Ligger rett i utkanten av Cotswolds, Cirencester er en helt nydelig marked by som preges av historie. Med tusenvis av år med historie, selv med masser av Romerske bosetninger, det er noen av mange episke og beste tingene å gjøre i Cirencester spredt rundt i byen.

Vi er helt elsket vårt besøk og ofte bruker Cirencester som vår springbrett før du drar til den tidløse landsbyer i Cotswolds. Fylt med små markeder, historiske steder og Romersk historie, det er et sted du kan lett tilbringe et par dager. Best av alt, det er ingen faff i å komme seg rundt, den er liten nok til å vandre til fots uten bekymringer for å bli mistet.

Vil du ha en flott dagstur til Cirencester, og det er virkelig et flott lite sted for å se et tradisjonelt marked by i England. Så, for å hjelpe deg med å finne de beste tingene å gjøre i Cirencester, ta en titt på noen av våre favoritter som vi helt elsket.

Har beste tid på å utforske.

1.) Church of St John the Baptist

Så, Church of St. John the Baptist er en av de største og mest vakre middelalderske kirker i sør-England for å se. Ligger midt i hjertet av historiske Cirencester, det er et sted som du virkelig ikke kan gå glipp av mens du utforske byen.

Når du er inne, vil du være i stand til å ta en rusletur den imponerende skip og lære mer om sin 12.-Tallets begynnelse.
Sørg også for å holde øynene skrelles for den ikoniske glassmalerier, bare fantastisk.

See also  En Eksperimentell reiseguide til Colombia: 25 Ideer - siste Travel guide for å Komme i Gang

2.) Chedworth Roman Villa

Rundt en 20-minutters kjøretur fra sentrum av Cirencester, Chedworth Roman Villa er en av de største Romerske villaer i Storbritannia til å gå.

Kjent for sin mosaikk og museum med historiske gjenstander som daterer seg tilbake til den Romerske okkupasjonen. Når du er inne, vil du være i stand til å utforske hvordan Romerne bodde i dette området av England, og du kan enkelt ta bort et par timer før du returnerer tilbake til Cirencester.

3.) markedsplass

Hovedgaten i Cirencester, Market Place er ett av de stedene du ikke vil gå glipp av når du vandrer rundt. Det er nesten som hver lille gaten og smug fører sin vei tilbake til Markedet.

Selvfølgelig, dette er flott som det betyr at du ikke kan virkelig få for tapt i Cirencester!

Som du spasere området, vil du være i stand til pop i alle de små butikker, partner det med en tur til Cirencester Markedet og dukker i Marlborough Arms for en halvliter (eller to).

4.) Corinium Museum

Den Corinium Museum (Museum) er relativt koselig (som museer gå), men har masser av samlinger som kan dateres helt tilbake fra steinalder og viktoriansk tid. Det er et perfekt lite sted å ta en gasse på områdets historie, spesielt hvis været ikke spiller fint, og det begynner å regne.

Det er så imponerende å se forhistoriske verktøy og lett en av de beste tingene å gjøre i Cirencester for historieinteresserte!

5.) Cerney Hus Og Hager

Selv om bare utsiden av Cirencester (10 minutters kjøring), Cerney Hus og Hage er et fantastisk sted å tilbringe en morgen å utforske den Viktorianske Inngjerdet Hage.

See also  Brasil Eksperimentell Reise Guide: 18 Ting å Gjøre, Se og Spise + 2 Uke Reiserute - Hva du trenger å vite {2021}

Dette er et deilig sted å slappe av og ha en flott dag, og en av de beste tingene å gjøre i Cirencester på en solrik dag.

Med blomstrende vakre blomster, det er et helt fantastisk sted for alle som elsker en blanding av historie og natur. Pass på å se den 19. århundre, vinterhage, den pittoreske handlegaten orchard, og en urtehage.

6.) Cirencester Antikviteter & Samleobjekter Markedet

Dette stedet er verdt et besøk til en butikk for antikke smykker og kunstverk fra over hele NORGE. Fra innendørs til utendørs brikker du kan få strålende antikke skatter å ta med hjem.

Dette er lett en av de beste tingene å gjøre i Cirencester for alle spirende handleglade!

7.) Cirencester Park

Med århundrer av historie, Cirencester Park er et førsteklasses eksempel på en skog stil hage som er helt nydelig å besøke.

Med ekspansive turstier og løyper, du kan lett tilbringe et par timer her på en solrik dag. Det er den perfekte lille sted for en piknik og vel verdt en gasse når solen er ute.

8.) Cotswold Water Park

Regnes som STORBRITANNIAS største marl lake system, Cotswolds Water Park er en av de beste tingene å gjøre i Cirencester det er bare sør for byen. Tar rundt 10 minutter å kjøre, kan du hodet her, for noen av de flotte løyper, fiske, seiling, sykling, og paddleboarding, også.

Oh, og hvis du er en bordbrikke, vil du elske dette stedet.

9.) Nye Bryggeriet Kunst

Hvis du har en interesse i håndverket å gjøre, og elsker å se vakre håndverk så er dette stedet har mye å by på.

See also  9 Beste Tingene Å Gjøre I Port Charlotte, Florida Den komplette reiseguide {UPDATED}

Nye Bryggeriet Kunst er stedet der du finner alt som er relatert til håndverk som inkluderer gallerier, kunstnere’ studios, kafé og butikk. Det er et flott sted å se kunstutstillinger og kobler folk med håndverkere og kunstnere.

Ærlig talt, du vil finne massevis av små pyntegjenstander og godbiter for å ta med hjem. Vi hadde ikke ønsker å forlate.

10.) Elemental Sculpture Park

Elemental Sculpture Park har over 100 skulptur verker av mange store kunstnere. Den vakre hagen har mange forskjellige planter og trær. Det er et flott sted for å se og beundre den fantastiske kunstverk.

Etterpå kan du gå over til Fleece for en skikkelig engelsk pub lunsj.

Det er flere hundre år gamle og maten var tradisjonell favoritter. Vi elsket fisk og chips og sticky toffee pudding til dessert.

11.) Abbey Grunnlag

Abbey Grunnlag er det perfekte stedet å slappe av etter en dag plodding de brosteinsbelagte gatene i Cirencester. Helt fredelig og rolig, det er nydelig for en liten spasertur.

Selv om ikke forventer noen heidundrende “Hyde Park” – stil grunnlag, det er mye mindre og intime.

Leave a comment