Plassert i nydelig engelske landsbygda, Wiltshire er et fantastisk fylke til å utforske mens du utforsker STORBRITANNIA. Best av alt, det er innen rekkevidde av den Romerske byen Badekar eller til og med fra London også. Så, for å hjelpe deg med å finne de beste stedene i Wiltshire å besøke, jeg ønsket å dele noen av våre favorittsteder som vi elsker.

Du ser, Wiltshire er ikke bare helt fantastisk, men det har også noen av verdens mest ikoniske historiske steder å se. Det er den type sted som er fylt til randen med tusenvis av år med historie, sprø flekker og vakre byer og landsbyer for å starte opp.

Nå, vi har alltid funnet det lettere å utforsk Wiltshire som en del av en roadtrip. På denne måten kan du få til noen av de mindre, mindre oppkoblet, flekker som er helt idyllisk. Som blir sagt, hvis du ikke kjører, kan du enkelt hoppe på et tog eller buss til noen av Wiltshire beste steder.

Ta en titt nedenfor, på de beste stedene i Wiltshire å besøke. Ha en fantastisk tid på å utforske!

1.) Lacock

Akkurat som Castle Combe, Lacock er en av de mindre (men helt nydelig) landsbyene du ikke kan gå glipp av i Wiltshire.

Gjennom århundrene, Lacock har ikke forandret seg i det hele tatt. Det er som om tiden har stått stille og føles som om du har gått rett tilbake til 1600-tallet!

Som du vandre Lacock. Pop til å ta en afternoon tea på King Johns jakthytte. Deres tea garden er alt! Også, sørg for å besøke Manger Fjøset og stopp av Lacock Abbey, også.

Som Lacock er så liten, du egentlig ikke trenger å bekymre deg for å bli tapt. Så, la gater tar deg rundt og vandre til ditt hjerte innhold.

Du kan lett tilbringe en kort ettermiddag her. Vi elsker det.

2.) Marlborough

Ligger i Nord-Wessex Nedturer i Wiltshire, Marlborough er en nydelig lite marked by som er nydelig å besøke. Det er den slags by som er perfekt for en liten spasertur om ettermiddagen, og vel verdt å tilbringe noen timer å komme igjennom de sjarmerende gatene.

Etter ankomst, sørg for å besøke det historiske Merchant ‘ s House som kan dateres helt tilbake fra 1600-tallet. I dag kan du ta en gasse inne i det gjengitte silke merchant ‘ s bolig og har en god nysgjerrige på hva livet ville ha vært.

Gjemt bort, det er ganske lett å gå glipp av, så sørg for å se etter det når du går i High Street.

See also  Hvordan Til Å Støtte Lokale Kvinner Under Dine Reiser - Hva du trenger å vite {2021}

Etterpå kan du bestille bord på Rick Stein ‘ s for en deilig kveld behandle. Ja, det kan være dyrere enn de fleste andre steder i byen, men maten er så god.

Oh, og ikke glem, du kan lett besøke de Neolittiske ruinene i West Kennet Long Barrow, som er ganske nær ved. Det er helt utrolig å se noe som er tusenvis av år gamle.

Pluss, hvis du har lyst på en spasertur gjennom den nærliggende skog, stier, som leder over til Savernake Skogen.


3.) Salisbury

Salisbury er absolutt opp for det som en av mine favoritt byer i England, spesielt med all sin historie. Stol på meg, når du kommer vil du raskt se hva jeg mener.

Etter ankomst, den første port-of-anrop har for å være Salisbury Cathedral. Det er lett en av de fineste i hele England og tårner over byen i seg selv.

Inne i Salisbury CathedralVisit Salisbury i England
Ikke bare det, en av de best bevarte eksemplarer av Magna Carta fra 1215 er inne i, og du kan se det! Selv om bildene er ikke tillatt med Magna Charta selv, kan du gå gjennom og se beskyttet tekst som er så episk å se. Plus, kan du også oppdage den eldste fungerende klokke i verden (bare av skipet-området).

Leter du etter mer? head over til noen av Salisbury andre ikoniske steder som; Mompesson Hus, Museer, Arundells og Wilton House, også.

Old Sarum i nærheten SalisburyRiver Avon i Salisbury
Til slutt, når du forlater Salisbury, vil du være i stand til å hoppe over for å se Old Sarum. Det er en Jern-alder bygdeborg som har vært bebodd i tusenvis av år.

4.) Castle Combe

Muligens min favoritt sted i hele Wiltshire (hysj, ikke fortell andre), Castle Combe er historie og en sjarmerende liten landsby for å besøke. Ærlig talt, det ser ut som noen som har gått rett ut av en film satt!

Med tusenvis av år med historie, Castle Combe har lenge vært etablert som et oppgjør som er flott å utforske i dag. Som du vandre i main street, være sikker på å komme i Castle Inn for en tipple og sted medieval Market Cross (hvor tradere gang brukt).

Etterpå kan du ta en gasse på Castle Combe Kirken og oppdage den ikoniske Vann Lane street. Det er så pittoresk.

Lyst til å bo lenger? Bestill et rom på The Manor House. En nydelig perioden eiendom som er så koselige og innbydende. Vi elsker det.

