Nå, du vet jeg har en reell soft spot for Canada! Det er en av mine favoritt land for å besøke den mest fantastiske byer som, Toronto, Vancouver, Calgary (for å nevne noen). Som blir sagt, den virkelige trekningen for meg er den store utendørs, spesielt med alle de beste stedene i Kanadiske Rocky Mountains å besøke.

Strekker seg mellom den nydelige steder i Alberta og British Columbia, den Kanadiske Rocky Mountains er en av de mest dramatiske og kjente steder i vest-Canada som du ikke kan gå glipp av. Det er helt nydelig og hjem til verden-berømte innsjøer, frosne fosser og de mest naturskjønne stedene. Det er helt tidløs og helt nydelig.

Vi har utforsket den Kanadiske Rocky Mountains ganske mange ganger nå – og på hvert besøk, vi finner alltid et sted vi ikke har vært. Dette er den første leksjon i å utforske fjellene her, tror jeg det vil ta deg år (hvis ikke flere tiår) for å se alt det er å oppleve. Så, ikke forvente å ‘complete’ eller se alt på bare en tur, det er bare ikke mulig.

 

Som blir sagt, kan du enkelt lage en bulk i noen av de mest kjente og imponerende steder å få en real smakebit av hva Canadian Rockies er alle om.

Så, for å spare deg litt tid (og for å maksimere din tur), og jeg ønsket å dele perler vi helt elsket. Noen er innenfor rekkevidde av Banff eller dagsturer fra byer som Calgary, mens andre vil kreve litt planlegging. Uansett, jeg er sikker på at jeg kan skjerpe appetitten med en håndfull av stedene du kommer til å elske.

Ta en titt nedenfor, på de beste stedene i Kanadiske Rocky Mountains å besøke. Ha en fantastisk tid i Canada.

1.) Icefields Parkway, Alberta

Koble til både Banff National Park og Jasper National Park, Icefields Parkway kan bare være Canadas mest ikoniske kjøreruter. Og gjett hva, det er helt nydelig!

En av de beste stedene i Kanadiske Rocky Mountains å kjøre, vil du være i stand til å stoppe på steder som; Boundary Lake, den utrolige Columbia Kunstisbane Skywalk og selv spot Stutfield Breen som er helt enorm!

Pluss, hvis du har lyst på en moderat tur, bli med Parker Ridge-Trail som har noen storslått utsikt. Bare sørg for å ta noen av lagene, det blir kaldt på toppen!

Nå, vi har kjørt denne ruten ganske mange ganger, og selv om det er helt fantastisk det kan avsluttes uten advarsel, spesielt i de kaldere månedene (på grunn av skred). Vi har blitt tatt ut et par ganger etter dette, og det er en ganske stor omvei (en god 4-5 timer ekstra) hvis du planlegger å kjøre mellom Jasper og Banff.

See also  10 ting å gjøre i Chester sentrum - Ny Reise tips{UPDATED}

2.) Yoho National Park (Nasjonalpark, British Columbia

Yoho National Park (nasjonalpark har noen bonny utsikt over Canadian Rockies, og er lett en av British Columbia ‘ s mest kjente parkene.

En gang her, kan du dra rundt for å utforske, Natural Bridge, Hamilton Falls, Takakkaw Falls, Spiral Tunnel, Øvre Spiral Tunnel Synsvinkel, og Landsbyen Feltet. Du vil bli bortskjemt for valg, spesielt med Emerald Lake og Lake O ‘ Hara, også.

Det jeg ville si er at du trenger en god del dager til å virkelig utforske Yoho National Park (nasjonalpark. Så, sørg for at du bestiller deg inn i noen losji, slik at du ikke har så dårlig tid.

Oh, og ikke glem at du kan lett pop over til Wapta Falls, også!

3.) Banff National Park, Alberta

Bli Canadas eldste nasjonalpark, Banff er en av de mer berømte og kjente steder å se i Candian Rockies. Sett rundt byen Banff seg selv, national park er et stort område som inkluderer noen av de vakreste stedene i Alberta.

En gang her, kan du utforske, Lake Minnewanka, hodet på stier rundt Mount Norquay og ski i bakkene ved Sunshine Village.

Oh, og hvis du er hankering for en godbit, book et opphold på the Fairmont Lake Louise – vi elsket det, og utsikten var utrolig rundt innsjøen. Bare ikke falle ned så mye som jeg gjorde når skøyting over lake – de blåmerker vondt!

4.) Peyto Lake, Alberta

Et annet sted i Banff National Park, Peyto Lake er oppkalt etter Bill Peyto, en banebrytende mountain guide som en gang jobbet i Banff.

Nå, Peyto Lake er helt nydelig, spesielt med den blå-grønn farge som er forårsaket av breen farvann som er høy i mineraler.

En ting å merke seg, parkering kan være begrenset her – særlig på travleste helgene. Hvis du ønsker å unngå de fleste av de besøkende, hodet over en første tingen i morgen når det er mye roligere.

5.) Brønner Grå, British Columbia

Vi kunne ikke motstå en stopp på Brønner Grå Provincial Park mens road trip mellom Vancouver til Calgary – og hva en flott kalle det ble!

