• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

12 Beste Tingene Å Gjøre I New Jersey {UPDATED}

ByEcho

Jul 14, 2021

Ligger like ved Hudson River, New Jersey er en stat som er noen ganger forbigått i stedet for å besøke sin storesøster; New York. Det blir sagt, det er en haug av de beste tingene å gjøre i New Jersey som du virkelig bør utforske.

Fra historiske gangbroer, ikoniske universitetet byene til forblåste kysten – New Jersey har noe for alle! Plus, det er en stor stat til å besøke så du hodet lenger sør på en roadtrip rundt de beste stedene på øst-kysten.

Vi hadde den beste tiden å besøke New Jersey og det eneste som virkelig irks meg er at vi ikke gi det nok tid før du drar over. Det er så mye å se i New Jersey, og det er litt av en perle å utforske.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid, og jeg ønsket å dele noen helt fantastiske steder du ikke vil gå glipp av.

Beste Ting Å Gjøre I New Jersey

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i New Jersey. Ha en fantastisk tid på å utforske OSS.

1.) Princeton

Trolig best kjent for sin university, Princeton er et flott lite sted til å utforske mens du besøker New Jersey. Ikke bare det, det er veldig lett å stoppe for å ta en dagstur mens du kjører mellom Newark og Trenton.

Når du er her, sørg for å ta en gasse inne i Princeton University Art Museum. Det huser en samling som går tilbake århundrer. Selv om det er relativt liten, det gir en kraftig trøkk på alle gjenstander og stykker for å se.

Etterpå kan du gå over til å oppdage det tidligere hjemmet til Albert Einstein. For rundt 20 år, bodde han på 112 Mercer Street, og det kan fortsatt sees i dag. Bare husk, dette er privat eiendom, så sørg for å være forsiktig når du passerer.

Også, hvis du har tid, besøker Princeton Battlefield State Park. Det er stedet for Slaget ved Princeton i 1777 og bare et par minutters spasertur fra sentrum av Princeton seg selv.

2.) I Jersey City

Rett over elven fra kjas og mas av Manhattan, utforske Jersey City er en av de beste tingene å gjøre i New Jersey for en halvdags tur.

Nå, for meg, en episk sted du ikke kan gå glipp av er Liberty State Park. Dekke, rundt 1,200 dekar langs vannkanten, det fikk noen ganske imponerende utsikt over New York og vel verdt en spasertur rundt.

Rett fra kysten, vil du få en fantastisk utsikt over Liberty Island, Øvre New York Bay, og Liberty Statue. Som er helt vakre ved soloppgang.

Etterpå, head over til den ikoniske Liberty Science Center som har tusenvis av utstillinger inne. Det er den type sted hvor du kan tilbringe dager læring og til og med ta en gasse i planetariet (som er en av de mest avanserte i vest). Plus, kan du få tilgang til utstillinger, slik som å Spise og bli Spist, Infeksjon Tilkobling, og masse mer.

Også, i nærheten av, du har fått den ikoniske Jersey City Terminal som kan dateres helt tilbake til 1800-tallet. Det er ganske imponerende å se og vel verdt et gander som du rusle i fjæra i Jersey City.

See also  Iransk Mat: En Kulinarisk Reise Guide til Hva du skal Spise og Drikke

Endelig, etter en velsmakende matbit, ta en tabell på Taqueria Sentrum. Det er en helt uformell og avslappet spisested som har noen av de beste tacos i New Jersey. Et flott sted for en uformell lunsj.

3.) Trenton

Å være hovedstaden i New Jersey, Trenton har mye å gå for det. Dette gjør et besøk til byen en av de beste tingene å gjøre i New Jersey for sin historie og kompakt sentrum.

En gang her, sørg for å utforske Old Barracks Museum (Museum som nå er den eneste overlevende koloni brakker i alle av New Jersey. Det er en veldig interessant å finne, spesielt hvis du er interessert i den Amerikanske Revolusjonen.

Ikke glem å besøke New Jersey State Museum, også. Den har alt fra dinosaurer til kunst. Et perfekt sted for alle historieinteresserte kan utforske.

Hvis du har tid, som leder over til township av Hamilton (ved siden av Trenton) og besøke Grunnlag for Skulptur. Som dekker over 40 dekar, Det er et museum og en skulpturpark som huser ikoniske kunst som er helt “mind-blowing”. I

Parken ved museet har seks innendørs gallerier som betyr at det kan ta timer til fullt ut å se. Så, sørg for å planlegge dagen din fremover og ikke skimp på å se alle utstillinger.

4.) Camden

Ligger rett ved bredden av Delaware-Elven, Camden er et flott sted å besøke i New Jersey for å utforske en liten historie.

Du ser, ligger innenfor elva er Battleship New Jersey, en historisk battleship det er helt enorme. I dag, er det ingen frykt av alle slag ble utkjempet, og du kan lett hoppe om bord for å vandre rundt i den AMERIKANSKE Marinen er mest dekorerte fartøy.

I dag, er det nå en Navy Museum hvor du kan utforske hauger av gjenstander fra skipet sitt engasjement i tidligere kamper, spesielt under andre VERDENSKRIG. Plus, vil du selv få se den enorme 16-tommers kanoner, også.

Hvis det ikke er din ting, som leder over til å besøke Walt Whitman ‘ s Hus som er midt i sentrum av Camden seg selv. Hjemmet til den kjente dikteren, det er som å gå tilbake til en bevart tidligere.

Til slutt, vi vil ikke fortelle resten av New Jersey, men du kan lett dra på tvers av Benjamin Franklin-Broen og utforsk Philadelphia i Pennsylvania, også. Det er en flott by å utforske og vel verdt å basere deg her for et par dager tur.

5.) Edison

Kommer navnet høres kjent ut? Yup, det ble omdøpt tilbake på 1950-tallet for å feire en av de mest berømte innbyggere, Thomas Edison, som kjørte sitt arbeidsområde ut av Menlo Park.

Nå, når du ankommer, første stopp er Thomas Edison National Historical Park. Det er en må-se siden for deg hvis du er interessert i historie, oppfinnelse, eller en vitenskap og teknologi. Plus, vil du få en komplett lowdown på den legendariske forsker Thomas Edison ‘ s hjem og laboratorium.

Turene gir deg en titt på den originale gjenstander innenfor labs, og lære så mye mer om mannen selv! I tillegg vil du også få muligheten til å besøke Edison Glenmont Eiendom og laboratorie-komplekset. Du kan lett tilbringe timer her.

Etterpå kan du gå over til Edison Tårn som er så episk å se.

See also  13 Aller Beste Stedene I Massachusetts For Å Besøke {UPDATED}

Lyst på en tur? Hodet på over til Eagle Rock Reservasjoner som er fylt med massevis av turstier. Plus, det har en av de beste utsikt over New York skyline i det fjerne.

6.) Atlantic City

Rundt en 2-timers kjøretur fra Manhattan, Atlantic City er en old-school badeby som huser den første etablerte Strandpromenaden i hele Usa, Atlantic City Boardwalk.

Som spenner over en heidundrende 8-miles av New jerseys kystlinje, er det et perfekt sted å spasere, ta en matbit og stoppe for en liten dukkert på en fin solrik dag.

Sørg også for å stoppe på Steel Pier og hoppe på pariserhjulet og vintage ritt som er så mye moro. Plus, kan du enkelt gå over til Absecon Lighthouse (fyrtårn som er vel verdt et besøk for utsikt fra toppen.

Hvis du leter etter en roligere strand, kan du enkelt kjøre over til nærliggende Brigantine Beach. Selv om det er noen tjenester eller fasiliteter, er det en mye roligere område for en vandring langs fjæra. Bare vær ekstra forsiktig hvis du har tenkt på å ta en dukkert, det er ingen badevakter her.

Komme sulten? Hodet på over til Dock ‘ s Oyster House. Deres calamari og østers er begge så yummy.

På mange måter synes folk enten elsker eller hater Atlantic City Boardwalk. Noen synes det er tacky, andre finner det helt nostalgisk og morsom dag. Uansett hva din orientering, være sikker på å dask på at solkrem og bruke noen komfortable sko – vil du være på føttene hele dagen!


7.) Beach Haven

Ligger på Long Beach Island, Beach Haven ligger rundt en times kjøring fra Atlantic City og er helt nydelig å utforske.

Selvfølgelig, den første stop har til å være Fantasy Island, Fornøyelsespark. Her får du å ri den massive Ferris Wheel (som er et fast innslag i New Jersey), og det er aldri overfylt (som er bra).

Etterpå kan du tilbringe litt tid på stranden og nyte denne fantastiske kystlinje som gjør Long Beach Island så spesiell.

