Fylt med en uberørt kystlinje, pittoreske Monterey er en av de flotte stedene i California for å utforske. Hva er det som gjør det enda bedre er hvor mange kule steder og de beste tingene å gjøre i Monterey det er. Fra foodie plager, vakre strender, historiske gatene – Monterey har alt!

Jeg besøkte Monterey på min andre tur til California når road-trip fra Lake Tahoe, via San Francisco til Los Angeles. Langs veien, jeg bare visste at jeg måtte stoppe i Monterey.

Jeg hadde den beste tiden å utforske denne relativt lille byen og litt ønsket at jeg hadde brukt enda lenger i nærområdet. Det er deilig.

Så, for å sørge for at du ikke har noe å angre og gjøre mest mulig ut av din tid, og jeg ønsket å dele noen av de beste steder å se i Monterey at jeg helt elsket. Denne måten, du kan få mest mulig ut av din tid i byen.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Monterey. Ha en flott tid å besøke California.

1.) Cannery Row

Cannery Row er gaten som går langs den vakre kystlinjen av Monterey By og et sted du ikke kan gå glipp av mens du utforske.

En av de beste tingene å gjøre i Monterey, Cannery Row gir et lite glimt av byens fisk-pakking historie med sine historiske cannery bygninger som linje-gaten. Selv om den siste av de hermetikkfabrikker stengt på 1970-tallet, det er fortsatt en haug av ting å se i dag.

Du skjønner, i dag, Cannery Row er pakket full med boutique losji, Monterey Bay Akvarium og en haug av yummy steder for å fylle magen.

Jeg elsket Ghirardelli for sine puddinger. Akkurat som den i San Francisco, det var deilig!

2.) Gamle Fisherman ‘ s Wharf

Rundt en 30-minutters spasertur fra Monterey Bay Aquarium er en annen velkjent sted å se, Gamle Fisherman ‘ s Wharf.

Når en arbeider wharf utelukkende for fiskeindustrien, Monterey Gamle Fisherman Wharf, er nå fylt med massevis av små butikker, restauranter og gangveier å spasere gjennom.

Det er et paradis for shoppere, og sannsynligvis en av de steder som de fleste besøkende vil gå minst en gang. Litt som den Gang Square av Monterey!

Lyst til å surfe? Hopp ombord i en av glass bottom boat tours, eller dra ut på en hvalsafari tur som du kan bestille rett på brygga.

See also  Frivillighet og Voluntourism: Det Gode, Det Dårlige, og De Spørsmål Du Bør Stille - siste Travel guide

Hvis du ikke ønsker å ri bølger, ta en avslappet spasertur rundt i havet. Her kan du spot bosatt sjøløver og oter som bor i indre del av havnen.

Men, før du kommer, jeg ærlig talt ikke visste hvordan lukter de er; de stinker!

Etterpå går vi over til Aliotti ‘ s Victorian Corner Restaurant for sine smakfulle retter. Deres hjemmelaget pasta og ravioli er alt, og mer!

3.) Monterey State Historic Park (Nasjonalpark)

Som ett av Californias eldste byer, Monterey har mye av historiske strukturer som kan dateres tilbake så tidlig som det 19. århundre. Nå beskyttet i Monterey State Historic Park, Gamle Monterey var Californias tidligere hovedstaden!

Boliger og bygninger av Monterey State Historic Park (nasjonalpark er helt fantastisk å se, og du vil selv komme til å se den vakre rose gardens, også.

Langs spasertur, ikke glem å se Custom House kaktushagen og det Første Murhus. Pluss, du vil være i stand til å spasere hvalbarder fortauet og sted Custom House Hage som har noen koselige utsikt over Monterey Harbor.

4.) Monterey Bay Kyst Recreational Trail

Hvis du har lyst til å strekke på beina, bli med Monterey Bay Kyst Recreational Trail som tar i noen av de beste stedene.

Ved 18-kilometer i lengde, turen starter ved kysten punktet i Castroville og ender hele veien over i Pacific Grove.

Langs veien, du får til å ta et nysgjerrige rundt noen viktige perler i Monterey langs byens strandlinje. Du vil se den solide favoritter i Monterey seg selv, men det vil også ta i flekker som Lovers Point Park, også.

Oh, og ikke glem å stoppe på Første Oppvåkninger for en liten ettermiddag pick-me-up. De gjør den tastiest Kanel Brød fransk Toast.

5.) Point Lobos State Naturreservat

Å utforske kysten rundt i byen er lett en av de beste tingene å gjøre i Monterey når du kjører. For meg, ett av områdets beste strekninger av kysten er på Point Lobos State naturreservat.

Med sitt bilde-perfekt utsikt og ruvende granitt klipper, Point Lobos State naturreservat er perfekt for å utforske for en halvdags tur.

