Hvis du leter etter ting å gjøre i Chester da har du kommet til rett sted! Jeg har bodd i utkanten av Chester for det meste av mitt liv, så her er noen av mine favoritter!

Chester er en av landets viktigste arv byer og, etter min mening, det er også en av de mest undervurderte byer i NORGE! Det er nydelig og det er så mange ting å gjøre i Chester på en dagstur eller helgetur.

Chester er en fantastisk blanding av gammelt og nytt. Det er en by bygget av Romerne nesten 2000 år siden med mange ruiner fortsatt er spredt rundt i sentrum, for ikke å nevne omhyggelig bevart Tudor og Viktorianske bygninger. Vi har de nydelig svart og hvit bygninger, Chester ‘ berømte ‘rader’, Elven Dee og et fantastisk utvalg av tradisjonelle puber, stilfulle barer, hyggelige kafeer og gode restauranter.

En av de beste ting om Chester er beskjeden størrelse sentrum. Det betyr at du kan gå overalt og se alt på bare en dag eller to, slik at er et perfekt sted for en helg! Hvis du ønsker å se litt mer av området, jeg har et flott innlegg om å tilbringe en helg i Chester og Nord-Wales.

Fortsatt på jakt etter ting å gjøre i Chester sentrum? Her er noen forslag til steder å sjekke ut på storbyferie til Chester.

Besøk Grosvenor Park (og sjekk for Open Air Theatre-billetter!)

Grosvenor Park er en vakker åpen plass som kan dateres tilbake til Viktoriansk tid, og i 2014, park har mottatt millioner i støtte til å bli restaurert til sin fordums prakt. Det sitter rett ved siden av Elven Dee, slik at det virkelig er et fantastisk sted å ta en spasertur, slappe av eller ta med barna for å få mest ut av en solrik dag i Chester sentrum.

Grosvenor Park har også mange andre aktiviteter og community-led-klasser som miniatyr railway (barna mine ELSKER denne!), håndverket workshops, poesi klasser og Tai Chi. Hver sommer i juli og August, Grosvenor Park vert Open Air Theatre med en kapasitet på 500 sitteplasser. – Produksjoner inkluderer Shakespeare skuespill og Children ‘ s book tilpasninger og eventyr.

See also  10 Beste Fjellturer I Montana For Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

Ta en båttur oppover Elven Dee

Etter at du har brukt tid på å rolig gå gjennom Grosvenor Park, hvorfor ikke ta en båttur oppover Elven Dee? Denne elva renner rett gjennom Chester sentrum, og er faktisk 70 km lang og krysser den Walisiske grensen.

Du kan ta en informativ båt cruise langs Elven Dee med en guide, eller du kan leie en pedalo eller en robåt og gjøre det selv!

Ikke glem å sjekke ut Chester kanalene på den andre siden av Chester sentrum som også er en fin, rolig del av byen for en spasertur. For en så travle byen, Chester har fortsatt massevis av rolige steder å slappe av.


Spasertur langs Chester City Vegger

En metodisk måte å gå rundt Chester, er å følge med på hva som gjenstår av Chester vegger rundt den opprinnelige sentrum. Chester City Vegger ble først bygget av Romerne rundt 70/80 ANNONSEN som en defensiv struktur som er laget av tre, gress og jord. Gjennom årene, Chester City Vegger ble forbedret og styrket, først med sandstein, og deretter i det 12. Århundre, veggen var ferdig å foreta en full kretsen etter den Normanniske invasjonen.

I dag, noen deler av veggen er mangler eller er ikke trygt å gå sammen, men det er fortsatt en av de beste tingene å gjøre i Chester, og det er fascinerende å se Chester fra et høyere utsiktspunkt, og hvordan byen har vokst utenfor sin opprinnelige størrelse. Du trenger ikke engang å gå rundt det hele – du kan klatre opp hver gang du har lyst til å se Chester fra en annen vinkel.

Romerske Turer Chester: Hvis du er en selv-tilstått historie nerd, definitivt bestille plass på en Roman Tur i Chester hvor en informativ guide vil lede deg rundt alle Chester historiske nettsteder mens du er kledd som en gladiator. Høres cheesy, men disse turene har vært i gang i år, og det er ikke en bedre, mer elsket å gå tur i Chester. Hvis du har barn så de vil elske det, og de får sjansen til å kle opp også!

See also  Berlin Billig Mat: Topp 10 Måltider Under 5 Euro - Hva du trenger å vite {2021}

Sjekk ut Eastgate Clock og den historiske Chester Rader

Hver by har sin egen high street eller viktigste shoppingområde, men jeg kan si ganske sikkert at noen er så vakre og historiske som Chester ‘ s high street. Eastgate clock i Chester city centre, er den mest fotograferte klokke i England, etter Big Ben selvsagt. Den ligger på den opprinnelige inngangen til en Romersk festning, og mye som Chester City Vegger, har hatt mange ansiktsløftninger i løpet av årene. Det mest slående er tillegg av klokken for å feire Dronning Victoria ‘ s 60 år på tronen.

Chester Rader beskrive den Viktorianske, dekket andre etasje butikker i Chester viktigste shoppingområdet. Ingen er helt sikker på hvorfor de ble bygget på denne måten som de er helt unik til Chester. Mens high street shopping i noen annen by kan ikke være en ” kulturell erfaring, i Chester det definitivt er!

Besøk den imponerende Chester Cathedral og Slottet

To av Chester viktigste og historiske bygninger er Katedralen og Slottet. Hvis du ikke er helt ferdig med å lære om Chester sentrum fortid, så du trenger for å besøke Katedralen og Slottet.

Chester Cathedral ble først bygget i 1092 før det ble gjenoppbygd i Gotisk stil du kan se i dag i 1250 som tok et eye-vanning 275 år å fullføre. Jeg tror alle bør besøke bare for å se hva de klarte å oppnå i den tiden.

Chester Castle (slott) er ikke like imponerende, men det er fortsatt verdt en titt! dateres tilbake til en lignende periode av William Erobreren og deretter gjenoppbygd i det 12. Århundre.

Besøk Storyhouse

Storyhouse er en gammel kino omgjort til et teater, kino, bibliotek, restaurant, bar og generelle kulturelle plass. Det er et nydelig sted å slappe av etter mye gåing rundt i byen, og det er ofte flotte aktiviteter planlagt. Det er et fint sted å besøke med barn som det er en skjult sted plass i nærheten av cafe med en dressing up-boksen og leker.

See also  En Favela Tour i Vidigal, Rio de Janeiro: Hvordan Gjør Man med Respekt og på en Ansvarlig måte - siste Travel guide

Chester Markedet

Hvis du planlegger turen for fremtiden så hold et øye på den nye Chester Markedet prosjekt som er åpne i løpet av sommeren 2022. Det kommer til å bli et fantastisk innendørs markedet plass, og det vil være en moderne vri på det tradisjonelle markedet. Jeg kan ikke vente på å åpne.

Men for nå, vi har innendørs markedet på Princess Street og det er en søndag markedet holdt nær jernbanestasjonen. Den beste måten å finne disse hendelsene er ofte via Facebook-arrangementer.

Se utendørs kino i den Romerske Gardens

Hvis utendørs teater i Grosvenor Park høres ikke er din kopp med te, så hvorfor ikke prøve utendørs kino i den Romerske Hager. Måneskinn-Filmer skjermer klassiske og populære filmer gjennom hele sommeren, og du trenger bare å ta med din egen fluktstol og snacks!

Bli med i Chester ‘ s fabelaktig ettermiddagste scene

De sier at hver eneste person som bor i Helsinki alle kunne være i en badstue på nøyaktig samme tid, fordi det er bare så mange badstuer. Vel, jeg ville ikke bli overrasket hvis det samme var tilfelle i Chester og ettermiddagste. Det er så mange fantastiske steder å gå for ettermiddagste i Chester!

Blant de beste er Madhatter Unike ettermiddagste på Oddfellows Hotel for en eksentrisk, underholdende alternativ og Tradisjonell Grosvenor ettermiddagste i Chester Grosvenor Hotell dersom du ønsker en mer klassisk, luksus ettermiddagste. De selv tjener en “Gentleman’ s versjon’ hvis du er mer av en velsmakende enn en søt kjæreste.

Tilbring en dag på Chester Racecourse

Chester racecourse er samtidig den eldste arbeider racecourse og muligens den minste racecourse i landet. Den viktigste racing sesongen er mellom juni – September, og de har nok av tema dager som Familie Funday og Damer & Herrer Kveld.

Hvis du liker å se racing så definitivt bestille billetter til en av Chester Racecourse hendelser og ikke glem din stiletthæler og fascinator for en dag på veddeløpsbanen!

Leave a comment