Til slutt, for å fylle opp, stopp ved Tuckers Taverna. Craft øl og fisk tacos er så velsmakende, du vil forlate fylt!

8.) Delaware Water Gap National Recreation Area

Ligger på grensen med Pennsylvania, Delaware Water Gap National Recreation Area er et nydelig sted å utforske.

Som dekker over 70 000 hektar, og det er den type sted som er fylt med løyper, fosser og innsjøer som er fantastisk å besøke.

Nå, New Jersey Deler av Delaware Water Gap har to besøkende’ sentre, og Millbrook Landsbyen og Kittatinny Punkt Visitor Center. Begge har fantastisk utsikt og en god del utstillinger som er vel verdt å sjekke inn når du kjører inn i området. Pluss, de har fått eksperter på hånden for å hjelpe deg med å finne noen av de beste løyper som vil passe din evne (og lokale værforhold beste).

Nærliggende, du har også fått den ikoniske Buttermilk Falls som er vel verdt en gasse.

Ikke glem å besøke Worthington State Forest også. Oh, og på vei opp den Røde Prikken Sti opp Mount Tammany. Utsikten er fantastisk og vel verdt turen (selv om det er bratt på steder).

See also  Alay-Regionen, Kirgisistan: En Eksperimentell Travel Guide

9.) Ocean City

Rundt en 30-minutters kjøretur fra Atlantic City og Ocean City er en annen kysten perle du ikke vil gå glipp av. Med miles av strender og havet, Ocean city er en av de beste tingene å gjøre i New Jersey for en flott dag på stranden!

Du ser, Boardwalk ligger ca 2,5 km, og det hus hauger av retro arkader og underholdning, inkludert Musikk-og wonderland Pier og Gillian ‘ s Island Golf & Water Park. Det er en familie-morsomt sted som er totalt throwback til forgagne tider. Det har nesten en nostalgisk følelse om det hele.

Oh, og du ganske nødt til å stoppe på Manco & Manco Pizza som er rett på strandpromenaden, også. Det har eksistert siden 1950-tallet, og har de beste Sicilianske pizza noensinne.

 

10.) Cape May

Med utsikt over kystlinjen av Delaware, Cape May er et flott sted å besøke før du tar fergen over til Lyn.

Det er så mye å se og gjøre alle rundt Cape May regionen og det er vel verdt forankring deg selv for et par dager her. Først opp, være sikker på å stoppe på Morey er Bryggene.

Fylt med Vann Parker og retro Underholdning, det dekker et totalt seks kvartaler kun motsatt kysten av Cape May. Det er den type sted hvor du kan dra på støtfanger biler, få dyppet i vann park og få en sukker høy med alle som candy floss og saltwater taffy.

Det er også fikk en whopper av et pariserhjul på over 150 meter høy!

Etter disse spenningen gå over til Cape May Point State Park (nasjonalpark. Det er så mye mer avslappet, og en helt uberørt område å chill out (spesielt mens du gangavstand til den Blå Stien).

Endelig, for noen-stranden vibber, hodet på over til Cape May-Stranden. Det er så nydelig og helt idyllisk. Plus, i nærheten av, du har også fått Cape May Peanut Smør Co. butikken som er perfekt til å fylle noen peanut smør trang.

11.) Asbury park

Rundt en 45-minutters kjøretur fra Edison, i Asbury Park er et flott sted å besøke hvis du bor innenfor nordre deler av New Jersey. Du ser her, den har en av de mest fantastiske gangbroer som er vel verdt et besøk rundt soloppgang eller solnedgang.

Plus, Asbury Park Beach er bare så nydelig. Oh, og i nærheten har du Silverball Retro Arcade som huser vintage pinball-maskiner og spill som kan dateres tilbake nesten hundre år! Det er så kitsch og kan ikke bli savnet.

Oh, og sjekk hva som er på på Stone Pony, også. Det er et ikonisk musikk stedet for noen flotte live-band!

12.) Island Beach State Park

For meg, hva som gjør et besøk til Island Beach State Park (nasjonalpark) er naturen! Det er en av de beste tingene å gjøre i New Jersey hvis du virkelig ønsker noen tid borte fra byer og egentlig bare nyte bølgene og kystlinjen i seg selv.

Det er helt nydelig, og stranden ligger bare en sandy paradise, som er mye roligere enn Seaside Heights, som er plassert nord for parken.

Det er rikelig med parkering og massevis av gangveier fra Kysten Veien til kysten i seg selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *