Rett på den vakre kysten av Norfolk, Great Yarmouth har blitt en populær seaside sted for donkey ‘ s årene. Faktisk, populariteten av Great Yarmouth går tilbake århundrer, når Britene ville flykte til kysten for en liten seaside ferie, og ikke mye har forandret seg! Hopp til nå, og det er fortsatt en haug av de beste tingene å gjøre i Great Yarmouth som er for bra til å gå glipp av.

Hele Norfolk-kysten er helt nydelig å se, med Great Yarmouth en perle å gå for en tur til sjøen.

Beste Tingene Å Gjøre I Stor YarmouthBest Ting Å Gjøre I Great Yarmouth
Nå, over år, er det noen som har falt ut av kjærlighet med byen og det er noen ganger oversett til fordel for mer “trenden” seaside flekker. Men, ikke la det sette deg av eller kaste i håndkle! Great Yarmouth er et flott lite sted å besøke hvis du virkelig ønsker å se en tradisjonell seaside resort.

Plus, med steder som Norfolk Broads; historiske Norwich og bredere Kysten av Norfolk i england i nærheten, er det vel verdt en liten gander som en del av en mer omfattende tur rundt i regionen.

Så, for å skjerpe-din-mens for besøk, jeg ønsket å dele noen dazzlers og steder å se mens du utforsker Great Yarmouth.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Great Yarmouth. Ikke glem å ta med meg tilbake en pinne av rock!

1.) Tid og Tidevann Museum

Great Yarmouth har en rik historie med fiske og sjøfart som går tilbake århundrer. Tatt i betraktning byens flotte maritime heritage, det er ikke rart at Tiden og Tidevann Museum, er like populær som den er og vel verdt en gasse mens du rusler i byen.

Når du er her, sørg for å sjekke ut konservert sild herding fungerer, og kan dateres tilbake til Viktoriansk tid som er så fascinerende å se. Etterpå, utforske fiske wharf, teste ut vannet på en gammel steam drifter og høre historier om livet på sjøen.

Det er lett en av de beste tingene å gjøre i Great Yarmouth hvis du er interessert i lokal historie, inkludert hvordan fisken finger ble oppfunnet i byen.

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Shrewsbury I England - Ny Reise tips{UPDATED}

2.) Gorleston-on-Sea Beach

Snakker om strender, en annen perle å besøke er Gorleston-on-Sea Beach. Ikke bare er det en nydelig sandstrand på bukta, men det er også veldig lett å gå med hele familien.

Plus, det er en av de mer tilgjengelige strendene i området for de med mobilitet problemer. Å bli sulten? Head over til Jay Jays Cafe som er noe av en institusjon for snacks å ta på stranden.

Etter en dag på stranda, være sikker på å bestille bord på Pamela s Restaurant. Det er en av de herligste stedene i Great Yarmouth, og har alt fra deilige cocktails til fine dining valg som er deilig for en kveld behandle.

3.) Pleasure Beach

Ligger rett på Yarmouth ‘ s Golden Mile, Pleasure Beach er en historisk messeområdet, som først åpnet sine dører for publikum over 100 år siden!

Med en skikkelig fornøyelsespark vibe, det er et flott sted å gå med familien og ta noen candyfloss før du drar på turer selv. Pass på å gå på dodgems, skrike på den Hjemsøkte Hotellet og ri den historiske Berg-og-Dalbane som ble bygget i 1932

4.) Great Yarmouth Central Beach

Plassert midt mellom de historiske brygger, Great Yarmouth i Central Beach er vanskelig å gå glipp av!

Med store sand-området for å chill og fange bølgene, det er det perfekte stedet å nyte en av Norfolk Strender uten å forlate byen for seg selv.

Nå i sommermånedene kan det bli ganske opptatt. Hvis det ikke er din cuppa kaffe, deretter hodet til en av de roligere strender rett utenfor Great Yarmouth, som Caister-On-Sea. Pluss, hvis du går her, vil du få til å stoppe på Caister Roman Fort ruiner, også.

5.) Hippodrome Sirkus

Bygget tilbake i begynnelsen av 1900-tallet, Hippodrome Circus er en av de eneste permanent drift sirkus i hele England.

Lent inn at retro seaside vibe, det er helt unik for å ha et gulv som synker ned i et basseng. Faktisk, det er blitt sagt at det kun er tre sirkus i hele verden har dette!

