Ligger rett på vestkysten, San Diego er en episk sted å besøke i California. Med flotte strender, historiske distrikter og nok foodie steder for å fylle opp magen, det er den slags by som er perfekt for en lang weekend tur. Faktisk, det er så mange episke og beste tingene å gjøre i San Diego at jeg ville foreslå en enda lengre.

Ja, San Diego har en fantastisk historie å utforske, men det er også solte seg i oodles av solskinn! Stol på meg, du kommer fra et Brit, som er en big deal!

Ikke bare det, det er den slags by som er mangfoldig nok til å ta alle. Hva jeg mener med det er at det er en liten bit av noe for enhver smak. Fra vannsport til museer i verdensklasse – you name it, San Diego, fikk den!

Så, for å gjøre din reise litt enklere, jeg ønsket å skrive ned noen perler som jeg helt elsker. På denne måten kan du fokusere på å nyte byen og ikke å bli begravet med noen kjedelige planlegging.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i San Diego. Har en episk tid i California.

1.) Point Loma

Så, la oss begynne med litt historie, Point Loma var stedet hvor Juan Rodriguez Cabrillo første landet i 1542. Selv om nesten 500 år siden, det var dette veldig landing og etterfølgende oppgjør som ga fødsel til hele California!

Med helt fantastisk utsikt over San Diego-og Stillehavet gjøre dette populært sted å besøke, spesielt rundt solnedgang når den oransje fargetoner overtakelse. Det er så vakkert og vel verdt en gasse.

Hvis du har lyst på noe litt mer energisk, hodet på en av turstier som går på kryss og tvers i området. Tuppen av halvøya på Cabrillo nasjonalmonument, og er perfekt for dette, med Bayside eller Point Loma Tidepool stier å være den beste de til å bli med.

Også, når du er på Cabrillo nasjonalmonument, kan du lære om Cabrillo er “Voyage of Discovery”. Det er virkelig interessant.

Selvfølgelig, ikke glem å besøke i nærheten er den Gamle Point Loma Lighthouse, som du kan omvisning, hvis du ønsker det.

2.) Mission Basilica San Diego de Alcalá

Det er 21 oppdrag for tiden spredt over California Kysten, men Mission Basilica San Diego de Alcala ble California ‘ s første oppgave.

See also  10 Aller Beste Stedene I Texas For Å Besøke - Ny Reise tips{UPDATED}

Vei tilbake da, San Diego tidlige historie ble preget med tvister mellom Indianere og innkommende koloniale spanske tropper. Du kan lære alt om disse tvister og bredere Mission Basilica San Diego de Alcala, som er så utrolig å se.

I dag besøker denne National Historic Landmark er en av de beste tingene å gjøre i San Diego hvis du elsker historie. En gang her, kan du bli med på en guidet tur rundt oppdraget, spasertur gjennom hagen og besøke den historiske kirken.

Etterpå kan du ta en kjøretur over til Mission Trails Regional Park, og bli med i Eik Canyon-Fossen.

Det er en oase, ville du ikke engang tenke du fortsatt var i byen. Men, husk, dette er vanligvis et sesongåpent stien og du bør forberede seg på.

3.) Balboa Park

Med en haug av spansk Vekkelse bygninger og over 350 arter av hånd-utvalgte planter; Balboa Park er en av de beste tingene å gjøre i San Diego hvor du faktisk kan bruke dager på å utforske!

Her finner du alt fra Museum of Natural History, Museum of Man, og San Diego kunstmuseum som er alt for gode til å gå glipp av.

Ærlig talt, du kan tilbringe dager i hver av disse alene!

Etterpå kan du spasere gjennom de mange hager Balboa Park og utforske den fantastiske løyper som linje parken i seg selv.

Langs veien, du vil trolig komme over den ikoniske Botaniske Huset også. Det er hjem til over 2000 planter inne!

Til slutt, ikke glem å besøke de fantastiske Japanske Vennskap Hage. De har de mest utrolige koi og misunnelsesverdig bonsai at jeg virkelig ønsket å ta med hjem! De er fantastiske.

4.) Old Town San Diego State Historic Park (Nasjonalpark)

Ikke så langt fra flyplassen, Old Town San Diego State Historic Park (nasjonalpark er et sted du ikke kan gå glipp av.

Her kan du gå tilbake i tid og ta i blandingen av Meksikanske og Amerikanske kulturer i bygninger selv. Tenk på Old San Diego som en liten Meksikansk småby som langsomt vokste til et stort fellesskap løpet av 1800-tallet. Dette er hva du får til å oppleve, vel, litt i hvert fall.

I dag, den er også fylt med solrik terrasse, foodie flekker, kunstatelier, og sjarmerende craft boder rundt den Gamle Byen.

