London har så mange flotte områder å besøke over byen, det er stort! Fra dinosaurer i Sør-London til utsmykkede palasser spredt over hele byen, London er et sted som tar deg med år for å utforske. Som blir sagt, med fokus på nabolag, og gjør det mye mer oversiktlig, spesielt når du besøker større områder som Øst-London. Nå, med et så stort område å utforske, du kommer til å fylle tiden din med masser av de beste tingene å gjøre i Øst-London, så planlegg turen godt!

For å gjøre det litt lettere, jeg ønsket å dele noen rett og slett nydelige perler som du har til å inkludere når du besøker London. Etter tidligere bodd i området i mange år, jeg har kommet til å kjenne det som baksiden av hånden min… og helt elsker det!

Du skal ha så og så mange steder å besøke! Fra høye kunstverk, Londons beste markedene til historiske skip for å utforske.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Øst-London. Ha en flott tid i byen!

1.) Brick Lane området

Brick Lane-området i Øst-London er en av mine favoritt steder å besøke for en deilig lunsj og vintage butikker!

Også, Hvis du er spratt over til Øst-London på søndag, sørg for at du besøker Brick Lane Market (på Old Truman Brewery). Den har alt fra antikviteter, samleobjekter, Kunst og klær – alt du kan tenke deg, og det er alltid i endring. Plus, med hundrevis av boder, vil du lett finne noen skatter du kan ta med hjem.

Ikke bare det, men du har også fått Vintage Marked (vanligvis på en torsdag og fredag) og Utover Retro (min fav) for noen bruktbutikk godbiter!

For noen deilige lokale mat, dra til det Eksklusive. Her, de vert en deilig mat hall med rundt førti leverandører som alle kjemper om din oppmerksomhet. Du vil finne alle typer mat som du kan forestille deg.

Oh, og ikke glem å ta tak i noen av de herligste buttermilk stekt kylling fra Mor Plucker. Disse mange kjenner sine ting når det kommer til god kylling – deres klukk boller er alt!

Til slutt, du kan ikke gå Brick Lane uten å ta tak i en av de beste karriretter i London. Dette er trolig Londons mest berømte området for karriretter, med en haug av uavhengige restauranter å velge mellom. En favoritt må være Aladdin Brick Lane, de har den tastiest king prawn pathia.

See also  Bolivia: Reise til Kjærlighet, eller Reise for å Lære? - siste Travel guide{UPDATED}

2.) Museum of London Docklands

Basert i en 200 år gammel lagerbygning, Museum of London Docklands er en av Londons mange museer som du kan utforske.

Å fremheve historien av Elven Thames, og historiene rundt det, museer presentere historier av elven og spor endringer over århundrer.

Med faste gallerier på; slaveri, empire og Blitz, det er virkelig verdt et besøk, spesielt hvis du allerede er i Canary Wharf-området.

3.) Viktor Wynd Museum Kuriositeter

Blir STORBRITANNIAS eneste Museum nysgjerrighet, Viktor Wynd Museum Kuriositeter er en av de beste tingene å gjøre i Øst-London hvis du ønsker en helt unik opplevelse.

Fylt med over 50 000 diverse rariteter, fra hodeskaller til to-ledet kattunger, det er den slags museum du besøker, og har ingen reell anelse hva du kommer til å se!

Dedikert til sine merkelig og surrealistisk stemning, museum, også kjent som den Siste tirsdag Samfunnet butikk, har kunstverk i et eget avsnitt i første etasje, så vel som serverer velsmakende cocktails og vin. Være sikker på å ikke gå glipp av dette hvis du er ute etter en virkelig annerledes opplevelse i Øst-London.

Plus, kan du enkelt partner i dette med et besøk til Columbia Road Flower Market, også.

4.) Emirates, Air Line og O2

Blir Londons eneste kabel bil, Emirates, Air Linje vil bære deg over Themsen (fra Royal Victoria Dock til North Greenwich) på rundt 10 minutter.

Det tilbyr en unik utsikt over byen, Emirates, Air Line er ganske morsomt og ganske praktisk når du hopper over elven for å besøke O2 for en konsert eller for å skalere taket av kuppelen med Opp på O2.

5.) Denis Kutter’ House

Denis Kutter’ House er en av de mest unike stedene og en av de beste tingene å gjøre i Øst-London hvis du er interessert i din historie i området.

Du ser, når du går i, får du til å reise tilbake i tid for å se hvordan livet var for en silke weaver ‘ s familie i det 18. århundre.

Hvert rom du passerer gjennom tilbyr mer innsikt, fra kjøkken med halvspist mat på bordet til dedikert røyking rom. Som du går gjennom huset, ta i dvelende lukter, varme fra peisen, eller bøker liggende på gulvet i dette fortsatt life-drama. Det er helt unik og er nesten som om tiden har stått stille her.

6.) Whitechapel Gallery

Grunnlagt i 1901, Whitechapel Gallery var en av de første kunstgallerier i London åpne for publikum og rom du ikke kan gå glipp av når du besøker Whitechapel.