See also  12 Beste Tingene Å Gjøre I Charlotte, North Carolina Den komplette reiseguide {UPDATED}

Avhengig av når du besøker, vil du få til sesongens viser som finner sted rett på innsiden – Sirkuset og Vann Spektakulære er så mye moro.

6.) Elizabethan House Museum

Like ved Elven Yare, besøk Elizabethan House Museum (Museum) er en av de beste tingene å gjøre i Great Yarmouth, som ligger på byens Brygga.

Museet er basert ut av en Elizabethan Era eiendom, og er dekorert med historiske periode-møbler som er for bra til å gå glipp av.

En gang her, utforske en drakt rom fylt til randen med gamle rustninger, klær og tilbehør. Noen dateres tilbake til 1500-tallet!

Ikke bare det, det er påstått at eiendommen var stedet hvor, i 1648, Charles jeg skjebne var bestemt seg og gikk med ham å miste hodet. Yikes!

Etterpå, sørg for å utforske de større område rundt Elva Banker og stoppe ved Kaikanten Plaza som serverer deilig sjømat linguine.

7.) Merrivale Model Village og Marine Parade

Ligger rett på stranden, Merrivale Model Village er en av de beste tingene å gjøre i Great Yarmouth, så du vandrer ned paraden.

Med sin helt anlagte hager og en vintage arcade, Merrivale Model Village gjør for en underholdende ettermiddag i byen.

For meg er den største attraksjonen har til å være modell landsbyen i seg selv. Komplett med fossefall, bekker, miniatyr attraksjoner og selv små veier, det er helt søt å se.

Som du vandre i landsbyen, spot lite highstreets, vassdrag, den Merrivale Øye før du gjør din vei til Te-Rom for en rask cuppa! Det er et perfekt stoppested til å varme hjerteskjell på en blustery dag.

Etterpå kan du ta en spasertur opp Marine Parade og besøke vintage video spillehaller og penny dråper! Det er ganske morsomt.

8.) Norfolk Broads

Å utforske Norfolk Broads er lett en av de beste tingene å gjøre i Great Yarmouth hvis du har lyst på et par dager fra kystbyen seg selv.

Den Broads National Park, som er et nettverk av uberørte vassdrag som går på kryss og tvers hele denne regionen og helt nydelig å utforske.

See also  Berlin Reise: A Beginner ' s Guide om Ting å Gjøre, Se og Spise - siste Travel guide{UPDATED}

Perfekt for en roligere tid på landsbygda, kan du leie deg en longboat og krysser vassdrag i ditt eget tempo. Oh, og ikke glem å få øye på den berømte vindmøller som linje park vassdrag. De er så nydelig å se.

9.) Joyland og Britannia Pier

Joyland, som åpnet i 1949, og er et populært lite sted å besøke når du utforsker Great Yarmouth med barna!

Ligger rett på stranden, ved siden av Britannia Pier, den har masser av små karuseller, underholdning og spill som du kan nyte. Det har vært den samme for generasjoner og en nostalgisk favoritt for besøkende som kommer tilbake til byen.

Etterpå, hodet ned Britannia Pier og ta et par pinner av stein eller ta en tipple på Lang John ‘ s, samt drevet showbaren.

10.) Hemsby beach

Rundt en 20-minutters kjøretur fra Great Yarmouth, Hemsby Stranden er perfekt for å besøke hvis du ønsker å utforske et annet lite badested på Kysten av Norfolk i england.

Her vil du komme for å slappe av på den store sandstranden, pop over til retro Hemsby Fun Park og spasere gjennom sanddynene å Winterton Stranden. Det er deilig.

Beste Tingene Å Gjøre I Great Yarmouth

Plus, på vei ut (eller tilbake fra Hemsby Strand) kan du ta en gasse på middelalderens Nord-Vest-Tårnet som står like ved Elven Bure.

Du vil ikke bo for lenge her i det hele tatt, men det er fortsatt verdt å se i et par minutter for å få en forståelse av historien i Great Yarmouth.

11.) St George ‘ s Theatre

ligger i det historiske St Georges Kapell bygning, og dette er en av de beste tingene å gjøre i Great Yarmouth hvis du ønsker å fange et vis.

Fra rollespille, musikaler og komedier, det er vel verdt å sjekke oppføringer før du besøker. På denne måten kan du bestille billetter i forkant av turen og unngå alle solgt ut, og sorg!

Leave a comment