Ligger på nordvest-pacific-regionen, Oregon er en av de vakreste steder på vestkysten for å utforske. Best av alt, det er ett nydelig sted som er perfekt for å utforske via sine godt tråkket stier. Du kommer til å bli bortskjemt for valg med alle de beste turene i Oregon spredt over hele staten.

Du ser, vest-kysten av Usa er et fantastisk sted, med den nordvestlige regionen rundt Oregon og Washington blir absolutte perler! Det er ulendte kysten og dramatiske klipper som gjør det en må-se stedet når road trip vestkysten. Skjønt, kysten er ikke den eneste som Oregon bringer til bordet når det kommer til flotte steder å se.

Hode innlandet, enda litt, og du er i for en godbit av; store nasjonalparker, glasiale daler og enorme fjellkjeder som gjør denne tilstanden så spesiell. Det er så mangfoldig og helt unikt!

Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele noen av de beste turene i Oregon å hoppe på mens du er i staten. For å gjøre ting enklere, har jeg spratt i noen enklere (hvis du ikke er vant til anstrengende) turer, men også en haug av svette-induserende, tøffe turer som er perfekt for proffene! Forhåpentligvis, på denne måten, vil du finne en virkelig noen som passer regningen for din egen tur.

Med det i tankene, ta en liten titt på noen av de beste turene i Oregon. Har beste tid på å utforske staten.

1. Silver Falls Trails, Silver Falls State Park

Silver Falls er fylt med en blanding av lett til hard stier som er perfekt for alle besøkende til state park. og det beste av alt, de er helt nydelige, og området har noen av de beste turene i Oregon for alle som ønsker å finne fossefall og spot lokale dyrelivet!

Nå, til å angi noen sammenheng, det er over ti fossefall i Silver Falls, som er ideell for noen ivrig turgåer. Uansett din alder eller nivå, det er en tur her som er perfekt for deg.

Hvis du føler deg som en utfordring, bli med på Sporet av Ti Falls er bare sjenert av en 9 km lang og, du gjettet det, tar i mange av de områdene ikoniske faller. Selv om moderate i intensitet, kan du enkelt gjøre dette til en kortere og enklere tur, men bare fotturer del av loop trail hvis du ikke føler seg som et dyr av en tur.

Oh, sørg også for å ha noen gode grep vandring støvler som du vil bli passerer mange våte flekker langs stien.

For å hjelpe deg på veien (og navigere turstier), last ned gratis state parks PDF detaljering alle løypene. Det er super nyttig.

See also  Hvordan til å holde kontakten når du er på reise i utlandet - siste Travel guide{UPDATED}

2.) Abiqua Faller I Løypa, Santiam State Forest

Dette er allment kjent for å være en av de beste turene i Oregon som du ikke kan gå glipp av! Vel, å si at, sørg for å dobbeltsjekke Santiam Skog nettsted som destruktive wildfires har lukket denne stien siden 2020. Som områdene er gjort trygg, vil regjeringen åpne spesifikke ruter, men dobbelt-sjekke for å se om det er åpent før du begir deg ut.

Når du får klarsignal fra lokale myndigheter, turen er ganske kort på 2,5 mil hver vei, men det er ganske anstrengende. Skjønt, din innsats er at for å betale når du nå helt nydelig falls, som står over 92 meter høy! Det er fantastisk.

Dette er et flott sted å tilbringe en ettermiddag chilling, piknik og bare nyte den vakre naturen i dette området.

3.) Smith Rock Stier, Smith Rock State Park

Fotturer i Smith Rock State Park (nasjonalpark) er intet mindre enn en fantastisk opplevelse. Dette klassiske western landskapet har blitt brukt som bakgrunn for mange vestlige filmer på grunn av dens ikoniske steder.

Best av alt, det er en rekke stier og turer å velge mellom, noe som betyr at du kan dekke mye av bakken og virkelig utforske Smith Rock Park.

Hvis du er ute etter en lett-tempo spasertur, en spasertur langs Canyon Trail vil tilby deg vakker utsikt over elven, mens den Elendighet Ridge Loop er mye brattere og mer utfordrende (og bør bare brukes for de mer erfarne turgåere).

Plus, park ligger bare 20 minutter fra Bend, Oregon. Pass på å gjør et stopp gjennom byen for å besøke High Desert Museum, der du vil finne en rekke utstillinger som forklarer historien til området. Selv om, kan du hoppe over denne hvis du bare ønsker å komme deg ut og utforsk!

4.) Latourell Faller Trail, En Fyr W. Talbot State Park (Nasjonalpark)

Dette er en ganske kort, enkel tur som tar deg med på en spektakulær og skogkledde stien over pittoreske broer til bunnen av Latourell Falls, et 249-fot høy brusende foss!

Stien er mindre enn tre mil totalt og tar deg med på en sløyfe for å se dette fantastiske området i Oregon som er helt uberørt.

Nå, for meg, denne turen er spesielt imponerende i løpet av våren når vannet sprutende på sitt fulle volum, men urter er begynt å blomstre! Å si at hvis du lider av høysnue vil du hater denne gangen!

En kort kjøretur fra Portland, det er en av de beste turene i Oregon-enheten på en liten tur fra byen, spesielt ved soloppgang før de fleste andre turgåere kommer.

I tilfelle du trenger det, her er Google Maps-kobling til trailhead. Ha det gøy!

