Oregon er en utrolig staten å besøke! Fylt med den mest dramatiske Westcoast natur, stasjoner og parker; det er den slags tilstand som du kan utforske i år, og ikke gå lei. Plus, det er en haug av de beste stedene i Oregon å besøke selv om den store utendørs ikke er din ting. Det har noen helt kult byer som du virkelig ikke bør gå glipp av.

For å være ærlig, det naturlige landskapet av Oregon gjør det til et utrolig sted å oppdage (og det er noe som alltid trekker meg til vestkysten av USA). Du ser, det er massevis av vakre Oregon turstier og villaer til å se og de fleste innen rekkevidde for moderat turgåere.

Selv om, som jeg sa, det er ikke bare fotturer eller arten som utgjør de beste stedene i Oregon til en tur bort! For å hjelpe deg langs din vei, jeg ønsket å dele noen av mine totalt favoritt jaunts, områder og byer som du virkelig ikke bør gå glipp av.

Beste Steder I Oregon Å Besøke

Ta en titt nedenfor, på de beste stedene i Oregon å besøke. Har en episk tid på å utforske!

1.) Yaquina Head

Ligger like nord for Newport, Yaquina Head er en utrolig kystnære område å utforske om du er fancying en liten tur vekk fra byen selv. Ærlig talt, kystlinjen rundt Yaquina Head Fyrtårn (fra 1800-tallet) er bare vakker, og et utrolig sted å gå for en vandring på stier som krysser området.

Selv om et relativt lite område (i forhold til noen av de andre parkene i Oregon), Yaquina Head virkelig er en stunner å besøke. Dette er spesielt sant sent på ettermiddagen når du kan partner en vandring med en flott solnedgang, også.

Sørg for å følge Fyret Sti eller dra opp til Salal Hill for noen helt vakker natur. Bare sørg for å ta litt vann og litt solkrem i sommermånedene. Selv på en overskyet dag, at vinden kan lure deg til å bli solbrent!

Endelig, etter en roligere (og helt rolig) solnedgang sted, leder videre nordover langs kysten til Moolack Stranden. Utsikten over havet er bare så fantastisk!

2.) Oregon Dunes Nasjonale Rekreasjonsområde

Rett ved den sørlige grensen av Siuslaw National Forest (nasjonalpark, Oregon Dunes er en av de beste stedene i Oregon til å utforske på en tur. formet gjennom tusener av år, Oregon Dunes Nasjonale rekreasjonsområde er en av de største strekninger sanddynene i hele verden!

Best av alt, sandbanker og åser som er silkemyk og pulveraktig som du kan forestille deg. Du kan lett tilbringe en hel dag med utforsking av større område, spesielt med alle de steder å se og gjøre. Etter ankomst, hodet på en av de quad/ATV turer som tar deg rett innenfor sanddynene seg selv.

Som blir sagt, hvis du har lyst på noe litt roligere, pakke turskoene og hodet til noen av de stier som strekker for miles.

See also  13 Beste Tingene Å Gjøre I Sør-London Den komplette reiseguide {UPDATED}

En ting å merke seg… selv om det aldri helt kjørte med folk, hvis du vil ha en mye roligere opplevelse det er best å komme tidlig i morgen. Ja, det kan bli kjøligere, men du vil ha mye færre folk rundt.


3.) Eugene

Rundt en 100-minutters kjøretur fra Portland, Eugene er en av de beste stedene i Oregon å besøke hvis du er fancying en liten storbyferie. Det jeg elsker mest om Eugene, er at den er stor nok til å få en flott west coast byen opplever, men små nok til at du lett komme deg rundt.

Når du er her, sørg for å utforske den fantastiske Museum av natur-og kulturhistorie. Ja, det kan være et intimt museum, men en som absolutt har et trøkk! Etterpå kan du gå over til Jordan Schnitzer Museum of Art, som er helt episk og perfekt for å besøke hvis du er fancying en innendørs aktivitet.

Også, for noen flott utsikt over Eugene, som leder over til Skinner Butte Park. Det er noen herlige (og ganske lett) stier å følge, og er perfekt for en morgen tur.

Hvis det er en park du ser etter, kan du besøke Hendricks Park. Dette er den eldste parken i alle Eugene og ett sted som er helt nydelig på en solrik dag. Sørg for å besøke de innfødte plant hager og følg stier gjennom skogen ruter.

Komme sulten? Ta en tabell over på Fisherman ‘ s Market. Deres sjømat paier og krabbe ben er så deilig!

4.) Ecola State Park (Nasjonalpark

Trolig en av de mest berømte kystnære områder i Oregon, Ecola State Park (nasjonalpark er en helt fin plass å besøke. Det er en helt perfekt område å besøke og omfatter så mange steder å se og ting å gjøre mens road trip langs kysten.

Selvfølgelig, du kan ikke gå glipp av et besøk til kyst bukter på Fugl Punktet, og Tillamook Rock Fyr Synspunkt som er like i nærheten.

For en nydelig tur, pop langs Indian Beach Sporet eller stoppe på Crescent Beach som er helt salig.

Til slutt, glem ikke å se den ikoniske Høystakk Rock bare av Canon-Stranden. Det er helt enkelt å finne og vel verdt en gasse etter vandrende selve byen.

Oh, og for en perfekt brygge, hodet inn Søvnig Munk Coffee Roasters. Deres kaffeblandinger er så bra.

5.) Silver Falls State Park (Nasjonalpark)

Som en av de største parkene i staten, Silver Falls State Park (nasjonalpark) er helt nydelig, og en av de beste stedene i Oregon å utforske for en stor slice of the wild! Rundt en 40-minutters kjøretur fra Salem, det er helt enkelt å besøke for en dagstur eller en lengre ferie i friluft.