See also  Edinburgh Travel Guide: 72-Timer med Stein, Øl og Ånd - siste Travel guide {UPDATED}

Du kan også nyte Mariachi-musikken og sjekk ut en smeden butikken som du rusle langs.

5.) USS Midway Museum

Permanent stasjonert i San Diego, Embarcadero, USS Midway hangarskip har blitt forvandlet til et stort museum.

Det serveres Vietnam-Krigen snart etter ble bestilt i 1945, og nå har pensjonert seg å være den største museum med marinens luftfart historie.

En gang her, vil du være i stand til å følge en selv-guidet audio tour er tilgjengelige, og lytte til utdrag av reelle erfaringer som fortalt av folk som serveres USS Midway.

Ikke bare det, men det er også mange av hands-on muligheter; fra testing simulatorer til å vandre gjennom bysse, maskinrom, sovende kvartalene, og briggen.

Skjønt, hvis du ikke er interessert i militær historie, eller båter, kan du ønsker å gi dette en glipp.

6.) Little Italy

Hvor skal jeg begynne? Okay, så Lite Italia er alltid en god idé å besøke når du er i San Diego.

Fylt med typiske italienske bakverk butikker og restauranter florerer Little Italy, og du kan tilbringe hele dagen til shopping og spisesteder i nabolaget.

Gå langs India Gate for å få en smak av det ekte italienske oppskrifter – Civico 1845, Buon Appetito, og Barbusa er bare noen gems du ønsker å gorge innenfor.

På lørdager kan du spasere gjennom bondens marked og plukke opp noen økologiske og lokale godbiter.

Etterpå kan du ta en spasertur over til den nærliggende San Diego Maritime Museum som er rett på shorefront.

7.) La Jolla Cove

La Jolla Cove er et levende bevis på en mektig kraft av havet. Det høres cheesy, men jeg får alltid en følelse av ærefrykt når du ser hvordan havet former den ulendte kysten. La Jolla Cove er intet unntak.

Innenfor et stort økologisk reservat, La Jolla Cove er hjem til et stort utvalg av dyreliv, inkludert massevis av sel.

En gang her, kan du dra ut i båt eller kajakk hvis det tar din fancy. Alternativt kan du leie en sykkel, og følg stier rundt bukt som er bare så nydelig.

For en sti, som leder over på Salk Institute Beach trail og utforske større område rundt Black ‘ s Beach, også. Du vil også finne noen episk utsikt fra Gilderport Sti i nærheten av Torrey Pines – det er fantastisk.

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Shrewsbury I England - Ny Reise tips{UPDATED}

Etter et par timer på stranden, spasere forbi Seal Rock og besøke, i nærheten Museum of Contemporary Art. Det huser tusenvis av utstillinger og er en art lovers’ drøm sted!

8.) Mission Beach

Mission Beach er perfekt bilde-området i en ideell San Diego by.

Mens den solfylte stranden er ofte det som trekker i mengden av Mission Beach, det er mange episke ting for deg å se og nyte.

Du kan ha en lat dag med soling og sightseeing, eller du kan velge en mer aktiv reiserute med surfing og bading.

Ikke glem å sjekke ut Belmont Park som godt, og dette retro seaside amusement park er så mye moro. De tre rollercoaster er alt!

9.) Gaslamp Quarter

Med en haug av kunstgallerier, restauranter og vannhull, den Gaslamp Quarter, er en av de beste tingene å gjøre i San Diego tidlig på kvelden.

Når det er mørkt, neon-skilt lyser opp, og Viktorianske bygningene kommer til liv med en blanding av; kunst, kultur og underholdning, som er vel verdt en gasse når du er i byen.

Nå, det er for mange individuelle barer å nevne i Gaslamp Quarter, men ta en spasertur gjennom området og se hvilke av dem som tar din fancy. Bare husk å ta det rolig, du vil få pussa!

10.) San Diego Harbor Cruise

For en helt nydelig panoramautsikt over San Diego kysten og skyline, hopp ombord en San Diego Harbor Cruise.

Dette vil gi deg et nytt perspektiv på byen og på en varm dag, kan du selv se noen seler og sjøløver soling langs kysten.

Skjønt, min favoritt er hval og delfiner turer de kjører (vanligvis på Brygge 2).

11.) Sunset Cliffs

Tro mot sitt navn, Sunset Cliffs er et magisk syn i skumringen. Selv om, som sier at, det er helt nydelig når som helst på dagen – spesielt når havet er snill og rolig.

Nabolaget er helt flott, men hva gjør det virkelig spesiell er dens kysten, spesielt ved solnedgang.

I tilknytning til Sunset Cliffs Natural Park, det er en av de beste tingene å gjøre i San Diego for chillout mens du ser på solnedgangen.

Hvis det er din greie, hodet til Sunset Cliffs Cave. Det er helt fantastisk på en klar dag – du vil ikke vil gå glipp av det!

Leave a comment