Gjennomsyret av historie, Stratford-upon-Avon er en vakker Middelalderby i det sentrale England. Rundt en 2-timers kjøretur fra London, er det det perfekte sted å besøke for en helg bo, spesielt med alle de beste tingene å gjøre i Stratford-upon-Avon, som er spredt over byen.

Kjent for å være fødestedet til Shakespeare, er det en by som har mange hundre års historie som du kan fortsatt se den dag i dag. Plus, med flekker som den nydelige Cotswolds i nærheten av, det er helt enkelt å ta med på en bredere tur mens du utforsker dette området i England.

Jeg er helt elsket å besøke Stratford-upon-Avon, spesielt fordi så mange av de beste stedene er så godt bevart. Det er nesten som du er fraktet tilbake til det 16. Århundre når du besøker!

Så, for å hjelpe deg med å maksimere din tur til byen, jeg ønsket å dele noen av de flotte perler du ikke bør gå glipp av mens du er her. Denne måten, du kan fokusere på de viktige ting å utforske.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Stratford-upon-Avon. Har den beste tiden!

1.) Besøk Shakespeares Fødested

Ingen besøk til Stratford-upon-Avon er komplett uten en gasse på Shakespeares Fødested!

Den restaurerte huset, midt i hjertet av byen, er helt fantastisk og kan dateres tilbake hundrevis av år. Du ser, dette er et sted hvor Shakespeare ble født og tilbrakte sine første liv før du drar til den sterke lysene i London by. Vel, jeg sier bright lights, London var sannsynligvis ganske svak på 1600-tallet!

Når du er inne, vil du ta en titt inn i familiens liv av Shakespeare, mens også å ta en nysgjerrige rundt biblioteket og studere rom som er så episk å se. Det er så surrealistisk å bare stå der og tror at det er der Shakespeare vokste opp og skrev sine første ord!

See also  16 Beste Turer I Arizona Den endelig reiseguide {UPDATED}

Lyst på en cuppa? Head over til Den Fourteas (Sau Street) som er den mest sjarmerende te-rom og serverer looseleaf te og hjemmebakte boller!

2.) Holy Trinity Church

Å være byens eldste bygning (som stammer fra det 13. Århundre), den Hellige Treenighet er en må-se om du er litt av en historie buff som meg!

Ikke bare det, dette er det stedet hvor Shakespeare ble døpt, giftet seg med Anne Hathaway og begravet. Sørg for å få øye på den Hellige Treenighet-Vinduet (som er fantastisk) og spot Shakespeare ‘ s grav, også.

Etterpå kan du gå over til Loxley for sine deilige viner og sesongbaserte menyer som er for godt til å gå glipp av. Bare sørg for å bestille bord på forhånd, spesielt i helgene.

3.) Anne Hathaway ‘ s Cottage

Plassert i landskapet, like utenfor sentrum av byen, besøker Anne Hathaway ‘ s cottage er lett en av de beste tingene å gjøre i Stratford-upon-Avon hvis du elsker din Shakespeare-historie.

For det ukjente, Anne Hathaway (nei, ikke skuespiller) ble Shakespeare ‘ s kone og hytta var hennes bilde-perfekt hjem der hun bodde i området.

Med imponerende hager og parkanlegg å utforske, kan du lett tilbringe et par timer moseying rundt alle rom og lære mer om hennes liv.

Skjønt, se hodet, de middelalderske taket er lavt, og du vil være i for et brak. Jeg sverger, folk må ha vært betydelig kortere i det siste!

4.) Stratford Butterfly Farm

Lyst på en flagre med sommerfugler? Så, hodet rett over til Stratford Butterfly Farm, som er like ved Elven Avon seg selv. Med tusenvis av sommerfugler og en nydelig glass house hjem, får du til å få opp nært og personlig med disse forskjellige arter og varianter av gratis-flyr sommerfugler.

See also  11 Beste Tingene Å Gjøre I Cirencester, England Den endelig reiseguide {UPDATED}

Det er et flott sted å slappe veldig og familie-vennlig. Bare sørg for å se trinn, masse sommerfugler chill out på veier.

5.) Royal Shakespeare Theatre

Ja, jeg er shilling ut alle Shakesperean elsker å se – som du kan egentlig ikke gå glipp av når du er i Stratford-upon-Avon.

På Royal Shakespeare Theatre, kan du se den verdenskjente forestillinger og skuespill av Shakespeare, men også mer moderne stykker, også. Dette gjør den til den perfekte kvelden sted å besøke på en weekend tur til byen.

Bare sørg for å bestille billetter på forhånd, i de travlere sommermånedene, kan de selge ut raskt.

6.) Spasertur Avon-Elven og bassenget

Å gå langs kanalen bassenget og Elven Avon er lett en av de beste tingene å gjøre i Stratford-upon-Avon på en fin solrik dag.

Med den verdensberømte Royal Shakespeare Theatre og viktigste shopping-områder i nærheten, vil du finne massevis av små kafeer, søte restauranter og vakre hager for en spasertur.

Sesongmessig, vil du også være i stand til å gå ut på elven for båtturer eller kajakk på vannet i seg selv.

7.) Hall ‘ s Croft (historisk bygning)

En annen Shakespearian stor Hall ‘s Croft (historisk bygning) er den fantastiske Jakobinske hjem av William Shakespeare’ s datter, Susanna.

Det er et sted du ikke kan gå glipp av, spesielt for den vakre hagen med medisinske urter som Susanna er mann brukte i sine midler. Det er et interessant sted med massevis av utstillinger som er helt nydelig, spesielt på en solrik dag.

Plus, kan du enkelt besøke Hall ‘ s Croft (historisk bygning) på samme tid som besøker Holy Trinity Church – de er en kort spasertur fra hverandre.

See also  Burmesisk Mat: En Kulinarisk Reiseguide - siste Travel guide

8.) Mary Arden ‘ s Farm

Mary Arden var Shakespeare ‘ s mamma og hennes gården står fortsatt den dag i dag (som du kan utforske).

En historisk Tudor gård, det var barndomshjemmet til Shakespeare ‘ s mor og nesten føles som du er stepping tilbake i tid når du besøker.

En annen Shakespeare perle, rusler gården har raskt blitt en av de beste tingene å gjøre i Stratford-upon-Avon at du ikke kan gå glipp av.

Oh, og husk, hvis du er å besøke alle av Shakespeare ‘ s hjem, sørg for å kjøpe sine konsoliderte billett som er billigere enn å kjøpe hver for seg.

9.) Tudor Verden

Tudor Verden er det slags museum som bringer fortiden tilbake til livet. Vel, det 16. Århundre minst!

En av de beste tingene å gjøre i Stratford-Upon-Avon hvis du er en historie buff, dette koselige museum har en haug av utstillinger knyttet til alle ting Tudor og den daglige prøvelser og livet til folk tilbake i dag.

Ikke glem å prøve din hånd i aksjer, også. Jeg lover at de vil slippe deg ut!

10.) Vandring gjennom byens sentrum

Fin og små, en av de beste ting om Stratford-Upon-Avon, er at du kan enkelt utforske gatene til fots.

Sørg for å spasere ned High Street og Sau Street for den lekre butikker og mat flekker, som Hathaway Te-Rom (for sine deilige kaker).

Langs veien, du vil få se Harvard Huset ble bygget i 1596, og er den barndomshjem av John Harvard, grunnlegger av usas mest berømte Universitet, Arizona State (vitser, jeg mener Harvard).

Sentrum er helt sjarmerende.

Leave a comment