La oss starte med å si vår tur til Quebec var utrolig, det er en av de vakreste stedene i Canada for å besøke og perfekt provinsen for en road trip. Å ta i flekker som Montreal, Quebec City og nydelige steder som Sacacomie det er et område som har den beste av begge verdener; fantastiske byer og friluft, med sistnevnte, inkludert noen av de beste turene i Quebec som er for godt til å gå glipp av!

Med masser av glasiale daler, fjell retretter og kyst viker, det er så mange fantastiske turer spredt over hele provinsen. Så, for å få et godt fotfeste i Quebec, vi ønsket å dele noen av våre favoritt steder å gå over staten.

For å gjøre ting enklere, har vi spratt i en rekke turer, noen for proffene, men noe for de som er nye til fotturer, også. Denne måten, du er garantert å finne en virkelig noen som du vil elske.

Nå, som med alle på tur, er det viktig å følge alle stier ansvarlig og tar de nødvendige forholdsregler. Sjekk alltid med Parks Canada hvis du er usikker på regionale regler, eller forholdsregler for å se opp for. Tross alt, ingen liker en hensynsløs turgåer.

Uansett, nok rambling på, ta en titt på noen av de beste turene i Quebec som er spredt over hele provinsen. Ha det beste tur!

1.) Sacacomie Stier, Saint-Alexis-des-Monts

Med godt over 60 km turstier rundt om i skogene, vil du være i for en samlet behandling i Sacacomie og bredere Saint-Alexis-des-Monts. Vi bestemte oss for å bo i dette området over natten og helt elsket å utforske skogen stier her.

Bare rundt området er Lake Juv Sløyfe som er over 7 km i lengde (med noen nydelig utsikt over innsjøen). Bare sørg for å ha gode fjellsko som terrenget kan få gjørmete her.

Etterpå kan du sjekke inn på Sacacomie Hotellet for litt avslapping og chill i deres koselige hytte rom. Bliss

2.) Sentier Bh-du Nord Trail, Bh-du-Nord-Dalen

Ligger i Vallee Bh du Nord (Saint Raymond) dette er en av de mer populære stier og beste fotturer i Quebec hvis du har lyst på en liten bit av en utfordring.

Teknisk sett en moderat sti (men kan være ganske tøff i poeng) Sentier Bh-du Nord Stien er ca 12km fra start til slutt. Den store tingen om denne stien er at du får en haug av mangfold langs veien. Fra den ikoniske Delaney Falls (et fantastisk område å se) til elven gangveier og brattere hellinger. Det er fantastisk.

See also  12 Beste Stedene I Brecon Beacons For Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Bare en ting, hvis du må besøke i de kalde vintermånedene, være sikker på å få kramper med deg; ruten kan få slippy.

3.) Ile Nue de Mingan, Mingan Skjærgård nasjonalpark

Plassert i mellom fastlandet Quebec og Anticosti Øya Ile Nue de Mingan er den type sted det er bare så mye om reisen som det er om øya.

Ligger i Mingan Skjærgård nasjonalpark, dette moderat tempo spasertur tar deg med på en 8-km sløyfe rundt øya, men føler ikke strukket til å gå hele øya. Det kan være vanskelig hvis du er på en pre-definert tur med en begrenset mengde tid.

Kjent som the barrens, og helt unike, dette er en av de beste turene i Quebec som er ganske “off the grid”. Med høye glacial fjellformasjoner kjent som bautasteiner, vil du få til å vandre i fjæra og bortgjemte bukter som er fylt med tundra og spirende urter (på våren).

Nå, dette er en svært delikat miljø, så sørg for å holde deg på noen av stiene du velger å følge.

Oh, og hvis du trenger noen hjelp i å få til Mingan Øyene, som leder over til Parks Canada som har ført turoperatører som kjører båter. Ha det gøy!

4.) Mont Tremblant Stier, Mont Tremblant National Park

Den store tingen om Mont Tremblant er at det er en haug av stier for enhver smak, ferdigheter og evner. Dette gjør national park, en av de beste stedene å utforske det er innen rekkevidde av Montreal (rundt 95-minutters kjøretur).

Nå, Mont Tremblant er det høyeste punktet i Laurentian Fjell og nesten en må-tur hvis du er klar for en utfordring. På toppen finner du en panoramautsikt over Laurentian område (som er helt nydelig, forresten).

For eksempel, Le Vertigo Løypa er om lag 11 km i lengde og en flott tur på en helg tur. Bare sørg for å pakke gode vanntette sko; stien kan være gjørmete.

Som jeg sa, Mont Tremblant er stier kanskje noen av de beste turene i Quebec, men det er også en fullverdig (og ganske episk) ski resort, også. Hvis du føler deg opp til utfordringen, leie noen skiutstyr, få deg på i går, og swoosh ned bakkene pulveraktig

Det er så mye morsomt (selv om jeg alltid ender opp med et knust bum).

5.) Liberator ‘ s Belvedere-Trail, Montcalm Regional Park

Først opp, Montcalm Park er ganske stort, så sørg for at du planlegger hvilke deler av parken du ønsker å besøke før du ankommer. Du ser, du ikke ønsker å kaste bort tid når du ankommer, er spesielt med dette området har noen av de beste turene i Quebec!
Nå, det er massevis av stier for alle ulike evner – slik velger du den rette stien for deg og utforske noen av de ikoniske (noen ganger undervurdert) flekker.

