En av de større øyene i Staten New York Long Island ligger innen lett avstand fra New York By, noe som gjør det veldig enkelt å besøke hvis du er i the Big Apple. Ikke bare det, det er en haug av de beste stedene i Long Island for å besøke som er spredt over hele øya.

Fra Fire Island, Jones Beach State Park og The Hamptons, og selv Brooklyn, det er en øy som har fått massevis av mangfold for å utforske. Dette betyr at det er noe for alle når du besøker. Hvis du elsker sjarmerende små byer, travle og travle gater eller uberørte strender, Lange Øya er stedet å gå!

Så, for å gjøre turen går swimmingly, jeg ønsket å dele noen av våre mest populære stedene du virkelig ikke bør gå glipp av! Denne måten, du kan bruke mye mer tid på å nyte turen uten å bli sugd ned i planleggingen.

Ta en titt nedenfor, på de beste stedene i Long Island til å besøke. Ha det beste tur!

1.) Cooper ‘ s Beach, Southampton

Strendene på Long Island-området big deal; alle ser ut til å ha sin favoritt, og det synes aldri å bli noen reell avtale om hvor stranden er best! Vel, for å kaste i mine to cents, jeg slippe Cooper ‘ s Beach som en av de beste stedene i Long Island for noen surfe og sand.

Ærlig talt, dette er den type sted det er en flott strand å slappe av på Long Island. Stol på meg, på en varm sommer dag, når vannet er klart, du” se nøyaktig hva jeg mener! Sanden er så nydelig, hvit og fin, og det er den type sted hvor du ønsker å ta sandalene av umiddelbart.

For meg, området rundt Cooper ‘ s Beach er stor som de har også fått rikelig med parkering (som fortsatt blir fullt i sommer) og massevis av små restauranter like ved (i London).

2.) Montauk Point Lighthouse (Fyrtårn)

Du kan ikke gå hele veien til Long Island og ikke få rett til å Montauk, spesielt hvis du allerede har krysset dammen for å få her.

Du ser Montauk Point Lighthouse (fyrtårn) er en av de eldste fyrene i Staten New York, og et helt nydelig sted å se. Bygget i 1796 og bestilt av George Washington, den har mange hundre års historie og står fortsatt stolt til denne dag.

I dag, du kan også få en oppføring til toppen av fyret og se den fantastiske utsikten og lære mer om dette historiske stedet.

Du kan selv ta på-stedet-team i vintage militære uniformer og getups, spesielt på helg. Oh, og hvis du leter etter parkering, leder over til Camp Helten (Google Maps punkt, her). Det er trolig den enkleste punktet.

See also  11 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Yosemite National Park - Ny Reise tips{Updated}

3.) Jones Beach State Park

Rundt en 15-minutters kjøretur fra Hempsted, Jones Beach State Park er et flott sted å besøke hvis du ønsker en skikkelig strand dag på Long Island.

Du skjønner, ikke bare har en helt flott strand, men det har også en haug av sanddyner og en wildlife sanctuary til å starte opp. Plus, kan Du lett tilbringe en hel dag på Jones Beach Boardwalk, stier eller bare chill (vanligvis dette er min forte).

Bare sørg for å ta noen solkrem som vinden kan lure kraft av de stråler!

4.) Sag Harbor

Ligger nær Shelter Island, Sag Harbor er en herlig liten plass til å ta unna en ettermiddag på Long Island.

Med mange historiske bygninger og sjarmerende små gater, det er en av de beste stedene i Long Island for å se nærmere på hvis du elsker en bit av historien.

Du skjønner, her kan du pop i Sag Harbor Hvalfangst Og Historisk Museum der du kan lære mer om områdets utvikling og utforske de historiske gjenstandene som er utstilt. Oh, og hvis du har tid, kan du besøke det er Bay Street Theatre, Sag Harbour Historical society, og Gamle Hvalfangerne Kirke for en liten gander, også.

Lyst på en brygge? Hode til Slipestein Kaffe for sine ferske steker og deilig doughnuts. Ja, det er litt pricer enn gjennomsnittet, men kanel de er så gode og kan ikke bli savnet.

Leter du etter en velsmakende middag. reserver et bord på DOPO La Spiaggia; igjen, litt på den dyre siden (du vil merke dette mye i dette området i Long Island), men vel verdt det for deres tunfisk tartare!

5.) Lavendel By The Bay

En av de beste stedene i Long Island, Lavendel By The Bay er din go-til sted for nydelig Lavendel felt.

Bare sjenert av Greenport seg selv, det er ganske lett å gå her hvis du kjører over fra Shelter Island (via Nord-Fergen). Dette gjør den til den perfekte ettermiddagen stoppe etter å ha besøkt Sag Harbor, også.

Her vil du få til å vandre rundt lavendel felt (i sesongen) og kjøpe noen av Long Island er best lavendel minner.

Bare ett notat, se opp for disse bier – de egentlig ikke ser ut til å elske lavendel så mye som oss!

6.) Sagamore Hill National Historic Site

Hjem til tidligere President Theodore Roosevelt, Sagamore Hill National historic Site (Historisk bygning som er åpen for besøkende hele året.

