• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

10 ting du trenger å vite før du kjøper en ferie med campingvogn 2021{UPDATED}

ByEcho

Jul 9, 2021

Hvis du tenker på å kjøpe en ferie caravan så jeg vil gjerne dele 10 ting du bør vite før du investerer i din egen statiske caravan.

Salg av nye ferie campingvogner opp med 47% i år, og brukte campingvogner opp av en heidundrende 65%! Staycations er åpenbart på vei oppover på grunn av den nåværende omstendigheter, og flere og flere mennesker er å investere i sitt eget private ferie med campingvogn. Det gir deg sjansen til å komme vekk fra alt når du ønsker det og har som følelse av ferie uten de store kostnadene. Det gir deg også en fritidsbolig uten en enorm investering eller drift av et sekund huset!

Vi kjøpte vår første statisk caravan fire år siden. Vi hadde tidligere hatt en touring campingvogn, men fant det var hardt arbeid for korte helgeturer, spesielt med to svært unge barn. Vi så ut til å leie en statisk campingvogn for en uke og raskt innså at det ville koste minst £1000 per uke for å leie en i vår valgt sted – så det virket som en no-brainer å kjøpe en!

Vi er nå stolte eiere av en Pemberton Serena og vi er blant et økende antall unge familier til å investere i ferie campingvogner. Robinson Campingvogner har rapportert en 10% økning i kjøpere under 40 år dette året, og vi ser flere og flere unge par flytter inn i campingvogner. Det er de unge, for første gang kjøpere som er å investere i luksus campingvogner over £30,000, men prisene for nye varebiler kan sveve rett opp til £250,000!

#1. Du kan ikke holde en statisk caravan/ caravan ferie for alltid

Det første som overrasker de fleste mennesker når de er å kjøpe en ferie med campingvogn er at de ikke vil være i stand til å holde det for alltid – eller i det minste inntil det er så gamle at det faller fra hverandre!

De fleste campingplassene vil ha en formell avtale som campingvogner kan holdes for et bestemt antall år før eieren er behov for å oppgradere (vanligvis 10-20 år).

Når du kjøper en ny campingvogn noen ganger kan du kjøpe det privat og tilrettelegge for at det skulle bli flyttet til nettstedet ditt valg, men noen ganger vil du trenger å kjøpe direkte fra ditt nettsted eier, og de vil stort sett være i stand til å diktere prisen avhengig av etterspørselen – det avhenger bare av nettstedet.

See also  HVORDAN TA BEDRE REISE INSTAGRAM BILDER {UPDATED}

Noen nettsteder vil tillate deg å holde en campingvogn for 10 år, andre kan være 15 eller 20 år. Noen kan være fleksibel, avhengig av tilstanden din campingvogn og noen kan være ekstremt strenge. Det er virkelig varierer, men de fleste nettsteder vil ikke tillate deg å holde det til det er smuldrer fra hverandre.

Reise Hack Tips: Det er også verdt å merke seg at gamle, second hand campingvogner er ikke veldig verdifulle, og du ikke være i stand til å selge en 20 år gammel statisk campingvogn for mye penger.

#2. Du må betale nettstedet avgifter for en ferie caravan

Når du har kjøpt campingvogn vil du eier det, men du vil fortsatt trenger å betale årlig nettstedet avgifter til campingplassen hvor det er holdt. Nettstedet avgifter kan variere massivt avhengig av plasseringen og fasiliteter som er tilgjengelige på nettstedet.

En campingplass i en mindre attraktiv beliggenhet i STORBRITANNIA med ingen fasiliteter vil belaste rundt £1500 i året, mens en attraktiv beliggenhet med svømmebassenger, strender, klubber, barer, restauranter etc kunne belaste rundt kr 10 000 i året.

#3. Du må også betale for forsikring, gass, vann og elektrisk regninger

Akkurat som en ferie hjemme, vil du også trenger å betale for forsikring, gass, vann, elektrisitet, og det kan hende du må betale for internett-tilgang for.

Disse tilbehør koste ca £500 i året for oss.

Mannen som eier nettstedet vårt arrangerer kollektiv forsikring som det er mye billigere på den måten, og wi-fi er inkludert i vårt nettsted avgifter.

#4. De fleste nettsteder ikke er åpen hele året rundt

De fleste holiday campingplassene, er åpent fra Mars-oktober, men mange high-end områder vil være åpent fra februar-desember.

Du trenger ikke betale rådet skatt på de fleste statisk campingvogner og det er grunnen til at de ikke er åpne hele året. Hvis de åpnet for 12 måneder av året da du skulle trenge råd til å betale skatt som et andre hjem, og det ville bli for dyrt for de fleste.

