Som du vet, vi har en fast, og meget dyp kjærlighet til alle ting Kanadiske! Utover deilig Poutine i Quebec vakre og de beste stedene steder å se i Vancouver, det er en ting som holder tegning oss tilbake; friluft! Dette er spesielt sant når det kommer til British Columbia, med sin store og uberørte naturlige skjønnhet. Enda bedre, det er en haug av de beste turene i British Columbia som vil ta deg rett til dem.

Etter et besøk på de beste stedene i British Columbia, kjøring fra Vancouver til Calgary og hopper over fra Alaska (via White Pass og Yukon Railroad), vi har kommet for å se BC som våre Kanadiske hjem. Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele noen av de beste turene i British Columbia til å oppleve på turen.

For å gjøre ting enklere, har jeg listet opp relativt (lett-å-besøk) turstier og ingenting for langt nord (som kan være helt vanskelig å gå). De fleste av disse skal være innen lett-ish nå av større og populære stedene i British Columbia, som betyr at du bør finne en virkelig noen som vil fungere på turen.

Ta en titt nedenfor, på den beste fotturer i British Columbia for å oppleve. Har beste tid på å utforske dette helt episk provinsen.

1.) Sunshine Coast Trail, Sunshine Coast

Vi elsket Sunshine Coast i British Columbia, og hadde den mest fantastiske tiden til å utforske som en del av vår tur til Vancouver.

Plus, Sunshine Coast Stien er en av British Columbia to mest populære multi-dagers turer for å oppleve.

I begynnelsen Sara Pek og slutter i Saltery Bay, 180 km tur er ikke så utrolig vanskelig som sin konkurranse (selv om veldig lenge). Du ser, Nord Kysten Stien, men det er over tre ganger så lang tid og har områder som kan være svært anstrengende.

Som du ville forvente i dette uberørte området provinsen, soloppganger og solnedganger er intet mindre enn spektakulær, og muligheten til å oppleve backcountry liv betyr at du vil se mange dyr på veien, alt fra sjøfugl til svart bjørn og selv sporadisk timber wolf.

Det finnes en rekke hytter som ligger langs veien, noe som betyr at du vil ha minst noen skinn av ly, men likevel være sikker på å ta alle nødvendige forholdsregler i forhold til å oppbevare mat for å unngå å tiltrekke natta dyreliv gatecrashers.

2.) Al Habrich Trail Ridge, Squamish

Ta Havet til Himmelen gondol (se deres hjemmeside for når den vil åpne igjen) til byen Squamish til utgangspunktet for denne moderat til vanskelig turen. Ikke nødvendigvis for nybegynnere, denne turen kan få bratt på enkelte punkter.

See also  11 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Great Yarmouth - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Langs veien, du vil gå gjennom gammel skog og krysser blomstrende bekker før du ankommer på en stor stein som må bli erobret via en taustige. Stol på meg, skjønt, det er ikke så skummelt som det høres ut.

Fra her, vil du oppleve en nervepirrende spasertur gjennom glacial feltene før du blir belønnet med en helt uforglemmelig utsikt over Howe Lyd på toppen. Dette alene gjør den til en av de beste turene i British Columbia.

Tar det rundt 5-6 timer å vandre, en av høydepunktene av Al Habrich Trail Ridge kommer helt på slutten, som gange fører deg ut i nærheten av majestic Neverland Lake. Du ønsker å være sikker på å ta deg tid til å stoppe her og utforske, så det er verdt en dagstur for seg selv alene!

 

3.) Black Tusk, Garibaldi Provincial Park

Den mest spektakulære fjell i Garibaldi provinspark, dette er en ganske vanskelig, 29 km tur det er tøft!

Tar stien på venstre fører deg Taylor Enger, som er en spesielt nydelig syn på sensommeren, når den alpine urter er på sitt absolutte høydepunkt, mens den rette veien fører deg til den fantastiske Garibaldi Lake, en pristinely naturskjønne kroppen av vann er kjent for sin uberørte skjønnhet.

Begge banene konvergere mot de viktigste trail, som tar deg til bunnen av Black Tusk seg selv. Her er det en enestående utsikt over Garibaldi Lake nedenfor, sammen med fantastisk panorama av Garibaldi-Parken i seg selv!

Sørg for å betale nær oppmerksomhet til hvor du kan klatre eller gå, som steiner opp på toppen kan være ganske løs, forårsaker alvorlig skade eller død hvis du tilfeldigvis mister ditt trinn.

Også, hvis du bestemmer deg for å camp, vil du trenger å søke for en betalt-for tillatelsen (som kan oppnås, her).

Fra Vancouver Til Whistler – Den Mest Utrolig Utsikt I Canada! (59)Fra Vancouver Til Whistler – Den Mest Utrolig Utsikt I Canada! (50)
Til slutt, hvis du ikke føler seg som en tur, fly over Garibaldi via et sjøfly tur som tar av fra Vancouver.

Vi gjorde dette på en av våre turer (inkludert et stopp i Whistler) og helt elsket det.

4.) Brandywine Falls, Brandywine Faller Provincial Park

En av de mest kjente landemerkene ligger på British Columbia spektakulær Havutsikt til Himmelen Motorveien, det ligger fint til mellom Blackcomb og Whistler.

Et absolutt må-se for oppdagere i alle aldre, turen til fossen er kort (ca 1 km) og relativt lett.

