Ligger rett på Nord-og Sør-Carolina grenser, Charlotte er en fantastisk by å besøke. Ikke bare er det en haug av de beste tingene å gjøre i Charlotte som er spredt over hele byen, men det er også innen rekkevidde av noen helt fantastiske steder. Alle like utenfor byens grenser, og vel verdt et besøk for en dagstur.

Ikke bare det, Charlotte er en stor port-of-samtale på en bredere USA road trip. Et perfekt sted til å inkludere sammen; Knoxville, Nashville og utover mot Memphis (i Tennessee), er det en helt fin drive (rundt 10 timer) som er fantastisk å utforske i løpet av et par uker.

Så, for å hjelpe deg med å planlegge din tur (og få mest mulig ut av din tid på bakken), jeg ønsket å dele noen skatter du har å se i Charlotte. På denne måten kan du virkelig hunker ned, chill med planlegging og bare nyte de beste stedene i byen.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Charlotte, North Carolina. Har en episk tur!

1.) Freedom Park

Utforsking av Freedom park er lett en av de beste tingene å gjøre i Charlotte hvis du leter etter en fin kjølt dag. Ikke bare det, det er et flott sted å besøke, uavhengig av alder eller aktiviteter du ønsker å gjøre.

Selvfølgelig, du har fått mellomrom for; tennis, basketball, volleyball og fotball (for å nevne noen), men det er også en haug av stier å følge rundt sjøen, også.

Det er skikkelig kaldt og ganske lett å glemme at du er i byen i seg selv.

Oh, og hvis du er på vei over med familien, gå over til Discovery Place Natur som er helt interaktiv og morsom for barna.

Etterpå, pop i Rocksalt for yummiest østers og skalldyr. Så godt.

2.) Lake Norman

Rundt en 30-minutters kjøretur fra sentrum, utforske Lake Norman er en av de beste tingene å gjøre i Charlotte hvis du har lyst på en pause for selve byen.

Her, vil du være i stand til å utforske innsjøen mens du jet ski (jeg er forferdelig på dette), eller følge turstier rundt selve innsjøen. Det er helt fredelig og vakkert sted ved solnedgang.

See also  Reiser Australia i To Uker: En Eksperimentell Guide og Reiserute - siste Travel guide

3.) NoDa Arts District

Hvis du ønsker å ha noen kunstneriske moro deretter hodet til NoDa Arts-Distriktet i Nord-Davidson, Charlotte. Her, det er en haug med vakre veggmalerier, kunstverk og strukturer som har blitt endret i utstillinger som er for godt til å gå glipp av.

Et livlig sted å utforske, og ta bilder og gorge. Haberdish maner opp noen av de beste-røkt kylling i Nord-Carlina.

4.) Daniel Stowe Botaniske Hage

For naturelskere, er Daniel Stowe Botaniske Hage er en nydelig perle av et sted å besøke, og en av de beste tingene å gjøre i Charlotte på en solrik dag. Hagen Stier og Mistet Hul områder av hagen er bare utrolig å spasere.

Plus, ikke gå glipp av den helt fantastiske Orchid Vinterhage som er hele fem etasjer høy!

5.) Mint Museum & Harvey B Gantt Center

Hvis du er en fan av Amerikansk og Europeisk kunst, da vil du lett finne et besøk til Mint Museum for å være en av de aller beste tingene å gjøre i Charlotte.

Blir North Carolina første art museum, den inneholder tusenvis av biter av arbeid og utallige utstillinger arrangert over fem etasjer.

En gang her, kan du finne det kulturelle samlinger av kunsthåndverk, moderne kunst, indiansk kunst, Europeiske malerier, kunsthåndverk og tekstil og mote design. Plus, ikke glem, de tilbyr gratis innleggelser på en onsdag kveld.

Etter en formiddag på Mint Museum, sørg for å besøke Harvey B. Gantt-Center for Afrikansk-Amerikansk Kunst som er noen minutter unna.

Her, vil du være i stand til å ta i den fantastiske utstillinger og lære mer om den rike kulturelle historier som blir feiret her. Vi elsket det!

6.) Uptown

Etter å ha tilbrakt en god par timer i Mint Museum, sørg for å utforske de bredere Uptown-området i Charlotte. Det er en av de travle og energisk steder, og er helt enkelt å besøke når du er sentrum i byen.

See also  Varm Sommer Reise Tips for å Besøke Europa i 2021- siste Travel guide {UPDATED}

Her kan du shoppe og spise en rekke matvarer fra restauranter og lokale leverandører eller toppen av på NASCAR Hall of Fame. Selv om du kanskje ønsker å gi sistnevnte en går glipp av hvis du ikke inn i biler.

Hvis det er så glupske hunger som bringer deg til Uptown, som leder over til Fahrenheit Charlotte for sine velsmakende Asiatisk fusion-retter. Deres bao boller er så yummy.

Alternativt, for en helt kult speakeasy, pop i Kjelleren på Gundersen er for deres smør-basted kamskjell og bål smores for pudding! Så godt.

7.) Charlotte Museum of History

Inne i Charlotte Museum of History, kan du se programmer og utstillinger og informasjon om byen og omkringliggende områder som går tilbake århundrer.

Med fjell skjermer, antikke møbler og gjenstander, det er en skatt-mengder av rom til å utforske som er perfekt for alle som elsker en god museum.

Ikke bare det, men du kan også tour vakkert re-etableres bygninger som innlemmer Esekias Alexander Huset, på Kjøkkenet, og Springhouse. Bare nydelig.

8.) Carowinds

Carowinds er et ganske populært sted og trenger lite introduksjon hvis du er fra North Carolina!

Fylt med moro, skriker og nok candy floss å sende noen inn i en sukker høy, Carowinds er en av de beste tingene å gjøre i Charlotte hvis du elsker den virkelig!

Med en full-fledged amusement park, water park, berg-og dalbaner det er et sted hvor du kan tilbringe dager med familien eller med venner.

Sørg for å ri Fury325 – det er det raskeste og høyeste Giga-og-dalbane i alle OSS! Bare sørg for å pakke de troat losengers, vil du ha skrek stemmen unna!

9.) Discovery Place Vitenskap

Discovery Place Vitenskap er en science museum som er plassert rett innenfor Uptown-området i Charlotte. Her kan du få hands-on utstillinger, laboratorier og virkelig bruke en god par timer inne, noe som er flott hvis du blir tatt ut av regn.

De har også vert en haug av konserter fra alt siden og dyr-relatert, som er flott for barn (og store barn, også).

See also  12 Beste Tingene Å Gjøre I New Jersey - Ny Reise tips{UPDATED}

Etterpå, stopp ved McGlohon Teater som vert for noen utrolig spiller i den mest fantastiske theatre i Charlotte. Bare pass på å bestille billetter før du ankommer, kan de selge ut raskt.

10.) Billy Graham Bibliotek

Ikke så langt fra flyplassen, Billy Graham Bibliotek er vel verdt et lite besøk hvis du er ute og kjører mot Lake Wylie, som også er flott for et besøk.

Et stort bibliotek dedikert til religiøse lederen Billy Graham, her kan du utforske Graham familie hjemme som er ganske flott å se. Det er også en bokhandel, meieri bar, en kafé, og mange gamle bilder av Billy Graham, som du kan se.

Etterpå, hodet over Billy Graham Parkway, og hodet inn Charlotte Regional Farmers Market. Bokstavelig talt, dette punktet selger alle slags mat og behandling du kan tenke deg, og er flott å besøke når du er sulten lokker.

11.) sørenden

For en kveld på byen, gå over til South End-området i Charlotte. Med masser av funky barer og kule spisestedene, er det en helt fin plass å gå på en helg.

Pass på å stoppe ved Superica for den tastiest fisk tacos. Alternativt, ta en tabell på 300 Øst for sine brennemerket ahi tuna – det er så deilig og stedet er så koselig og nydelig.

12.) Carolinas Aviation Museum

På Carolinas Aviation Museum, kan du se massevis av utstillinger som dekker historie, teknologi, og utvikling av, du gjettet det, alt luftfart.

Nå, hvis du er i din fly og flyr, du kommer til å helt elsker dette stedet, spesielt så du kan få bak spakene på noen episke fly uten å ha føttene på bakken.

Som blir sagt, hvis du ikke kunne vare mindre om dem og deres historie, kan du finne dette stedet litt av en bar. Hvis det er deg, styre vel klare og holde seg innenfor downtown Charlotte selv.

Leave a comment