See also  Urinnvånerne I Australia: En Bue Mot Å Forstå - siste Travel guide

En gang her, kan du tour inne i huset som er et stort 23-rom Viktoriansk herskapshus. Jeg mener, det er et skur belastningen av rom til støv!

Det inkluderer også en 37 hektar stor National Environmental Studie-Området i skogen, tidevanns salt marsh, og bay beach. Dette gjør den til en av de beste stedene i Long Island for en liten bit av historien, og et nydelig stykke natur. Løypene forbi Ål Creek er nydelig.

Du kan også lett pop over til Oyster Bay (5 minutters kjøring) til middag etterpå. Hvis du gjør det, hodet til Vill Honning – det er helt koselige og deres trøffel bakt østers er alt!

7.) North Fork vinprodusenter

Det er tid for en tipple… eller to!

Med rundt 60 vingårder på Long Island, det er en av de beste stedene for en vingård tur hvis du er innen rekkevidde av New York City.

Et par flekker til beste våt din whistler er rundt North Fork vinprodusenter; disse stedene vet alle sine ting. Her kan du gå gjennom feltene, omvisning på vingårder, kose deg med levende musikk, og selv ordne smaker økter i løpet av de vinprodusenter seg selv.

Avhengig av hvor du er, sørg for å sjekke ut; Bedell Kjellere, Glitrende Pointe Vingård, Macari Vingårder og
Kontokosta Winery (som er i nærheten av Lavendel By The Bay).

Hver har sin egen signatur blander og varianter å velge mellom. Det er en vin-elskere drøm stopp. Bare sørg for å tilordne en utpekt sjåføren før turen er over!

8.) Sand Point Bevare

Sand Point bevare er en fantastisk 216-acre park, hvor det er tre castle-som godbiter å se!

Nytes Best ved fot (når du er der), kan Du spasere gjennom løypa og er det perfekte stedet for en mer avslappende dag på Long Island.

Bare sørg for å se Hempstead House, som er en overdådig Tudor-stil herskapshus med 40 rom, en rose garden, og en terrasse. Du kan også omvisning inne i slottet og herregård på det er vel verdt å gå for en god nysgjerrige. Man har også Castle Gould rett ved siden av til å besøke (som er et must). De er alle så grand!

Etterpå kan du gå over til Louie ‘ s Grill og Brennevin (i Port Washington) som har eksistert i over et århundre! Noe av en institusjon, kan du ta en av sine blåbær lemonade cocktailer og den tastiest clam chowder.

9.) Old Westbury Hage

Den tidligere eiendommen John S. og Margarita Nåde Phipps, Old Westbury Hagen er vel verdt et lite gander som et stoppested ved kjøring mellom New York City og the Hamptons.

See also  Beste Ting Å Gjøre I San Jose, California - Ny Reise tips{Updated}

Her kan du få en omvisning i herskapshuset og spasere plener og rose garden og bare suge opp denne fantastiske egenskapen. Å være så nær til byen, du ville tenke at Old Westbury Hagen ville bli fylt med folk; men du vil være feil. Fredelig, rolig og helt rolig.

10.) Long Beach Boardwalk

Veldig lett å gå, spesielt hvis du allerede er på Jones Beach State Park, Long Beach er akkurat hva det står på tinn; en by på en lang strand!

Ett sted du må besøke i Long Beach Boardwalk som er fantastisk for en ettermiddag spasere (eller soloppgang kjøre, hvis du er en tidlig stigerør).

Gjenoppbygd etter Superstorm Sandy, er det nå tilbake til sin tidligere herlighet, og en av de beste stedene i Long Island hvis du er på utkikk etter et sted som er borte fra de fleste folkemengder. Du ser, det er kanskje ikke har den samme popularitet som New Jersey Boardwalk, men det er helt fantastisk.

Plus, det er noen surfe skoler, små restauranter og havet klubber langs kysten, også. Oh, og ikke forlater området uten å ta en matbit i Pop ‘ s Seafood Shack for en kjølt seg en matbit. De har en yummy hummer del grillet ost!

11.) Brooklyn

Selvfølgelig, du kommer til å sjekke ut alle de beste tingene å gjøre i Brooklyn, spesielt taket barer i Williamsburg, Dumbo for sin loppemarked, og den Botaniske Hagen. Det er et område av New York City som er veldig lett å gå fra Manhattan vel verdt et par dager på å utforske.

Plus, kan du vandre tilbake over Brooklyn Bridge til Manhattan etter en dag ute i Brooklyn.

12.) Fire Island

Brann Øya er en av de beste stedene i Long Island til en ganske episk blanding av strender!

Du ser, denne massive landtunge som strekker seg hele veien fra Robert Moses delstatspark å Cupsogue Stranden, en stor avstand! Men ikke la sin størrelse sette deg av, det er faktisk veldig enkel å navigere i og besøke.

En gang her, som leder over til Lighthouse Beach for den hvite sanddyner og surfe før støvtørking av deg skoene for å utforske de nærliggende Fire Island Lighthouse (fra 1800-tallet).

Alternativt, hodet opp mot Cherry Grove hvor du vil finne imponerende strandlinjer, sanddynene og haugevis av cocktailer stedene for å starte opp!

Oh, og være sikker på å hoppe inn i Cherry On The Bay for en av sine episke dra brunsj. Du vil være å synge (og litt pussa) alle ettermiddag.

 

Leave a comment