See also  8 GRUNNER TIL Å KJØPE REISE MEDISINSK FORSIKRING - siste Travel guide{UPDATED}

Som blir sagt, Liberator ‘ s Belvedere-Trail (Le Belvedere du Frigjører) er en ganske utfordrende 12 km tur som er flott for en dag!

Langs veien, du får til å vandre dette uberørte villmarken som føler en million miles away fra Quebec ‘ s byer. Det er vakkert.

6.) Montmorency Falls Stier, Quebec City

Hotellet ligger like utenfor historiske Quebec City, er dette ganske enkel 5-km-løkke vil lede deg forbi Montmorency Falls, som på 83 meter høyt er høyere enn Niagara Falls. Vi hadde ingen anelse om før vi ankom!

Pass på å krysse over hengebrua og går opp trappen for å ta vare på de beste utsikt! Dette er også en svært populær tur i vinter, og ser så festlig i snøen.

Mens her, ta Panoramautsikt Trapp (nesten 500 trinn), Cliffside Boardwalk Sti eller Juillet Sti som alle er relativt enkelt hvis du har en relativt god kondisjon.

Selvfølgelig, du kan ikke gå Montmorency Falls uten å utforske de beste stedene i Quebec city! Med sitt historiske sentrum og citadel området og yummy fransk-Kanadisk retter, vil du bli helt bortskjemt for valg.

Oh, og hvis du trenger et luksuriøst sted å hvile hodet, sjekke inn i den ikoniske Fairmont Le Château Frontenac. Det er fantastisk, vi elsket det her.

7.) Deux-Criques Trail, La Mauricie National Park

Ligger i La Mauricie National Park, Deux-Criques Stien er en av de beste turene i Quebec hvis du leter etter en alvorlig utfordring. Du ser, stien er en ganske slitsom og lang løype (over 16 km) det kan også være slitsomt for erfarne turgåere.

Vanligvis tar det rundt 5-7 timer å fullføre, være sikker på å få en tidlig start for å sikre at du er ikke rushed (eller kjører, før kvelden).

Langs stien, vil du passere en haug av mindre fossefall, bekker og få noen utrolige utsikt over innsjøen. Som blir sagt, den sanne behandle noen fra de ulike utsiktspunkter som er strategisk plassert langs stien.

Over stien, disse utsiktspunkter tilbyr spektakulær utsikt over skogen nedenfor, og mange har til og benker for å gi rom for lengre perioder av chill (min favoritt) og eller en matpakke (like, min favoritt).

8.) Les Caps Stier, Saguenay-Fjorden National Park

Når vi tenker på fjordene, de fleste av oss tenker på Skandinavia, ikke sant? Vel, Quebec har også sin rettferdige andel av fantastisk utsikt og daler som er så dramatisk å se.

See also  14 Beste Tingene Å Gjøre I Nord-London - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Ligger i Saguenay-Fjorden National Park, Caps Stier har noen majestetisk utsikt som gir Europa noen sterk konkurranse.

Dette moderat til vanskelig turen er en ca 18 km rundtur (så ikke for nybegynnere) og kan være tøff. Så, sørg for å la en hel dag (eller mer) til å ta turen i ulike stadier.

Langs veien, du vil få noen spektakulær utsikt over Saguenay på den beste utkikk på stien, Cap Eternite.

9.) Rosa Lake Trail, Gatineau Park

Ligger i Gatineau Park, dette er en utmerket tur for alle som ønsker å få en fantastisk utsiktspunkt uten en anstrengende turveg.

En populær dagstur ligger bare to timers kjøretur fra Montreal, du blir ledet til kysten av Pink Lake, som er faktisk et levende aquamarine farge som er så fantastisk å se.

En gang her, vil du raskt innse hvor god en spot dette på er å bare stoppe og ta i naturen. Det er vakkert.

Være på utkikk etter Frites Aloha, en food truck som tilbyr noen spektakulære grab-and-go mat, slik som poutine, som jeg bare ikke kan motstå! Det er den perfekte carby behandle etter en tur.

10.) Le Mont Megantic, Mont Mégantic National Park

Dette 10-km loop trail er ganske vanskelig (og ikke for pyser), men det er vel verdt verkende ben og svette for å nå toppen.

Ikke bare den øverste tilbyr en helt fantastisk utsikt over de omkringliggende Mont Megantic National Park, men det har også en berømt Astrolab å starte opp. Her vil du ha muligheten til å stirre på stjernene og planetene mens observere mange forskjellige skjermer i bygningen.

For en relativt lett tur i Mont Megantic, hoppe på den 7 km Ourse Sti som tar mindre enn 3 timer å fullføre.

Uansett hvilket område av parken du velger, vil du lett finne en sti som passer best til dine evner. Det er så mange.

11.) Gorge Canyon Trail, Ravine Park

Juvet Canyon Trail er helt lett å følge, med sti vei gjennom noen av områdets mest fantastiske stedene.

Moderat til lett-tempo, det fører deg over den lengste suspensjon gangbro i hele Nord-Amerika som er ganske episk til å se!

Mens det kan ikke være ideelt for de som lider av vertigo (du vil få ustø ben), utsikten er helt utrolig!

Leave a comment