Rundt 20 km øst for grensen til Ohio, city of Pittsburgh, er en episk sted å besøke mens du utforsker staten på en road trip rundt i Pennsylvania. Flott for et par dager pause, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Pittsburgh spredt over hele byen.

Fra store museer, flotte shopping-spots og utrolig arkitektur, det er en av de morsomme AMERIKANSKE byer som er helt kult å besøke. Plus, kan du enkelt partner i dette med en mye bredere turen mot Lake Erie kystlinje som er helt nydelig, spesielt med alle de deilige vingårder.

Uansett, å få litt off-topic… men Pittsburgh er fantastisk, og verdt en weekend tur, mens i staten!

Så, for å gjøre det fint og lett, jeg ønsket å dele noen av mine favorittsteder at jeg helt elsker. Denne måten, vil du ha mye mer tid til å fokusere på reise, og mindre tid på å være bogged ned av alle som planlegger.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Pittsburgh. Ha det beste tur til byen.

1.) Utforske Carnegie Science Center

Ligger rett på kysten av Ohio River, Carnegie Science Center er en av de beste tingene å gjøre i Pittsburgh, det er flott for hele familien.

Her vil du få lære om alt og alt fra kule vitenskap, kunstig intelligens til matproduksjon. Det er altomfattende

Når du er inne, kan du se samlingen av roboter, hands-on viser eller gå over til OmniMax teater, og besøke sports center, også. Det er et flott sted for barn å teste sine ferdigheter på fjellklatring og zip-lining.

2.) Tour Katedralen i Læring

Ikke så langt fra Schenley Park, Cathedral of Læring er en av de mest ikoniske bygninger i alle Pittsburgh. Du skjønner, det er en nygotiske bygningen som står stolt over 42-historier høy som er så vakre.

See also  12 Beste Tingene Å Gjøre I East London - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Hvis du har tid, pass på å gå på Nasjonalitet Rommet turer som finner sted på bestemte tider i løpet av året. Stol på meg, det nasjonalitet rom er en må-se med Syria-Libanon rommet blir min favoritt.

Etterpå kan du gå over til Heinz Memorial Kapell som er så utrolig inne.

Slik en fantastisk beliggenhet, du kan virkelig ikke gå glipp av det.

3.) Ri taubanen På Duquesne Incline

Ridning Duquesne Incline er lett en av de beste tingene å gjøre i Pittsburgh hvis du vil oppleve en bit av byens lange historie. En gang brukt til å frakte arbeidere helt tilbake siden 1800-tallet.

Nå, når du kommer til Duquesne, kan du lære mer om historien til incline og mange detaljer om hvordan den skrå opererer. Men, for meg, den morsomme biten er på turen, og de nydelige utsikten over byen fra Grandview Overse.

4.) Spise på the Strip-Distriktet

Bare sjenert av sentrum, i the Strip-Distriktet har noen av de samme vibber du forventer i Shoreditch i London. En gang her, som leder over til Primanti Bros for sine store smørbrød. du vil forlate fylt.

Du kan eventuelt gå over til DiAnoia er Spisested for den tastiest gnocchi og hjemmelagde kjøttboller. Så godt.

Til slutt, for den beste nightcaps, hoppe over til Bar Marco. Det er de av de beste tingene å gjøre i Pittsburgh for cocktails. The nutty buddy cocktail er helt velsmakende (og ganske sterk, også).

5.) Spasere gjennom Point State Park

Point State Park (nasjonalpark er rett i utkanten av Sentrum, Pittsburgh og et flott sted å besøke for en ettermiddag spasertur i byen.

See also  11 Beste Fotturer I Oregon Til Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

Her kan du besøke Fort Pitt-Museet og lære om historien til det historiske Britiske Fort – det som er sagt hittil helt tilbake til 1700-tallet. Plus, kan du få utsikt over elven og nyte den berømte 150-fots fontenen der tre elver møtes.

6.) Besøker Heinz History Center

Hvis du ønsker å vite alt om historien til Pittsburgh, så du må besøke Heinz History Center.

Du kan lære alt om historien til Pittsburgh fra den revolusjonære krigen og underground railroad til den industrielle revolusjonen i byen. Det er fantastisk, og ikke bare for den historieinteresserte mellom oss.

Bare sørg for å gi deg selv en masse tid, er dette stedet er stort.

7. Se Randyland

Et annet sted som minner meg om London; Camden denne gangen! Hele området rundt Randyland er slik en episk påminnelse om hvor utrolig variert, kreativ og unik Pittsburgh er.

En gang her, kan du utforske kunst i offentlige rom viser livlige og fargerike bygninger som er bare opp fra Children ‘ s Museum of Pittsburgh. Et forholdsvis lite sted, er det perfekt for en liten gander når du er i området.

8.) Finn Carrie Ovner

Ok, hør meg ut på dette! Transportøren Ovner kan ikke se ut som en av de beste tingene å gjøre i Pittsburgh, men det er faktisk helt kult.

En del av historien til Pittsburgh, stål industrien hadde en gang en massiv sted i byen. I dag, men området kan sees på en industriell tur eller kunst og begrunnelse tur som tar i kreative side av nettstedet.

For å komme hit, det vil ta deg rundt 15 minutter med bil (fra sentrum) og er vel verdt det hvis du vil ha noe litt mer unikt.

See also  Varm Sommer Reise Tips for å Besøke Europa i 2021- siste Travel guide {UPDATED}

9.) Carnegie Museum of Art og Natural History

Du har fått kjærlighet museer, spesielt når de er så gode som de i Pittsburgh.

Her kan du se mange Amerikanske og Europeiske malerier i løpet av de siste to hundre år, skulptur, kunsthåndverk og arkitektur som strekker seg over flere århundrer. Det er et helt utrolig sted som kan ta hele dagen til å virkelig se alt.

Fra Afrikansk kunst, midlertidige utstillinger, uvanlig moderne stykker, til nydelig skulptur hall, det er en total skatt-mengder av et sted å besøke.

10.) Spasere gjennom Mount Washington

Mount Washington, er en forstad i Pittsburgh som er veldig lett å besøke hvis du har tatt Duquesne Incline fra elvebredden.

Her finner du en haug av foodie flekker og barer for en flott kveld på byen. For den beste cocktails, hodet til Toppmøtet, som gjøre opp noen godbiter i baren. Plus, grillet ananas tacos er så yummy.

Igjen, ikke glem om synspunkter og får se Emerald View Park, også.

11.) Phipps Conservatory

Utforsking av Phipps Conservatory er lett en av de beste tingene å gjøre i Pittsburgh hvis du ønsker en mer avslappende ettermiddag.

Her får du utforske den vakre tema-rom inkludert; Orchid Rom, Ørken Rom, Japansk Gårdsplass, Tropisk Skog Vinterhagen, og over flere andre tema-rom. Hver fokus på ulike flora og fauna fra over hele verden – det er utrolig.

Vinterhagen er helt enorm og flott i enhver årstid!

Etterpå kan du gå over til Hastings Street (10-minutters drosjetur) og ta en matbit på Point Brugge Cafe som lager de beste brunsj. Deres duck confit hash er til å dø for!

Leave a comment