Med fjellet for å se, et nydelig Elven og Alamo, San Antonio, som er en av de ganske morsomt byer i USA må du utforske. Ikke bare det, det er massevis av foodie ledd, gallerier og synspunkter som kan fylle noen storbyferie. Det er ærlig talt så mange episke og beste tingene å gjøre i San Antonio, vil du bli bortskjemt for valg.

For oss, San Antonio var vårt andre Texan port-of-samtale (på vår reise gjennom staten). Etter å utforske de beste stedene i Houston, vi kjørte på opp til San Antonio og tilbrakte en lang helg utforsking av byen…

… og gutt, det gjorde ikke skuffe!

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av turen rundt San Antonio, jeg ønsket å dele av favoritt perler som vi lovBest Ting Å Gjøre I San Antonio

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i San Antonio når du besøker Texas. Ha en flott tur!

1.) Alamo

Du kinda ikke kan besøke byen og ikke besøke Alamo. Det er en av de beste tingene å gjøre i San Antonio som er helt ikoniske. Ikke bare det, det er en av de viktigste historiske stedene i Usa og beskyttet som sådan.

Du ser, vei tilbake da, den Slaget ved Alamo ble spilt ut her – tilbake i 1836.

I dag kan du ta en gasse rundt museet og biblioteket, og lær noen fantastiske gamle history of Texas. Ja, nettstedet kan føle seg ganske koselig og lite, men det gir en punch med mye historie, som du ikke kan gå glipp av.

Vi elsket å rusle rundt i Alamo på vårt eget tempo. Skjønt, hvis du vil ha en dypere historien, bli med på en av turene som slynger alle gjenstander rundt i området.

En ting å merke seg, området kan bli ganske travel i helgene og på helligdager. Hvis du foretrekker en roligere opplevelse, velger en ukedag og besøk tidlig på morgenen.

Du kan også reise til det historiske Alamo Kirken og Lang Brakke Museum mens du er her, og det er veldig lett å gå etter en spasertur Riverwalk.

Komme sulten? Ta en tabell på Bliss (på Presat Street). Deres kamskjell er deilig.

 

2.) Natural Bridge Huler

Rundt en 30-minutters kjøretur fra Alamo, Natural Bridge Huler er veldig lett å besøke for en halvdags tur fra Sentrum av San Antonio.

Nå, vil du sannsynligvis finne massevis av grotter i Texas, men Natural Bridge Huler er kun noen av de største (lett tilgjengelig) grotter i hele staten. Vi er helt elsket vårt besøk og brukt en god par timer underground!

See also  14 Beste Tingene Å Gjøre i området Rundt Lake Erie, USA Den endelig reiseguide {UPDATED}

Det er utrolig inne, spesielt når du ser alle de høye formasjoner på Discovery Tur. Selv om det er relativt lett å få tilgang, er det noen bakker å vurdere når du er i grotten.

Etter moseying rundt hule system, leder for noen av de ovenfor bakken opplevelser, også. Prøve din hånd på zip-lining (det er en ball), og tauet kurs hvis du har lyst på en liten treningsøkt!

 

3.) San Fernando-Katedralen

San Fernando-Katedralen er en av de eldste katedraler i USA bygget tilbake i 1873. Med sin vakre arkitektur, kirken har også restene av noen Alamo forsvarere og er innhyllet i historien at du virkelig ikke kan gå glipp av.

Ja, interiøret er fantastisk, men det er også et utrolig lysshow som skjer i San Fernando-Katedralen på de fleste netter. Om

Du kan se en gratis lysshow i kveld som er så fantastisk. Det skjer på 9 pm, 9:30 pm til 10 pm hver dag unntatt mandag.

 

4.) San Antonio River Walk

Trolig vår favoritt område å spasere i sen ettermiddag, River Walk kan ikke bli savnet i San Antonio.

Følgende elven selve Elven er helt nydelig å utforske til fots. langs veien, du vil på kryss og tvers mange av Downtown San Antonio, og få til å stoppe i massevis av små restauranter og barer som linjen gå i seg selv.

Solnedgang i San Antonio på Tower of The Americas (16)Solnedgang i San Antonio på Tower of The Americas (3)Min 7 Favoritt Byer i USA og Hvorfor! (30)
Solnedgang i San Antonio på Tower of The Americas (17)
Vi tilbrakte mange ettermiddager med en tipple i vår hånd og kjøling av vann; det var bare fryd og gammen.

Hvis du har lyst til å gi dine trette føtter en pause, hoppe på River Walk båter som seiler på elven selv. Det er en fin måte å se byen og helt avkjølt.

5.) Market Square (El Mercado)

Sannsynligvis en av de beste tingene å gjøre i San Antonio for litt shopping Market Square er en souvenir-elskere drøm sted!

Her kan du finne alt her fra lokale keramikk til skreddersydde smykker og malerier av lokale kunstnere. Det har noe for alle.

Jeg garanterer at du vil legge igjen med minst ett lite smykke i hånd!

