Plassert i nydelig nordøst, de Forente Stater, Vermont er en fantastisk staten for å utforske. Med århundrer av historie, landlige idyls og en haug av sjarmerende små landsbyer, det er den slags sted som er full av steder å besøke. Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele noen av de beste stedene i Vermont som du virkelig ikke bør gå glipp av.

På mange måter, Vermont er en idyllisk blanding av fantasi og virkelighet… vel, i mine øyne minst!

Med travle små byer og laidback landsbyer pepret hele landskapet, og det er helt nydelig å utforske. Ikke bare det, hvis du er glad i friluft, da vil du helt elsker hvordan rolig og uberørt Vermont er.

Tror grusveier foret med lønn trær, naturskjønne innsjøer, sunbathed enger, ås-gårdene. Det er en total vibe.

Ta en titt nedenfor, på de beste stedene i Vermont å besøke på din neste tur! Har en episk tid på å utforske.

1.) Lake Champlain

Ligger på grensen av Vermont, New York og Canada, Lake Champlain er et helt fantastisk område å besøke. Strekker seg over 100 km, det er en av de beste stedene i Vermont for å utforske hvis du elsker store utendørs.

Med hundrevis av arter kaller dette området hjem, det er den slags sted som er perfekt for å se noen av det lokale dyrelivet.

Ikke bare det, det er et flott sted å kajakk eller paddleboard på selve innsjøen. For meg, jeg har alltid synes det er mye enklere å leie utstyr, snarere enn gokart din egen paddleboard over staten. Hvis du er den samme, check-in med teamet på Padle Surfe Champlain (på Oakledge Park, Burlington). De har hver time eller daglig utleie som er flott hvis du ønsker en liten forsmak økt. Pluss, hvis du er ny til paddleboarding, de har en haug av privat eller en liten gruppe leksjoner for å få deg i gang.

For noen enkelt og tilgjengelig stier, nordover til Missisquoi National Wildlife Refuge. Her har de en haug av ulike loop stier (mest lett for hele familien) som vil ta deg rundt i området. Du kan selv se bosatt bever.

Oh, og for en strandferie, sørg for å stoppe på Alburg Dunes State Park. Du kan selv sette opp camp i nærheten campingplass i de varmere sommermånedene.

Til slutt, hvis du er på vei sørover fra Burlington, være sikker på å ta en liten omvei for å besøke Vergennes Falls Park. Her, vil du være i stand til å se den historiske falls og selv spot osprey som hekker her.

2.) Quechee State Park (Nasjonalpark)

Tusenvis av år siden, isbreer skåret Quechee Gorge, som fortsatt er styrket på grunn av den konstante strømmen av vann fra Ottauquechee Elven. Nå, jeg er ingen geolog, men jeg er helt elsket å stoppe for et raskt besøk her.

See also  Varm Sommer Reise Tips for å Besøke Europa i 2021- siste Travel guide {UPDATED}

Best av alt, kan du vise kløft fra over. Du ser, det er en gangvei langs broen der Rute 4 går over juvet. Alternativt, leder i lysløypa nedenfor og se nedre del av Quechee Gorge på vannstanden.

Hvis dyreliv interesserer deg, kan du gå til Vermont Institute of Natural Sciences (VINS), som er på Rute 4 som godt, og ta en titt på hvordan skadde eller syke raptors er tatt vare på, og vendte tilbake til naturen.

Også, hvis det er en fin dag med vindstille, kan du bestille en hot air balloon ride på Quechee Balloon Rides. De er satt opp på Quechee Green Park. Det er vanligvis best å bestille på forhånd og være forberedt for avbestillinger hvis det endringer i været.

3.) Stowe

Når du tenker på Vermont, Stowe landskap er sannsynligvis det bildet som først kommer til tankene. Mens Stowe er mest kjent for sin vinteren skiløyper og snødekte Mt. Mansfield, det er fortsatt et fantastisk sted å gå til hele året, spesielt for fall løvverk.

Ikke bare det, historieinteresserte vil finne Vermont Ski Museum en helt kjølig sted, for å bevare arven fra Vermont ski industri som går tilbake år. Hvis du ønsker litt tid på bakken, hodet til Stowe Mountain Resort, som har en rekke løyper for alle nivåer.

Skjønt, Stowe ikke alt om ski: det er kunstgallerier, sykkelstier, butikker, restauranter og Gull Brook covered Bridge å få øye på.

Du kan selv følge 5.3-mile rute kalt Stowe Rekreasjon Banen hvis du ønsker et nærbilde av skog og enger som omgir strålende Mt. Mansfield.

Også, hvis du er fancying en lengre tur, gå over til å se Cantilever Rock. Det minner meg så mye av Stolthet Rock in the Lion King, og er så kult å se. Skjønt, prep, samt stien kan være tøft til tider.

4.) Hildene Manor og Manchester

Rundt en 150-minutters kjøretur sør for Burlington, Hildene har et veldig spesielt sted å besøke i Vermont. Faktisk, du vil føle deg som blir fraktet til fortiden når du besøker Hildene.

Dette georgianske Vekkelse mansion var sommeren hjemme hos Robert Todd Lincoln, sønn av President Abraham Lincoln og hans kone Maria. Hildene hadde vært i behandling av Lincoln arvinger til 1975, og føles nesten som om tiden har stått stille inne.

En gang her, kan du ta en nysgjerrige rundt og sted spisesalen utformet i Queen Anne-stil. Oh, og pass på å sjekke ut det fortsatt fungerende tusen rør Eoliske organ. Ikke bare det, hagene er fantastisk, spesielt på en solrik dag.

