Rett over elva fra kjas og mas av Manhattan, Brooklyn er et ganske episk nabolaget til å utforske mens du er i New York. Med museer, loppemarkeder, parker og kule barer, det er et område som er vel verdt et besøk når du besøker byen, tross alt, er the Big Apple er ikke bare om Manhattan. Så, for å hjelpe deg med å finne de beste tingene å gjøre i Brooklyn, jeg ønsket å dele noen av våre totale favoritt flekker som du ikke kan gå glipp av.

Etter et besøk alle de beste stedene i New York City, og fyller våre tummies på alle de herligste New York doughnut flekker (for forskningsformål, selvfølgelig ), vi satt våre nettsteder på å utforske de beste områdene i New York for å utforske. Vi har vært på New York utallige ganger (og alltid elske det)!

Plus, det er en stadig skiftende nabolaget som alltid har noe nytt som skjer.

Nå, min første kjærlighet i Brooklyn kom da for å studere ved Universitetet. Vi hadde en 8 dagers lang tur til New York, og jeg ble tildelt Brooklyn som min ‘prosjektet’. Kjapt, jeg falt i kjærlighet! Det har en veldig kul (nesten upretensiøs) vibe som føles mer avslappet enn Manhattan, uten å måtte gi avkall på noen av spenning.

Etter at feltet tur, jeg har returnert til Brooklyn på hver tur til New York!

Dette er grunnen til at jeg ønsket å vise dere mine favoritt og enkelt de beste tingene å gjøre i Brooklyn når du drar til New York. Ta en titt nedenfor og har de beste tur!

1.) Gå Brooklyn Bridge

Dette har nesten blitt en stift for meg når du besøker New York. Det spiller ingen rolle hva området jeg besøker, jeg må gå over elven til Dumbo eller Nedre Manhattan. Det er nesten som vår egen lille ritualet nå!

Du ser, Brooklyn Bridge knytter Manhattan og Brooklyn Heights (mot Manhattan -) det er alltid bra ut på en solrik dag.

Her kan du rusle over Brooklyn Bridge, lei en sykkel eller skate (hvis du har tatt ditt rollerskates) og se den fantastiske utsikten underveis. Utsikten fra broen er spektakulær.

Til denne dag, er det fortsatt en av mine favoritt synspunkter i New York og vel verdt spasertur. For å unngå at de fleste folkemengder, hodet over ved første lys. Selv om jeg ikke kan si publikum noensinne å bry meg her i New York er alle om sitt folk!

See also  Frivillighet og Voluntourism: Det Gode, Det Dårlige, og De Spørsmål Du Bør Stille - siste Travel guide

2.) Utforske Historien På Brooklyn Museum

Hvis du er en historie lover, da vil du lett finne Brooklyn Museum som en av de beste tingene å gjøre i Brooklyn.

Inne i Brooklyn Museum, du har fått en heidundrende plass på 560,000-square-foot som er fylt med over én millioner stykker av kunst og kulturgjenstander. Du er inne, kan du se historiske kunstverk av Egyptiske skatter, sammen med; Afrikansk, Europeisk, Japansk, Oseanisk art.

Gi deg selv en god par timer til å rusle rundt, det er stort! Oh, også, hvis du er velsignet med en solrik dag, hodet rundt Brooklyn Botanic garden (botanisk Hage som er rett utenfor hotellet, og du kan selv ta cherry blossom.

For noen gode kaffe-og bagels, head-Lincoln-Banestasjon som drikker opp den beste kopp joe!

3.) Søk etter skatt på Brooklyn Flea

Brooklyn Flea er en av de mest berømte markeder å besøke i løpet av din tur til Brooklyn! Faktisk, det er en av våre favoritter i hele New York.

Åpent i helgene, finner du Brooklyn Flea i Dumbo (men de har også vert en annen loppemarked i Chelsea også.

Her vil du finne alle typer vintage koselig du kan tenke deg! Fra historiske minner, kawaii cuteness til forhandlere som selger street mat; det er et marked som har alt. Ikke bare det, med alle vintage klær og tilbehør; det er et sted å kit deg ut med noen episke pre-elsket eller lokalt laget elementer.

Bare vær klar over, det er ikke den slags marked du gå for et røverkjøp! Det kan være dyrere enn de fleste loppemarkeder.

4.) Utforske Dumbo

Trolig din første port-of-anrop etter å ha gått Brooklyn Bridge, Dumbo er et område som er fylt med små restauranter, loppemarkeder (som jeg allerede har nevnt), og et vell av barer og butikker.

Også, hvis du ønsker det ikoniske bildet av Manhattan Bridge, hodet til dette punktet for å ta tak i det; det er midt i Dumbo. Det er en av de beste tingene å gjøre i Brooklyn hvis du leter etter det ikoniske bildet.

Hvis du føler deg sulten, som leder over til Westville, som vi elsket for lunsj eller Juliana er for sin ikoniske pizza. Deres No. 1 pizza er så velsmakende, også (med hvite trøfler fra Oregon).

Lyst på en tur? Hode til Jane ‘ s Karusell som er rett over fra Empire Fulton Ferry Park. Ganske ikonisk, det er en all-vær, tradisjonelle karusellen som er ganske søt.