See also  Edinburgh Travel Guide: 72-Timer med Stein, Øl og Ånd {UPDATED}

For meg, er jeg ganske liker det faktum at campingplassene blir stengt i vinter. Vår campingvogn ligger ved stranden så det meste av vår tid det er tilbrakt på stranden eller i vannet, så det er en sommer sted for oss. Gjenåpningen i Mars gir deg også noe å se frem til i løpet av de lange vinterkvelder!

#5. De fleste ferie campingvogner har ALLE hjemmets bekvemmeligheter du trenger

Sentralvarme, fantastisk dusj, eget bad, komfortable senger, behagelige sofaer, ovner og komfyrer, oppvaskmaskiner, kjøleskap og frysere, kaffemaskiner, Tv og Wi-fi er ganske standard. Populært tilbehør inkluderer Sky TV, vaskemaskin og tørketrommel, brystet frysere, air-con, boblebad, romslige terrassebord, stor BBQ områder, personlig blomsterbed og utendørs boder og oppbevaring for sykler, kajakker, surfebrett etc.


#6. Du kan leie ut din campingvogn på mange (men ikke alle) statisk campingplasser

Mange nettsteder lar eiere til privat leie ut sine statiske husvogner. Dette kan være en flott side inntekter og mange familier vil leie ut sine campingvogn for nok tid til å dekke kostnader og deretter beholde den til eget bruk når de har betalt caravan regninger.

Det er selvfølgelig fordeler og ulemper å fremleie din campingvogn.

Våre campingplassen tillater ikke fremleie, og vi elsker å vite-nettstedet er veldig sikre og private. Vi vet alle våre naboer, det er en nydelig samfunnet, barna kan alle løpe løpsk sammen, og det vil aldri være en overraskelse hjort-do!

#7. Holiday campingplasser variere massivt

Noen statisk campingplassene er i hovedsak et felt med vann og elektrisitet.

Andre statisk campingplassene vil ha svømmebasseng, restauranter, treningssentre, helse klubber, barneomsorg, barer, tennisbaner, strender, golf buggies å komme seg rundt og perfekt velstelte hager.

Jeg har bodd på mange av campingplasser og jeg vil ærlig si at det verken stil er bedre enn den andre, de er bare forskjellige. Tidligere er rolig og fredelig, og det handler mer om å nyte det omkringliggende området og å rømme fra hverdagen. Sistnevnte er mer om sosialt samvær og det er mindre behov for å forlate den campingplassen som alle de fasiliteter du trenger på hotellets område.

See also  Berlin Reise: A Beginner ' s Guide om Ting å Gjøre, Se og Spise {UPDATED}

Vår statisk campingplassen er mer grunnleggende, og derfor mye mer rimelig, men det er innen gangavstand fra stranden og landsbyen så vi har alt vi trenger i nærheten.

 

 

En statisk caravan kan være en liten, aluminium boksen, men de virkelig bli et hjem borte fra hjemmet!

Vi la mye av tingene våre i vår, så kommer tilbake til det hver fredag kveld er som å tråkke inn i et lite hjem. Vi forlater vår favoritt helg klær samt leker og bøker. Vi har planter som vokser der og la kjøleskap og fryser på i hele sommer, så det er kaldt å drikke i vente for oss.

#9. De fleste statisk campingvogner kan kjøpes på finans

Statisk campingvogner er en stor investering i de fleste koster rundt £30,000, men de fleste kan kjøpes på økonomi og betalt av gradvis.

#10. Du vil ikke angre på å kjøpe en statisk caravan

Og til slutt, hvis du fortsatt på gjerdet om hvorvidt eller ikke å kjøpe en statisk caravan, her er den siste tingen du trenger å vite – du vil ikke angre på det! Det er en stor kostnad, men når du tenker på alle mini ferien du vil ha i det så er det verdt turen.

Vi er bare i juni, men vi har allerede føler at vi har hatt så mange små ferie dette året! Vi har vært på vår campingvogn ca 10 ganger dette året (og været har vært forferdelige for et par måneder slik som stoppet oss gå et par helger!), og vi har allerede gjort så mange fantastiske minner. Vi har nå fått hele sommeren til å nyte det, og jeg skal ganske mye tilbringer mesteparten av 6-ukers sommerferie der med barna.

Det er en stor investering, men, som de fleste ting, hvis du bruker den regelmessig, så det er vel anvendte penger. Og hvis du ikke bruker det, du kan bare selge det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *