Utah kanskje ikke virke som det mest naturlige valget når du tenker over steder å besøke i Usa, men det ville være galt! Det er så mange helt episk og beste stedene i Utah som er spredt over hele staten, og vel verdt et besøk mens du er på reise.

Ja, Utah kan bli overskygget av sin velkjente søsken som California, Florida eller New York (for å nevne noen). Men, det betyr ikke at du bør bare børste tidligere Utah-uten å gi det en andre øyekast. Det er en av de beste landene å besøke i Usa hvis du er en natur-elsker som oss!

Stol på meg, Utah er en gullgruve av utrolige steder og historie som du virkelig ikke kan gå glipp av. Plus, det er så mangfoldig, også. Bare vær forberedt på noen ganske store ramblas rundt state… føttene dine vil være sår!

Med det i tankene, ta litt gasse på noen av de beste stedene i Utah som vi elsker (og forhåpentligvis vil du også). Har beste tid på å utforske.

1.) Zion National Park

Ligger i den sørvestlige delen av staten, kan du enkelt se en haug av de beste stedene i Utah rett i Zion national park. Faktisk vil jeg gå så langt som å si det er en av de aller beste nasjonalparker i USA, også!

Etter rocking opp, hodet på over til å utforske stier rundt Narrows, eller ta vanskeligere (og brattere) turer til Angels Landing.

Angel Tur Zion National ParkThings Å Gjøre I Zion National Park
Også, hvis du elsker en god tur, følg Observasjon Punkt i Løypa som vil lede deg til noen av de beste canyon utsikt rundt Zion National Park. Bare være prepped for en tøff tur!

Spilleautomat Canyon I Zion National ParkWaterfall I Zion National Park
Dersom føttene er tigge for en pause, hoppe på shuttle (som kan være tungvint å organisere på Sion NP-app) og følg Zion Canyon Scenic Drive som er rundt 25 km lang.

Denne ruten tar deg gjennom noen nydelige utsiktssteder.

Til slutt, være sikker på å stoppe for utsikt over å vekteren og gå Fort Sion (Virgin Trading Post) for noen av sine velsmakende gelatos!

Å være sjenert av Veterans Memorial Motorveien, det er veldig enkelt å ta med som en del av en bredere road trip mellom Saltlake City og Las Vegas.

2.) Bryce Canyon National Park

For meg, en av de tingene som gjør Utah så spesiell er dens tilgang til utrolig parker og reservater, med Bryce Canyon å være en annen perle du ikke kan gå glipp av.

See also  5 Reise-Inspirerte Ting å gjøre Når Du ikke Kan Reise - siste Travel guide{UPDATED}

For en av de beste soloppganger pop over til Soloppgang Punkt (eller Sunset Point for, du gjettet det, solnedgang) som er helt nydelig. Plus, det er ikke altfor langt fra Tower Bridge (formasjon) og kan lett bli inkludert som en del av en vandring på tvers av Rim Trail.

Oh, og ikke glem Navajo-Loop Trail og Wall Street, det er helt nydelig.

3.) Arches National Park

På den østlige utkanten av staten, Arches National Park er en av de beste stedene i Utah til å besøke (spesielt hvis du er på vei over fra Colorado.

Så, først av, du kommer til å se mye av buer… og de er episk!

Etter ankomst, hoppe over til de 50-meters høy Delicate Arch, spot Landskapet Arch (som er en relativt enkel tur fra trailhead) og avslutte dagen på å utforske den Doble Arch, også.

Hele regionen her er fantastisk.

Hvis du har lyst til å strekke på beina, hodet ut på Devil ‘ s Garden Trailhead eller Primitive Stien som kan bli bedre skiltet og lettere å følge. Plus, Nord-Vinduet Arch er closeby så det er en vinn-vinn.

4.) Canyonlands National Park

Rundt 30 km fra grensen til Arches National Park, Canyonlands er ganske enkelt å besøke mens du er i dette området av Utah.

Når du beveger deg rundt i regionen, sørg for å tilbringe litt tid i Nåler Distriktet som er en enkel tur for å se de høye tinder. Også, du har til å ta litt tid å finne den Mesa Arch (via Mesa Arch trailhead), også. Det er veldig lett å besøke når du reiser sørover fra Buer NP til Nåler Distriktet.

Oh, og ikke glem å Dead Horse Point State Park (nasjonalpark som er akkurat på grensen. Plus, utsikten fra Dead Horse Point er utrolig. Til slutt, hvis du kjører fra sør (via Arizona, si), sørg for å følge Indian Creek Naturskjønne Ringveien, også.

5.) Grand Staircase-Escalante National Monument (Nasjonalpark)

Dette er helt enormt område i Utah-er, ærlig talt, for stor til å se på en tur alene. Det er gigantisk! Dette betyr at du virkelig skal ha til å prioritere mens overskriften rundt i området.

Avhengig av hvor du går, vil du være i stand til å se den fantastiske; Willis Creek, Jacob Hamblin Arch, Lavere Kalv Creek Falls eller Peek-a-boo spilleautomat Canyon. Sistnevnte ligger et par kilometer nord-vest for Rød Godt Trailhead, noe som gjør det enkelt stopp etter en morgen vandring.

See also  Reise Som en Form for Sosial Aktivisme - Hva du trenger å vite {2021}

6.) Snow Canyon State Park (Nasjonalpark)

Bare sjenert av St George, i sør i Utah, Snow Canyon er et flott sted å besøke hvis du er interessert i geologiske historie. Du skjønner, her kan du faktisk se Lava Tubes og store forsteinet sanddyner (særlig nær Øvre Galoot parkeringsplass).

Etterpå går vi over til Tuacahn Center Amfiteater som er vert for konserter, arrangementer og forestillinger i den mest magiske omgivelser.

7.) bølge

Ja, ja… teknisk Arizona, men hør meg ut!

Bare et par hundre meter over grensen i Arizona, har du litt kan du ikke gå glipp av Bølgen når du besøker den sørlige poeng av Utah. Du ser, får du tilgang til den via Utah Bølge Trailhead (starter her).

I min mening, turen er nesten like utrolig som Bølge seg selv som hele veien er nydelig. Bare være forberedt for intens varme på visse tider av året. Dette stedet kan være utover toasty!

Til slutt, ikke glem å få din tillatelse før du drar her og plan måneder i forveien! Du vil finne alle detaljene om å få tillatelsen, her. Nå, de har et par tillatelser som er tilgjengelige på dagen, men det er noe sånt som 10 totalt! Så planlegge, planlegge, planlegge på forhånd.

8.) Bonneville Salt Flats

Ligger i den tørre fjell, Bonneville Salt Flats er en av de beste stedene i Utah for å besøke hvis du ønsker å se en helt annen type landskap. Faktisk, det er ganske minner meg om salt leiligheter i Bolivia.

Opprettet etter den siste istiden, salt flats er slik en unik del av Utah og strekker for miles. Oh, og hvis du har lyst på en utfordring, det er Salt Flatskjerm Utholdenhet Går som finner sted hvert år. Det er en toughie!

Bare ett merke, kjør aldri på salt flats når de er våte! Dette kan være farlig, og du kan få strandet.

9.) Goosenecks State Park (Nasjonalpark)

Rundt 20-30 mil nord i Monument Valley, Goosenecks State Park er et flott lite stopp for å gjøre din reise gjennom Utah.

Følgende San Juan River, vil du få noen utrolige utsikten fra slutten av veien. Fra dette punktet, vil du være i stand til å se alle på tvers av dalen, og det er kun noen få minutter fra hovedveien.

See also  11 Aller Beste Ting Å Gjøre I San Diego - Ny Reise tips{Updated}

Også i nærheten, vil du komme over Forrest Gump Hill, der Skogen bestemmer seg for å avslutte sitt løp! Det er om en 20-minutters kjøretur fra Goosenecks State Park, og en 5-minutters bilde stopp.

10.) Monument Valley

Monument Valley Navajo Tribal Park er plassert til høyre på den Utah og Arizona grensen og kan ikke bli savnet når du utforsker området. Det er helt fantastisk og enkelt en av de beste stedene i Utah at du enkelt kan utforske med bil eller overnatte, også.

Du ser, det er en 17-mile fast dekke veien som går gjennom Monument Valley å se noen av de viktigste punktene. Langs veien, må du se opp for de Tre Søstre, Nord-Vinduet, Totem Pole og masse mer. Det er veldig lett å navigere (som betyr at du kan helt fokusere på å ha den beste tiden).

11.) Salt Lake City

Å være hovedstad, Salt Lake City er en av de beste stedene i Utah for å besøke hvis du er fancying en liten storbyferie. Du ser, den kom en blanding av severdigheter, flekker og foodie leddene som er for bra til å gå glipp; spesielt på helg!

Etter å ha sjekket inn på hotellet, sørg for å besøke det berømte Temple Square, capitol-bygningen og hodet inne i Natural History Museum, også. Det er stort!

For en av de beste biter å spise, gå over til Rødt Iguana. Dette vennlige og upretensiøs spot er så deilig og lett den herligste stedet for Meksikansk mat i byen. Det er ingenting fancy, men så så bra ut! Sørg for å prøve deres kvalt burritos og reker quesadilla.

12.) Lake Powell

Lake Powell er en ganske kraftig innsjø som ligger midt i den sørlige delen av Utah. Dette betyr at det er en av de relativt enkle og beste stedene i Utah for å besøke når du reiser langs Highway 89 (fra Side, Arizona).

Best av alt, kan du leie den mest episke husbåter å seile Lake Powell og slynger alle sine små bukter.

Ikke langt unna ligger Rainbow Bridge nasjonalmonument, som er en av de største naturlige buer i hele verden! Pluss, du har fått den Naturlige Broer nasjonalmonument like ved highway 95 nærheten av Yngel Canyon.

Leave a comment