Ikke for å forveksles med Hollywood i Los Angeles, Hollywood i Florida har en helt annen stemning, tror færre filmer og mer uberørte strender og kjente street art! Ligger på kysten, mellom Fort Lauderdale og Miami, Hollywood er et Floridian by som er perfekt å besøke. Ikke bare det, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Hollywood, Florida som er spredt over sine kystnære område og indre distrikter.

Vi hadde den mest fantastiske tiden da vi besøkte. For å være ærlig, vi hadde ikke egentlig tenkt på å besøke Hollywood før. Du ser, vi har vært på Miami ganske et par ganger, og bestemte seg for å fokusere vår oppmerksomhet over til Fort Lauderdale og det er nær nabo, Hollywood.

Ting vi elsket mest om Hollywood i Florida er at det har en vibe alle sine egne. Det er ikke prøver å konkurrere med sine større neste-døren naboer (Miami, etc) og føles som et mye mer avslappet, men likevel helt levende oceanfront by å utforske. Dette er nøyaktig hvorfor vi elsket det så mye!

Oh, og det faktum at det er ganske lett å rusle rundt – vi elsker en god city hvor du ikke trenger å kjøre bil eller ta cabs hele tiden.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid, jeg ønsket å pop noen av de beste tingene å gjøre i Hollywood, Florida at vi helt elsket. Denne måten, vil det bidra til å redde deg noen verdifull tid når du planlegger turen og mer tid for noen velsmakende cocktails på stranden.

Har den beste tiden i Hollywood!

1. Se Downtown Hollywood Veggmaleri Prosjektet

Se Downtown Hollywood Veggmaleri Prosjektet var et høydepunkt på turen vår til Hollywood i Florida!

Enten du er en kunst elsker eller ikke, vil du elske å se alle oppdrag street art som fyller det bankende hjertet av Hollywood.

See also  11 Beste Tingene Å Gjøre I Pittsburgh, Pennsylvania Den komplette reiseguide {UPDATED}

Det er et sted du virkelig ikke kan gå glipp av, spesielt med kunstnere fra hele verden for å dele sin kunst, helt gratis.

For å hjelpe deg med å finne de beste veggmalerier, sjekk ut dette kartet som byen av Hollywood, Florida har skapt. Det gjør spasertur mye lettere.

2.) Besøk I Hollywood Beach

Som jeg har nevnt, Hollywood Beach ligger mellom Miami og Fort Lauderdale i Florida, noe som betyr en episk ting. Det har fantastiske strender! Det er nesten et gitt i denne delen av Florida, og Hollywood ikke skuffe.

Plus, det er et flott sted å bo. Du ser, langs stranden, kan du finne mange hoteller og fjellstuer langs strandpromenaden til å bo og virkelig lean i Hollywood vibe.

En gang her, kan du prøve din hånd på kite-boarding, padle-boarding eller bare hodet i vannet for en dukkert – det er så hyggelig.
Oh, ja, hvis du er en tidlig stigerør, vil du få det beste soloppgangen over Hollywood Beach. Prøv og ta frokost på verandaen på strandpromenaden i nice og tidlig. Du vil ikke bli skuffet.

3.) Utforske Anne Kolb natursenter

Dette er en av de beste tingene å gjøre i Hollywood, Florida, hvis du er en sum naturens lover.

Du ser, Anne Kolb natursenter er mer enn 1500 dekar av kyst mangrove våtmarker hvor du vil få se mange særegne, truede planter og dyr.

En gang her, vil du komme på tvers av de fire separate stier inkludert Sør-Sti, Gjørme Flatskjerm Trail, Fishing Pier Trail, og Lake Trail, som alle er relativt enkelt. Bare sørg for å ta med rikelig med solkrem – disse strålene er sterke her!

Til slutt, sentrum har også en båttur der du kan delta, en utstillingshall av ulike natur-relaterte kunstverk og viser, fiske brygge for å nevne noen.

4.) Kunst og Kultur Sentrum av Hollywood, Florida

Hvis du er en historie buff eller kultur buff, så vil du elske Kunst og Kultur Sentrum av Hollywood.