See also  14 Beste Tingene Å Gjøre I Nord-London - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Etterpå, pop over til den nærliggende Ye Olde Taverna som er pågått i århundrer. De gjør mest hjertevarmende brisket pot roast.

5.) Woodstock

Woodstock er en stunner av en by å besøke, og helt verdt stasjonen for å utforske. Med århundrer av historie, og det er den type sted som vanligvis Vermont; sjarmerende, rolig og historisk.

Når du er her, sørg for å se Midten covered Bridge, Billings Gård og Museum og rusle den søvnige byen sentrum. Det er deilig.

Oh, og ikke glem å se Taftsville Dekket Bro som er like utenfor Woodstock, også.

Etterpå kan du ta en kjøretur rundt på landsbygda i nærheten Jenne Gård, en av de mest fotograferte gårder i alle Vermont.

Du kan besøke Jenne Gården til enhver tid av året, men den beste tiden å reise hit er i høst med de nydelige farger endringer. Med et bakteppe av sukker maples alle rundt, det er en av de beste stedene i Vermont for et typisk syn på landsbygda i Vermont.

6.) Lake Willoughby

Hvis du utforsker de beste stedene i Vermont i den nordlige delen av staten, så pass på å sjekke ut Lake Willoughby.

Vanligvis roligere enn de populære stedene i området rundt Lake Champlain, det er den slags sted det er helt rolig og så fantastisk.

Mens du er her, du kan se Fjellet Hor og Mount Pisgah skjuler sjøen, og landsbyene som omkranser det er lett å falle i kjærlighet med.

Hvis det er fotturer du er ute etter, bli med i Mount Pisgah Trail som har de mest fantastiske utsikt over innsjøen. Tar det rundt 1-2 timer å nå toppen, det er deilig å gjøre på en halvdags tur.

7.) Brattleboro

Brattleboro er en travel grensen byen i den sørlige delen av Vermont som er veldig lett å besøke når du kjører fra Keene i New Hampshire.

Etter ankomst pass på å sjekke ut Brattleboro Bondens Marked, også. Hvis du går rundt lunsjtid, finner du alle varianter av mat og bakverk – fra Thai nudler og Mali stuinger til gården oster og nybakte kaker.

Det er også butikker hvor du kan kjøpe håndlaget såpe, lønnesirup, Breton crepe, skjerf, og keramikk.

Etterpå, ta en spasertur gjennom Brattleboro Downtown Historic District og stoppe på Brattleboro Museum.

8.) Burlington

Rett ved bredden av Lake Champlain, Burlington, er en av de større stedene som du vil stoppe på når du besøker Vermont.

Selvfølgelig, du kommer til å tilbringe litt tid på vannet, men ikke glem å ta turen videre inn i selve byen. Her, vil du være i stand til å besøke den siste gjenværende bolig av Ethan Allen and Garden Museum og Fleming ‘ Museum of Art. Begge er flotte og vel verdt å ta en gasse.

See also  Frivillighet og Voluntourism: Det Gode, Det Dårlige, og De Spørsmål Du Bør Stille - siste Travel guide

Også, ikke glem å utforske det historiske området rundt Church Street, også. Ligger midt i downtown Burlington, Church Street (og Markedet) er vel verdt et besøk for den kafeer, shopping og små restauranter som linjen området.

Komme sulten? Hoppe over til den upretensiøse og helt deilig Penny Cluse Kafé. Det er godt å starte dagen med en heftig frokost her Sine tofu scramble med salsa og corned beef hash er så god.

Til slutt, for en liten tur ut av byen, hodet på over til i nærheten av Richmond. Her kan du se den ikoniske Old Round Church, som står stolt av Winooski-Elven.

9.) Montpelier

Øst i Burlington, Montpelier er hovedstaden i Vermont, selv om det er en av de minste hovedstedene i hele USA.

Det er den perfekte halv-dagers tur (eller natt) mens du kjører over Vermont og vel verdt en gasse mens i området.

Pass på å se den ikoniske gull-hvelvet State House, besøk Hubbard Park for alle sin historie og hodet inne i Vermont Historical Society Museum. Sistnevnte kan være liten, men den er pakket full med utstillinger.

10.) Bennington

Midt i den sørlige hjørnet av Vermont, i nærheten av New York State, Bennington er vel verdt et besøk mens du kjører mellom stater. Ja, har du kanskje ikke bruke en hel dag her, men et par timer å utforske er helt nydelig, og en må-gjøre.

Selvfølgelig, du har å se de høye obelisken, som er et monument til Bennington Battle under den Amerikanske uavhengighetskrigen (vei tilbake i 1777).

For å utforske mer av byen, dra over for å lære mer ved Bennington Museum og se den Gamle Første Kirken som dateres tilbake århundrer. Det er utrolig og så sjarmerende.

Pluss, hvis du er ute og kjører nordover til Burlington (etter dette), så sørg for å ta en avstikker for å se den historiske Arlington covered Bridge.

Det vil bare ta rundt 10 minutter fra Riksvei 7, og er helt lett å se.

11.) Ludlow

Selv om det er liten, Ludlow er en av de beste stedene i Vermont å bo i hvis du elsker å stå på ski. Du ser, bare sjenert av byen er Okemo Mountain Resort (i nærheten av Okemo State Forest).

Et perfekt sted for alle evner, hva jeg elsker mest om Okemo er at det er ganske litt roligere enn noen av de mer populære ski-stedene i Vermont. Dette betyr at den vanligvis ganske fredelig.

Etterpå, ta en spasertur gjennom Ludlow Landsbyen Historiske Bydelen eller drive north til Plymouth til å besøke Calvin Coolidge Historic Site. For de som ikke er i vet, det er der den 30. President i Usa vokste opp!

Leave a comment