hatt en spennende siste til å utforske mens du er på Guernsey.

Gi deg selv en time til nysgjerrige rundt, før du utforsker mer av St. Peter.

Etterpå går vi over til Victor Hugos Hus og Museum der du kan lære alt om eksil franske forfatteren og hans tidligere hjem her.

Følelse sulten? Leder for noen grub på Fangsten. De tjene opp noen velsmakende sjømat fanget rett utenfor kysten.

2.) Vale Castle

Ikke så langt fra St. Sampson er, Vale Slottet har en historie som går tilbake århundrer.

Vel verdt et besøk når du utforsker nord-øst på øya, det er en av de beste tingene å gjøre i Guernsey når du besøker Dehus Dolmen.

See also  10 Beste Tingene Å Gjøre I Ilfracombe, England Den endelig reiseguide {UPDATED}

For en herlig middag, bestille bord på Le Nautique som er stolt av som serverer den beste sjømat på øya. Deres Herm østers og breiflabb er så yummy.

3.) Sark

Lett å nå via båter (fra St. Peter ‘ s Harbour), Sark er mindre, men fortsatt nydelig, en del av Bailiwick of Guernsey.

En gang her, ta i løypene rundt i fjæra og spesielt på La Coupée. Det er et unikt sted for noen utrolige utsikten. Oh, og ikke glem å se Sarkhenge og den vakre Dixcart Bay.

Ikke bare det, Sark er verdens første mørk sky-øya! Dette gjør det til et perfekt sted å stargaze og et must for enhver spirende astronom. Etter solnedgang, kan du fråtse i teppet av mørket, uten noe lys forurensning forårsaket av gatelys, biler eller lamper. Det er utrolig.

Bare sørg for å overnatte, og øke dine sjanser til å se noen stjerneskudd! Du vil bli hardt presset til ikke å besøke.

4.) Pleinmont Punkt

Pleinmont Punkt spilt en viktig rolle i den andre VERDENSKRIG okkupasjonen av Guernsey.

Du ser, fra 1940-45, tyske tropper brukt Pleinmont Tårnet, på toppen av Pleinmont Punkt, som et sted for å kontrollere øya er artilleri mens du kjemper Britiske fly. Faktisk, i Tårnet i seg selv, det har vært en artilleri-pistol plassert akkurat hvordan det ville ha vært tiår siden.

I dag er det en av de beste tingene å gjøre i Guernsey hvis du ønsker å fange en solnedgang. Ikke bare det, du har selv fått den uberørte Portelet Stranden like nedenfor, også.

5.) Guernseys Smutthull tårn

Det er rundt 12 smutthull tårn prikkete over Guernsey som en måte å beskytte øyene fra den franske tilbake på 1700-tallet. I dag, kan du fortsatt få øye på dem rundt på øya, og er ganske imponerende å se.

Være sikker på å gå i løyper og spot; L’Ancresse Smutthull Tower, Petit Bôt-tårnet og Fermain Tower (som du kan nå holde seg innenfor).

6.) Hauteville House (Victor Hugo House)

Nevnte kort før, Hauteville House var en gang hjem til kjente forfatteren Victor Hugo. Innvendig vil du få lære mer om et litterært geni og hvordan han en gang bodde.

See also  12 Beste Stedene I Long Island For Å Besøke Den endelig reiseguide {UPDATED}

Huset, som er designet av Les Miserable forfatteren selv, er dekket i personlig meningsfylt symbolikk og minner som er lett en av de beste museene på øya.

En gang her, vil du også få lære mer om hvorfor Hugo venstre Frankrike til å leve i Guernsey, og om hvordan han kom til å bli slik en produktiv forfatter.

Følelse sulten? Ta en tabell på Blekksprut. kjent for sin fantastisk utsikt, så vel som sine retter, det er en helt fin spot til å fylle opp. Om du er i humør for østers, hummer, blåskjell, fisk eller annen sjømat tallerken, og du vil ikke bli skuffet.

7.) St. Peter Port

St. Peter Port, med sine brosteinsbelagte gater og smale smug, er den sjarmerende lille hovedstaden i Guernsey. Med en haug av ting å gjøre. Med massevis av museer, ikke inkludert de jeg allerede har nevnt, vil fylle opp en hel dag (om ikke lenger). Så, planlegge turen klokt og velg typen av stedene du ønsker å se mest.

Husk, du har også fått; øyas Museum and Art Gallery, et nydelig Maritime Museum, og Candie Gardens, også.

Rusler rundt Havnen, bestått av sin historiske severdigheter, som Frigjøring Monument, er den perfekte måten å tilbringe en morgen før det smeller på båten til Sark.

Etterpå gikk turen til Fett Kjeltring for sin ferske fisk på menyen (og chorizo hash). Yum.

Oh, og hold ørene til bakken midt på dagen for å høre kanon på Castle Cornet gå av!

8.) Tysk Okkupasjon Museum

Guernsey har en lang historie som går tilbake tusenvis av år, men det er også en haug av nyere historier som er vel verdt å lære om. Du ser, Guernsey har en betydelig tidligere i forhold til andre VERDENSKRIG med det å være okkupert av Nazi-er i løpet av Andre Verdenskrig.

See also  12 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Reno, Nevada - Ny Reise tips{Updated}

Åpnet mange tiår siden, Tyskland Yrke Museum er en av de beste tingene å gjøre i Guernsey hvis du ønsker å lære mer om hendelser som har oppstått under okkupasjon og Frigjøring Dag.

Du er inne, du vil også finne samlinger av andre VERDENSKRIG gjenstander som er vel verdt en gasse før du hopper på flyet hjem. Du ser, det er rett ved siden av flyplassen.

9.) Victoria Tower

Sentralt i St. Peter Port, Victoria Tårnet ble reist i 1846 etter Dronning Victoria og Prins Albert ‘ s besøk til øya, første gang en monark noensinne hadde tråkket foten på Guernsey. I 1859 Royal par igjen besøkte Guernsey og personlig inspisert Victoria Tower. Victoria Tower er en av Guernsey ‘ s mest betydningsfulle monumenter og en verdt å sjekke ut når du besøker øya.

Etterpå tar du en 15-minutters kjøretur over til å Le Dehus Dolmen som går tilbake helt til Neolittisk tid. Et slikt sted er Le Dehus Dolmen. Perfekt bevart, Le Dehus Dolmen passasjen gir deg et glimt inn i den store menneskets historie i Guernsey.

På veggen er malt et fantastisk bilde av en skjeggete mann, som sies å være Vokter av Le Dehus, som ble opprettet for over 4000 år siden. Ikke noe å gå glipp av når du er på Guernsey!

10.) Den Lille Kapell

Den Lille Kapell, også kjent som Guernsey Sphinx, er et intrikat utformet kirken pyntet med skjell, steiner og knuste plate stykker som er for søt til å gå glipp av.

Ligger i Les Vauxbelets valley, denne lille bortgjemte kapell ble bygget i løpet av sommeren 1914 til ære for Jomfru Maria, og vel verdt en gasse når du er på øya.

Selv om det er relativt liten, det er helt unikt, og et sted du ikke ønsker å gå glipp av mens du kjører gjennom innlandet av øya.

Leave a comment