Ligger på den vakre Nord Devon kysten, Ilfracombe er en historisk fiske by som er vel verdt en gasse når du utforsker denne idylliske regionen i England. Faktisk, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Ilfracombe alle rundt byen – men det er ikke hvor det ender! Alle rundt i byen, det er den mest fantastiske bukter; stier og små landsbyer som gjør for en flott dagstur når du besøker bredere Ilfracombe.

Nå, det er ingen overraskelse at vi elsker dette området av England! Faktisk, har vi brukt hele turen bare i dette hjørnet av Devon alene, det var så nydelig og helt pittoresk. Jeg er ganske sikker på at vi spiste vår vekt på sjømat mens du utforsker alle de små perler i og rundt byen.

Fra det ikoniske stykker av kunst, historiske monumenter og vakre bukter, du kommer til å bli bortskjemt for valg når du besøker for en dagstur eller en lang weekend.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid når du ankommer, jeg ønsket å dele noen av de beste tingene å gjøre i Ilfracombe når du besøker.

Ha det beste tur!

1.) Tunneler og Ilfracombe Strender

Med sin cliffside innstillinger og dramatiske kysten, Tunneler og Ilfracombe Strender kan være grus, men de er helt uberørte. Ikke bare det, det er en Viktoriansk bade basseng som er fylt med de innkommende tidevann.

Selv på en ikke-så-solrik dag, dette er en av de beste tingene å gjøre i Ilfracombe for en liten spasertur. Like ved stranden, og du har også fått en del av den Sør-Vest Kysten og noen nydelige utsikten fra dette synspunktet.

See also  12 Beste Stedene I Devon Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Følelse sulten? Ta et bord på en Motgift for sine sesongmessige Britisk meny. Deres sjømat er alltid så frisk og velsmakende.

2.) Sannhet

Med utsikt over den historiske havnen i Ilfracombe, Sannhet er en 20.25-meter høye skulpturen (av Damien Hirst) laget av rustfritt stål og bronse som er ganske vanskelig å gå glipp av.

Nå, Sannhet selv er en skulptur av en gravid kvinne som står på en haug av bøker, holder Rettferdigheten med én arm. Den andre siden av Sannhet viser synlige muskler og fosteret i hennes liv, og det er ganske imponerende å se.

Du kan enkelt se henne ved å ta en spasertur ned til bryggen, og det er rett ved siden av Chapel of St. Nicholas, også.

3.) Sør-Vest Kysten Banen

Som spenner over hele 630 km National Trail, Sør-Vest Kysten Banen er en av de beste tingene å gjøre i Ilfracombe hvis du ønsker å utforske den uberørte kysten i nærheten.

Med cliffside vise, skjulte viker og en enkel sti å følge, det er en helt fin måte å bli oppslukt i den imponerende naturlige skjønnhet av Devon.

Du kommer over steder som; Watermouth, Valley of Rocks, Lynton og Lynmouth (mot øst) som er helt pittoreske og med sine egne cliff railway, også!

Bare vær oppmerksom på, de spasertur til den siste poeng kan ta opp til 7 timer (30-minutter i bil).

Hvis du ønsker et sted litt nærmere for en spasertur, hodet for å se klippe med utsikt over Broadsands Stranden. Det er fantastisk.

4.) Watermouth

Bare sjenert av Ilfracombe seg selv, Watermouth er en perle av et sted å besøke for et par timers tur fra Ilfracombe. Lett gikk langs sørvest-Kysten-Banen (eller ved å kjøre) du vil komme til å besøke Watermouth Slottet med vakkert anlagte hager og ta i utsikten fra Watermouth Bay i seg selv.

See also  Hvordan Vet Du At Din Reise Penger Opphold Lokale? - Hva du trenger å vite {2021}

Bare sørg for å ta en cuppa på koselige, Storm In A Teacup Kafé. Plassert på de mest bedårende liten båt, det er en av de funn som gjør Watermouth så unik.

5.) Ilfracombe Museum

Fylt med en skatt-mengder av kuriositeter, besøker museet er en av de beste tingene å gjøre i Ilfracombe hvis du er en ivrig elsker historie.

Fra vintage hvitevarer, fossiler og sjeldne antikviteter fra Ilfracombe historie, det er vel verdt en liten gander for en time eller så.

6.) Ilfracombe Harbour

Med Ilfracombe Harbour være den største havn på Nord Devon kysten, er det et sted du sannsynligvis ikke vil gå glipp av når du utforsker byen.

Det er det perfekte stedet å ta en is eller en pose chips og vandre i brygge-området. Bare se opp for disse pesky måker; deres chip tyver!

Også, bare rundt Kaia, vil du finne massevis av liten båt turer du drar ut på turer. Noen ser for delfiner, mens andre følger kystlinjen.

Vi dro på kysten tur (men fikk ikke se noen delfiner)!

7.) Chambercombe Manor

Plassert vekk fra kysten i seg selv, Chambercombe Manor er en Norman herregård som kan dateres helt tilbake til det 11. århundre.

Her vil du lære mange interessante historier og informasjon om historien til gården og uhyggelige rom. Faktisk, er det anses å være en av de mest hjemsøkte bygninger i landet. Boo!

Etterpå, for en skikkelig pub lunsj, dra til havnen og gå til Smuglere Restaurant for en halvliter og kake!

8.) Hillsborough Naturreservat

Ligger på kysten-området med utsikt over Ilfracombe, rusler Hillsborough er en av de beste tingene å gjøre i Ilfracombe på en solrik dag.

See also  12 Beste Stedene I Brecon Beacons For Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Du skjønner, det er en lokal naturreservat som er perfekt for fotturer, fugletitting, eller å spise fisk og chips! Herfra har du en fantastisk utsikt over de Nord-Devonshire kysten og Ilfracombe Harbour.

For en yummy lunsj, hodet til Hele Bay Pub, grillen opp en mener Westcountry biff.

9.) Chapel of St. Nicholas

Chapel of St. Nicholas, antas å være STORBRITANNIAS eldste arbeider fyr som dateres tilbake til 1321. Bygget som et sted for tilbedelse, for folk i Ilfracombe, det er ikke et ikonisk landemerke utsikt over havnen at du virkelig ikke kan gå glipp av.

Best av alt, kan du enkelt inkludere en spasertur opp til kapellet med en bredere spasertur rundt kaien, og som ser Sannhet, og å utforske de historiske harbourfront. Det er alle i samme område.

10.) Landemerke Teater

Den Landemerke Teater er en prisbelønt theatre i Ilfracombe som tilbyr et vell av sesongens programmer og serier fra; musikk, drama, komedie, dans, film, festivaler (you name it, det går på her).

Dobbelt-sjekke deres tilbud før du besøker Ilfracombe og bestille billetter på forhånd. I de travleste måneder, billetter kan selge ut mye raskere.

Leave a comment