See also  9 Beste Tingene Å Gjøre I Moncton New Brunswick Den komplette reiseguide {UPDATED}

Oh, også, ikke glem å sjekke ut nærheten av Crown Point State Naturskjønne Korridoren langs den historiske Columbia River Motorveien. Det ble noen flott utsikt.

5.) Vekterens Topp Trail, Crater Lake

Crater Lake National Park er en av de mest ikoniske steder i Oregon. Dette er den dypeste innsjøen i Amerika, etter å ha blitt dannet for tusenvis av år siden, da toppen av en vulkan kollapset inn i seg selv etter et voldsomt utbrudd.

Ja, det er mange forskjellige turløyper rundt Krateret, Lake til å velge fra, men hvis du kan bare gjøre én, gjør det vekterens Topp Trail. Det er en av de beste turene i Oregon for utsikten.

Det er kort, men bratt (ca 2 mil tur / retur), men med panoramautsikt over innsjøen, har du kanskje ikke engang merke til den skrå! Jeg spøk, det kan være ganske tøff, men ikke fullt så vanskelig som noen av de andre turer i nærheten.

Det er også en fungerende brann-tårnet på toppen, som er et fint sted å slappe og slappe av før du begynner nedstigningen.

Oh, og hvis du er på vei over i helgen, anser at stien kan bli ganske travelt, så planlegger tilsvarende.

6.) Engler Resten, Shepperd er Dell Staten Naturlige Område

Fotturer i Columbia River Gorge er intet mindre enn en gang i livet opplevelse.

Det fine her, er helt overveldende, som ren rock vegger ramme den kraftige Columbia River nedenfor. Engler Resten er en av de mer populære stiene.

Denne anstrengende turen er ca 4.5 km lang tur, selv om den tøffe stigningen til toppen er mer enn verdt det. Her, vil du bli behandlet av en av de beste panoramautsikt over juvet. Sørg for å planlegge å tilbringe litt tid opp på toppen, soaking i det majestetiske landskapet.

Oh, og sørg for at du har planlagt for litt hvile og rekreasjon etter din leggen vil være på brann!

7.) Multnomah-Wahkeena Loop Tur, Columbia River Gorge

Dette er lett den mer populære turer i Columbia River Gorge, og en av de beste turene i Oregon, også!

Omtrent fem km i lengde, er det nokså moderat i noen områder som er perfekt hvis du elsker fossefall, men ikke vil ha en tøff tur for å se dem.

Nå, for meg, den absolutte stjerne av denne turen er Multnomah Falls, som står på hele 620 meter høy! Det er helt nydelig i høst måneder når bladverket er på sitt peak.

8.) Opal Creek Trail, Opal Creek Villmark

Nå, før du drar ut på denne turen, husk å sjekke regjeringen nettstedet for oppdateringer på når den vil åpne igjen. Det har vært nedleggelser på grunn av den Beachie Creek Brann Nedleggelser og du mest-absolutt må sjekke før du drar ut. Tross alt, ingen ønsker en turgåer overskriften på en usikker trail.

See also  10 Aller Beste Ting Å Gjøre I Lake Tahoe - Ny Reise tips{Updated}

Hvis åpne og raring to go, the Opal Creek Trail er litt over 6 mil ut og tilbake, og det er vanskelig for nybegynnere, men lett for proffene! Langs veien, du har sjansen til å se den glitrende opal basseng som turen er kåret.

9.) McKenzie River Trail, Willamette National Forest (Nasjonalpark)

Dette er en fantastisk tur for de som ønsker å besøk den mengde av geografiske funksjoner som Oregon har å tilby i et konsentrert område.

Ikke bare vil du finne fantastiske fossefall, vil du også ha muligheten til å utforske den vakre bassenger, varme kilder og vulkanske formasjoner langs ruten.

Nå, stien er over tjue mil, så det er ikke den korteste av turer hvis du er presset for tid. Selv om du kan enkelt hoppe på en av skyttelbussene til å ta deg til områder som er spesielt interessante for deg. Noen vil kanskje se på dette som en jukse, men jeg ser på dette som en seier hvis du ikke kan gjøre det i løpet av tiden du har.

En ting å merke seg, det gjør det bære å nevne at den vulkanske bergarten kan være svært glatte når det er vått, så sørg for å være forsiktig. Oh, og sjekk alltid regjeringen nettsted for stien nedleggelser (her), før du drar ut.

10.) Fort Stevens Stier, Fort Stevens State Park (Nasjonalpark)

Dette er en absolutt må-gjøre-for noen historie buff som foretrekker å komme seg ut og utforske!

Det finnes en rekke stier i denne state park som strekker seg over 11 square miles som vil lede deg gjennom historien av dette tidligere borgerkrigen-tiden fort. Fort selv ble opprinnelig reist for å beskytte Columbia River fra Confederate skip, og det serveres sin hensikt også.

Et bevis på dette faktum kan sees i vraket av Peter Iredale (via Peter Iredale Trail) som er en av de korteste turene (og mer av en spasertur) noensinne! Å være rundt en tredjedel av en kilometer, kan du gange dette i rundt 15 minutter (hvis ikke mindre).

11.) Clatsop Loop Trail, Ecola State Park (Nasjonalpark

En relativt lett-å-moderat tur, den Clatsop Loop Trail ligger rundt 3 km i lengde og tar i noen av de beste utsikt over Ecola State Park (nasjonalpark) og uberørt kystlinje.

Dette er den type stien du bli med for utsikten, og du vil ikke bli skuffet. Skjønt, prep vel, dette er en av de turer som vil velsigne dere med våte føtter (så ha god vanntett støvler).

Leave a comment