See also  12 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Reno, Nevada - Ny Reise tips{Updated}

Her vil du finne mange moderne visuell kunst utstillinger, live sceneopptredener, utdanningsinstitusjoner for ambisiøse lokale kunstnere, og mye mer. Bare pass på å sjekk deres hjemmeside for oppføringer og sesongbasert utstillinger som er så bra.

Vi elsket det her.

5.) Hollywood-North Beach Park

Den store tingen om Hollywood-North Beach Park, er at det er rett ved siden av West Lake Sør-Trail og the beach!

Dette betyr, etter at West Lake Sør-Trail du kan gå rett over til å slappe av i parken, og gjør deg klar for en dukkert, også.

Med over 50+ dekar til å utforske, det er lett en av de beste tingene å gjøre i Hollywood, Florida for å bare chill out.

Stol på meg, du vil lett ta bort et par timer rundt dette området, spesielt med alle de små spisesteder og butikker rundt i området, også. Bare sørg for å ta litt BBQ fra Zack er Snacks. Deilig.

6.) ArtsPark ved Young Circle

Du vil finne så mange fantastiske ting, og severdigheter i Kunst-park ved young circle. Det er en 10 mål stor park hvor du vil finne mange morsomme områder og aktiviteter for både barn og voksne til å nyte. Du vil finne musikalske innslag, fontener, gangstier, en Splash-Pad, en art gallery, kafeer, og mye mer.

Også, vanligvis på en mandag kveld, kan du ta masse mat lastebiler og lokale leverandører som selger de mest smakfulle godbiter. En stor stoppe for en matbit (og nærliggende Sabores og Ritmos Tapas Bar, også).

Oh, og det er lett å samarbeide et besøk her med en tur til Hollywood Blvd, også!

7.) Gul Grønn Bondens Marked

Du kan ikke tenke på en bondens marked som en av de beste tingene å gjøre i Hollywood, Florida – spesielt for en strand by?

See also  9 Beste Tingene Å Gjøre I Port Charlotte, Florida Den komplette reiseguide {UPDATED}

Vel, det ville være feil, helgen lageret har bokstavelig talt hundrevis av leverandører som selger alt fra lokale råvarer til økologisk godbiter og behandler.

Pluss, hvis du leter etter et smykke eller souvenir å ta med hjem, dette er et sted å gå. Du finner krystall, klær og skreddersydde art leverandører for å starte opp!

8.) Nyt Spasertur På Hollywood Boardwalk

En annen perle ved stranden, Hollywood Boardwalk linjer en av de mest fantastiske kysten i Florida. Fra her, kan du gå for alderen, soaking i solen, og at salt sjøluft.

Skjønt, bare husk at solen kan komme intenst i den varme midt på dagen. Så planlegger du en tur tidlig på morgenen eller senere på ettermiddagen, det er mye kulere da.

9.) West Lake Park for kajakk

Bare sjenert av stranden, med besøk i West Lake-Parken er de av de beste tingene å gjøre i Hollywood, Florida, hvis du elsker å Kajakk. Du ser, er her de har en haug av vassdrag for å teste dine ferdigheter og mestre kunsten av duver og ikke krasje inn i andre padlere.

Stol på meg, det er den største utfordringen… jeg alltid ender opp med å smekke inn Yaya, noe som vanligvis resulterer i et par sprut fra hans padle! Uansett, her håper du vil bli en bedre kayaker enn meg.

10.) Spasertur Downtown Hollywood Blvd

Rett vest for the ArtsPark ved Young Circle, Hollywood Sentrum Blvd er en episk sted å gå for lite spisesteder, uavhengige butikker og en haug av sparsommelighet butikker og kule gallerier.

Når her, stoppe på Ingefær Bay Cafe for noen av sine Jamaica retter som er så bra. Alternativt, hvis du ønsker å besøke en retro boutique, pop i Vinyl Asylum Records eller andre sparsommelighet butikker du se langs gaten. Jeg tror vi så på dette som en utfordring og prøvde å besøke dem alle!

Leave a comment