See also  13 Aller Beste Stedene I Massachusetts For Å Besøke - Ny Reise tips {UPDATED}

5.) Avebury

Selv om ganske lite og koselig, Avebury er en landsby som er pakket full av historie.

Med National Trust Museum (med vakre hager), den ikoniske Avebury Manor før du dukker inn i den familiedrevne kafeer på main street.

Ikke glem å utforske Steinen Sirkel som dateres tilbake til Neolittisk tid (mellom 2500 og 2000 F.KR.). Det er ansett å være den største i hele kontinentet, og noen ganger glemt i stedet for å besøke Stonehenge.

Snakker av Stonehenge, fra Avebury du kan også besøke Silbury Hill (like utenfor landsbyen). Kritt haugen er en del av den bredere Stonehenge komplekse og et UNESCO-beskyttet menneskeskapte haugen som er sagt å være den største i verden.

6.) Stonehenge

Enkelt en av de beste stedene i Wilshire å besøke Stonehenge er kjent verden over for sin ikoniske historie.

Dateres tilbake tusenvis av år, steinene er utrolige å gå rundt og besøke, spesielt på en solrik dag. Det blir sagt, det kan bli ganske travelt på visse tider av dagen. Hvis du ønsker å unngå de fleste folkemengder gå først i morgen, eller like før stengetid.

Vi har alltid hodet over like før stengetid og du nesten har sirkelen til deg selv!
Endelig, under visse dager, Stonehenge opererer turer innenfor steinringen seg selv. Disse operere før nettstedet offisielt åpnes og må bestilles på English Heritage nettstedet.

7.) Coate Water Country Park (Park)

Ikke altfor langt fra nærliggende Swindon (og teknisk sett ikke Wiltshire), Coate Water Country Park (Park) er en av de beste stedene å besøke for å chill.

Det er et stort land park som er perfekt for en piknik og å gå rundt kan du også finne et lekeområde for barn og the park tilbyr noen av de fantastiske utsikten til å sitte og slappe av.

Ta litt tid til å gå rundt Coate Water som er rett i utkanten av Wiltshire, og altfor lett å besøke mens du er på road trip gjennom England.

8.) Stourhead

Ligger i den vakre landskap, Stourhead er en av de beste stedene i Wiltshire å besøke i den vestlige utkanten av fylket.

Med en stor hage å utforske Stourhead garden er en idyllisk 18. århundre anlagt hage, som er bare for god til å gå glipp av.

Som du vandre på stier og veier, være sikker på å stoppe på Apollo-Tempelet, se den Gotiske Hytte og Grotto og utforske større Pantheon, også.

Pluss, du har nydelig hus å se, også!

Etterpå, hvis du har tid, pop over til Kong Alfred ‘ s Tower (som er teknisk like over grensen i Somerset. Det er et flott sted for 360-graders utsikt og ble opprinnelig reist som en del av den bredere Stourhead Eiendom.

See also  Aachen og Köln, Tyskland med 24-Timers byguider - siste Travel guide

9.) Iford Herskapshus Gardens

Ikke for langt fra byen Badekar, Ilford Manor Hager er vel verdt en gasse mens du kjører fra Badekar til Salisbury.

Historisk sett, har denne vakre hagen ble bygget av arkitekt Harald Peto og er nå åpen for oss alle å nyte og utforske. På en solrik dag, det føles som du går gjennom den Toskanske landsbygda hagen, og den er helt nydelig.

Et besøk til Iford Herskapshus Gardens vil trolig ta rundt 1-2 timer. Dette betyr at det er et perfekt stoppested for å strekke på bena.

10.) Cranborne Chase

Overlappende et par forskjellige fylker, Cranborne Chase er helt enkelt å besøke mens du kjører østover mot Southampton.

Mens du er i området, sørg for å utforske ruinene av Gamle Wardour Castle, som kan dateres helt tilbake til 1300-tallet. Det er ganske episk for å se, og ikke altfor langt fra Shaftesbury (rett over grensen).

Også, det er ganske enkelt å besøk Elizabethan herskapshus av Longleat Huset. Det er i nord-Cranborne Chase og helt ikoniske å besøke. De har til og med sine egne drive-through safari park, også.

11.) Bradford-on-Avon

Rett på den vestlige utkanten, Bradford-on-Avon er en av de beste stedene i Wiltshire å besøke for en halvdags tur.

En gang her, ta en gasse inne i den koselige Bradford on Avon-Museet. Ja, den er liten, men størrelsen er ikke alt når det kommer til museer. Dette stedet er pakket full av utstillinger for å se.

Etterpå kan du gå over til det medisinske Tiende Barn for en liten vandre. Det er regnet som et av de største bevarte middelalderske fjøs i hele England.

Også, for en fantastisk lunsj, bestille bord på Haug Av Druer. Det fikk en nydelig meny med klassiske Britiske favoritter. Deres sticky toffee pudding er alt.

12.) Cherhill Hvit Hest

En av de eldste hvite hester i Wiltshire, den Cherhill Hvit Hest er ganske ikoniske å se. Sies å ha vært laget på 1700-tallet, det er en av de beste stedene i Wiltshire å se noen av fylkene unike historie.

Det er veldig lett å gå fra Calstone og Cherhill Nedturer, og ikke altfor langt fra Lacock. Dette betyr at det er veldig lett å gå etter å ha tilbrakt litt tid i landsbyen.

Leave a comment