See also  Burmesisk Mat: En Kulinarisk Reiseguide - siste Travel guide

En av de beste stedene i byen for å ta i moderne kunst, Whitechapel Gallery er en må-se for alle kunstelskere å besøke London. Best av alt, som mange gallerier og museer i London, entre er gratis. Selv om du kanskje ønsker å donere eller besøk betalt for midlertidige utstillinger.

Etterpå, head over til å utforske mer av ting å gjøre i Whitechapel og sted Whitechapel Bell Foundry. Selv nylig lukket, det var der den bells of Big Ben og Liberty Bell (i USA) ble kastet!

7.) Old Royal Naval College (Krigsskole)

Ligger rett ved Themsen, Greenwich, er en av mine favoritt områder i byen som er basert i sør-øst for hovedstaden.

Med århundrer av historie, Old Royal Naval College (universitet) er helt fantastisk å besøke, spesielt for de Malte Hall som er nesten som Londons Sistene Kapell! Det er så vakkert. Etter overskriften i hallen, være sikker på å få øye på t-kjeglebane som er skjult under bygningen i seg selv – som visste!?!

For en liten spasertur, fortsette å gå mot Queen ‘ s House, utforske den Maritime Museum og chill i Greenwich Park, også. Det er en full dagstur eller helgetur det er så mye moro.

Å bli sulten? Spasere over til Greenwich Marked og ta en matbit på en av de foodie leverandører som tjener opp alt fra grillet ost til Etiopisk mat retter. Pluss, du har fått Greenwich Slipe bare et par dører ned for helgebrunsj.

Til slutt, hvis du ønsker en annen unik East London-opplevelse, hodet ned Greenwich Foten Tunnel som krysser under Themsen seg selv!

Koble til south bank ‘ s Greenwich med nord banks Millwall, det er helt unik. Jeg mener, hvor mange ganger kan du si at du har gått under Themsen!

8.) Guds Egen Junkyard

Ligger i et industriområde, ikke altfor langt fra Walthamstow Central Station, Guds Egen Junkyard er en ikonisk sted i Øst-London for å besøke.

Denne fargerike utstillingen viser personlige kunstsamling av den berømte kunstneren Chris Bracey som var kjent for sin neon stykker. Bracey arbeid har vært brukt i populære filmer fra Eyes Wide Shut til Captain America.

Komplett med bar og kafé, Guds Egen Junkyard har en utrolig kul atmosfære som du ikke finner andre steder.

9.) ArcelorMittal Orbit

Ligger midt i Ol i 2012 Park (nå kalt the Queen Elizabeth Olympic Park), det ArcelorMittal Orbit er en stor kunst installasjon som er ansett for å være STORBRITANNIAS høyeste.

See also  Alay-Regionen, Kirgisistan: En Eksperimentell Travel Guide - Hva du trenger å vite {2021}

Opprettet av Anish Kapoor og Cecil Balmond, kan du ta turen til toppen for noen utrolig utsikt over East London. Skjønt, min totale favoritt er lysbildet som går rett ned i midten! Det må være den høyeste i hele byen! Så mye moro.

10.) Shoreditch

Du kan ikke glemme de beste tingene å gjøre i Øst-London uten å snakke om Shoreditch!

Like nord for Liverpool Street Station, Shoreditch en ganske morsom og fancy-området i London for å utforske.

Ikke bare har det en haug av de beste barene og speakeasies, men det har også en haug av søte, kule og Shoreditch Boxpark (en container shopping opplevelse) som linje gatene.

Det er et flott sted for en senere ettermiddag besøk, å se alle de street art og spratt inn i barer for et par tipples.

Også, ikke glem om nærliggende Spitalfields Marked (rundt 10-minutters spasertur fra Shoreditch High Street Station). Her kan du utforske ta en vandre rundt lokale boder, se noen boutique fashion flekker og hente noen av de beste chips på Mais.

Sjetongene er min sum favoritt (med surringer av eddik, selvfølgelig).

Komme sulten? Head over til Dishoom som tar inspirasjon fra Irani kafeer i Bombay. Rettene er så velsmakende!

11.) Columbia Road Flower

Ikke så langt fra Hoxton Station (og Shoreditch High Street Station), Columbia Road Flower Market er en bikube av aktivitet! Ikke for høysnue lider blant oss, er dette markedet er fylt til randen med boder som selger alle typer fersk-snittblomster, planter og vintage kuriositeter til å ta med hjem.

Etterpå kan du ta en tidlig middag på helt koselig og deilig, Sylte. De har en velsmakende Middelhavs-inspirert tapas meny som er så bra.

Vi elsker det, og det er lett en av de beste tingene å gjøre i Øst-London hvis du er på besøk på en helg!

12.) V&A Museum of Childhood

Jeg vet jeg holde harking på om London er gratis museer, men jeg virkelig tror de er så spesielt å besøke! Bethnal Green ‘ s Museum of Childhood er intet unntak.

Flott for barna (og store barn også), Museum of Childhood har tusenvis av samlinger og interaktive utstillinger som er perfekt for å besøke hvis du blir fanget i regnet. Men det er ikke den eneste grunnen til at du bør besøke, det er utrolig.

Leave a comment