Kjent verden over for sin glitrende byen Las Vegas, Nevada er en pokker for en stat til å besøke. Som blir sagt, er en tur til Nevada trenger ikke å være alt om spilleautomater. Faktisk, det er en haug av flotte steder, hendelser som Burning Man, og naturlige steder å utforske alle på tvers av staten, noe som er lett å se mens å bli med noen av de beste turene i Nevada.

Helt unik, har staten en last av forskjellige landskap som er så mangfoldig og helt nydelig. Det er så overraskende at det er så mye variasjon på tvers av en stat; jeg antar at det er skjønnheten av AMERIKANSKE stater egentlig; de er som regel stor nok til å være ganske forskjellig avhengig av hvilken del du besøker.

Fra fantastiske topper, store nasjonalparker og øde områder, det er så mange beste fotturer i Nevada at du enkelt kan bli med på turen rundt om i staten. Men, som med alle fottur, ansvar er nøkkelen i Nevada. Du ser, kan temperaturen være inhospitably ekstreme; Fra baking varmt til å iskaldt terreng, det er en tilstand du trenger for å forberede (svært godt) for utendørs eventyr.

Faktisk første gang jeg dro til Death Valley (på, og over, grensen til California), jeg ble faktisk slått bort på grunn av unpreparedness. Det er hvor viktig det er å vandre på en ansvarlig måte i Nevada. Være forsiktige, fornuftige og alltid planlegge fremover.

Uansett, nok rambling, ta en titt på noen av de beste turene i Nevada for å oppleve hele staten. Noen er enkle rambles, mens andre er for ekspertene blant oss. Uansett tilfelle, kan du finne en som passer deg og har en storslått tid!

1.) Turtlehead Topp, Red Rock Canyon

Ligger i Red Rock Canyon like utenfor fabelaktig Las Vegas, Turtlehead Topp Trail er en flott måte å tilbringe dagen når du er lei av spilleautomater og glitz og glamour av the strip.

Den fem kilometer lange turen er ganske anstrengende og tar alt fra fire til fem timer å fullføre, men din innsats vil bli godt belønnet på toppen, der du vil bli behandlet på en panoramisk utsikt over Red Rock Canyon og Las Vegas Valley.

Bare husk å hodet over tidlig på morgenen hvis du planlegger en sommer tur her. At solen styrke er utenfor sterk!

2.) Brann Bølge Trail, Dal av Brann State Park (nasjonalpark)

Hvis du er ute etter en utenomjordisk opplevelse mens du er på ferie i Las Vegas-området, ser ikke lenger enn Valley of Fire State Park.

En ganske kort, relativt lett tur, Brann-Wave-Løypa er flott hvis du ønsker en halv dag eventyr fra byen. En ting som gjør den spesiell er nydelig rød sandstein og fjellformasjoner som linje gangveien; derav navnet, bølge.

See also  12 Beste Tingene Å Gjøre I New Jersey - Ny Reise tips{UPDATED}

Hvis du tilbringer litt lenger ut av Las Vegas, så sørg for å bo for solnedgang. Den røde fargetoner er bare fantastisk med sol glød sprette av red rock. Dette alene gjør den til en av de beste turene i Nevada for å oppleve.

Oh, og pakke masse solkrem og vann, det er ingen skygge på denne stien. For parkering, som leder over til den frie ‘parkplatz point’ høyre på trailhead (se Google Maps punkt, her).

Hvis du bor lenger i området, hodet ut på den Hvite Kupler Sti som er helt i nærheten. Bare ha noen gode støvler her, sand kan komme raskt mellom tærne.

Til slutt, ikke glem å ta en tur over til Windstone Arch og camp på den nærliggende Atlatl Rock Campingplassen.

3.) Cathedral Gorge Stier, Cathedral Gorge State Park (Nasjonalpark)

Ikke bare en, men mange ulike stier, den Cathederal Gorge Stier er noen av de beste turene i Nevada som er ganske lett å slynger.

Fra det relativt lett Einer Trekke Loop Trail, Eagle Point Nature Loop til Miller Punktet i Løypa, det er en total behandle å vandre rundt.

Flott for familier og med helt unike stier gjennom sporet canyons, det er et sted som må sees for å bli trodd. Oh, og sørg for å se Månen Grotter, også! Fantastisk.

Lyst til å bo lenger, camp opp på Cathedral Gorge Campingplassen og tilbringe et par dager i denne vakre område i Nevada.

4.) Sierra Canyon Trail, Lake Tahoe-Nevada State Park (Nasjonalpark)

Gi eller ta et lite, Sierra Canyon Trail er en 4 km lang tur som er stappfulle av switchbacks.

Ikke for svak-hearted og ganske anstrengende, denne turen kan være vanskelig hvis du ikke er en turgåer på hjertet, spesielt med bratte hellinger til tider. Langs veien, du vil få noen fantastisk utsikt over Carson Valley og den ikoniske Lake Tahoe det er for vakker til å gå glipp av.

For en lengre tur, kan du enkelt bli Tahoe-Rim Trail, bare planlegge på forhånd og prep tilsvarende. Det er lett en av de beste turene i Nevada hvis du leter etter en lengre og litt utfordrende rute.

Etter at du er ferdig med din tur, husk å ta deg tid til å stoppe i den nærliggende byen Genova. Denne lille byen bærer æren av å være Nevada ‘ s eldste bosetningen! Genoa Bar og Salong er den eldste saloon i alle Nevada og bærer noen alvorlige historiske sjarm.