See also  Barnevern i Reise: 10 huskeregler for å drive en Ansvarlig måte - siste Travel guide

Men, ikke la flatt terreng lure deg! Når du kommer til utsiktspunktet, vil du finne deg selv å titte på den majestetiske fossen, som er over 70 meter høyt!

Kom tidlig for å unngå folkemengder og sørg for å bruke litt tid på å ta bilder og bare soaking i majestet som er en av de mest vakre fossefall og beste fotturer i British Columbia, som er relativt enkelt.

5.) Elfin Lakes, Garibaldi Provincial Park

Sentralt i Garibaldi Provincial Park (Kan du si at vi elsker det?) dette er en veldig populær tur som kan bli ganske lang.

Ca 23 km rundtur, moderat tempo Elfin Lakes Sti tar deg gjennom den bemerkelsesverdige røde heather enger langs en naturskjønn alpine veien som gir nydelig utsikt til fjellene og til og med noen ganske lite fossefall som godt.

Crown jewel er Elfin Lakes seg selv, som er klare og funklende med primitive skjønnhet.

Mens du kan ikke leir på bredden av innsjøer seg selv, det er nok av godkjente campingplasser tilgjengelig om en kilometer eller så unna. Husk å bestille plass tidlig, som disse nettstedene kan fylles opp raskt, spesielt om sommeren!

6.) Joffrey Innsjøer, Joffrey Innsjøer Provincial Park

Dette er en svært populær fottur sted, spesielt om sommeren, når du kan bruke tiden til å slappe av på kysten av noen av de mest vakre innsjøene i alle av British Columbia.

Nå, Joffrey Innsjøer Stien er ganske enkel og familievennlig, som stasjonen til trailhead tar opp størstedelen av noen høydestigning.

Vandringen vil lede deg siste tre innsjøene, som alle er helt fantastisk, med sine krystallklare blå vannet innrammet av alpine skog og et bakteppe av ruvende fjell.

Hele turen tar ca tre til fire timer (mer hvis du spasere), men du vil ønske å tillate ekstra tid til å suge i disse utsikt over innsjøer.

7.) Juan de Fuca Trail, Vancouver Island

Ligger i Vancouver-Øyene, og Juan de Fuca Trail er en lang og vanskelig, 47 km tur som vanligvis tar rundt fire dager å fullføre. Dette er den type tur som passer for de som ønsker en utfordring.

Men, frykt ikke, du kan gjøre små delen og ikke fullføre alle spor i en gang. Denne måten, vil du få en liten smakebit av ruten, og gå i ditt eget tempo. Ikke føl deg forpliktet til å avslutte det hele!

Hvis du gjør det, starter du kan begynne reisen på den sørlige trailhead, som ligger i svært vakre Kina-havet. Alternativt, du kan begynne i nord ved Botanisk Beach, som er like vakker og berømt for sitt yrende tidepools. Begge er flotte og det spiller egentlig ingen rolle hvilken du velger.

See also  Alay-Regionen, Kirgisistan: En Eksperimentell Travel Guide - Hva du trenger å vite {2021}

Langs ruten er det mange muligheter for visning av marine dyrelivet langs banen også, inkludert spekkhoggere og høyre hval (hvis du er heldig). Det er viktig å huske på at du er i svært isolerte terrenget her, og det er nok av land dyr å vurdere, inkludert bjørn og selv sporadisk katt. Derfor, sørg for å gå i grupper, bære bære spray og lagre all mat på riktig måte.

Til slutt, jeg ønsker ikke å høres ut som en plage, men været kan skifte raskt på øya. Dette betyr at det er helt avgjørende å pakke utstyr for kjøligere og/eller svært våte forhold. Vanntett lag er alltid en vinner!

8.) Lions Trail, Lions Bay

En av de mest spektakulære turer du noensinne vil påta seg hvor som helst i verden, er det heller ikke for den forsagte. Denne 15-km trek ligger i nærheten av Vancouver er vanskelig, spesielt på slutten av løypa.

Hvis du er opp til utfordringen, går gjennom urørt skog gir vei til en helt fantastisk utsikt over Howe Lyd og Lion ‘ s Bay. Dette er det punktet på turen som du er godt rådes til å stoppe og nyte velfortjent panoramautsikt før de drar tilbake den vei du kom.

Mens de mest erfarne turgåere kan velge å påta seg den farlige scramble som fører deg helt til toppen av toppen, utsikten er vakker nok der du er, uten å ta unødvendig risiko. Ingen liker en hensynsløs turgåer!

9.) Mount Cheam (peak) Sti, Bridal Feil Falls Park

Mens du får til den første trailhead kan tøff (som krever en fire-hjulstrekk), når du begynner Mount Cheam Trail, vil du tror du har blitt transportert til en annen verden!

Mens den første toppmøtet kan se skremmende, det høydestigning er ganske moderat. Skjønt, dette er fortsatt en tøff og betydelig hard tur som egentlig bare for erfarne turgåere.

Her, vil du fange spektakulær utsikt over Mount Baker i Washington som du klatre opp til toppen, men ingenting kan forberede deg for feiing, panoramautsikt over severdigheter som venter deg på toppen.

Fra stirrer ned på Fraser Valley, kanskje til og med å fange et glimt av Harrison Lake på de klareste dager. Dette er en episk trek for å ta tiden på.

 

Leave a comment