Når du har kommet, går rett over til å utforske noen av parkens ikoniske falls som er strødd over hele området. Det er en haug av å se, spesielt Sør Falls og Nord Faller det helt nydelig! Hvis du ønsker å se mer, kan du følge Stien av Ti Falls som er litt over 7 km i lengde. Det er en relativt enkel sti (for erfarne turgåere) og vel verdt vandring til å utforske mer av state park.

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Shrewsbury I England - Ny Reise tips{UPDATED}

Skjønt, akkurat som andre ikoniske steder i Oregon, det kan bli travelt. Dette betyr at du bør komme fin og tidlig hvis du ønsker å unngå folkemengden.

6.) Mount Bachelor

Rundt to timer fra Eugene, i Mount Bachelor er en av Oregon ‘ s beste ski områder som er vel verdt det for noen tid gli nedover bakken. Det er en helt vakre området og en av de beste stedene i Oregon for en rekke kjører for å passe hele familien.

Nå, Mount Bachelor ikke har den største ‘resort” – følelsen, men det er alle en del av sin sjarm i min mening. De fleste mennesker har en tendens til å lodge opp i Bend (ca 30 minutter) og det er verdt å bestille en par netter i byen hvis du planlegger en lengre skitur.

7.) Hood River

Ved bredden av Columbia River, Hood River er en by i Oregon som er enkel å besøke når du reiser langs Washington og Oregon grensen.

Mens du er her, sørg for å ta en tur på den historiske Mount Hood Jernbanen. Det er helt kitsch og vel verdt å oppleve når du bor i Hood River.

Hvis du er velsignet med noen nydelige solfylte været, hodet over til Kroken og leie en kajakk fra Hood River SUP og Kajakk. Det er en flott måte å utforske noen av de større vassdrag og vel verdt det på en rolig ettermiddag.

Oh, og for noen av de beste søte godbiter, hodet inn i Mike ‘ s Ice Cream for sine deilige hjemmelagde kjegler. Vi elsker dem!

Til slutt, glem ikke å utforsk Crown Point State Naturskjønne Korridoren som er på ruten fra Portland. Det er en helt nydelige området over elva for seg selv.

8.) Portland

Snakker av Portland, det er en av Oregon ‘ s beste steder som du virkelig ikke kan gå glipp av når du besøker staten. Nå, vi vil anbefale å bruke minst et par dager i byen, så det er en fair bit for å se og oppleve når du er her.

Etter ankomst, sørg for å utforske helt ikoniske Japansk Hage som er bildet perfekt. Du kan enkelt ta bort en god par timer her, og det er helt salig. Etterpå går vi over til Portland Art Museum som har eksistert siden 1800-tallet. Inne finner du en haug av indiansk kunst ved siden av moderne kunst som du kan lett tilbringe en hel dag å se.

See also  Bør Reisende Gi til Barn Som Tigger? - siste Travel guide{UPDATED}

Hvis historiske hjem er mer din stil, pop inne Pittock Mansion. Denne Renessanse-stil hus har vært i Portland for over 100 år! I dag, kan du ta en gasse inne og tour de vakre eiendommen som er nydelig. Også, i nærheten finner du en haug av stier og ruter som gjør for en nydelig spasertur gjennom parken.

Etter en velsmakende godbit, bestill bord på Le Due. Med fokus på fransk-fusion-retter, det har masse karakter, og en sesongbasert meny som er helt yummy.

Til slutt, hvis du er på besøk i helgen, som leder over til å utforske Portland Saturday Market. Det er en av de største i landet for kunst og håndverk. Markedet tiltrekker seg hundrevis av små bedrifter og tusenvis av besøkende fra større nordvest. Du vil ikke ønske å gå glipp av det.

9.) Crater Lake National Park

Ligger i cascade mountains er Crater Lake National Park, en av de beste stedene i Oregon for utsikten! Vel, i min mening minst!

Teknisk sett mer av en caldera enn et krater, det er et stort område som er utrolig å følge via den Naturskjønne Ringveien (i sommer).

Etter ankomst i nasjonalparken, sørg for å se utsikten fra Vekteren Observasjon-Banestasjon. Det er helt nydelig og lett en av de beste utsikten i hele parken. Ja, det kan være en liten vandring for å komme til utsikt, men det er alt verdt det.

Også, ikke glem å se den ikoniske Devils Ryggrad, Merriam Tidspunkt og sted Veiviseren Øya fra kanten av krateret seg selv. Vi elsker det!

10.) Smith Rock State Park

Rundt en 40-minutters kjøretur fra Bend, er Smith Rock State Park omfatter en ut-av-denne-verden landskap som virkelig viser frem det naturlige mangfoldet av Oregon.

Når du kommer her og sjekke inn på Senteret, sørg for at du følger Elven eller Canyon Trail som tar inn de beste stedene i parken.

Hvis du er fancying litt mer av en utfordring, hodet på Elendigheten Ridge Stien som skjærer mellom Crooked River.

Også, kan du enkelt bestille en hot air balloon ride mens i området – det er helt magisk, men du må være forberedt for avbestillinger i tilfelle av dodgy vær.

11.) Multnomah Falls

Et annet sted som ligger mellom Portland og Hood River, Multnomah Falls er en av de beste stedene i Oregon å gå på en bredere road trip på den nordlige utkanten av staten. Ærlig talt, det er en stopper du har å gjøre på Columbia River Gorge og en ikonisk sted du ikke kan gå glipp av.

Du kan enkelt ta bort et par timer vandring på stier her. Plus, vil du bli belønnet med noen helt vakker utsikt.

En ting å merke seg er at parkeringen kan fylle opp raskt, spesielt på helg). Hvis du vil sikre deg en plass, kom tidlig og unngå helgene når det kan fylles opp fort.

Leave a comment