5.) Historiske Jernbanen Trail, Lake Mead

Dette er en absolutt one-of-a-kind tur som er perfekte for folk i alle aldre, og er lett tilgjengelig mens i Lake Mead området.

See also  Haitiske Mat: En Kulinarisk Reiseguide - Hva du trenger å vite {2021}

Å være rundt fire kilometer i lengde, det er en av de beste turene i Nevada til å besøke for å følge den historiske jernbanen rute og tunneler som brukes på dette området. Faktisk, dette er bare en del av den opprinnelige Hoover Dam Jernbanen som fortsatt er tilgjengelig for offentligheten.

Bare vær klar over at du må betale en avgift for å delta i Lake Mead Nasjonale friluftsområde; så gjør det meste ut av din tid og utforske mer av regionen, mens du er der.

Oh, og hvis det er parkering du er ute etter, hodet til Alan Bibelen Visitor Center og spasertur fra her.

6.) Mount Rose Stien, Mount Rose

På nært til 11,000 føtter, Mount Rose er den høyeste fjelltoppen i Washoe County, noe som gir en av de beste turene i Nevada hvis du leter etter en alvorlig utfordring.

Tar rundt 12 km til fullført, vil du få se denne nydelige området i Nevada, mens også klatring en heidundrende 2000+ føtter! Dette er en skikkelig daggry-til-skumring stien så planlegge deretter. Oh, og hvis du er på vei her i vinter, være sikker på å ta en GPS til guiden din rute, og det kan være vanskelig å følge sporet i snøforhold.

For enkel tilgang, er dette Google Maps point vil hjelpe deg å starte på trailhead.

På vinteren, er dette områder har en storslått ski resort, også; det betyr at det er massevis av truger stier å velge mellom hvis du er fancying noe mindre utfordrende.

7.) Marlette Lake Trail, Spooner Lake

Selv om denne turen er ganske lang (på nesten ni mil), det er også relativt moderat til tøff (som fotturer gå) og kan være ferdig om fem-seks timer.

Langs veien, det er det nok av muligheter for dyrelivet spotting, spesielt å se fjellet chickadee, salvie rype og skrubbe jay. Plus, Bever, marmots og selv sporadisk coyote eller bobcat har vært sett på denne stien også.

Det er ikke akkurat overflod av dyreliv som gjør dette til en av de beste turene i Nevada. Marlette Lake er helt nydelig, en krystallklare havet av blå settet mot den dramatiske øde fjellandskap.

8.) Goldstrike Hot Springs Trail, Boulder City

Mens det kan virke rart å gå i hot springs, i ørkenen, det er en vanlig misvisende at ørkenen er alltid varm. Faktisk, i løpet av den natta timer eller vinteren og høsten måneder, kan det bli veldig kaldt, faktisk.

Det er ganske vanskelig stien er litt over seks mil tur / retur, og tilbyr to ulike alternativer som begge får ganske bratt.

See also  15 Beste Fotturer I Massachusetts For Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

Du kan enten henge ut på toppen og slappe av i varme kilder, eller hvis du føler deg eventyrlysten, kan du senke deg selv via tau til seng av Colorado-Elven nedenfor.

Bare holde øynene skrelles for rangle snacks, også. De elsker å sole seg i solen på varme steiner (og veier). Jeg så ett av veien for å ta i den siste bit av varme, og det helt hetta meg ut!

For å hjelpe deg langs veien her er Google Maps punkt til trailhead.

9.) Black Mountain Trail, Sloan Canyon

Trolig en av de mest populære turer i McCullough fjellkjede, Black Mountain Trail er en av de beste turene i Nevada hvis du leter etter en utfordring – spesielt de siste 1/2 mil som blir bratt!

Å være rundt 8 km lang og er en hard tur, sørg for å ha gode sko og ta med rikelig med vann og andre forsyninger til å bo trygt. Dette er ikke for rolig turgåere blant oss.

Fra her, vil du få en panoramisk utsikt over Las Vegas-Dalen samt glimt av Arizona og California.

10.) Tahoe Rim Trail, Lake Tahoe

Dette er en ekstremt lang tur (170+ miles) som tar alt fra ti til tolv dager å fullføre, på tvers av både Nevada og California.

Mens det er absolutt anstrengende, det guider deg langs kanten av en av de mest pittoreske innsjøer i det vestlige Usa, Lake Tahoe.

Sammen med andre turgåere, kan du forvente å støte på en rekke terrengsyklister og hest ryttere på banen også.

Den Tahoe Rim Trail er så stort at det er nesten umulig for detaljer det alle. Så, sjekk ut Tahoe Rim Trail Association for alle rutene og oppdateringer å vandre.

Bare husk, du trenger ikke å gjøre hele løypa, og du kan enkelt ta deler som appellerer til deg mest.

11.) Pine Grove Ghost Town Trail, Humboldt-Toiyabe National Forest (Nasjonalpark)

Hvis du leter etter en lang (ca 10 km, eller så) sti som er moderat-lett, så Pine Grove Ghost Town Stien for deg.

Hotellet ligger i nærheten Yerington, det er en flott måte å utforske canyon og ghost town (skjønt, ikke mye igjen av det). Bare husk, denne stien og byen er ganske spredt, så pass på å gå opp til hill-toppmøtet og se hva du kan få øye på.

En ting å merke seg; i motsetning til noen av de naturlig finere geologiske stier i Nevada, kan du finne Pine Grove Ghost Town Stien litt kjedelig hvis du ikke inn i den mer menneskelig historie i området.

Leave a comment