See also  Reise Som en Form for Sosial Aktivisme - Hva du trenger å vite {2021}

For cocktails og en deilig middag, kan du besøke Atrium Dumbo. Bare sørg for å reservere et bord, er dette stedet fylles opp fort.

5.) Spasertur Brooklyn Botaniske Hage

Lei fra tunge folkemengder?

Vel, kan du treffer den vakre Brooklyn Botaniske Hage, som jeg sa, er rett ved siden av Brooklyn Museum. Det er en av de beste tingene å gjøre i Brooklyn hvis du ønsker noen chill tid, spesielt når hagen er ganske store.

Den Botaniske Hagen finner du tusenvis av typer flora og Sakura Matsuri Festival i løpet av våren, hvor tusenvis av lokalbefolkningen og besøkende hodet for å se blomstrende Kirsebær Esplanade. Helt nydelig.

6.) Besøk Prospect Park

Et annet sted innen rekkevidde av Brooklyn Museum, Prospect Park er et nydelig sted for både lokalbefolkningen og besøkende å tilbringe en avslappende ettermiddag.

Her kan du utforske Ravinen skogen eller piknik på Lang Eng og Nethermead, også. Etter en lang, rolig, spasertur leder over til Olmsted til lunsj; deres sizzling kamskjell er alt!

7.) Tilbringe en natt i Williamsburg

Utover Dumbo og Brooklyn Navy Yard, Williamsburg føles mye som Shoreditch i London. Med en ung atmosfære, og det er den type sted det er flott for en kveld ute.

Her, kan du dra til noen av taket barer og finne noen av de beste, award-vinnende, restauranter Brooklyn har å tilby.

For vannhull, som leder over til Midnights for sine oppfinnsomme cocktailer, kan du besøke Radegast Hall & Biergarten for din egen lille Oktoberfest eller pop i Westlight for sin bar på taket og sesongbasert tipples.

8.) Skrike på Coney Island

Muligens den mest ikoniske tivoliet i hele New York, Coney Island er en throwback til tradisjonelle seaside fairgrounds, strender og fiffi.

Første stopp er å være den historiske Luna Park; ri pariserhjulet, hoppe på coasters og roper ditt hjerte ut.

Etterpå kan du ta en spasertur på den berømte strandpromenaden og ta en varm hund fra Nathan er Kjent for en av sine yummy chili cheese hunder! Så godt.

Hvis det ikke er din stil, hodet til Paul ‘ s Datter på strandpromenaden i seg selv. Deres hummer ruller er så god og fylt til randen!

9.) Ta en matbit i DeKalb Market Hall

Hvis du er en elsker mat så du må besøke DeKalb Market Hall. Det er en pokker for en deilig sted som er lettere å finne hvis du bare følger nesen gjennom gatene i Brooklyn!

See also  Armenia Reise: En nybegynners Guide - siste Travel guide {UPDATED}

Vitser til side, det er et sted du virkelig ikke bør gå glipp av hvis du er en totalt foodie som oss! Du er inne, du har massevis av mat leverandører med forskjellige retter fra hele verden, det er utrolig.

Her kan du hente noe fra Katz ‘ s Delikatesser er, de beste gelato fra Rikelig Hills Osteprodusent og ta en tipple på Brooklyn Vinkjeller. Stol på meg, du vil forlate dette stedet er helt fylt.

10.) Dra til Brooklyn Academy of Music

Brooklyn Academy of Music er en multi-arts centre, der du kan se live teater, dans, stand up komedie hendelser, teater, opera og film for å starte opp! Bare sørg for å sjekke deres program av hendelsene før man kommer til et sted; på denne måten kan du sikre billetter, og se nøyaktig hva du vil elske.

Også, hvert år i løpet av høsten skjer det årlige verdenskjente Neste Bølge Festival som har multimedia, multigenre art. Det er virkelig en av de beste tingene å gjøre i Brooklyn når du besøker.

11.) Utforsk Brooklyn Children Museum

Brooklyn children museum var landets første museum som er spesielt laget for barn! Ja, du leste rett!

Her kan du finne en unik samling av rundt 30.000 objekter, inkludert musikkinstrumenter, masker, dukker, og fossiler. Det er et flott sted for barn å ha det gøy og nyte.

Skjønt, hvis du ikke reiser med familien, er du kanskje ønsker å gi dette en glipp og gå over til New York Transit Museum i stedet.

12.) Spasere gjennom Green-Wood Kirkegård

Høres ganske makabert, ikke sant?

Det er ikke ofte jeg vil si til å besøke en kirkegård når du utforsker området, men det grunnlag og ikoniske mausoleums er noe å bli sett her. Den slags minner meg om et lignende området i Milano (Italia) som har den flotteste statuer for å se.

Spredt over 478 dekar og har Viktoriansk mausoleums, kjeruber og skulpturer, monumenter og en rekke minnesmerker og gravsteiner av berømte velstående innbyggere i New york.

Høres ikke ut som noe for deg? Gi det en glipp og hodet til noen flere av de beste tingene å gjøre i Brooklyn som jeg nevnte.

Oh, etterpå, pop over til Giovanni Brooklyn Spiser for deres utrolige kjøttboller som er så bra. Jeg ville dobles!

Leave a comment