Etterpå kan du gå over til Schilo s, som er den eldste restauranten i alle av San Antonio. Deres kylling og kjeks er så deilig frokost. Også, deres peach cobbler er alt!

See also  10 Beste Ting Å Gjøre I Lake Como, Italia - Ny Reise tips{Updated}

6.) Tower of the Americas

For utsikt over San Antonio, vil du ønsker å komme deg over til Tower of the Americas. Det er en av de beste tingene å gjøre i San Antonio, spesielt for en episk solnedgang.

Solnedgang i San Antonio på Tower of The Americas (9)Solnedgang i San Antonio på Tower of The Americas (8)Min 7 Favoritt Byer i USA og Hvorfor! (26)
Solnedgang i San Antonio på Tower of The Americas (1)
Vi planla vår spasertur gjennom Hemisfair Park for å sammenfalle med solnedgang og alt har fungert perfekt. Bare husk å sjekke hvilken tid solnedgangen før du planlegger dagen din; på denne måten kan du få den beste utsikten.

7.) La Villita Historiske Arts Village

Inkludert i det Nasjonale Registeret over Historiske Distrikter, La Villita Historiske Arts Village er en one of a kind sted i San Antonio til å besøke.

Vi er helt elsket kunst gallerier og koselige vintage plager som er alle så søte.

Plus, det er veldig enkelt å gå etter en spasertur på River Walk, så det er rett over fra Briscoe Western Art Museum. Som for øvrig er en må-besøke museum i byen, også!

8.) San Antonio Missions National Historical Park (Nasjonalpark)

En del av beskyttet av UNESCO-vernede severdighetene i San Antonio missions, det er et sted du ikke kan gå glipp av når du besøker byen.

Inkludert Alamo, San Antonio Missions National Historical Park er et nettsted som ser ut etter fem oppdrag som er helt ikoniske i Texas.

Når du planlegger et besøk, ikke glem å utforske Mission San Jose, Oppgave Concepción, Mission San Juan og Misjon Espada.

Hver og en har sin egen historie å utforske og er så unikt. For eksempel, Mission San Jose er en historisk oppgave, der du kan lære mer om stedet, spot kornlager, gamle soldater quarters, vegger og hage.

Bygningene har en rik historie, og de er så enkle å utforske.

Også, ikke glem at noen av oppdragene har ranger-ledet arrangementer og turer hvor du kan lære mer om deres rolle og historier.

For eksempel, Mission San Jose vanligvis holder disse på timen mellom 10 am til 3 pm hver dag. De er fascinerende.

9.) Witte Museum

Elsker å besøke en episk museum når du besøker en ny by? Vel, de Witte Museum er et sted for deg!

See also  Hvordan Til Å Støtte Lokale Kvinner Under Dine Reiser - Hva du trenger å vite {2021}

Her kan du ta en gasse på noen av de mest fantastiske gallerier av Natur, Vitenskap og Kultur som fyller salene. Plus, kan du selv se noen av de ikoniske dinosaurskjeletter og utstillinger, også.

Selv om de Witte Museum er ikke bare fokusere på historien til for millioner av år siden, det viser også av et vell av gjenstander rundt South Texas history, culture, and natural science. Du vil bli bortskjemt for valg.

Det er vel verdt å utforske, og en av de beste tingene å gjøre i San Antonio hvis du har noen timer til overs.

10.) San Antonio Museum of Art

Bare sjenert av riverfront, San Antonio Museum of Art er et utrolig sted å besøke.

Det er den slags sted å besøke hvis du har lyst på en lese rundt den fantastiske, indiansk, spansk kolonistil og Latin-Amerikanske samlinger. De er alle så ikoniske.

Ikke bare det, men du vil også få se den samlinger av Egyptiske og Romerske antikviteter. Det er en av de beste tingene å gjøre i San Antonio for kunstelskere. Plus, et flott sted hvis du ønsker å unngå noe av den intense solen midt på dagen.

11.) Japansk Te-Hage

En del av de større Brackenridge Park grunnlag, den Japanske Tea Garden er en fredelig oase i San Antonio som er blitt nydelig restaurert.

Det er en av de beste tingene å gjøre i San Antonio hvis du allerede er å utforske den nærliggende DoSeum Museum (som er flott for barn). Plus, det er ikke altfor langt fra Witte Museum, også.

En gang her, vil du få til å vandre rundt koikarpe dammer, spot stor foss og utforske de ytre hager som er så fantastisk. Det er godt over 100 år gamle og helt nydelig.

12. Misjon Trail

Lyst på en lang spasertur eller sykkeltur? Så Oppdraget Stien for deg.

Det er en fottur og sykkel sti som forbinder alle fem oppdrag, og er en av de beste tingene å gjøre i San Antonio. Dette gjelder spesielt hvis du ønsker en spasertur, men ikke har lyst å forlate byen i seg selv.

Oppdraget løypa er relativt lett å gå, men være forberedt med vann og solkrem, bare ta det i ditt eget tempo. Det er også parker, rasteplasser og piknik pauser for å være hadde langs ruten.

Leave a comment