Hvis det er en strand du er ute etter, sjekk ut Kloster, Stranden som er lett tilgjengelig via Cabrillo Motorveien eller Carmel Enger trail.

See also  12 Beste Stedene I Devon Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Hvis en tur er noe for deg, sjekk ut Pine Ridge Sti som går gjennom parken, og ulendte kysten.

Oh, og til beste solnedgang, hodet til Sea Lion Point.

6.) Monterey Museum of Art

Monterey Museum of Art stolt gjenkjenner California kunstnere og deres verk. De virkelig gjør en innsats for å plassere dem under rampelyset som er så fantastisk å se.

Besøk Monterey Museum of Art ligger langs Pacific Street og er en av de beste tingene å gjøre i Monterey hvis du ønsker å utforske den lokale og statewide art som ligger inne. Det feirer og legger vekt på fotografi og samtidskunst selv med artister som Ansel Adams, William Ritschel, og Edward Weston.

7.) Monterey Bay National Marine Sanctuary

Monterey Bay National Marine Sanctuary er et beskyttet område som er plassert på den uberørte kysten mellom San Francisco og Cambria.

For å si det enkelt, det er et stort område av havet som er beskyttet for dyrelivet for å trives, og Det er ansett som en av Californias mest imponerende steder for dyrelivet visninger.

Du kan enkelt utforske Monterey Bay National Marine Sanctuary ved å kjøre ned langs kysten ved å bestille en hvalsafari tour (på Monterey s Wharf).

Vanligvis, sommeren er best å få øye på hvaler i Monterey Bay, men hvert år kan være litt annerledes.

8.) Lovers Point Park og Strand

Lett nås ved å følge Monterey Bay kyststien, Lovers Point er nydelig å besøke.

Bortsett fra den fantastiske og fascinerende utsikt over Monterey Bay park er et flott lite sted for en piknik mens fotturer kysten. Hvis du har lyst på en dukkert, pop i ‘Eventyr Ved Havet’ outfitters og leie en kajakk for å hode på surf.

Hvis det ikke er din greie, kan du ta en spasertur over til Pacific Grove Museum of Natural History. Det er rundt en 10-minutters spasertur fra parken og helt verdt det.

9.) Bondens Marked på Gamle Monterey Marketplace

Hvis du er i Monterey på en tirsdag, så sørg for å besøke den ukentlige Bondens Marked på Gamle Monterey Marketplace. Finner sted hver tirsdag på Alvarado Street, er det go-til sted for noen yummy lokale godbiter.

See also  11 Beste Fotturer I Nevada For Å Oppleve Den endelig reiseguide {UPDATED}

Markedet serverer hauger av gatemat og pakket godbiter å ta med hjem. Selv om jeg alltid spise dem før vi reiser!

Fra Meksikanske BBQ, det er en skur legg til forskjellige steder for å ta en matbit. Oh, og sjekk ut den lille Baker ‘ s Alley for alle de ferske ristet og bakt godbiter!

10.) 17-Mile Drive

Begynnelsen på Pacific Grove Gate og bærer på til Del Monte Skog, 17 – Mile Drive er en flott måte å utforske kysten og små flekker bare rundt odden mellom Monterey og Carmel Bay.

Nå, vil du måtte betale et opptak gratis å drive 17 km på gate. Det er noe som $10 hvis jeg husker riktig, men de vil refundere deg hvis du bruker $35 i butikker og foodie flekker.

Langs veien, du vil komme til å ta i nydelige kysten og stoppe på Pebble Beach Markedet, også.

Lyst til å bo over natten? Sjekk inn Lodge at Pebble Beach.

Alternativt, ta deg tid til å slappe på Carmel Beach som er like nydelig.

11.) Fort Ord Dunes State Park

Like nord for byen, besøke Fort Ord Dunes State Park er en av de beste tingene å gjøre i Monterey hvis du ønsker å utforske den uberørte kysten.

Fra parkering områder, vil du få til å gå rett gjennom sanddynene som åpner ut mot den mest fantastiske kystlinje.

På en rolig dag, kan du enkelt se hval (hvis de er rundt), og det er helt nydelig å se på solnedgangen rett fra selve stranden.

12.) Carmel-by-the-Sea

Rett overfor Monterey, Carmel-by-the-Sea er vel verdt et besøk når du bor i Monterey, eller kjøre 17 Mile Drive å Pebble Beach.

En gang her, vil du være i stand til å besøke Carmel Mission Basilica Museum som er helt nydelig inne og ute. Komme sulten? Stopp på Smi i Skogen for å spise lunsj; deres San Francisco-Stil Fondue er så yummy.

Også, sørg for å besøke Hytta av Søtsaker og Putt Boksen bygning som er nesten 100 år gammel.

De er begge som noe ut av et eventyr.

Du kan enkelt se disse (og flere) av følgende en selv-guidet byvandring som tar i byens mest historiske bygninger

Leave a comment