See also  Brasil Eksperimentell Reise Guide: 18 Ting å Gjøre, Se og Spise + 2 Uke Reiserute - Hva du trenger å vite {2021}

Vi brukte en hel dag her, men du kan tilbringe mye lenger, og utforsk noen av parkene mest ikoniske steder.

Når du ankommer, være sikker på å få øye på Helmcken Falls som er helt utrolig i vinter eller sommer. Plus, ta deg tid til å besøke Spahats Creek Falls eller gå whitewater rafting (med Interiør Whitewater Ekspedisjoner) på Nord-Thompson-Elven.

Vi elsket det.

6.) Johnston Canyon, Alberta

Bare av den Trans-Canada Highway, Johnston Canyon er en relativt enkel tur som er flott hvis du er ikke den mest overbevist av turgåere (men vil fortsatt flott utsikt).

Ta deg gjennom skogkledde med flott canyon, med løyper for fotturer, det er en av de beste stedene i Kanadiske Rocky Mountains å besøke i enhver årstid. Selv gjøre bruk kramper hvis du er på vei på stier i vinter (som vi gjorde), ruten er isete.
Langs veien, du vil få se Lavere Canyon Falls og Øvre Canyon Falls som er en må-se! Tar ca 2,5 timer (fram og tilbake) det er noe vi gjorde i morgen før du drar tilbake til Calgary.

7.) Moraine Lake, Alberta

Nær grensen med British Columbia, Moraine Lake er en helt iøynefallende innsjø som har noen utrolig turstier rundt kysten.

For den beste utsikten, hodet til Rockpiles området hvor du vil få se alle over bre lei farvann!

8.) Athabasca Falls, Alberta

Ligger i Jasper National Park, Athabasca Falls er en av de beste stedene i Kanadiske Rocky Mountains for å utforske det er rundt 25 minutter sør for Jasper byen.

Veldig lett å gå, når her kan du utforske noen av stier og følge ruter over fossen som er helt fantastisk når vannet er høyt.

Der Hvor Å Gå På Ski I Jasper, Canada? Murmeldyr Bassenget! (21)Hvor Du Skal Gå På Ski
Også, hvis du har lyst på en ski, gå over til Murmeldyr Bassenget (like nord) for å prøve deres bakkene. Mye roligere enn steder som Sunshine Village, det er en totalt perle som har en haug av serier for alle ferdighetsnivåer.

9.) Canmore, Alberta

Vi brukte ganske mye tid i og rundt Canmore på vår siste tur til Canadian Rockies, og helt elsket det. Selv ikke i en nasjonalpark i seg selv, regionen er fantastisk, og det er så mye å se.

Etter ankomst, være sikker på å trek Grotte Canyon som er helt nydelig i vinter

See also  Hvordan Til Å Støtte Lokale Kvinner Under Dine Reiser - Hva du trenger å vite {2021}

Bare sørg for å få noen kramper som du vil bli fottur over den frosne elva til tider! Hold øynene skrelles for den historiske piktogrammer malt av First Nations mennesker på veggene av canyon.

Hvis det ikke er din ting, som leder over til Wolfdog helligdom som bryr seg om wolfdogs som ikke kan slippes ut i naturen. vi stoppet ved et par timer og helt elsket å lære mer om wolfdogs og hvordan de kom.

For et sted å bo, drive å Kananaskis og sjekke inn på Pomeroy Kananaskis Mountain Lodge. Det var helt nydelig, og de har også et Nordisk stil, utendørs spa, også! )
Endelig, for noen storslått utsikt, hodet på en helikoptertur fra Alpine Helikoptre (vi gjorde det Kongelige Kanadiske Tour) som tok oss rett over Canadian Rockies, og også i de høye fjellene.

Det var helt utrolig, og slik en flott utsikt.

10.) Maligne Lake og Canyon, Alberta

Ligger i Jasper, Maligne Canyon og Maligne Lake er en av de mer populære stedene i Jasper National Park for å se.

På en klar dag, vil du få se den utrolige steinete topper og spot isbreer som fôr selve innsjøen. I sommermånedene kan du leie kano og padle vatnet farvann, det er helt nydelig og rolig.

Også, hvis du er på besøk i vinter, hodet til Maligne Canyon og vandre gjennom den frosne stien til fossen.

Det er helt fantastisk og veldig enkelt å bestille med en guide i Jasper.

11.) Takakkaw Falls, British Columbia

Som nevnt i Yoho National Park (nasjonalpark, Takakkaw Falls er et sted du virkelig ikke kan gå glipp av. Du ser, på over 370+ meter i høyden, det er den nest høyeste fossen i alle av Canada!

Lyst på en lengre tur? Hodet på Iceline Sti som hoder langt utover Ler Falls og er helt vakker og uberørt.

12.) Lake Louise, Alberta

Sannsynligvis Alberta ‘ s mest berømte innsjøen, Lake Louise er en perle å se på noen tid av året.

Kort berørt tidligere, har Vi besøkte Lake Louise i sommer og vinter, og den er helt nydelig og vel verdt en gasse mens du utforsker bredere Canadian Rockies.

I sommer, får du til å dra ut på sjøen i en kano og vandre på stier med utsikt over rocky mountains seg selv.

I løpet av vintrene i det turkise vannet fryse, og du kan gå rett inn Lake Louise til å gå på skøyter!

Leave a comment