• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

12 Grunner til å Sende Postkort Når Du er på Reise {UPDATED}

ByEcho

Jun 19, 2021

Jeg trenger faktisk ikke huske første postkort jeg noensinne har fått, eller selv den første gangen jeg sendte en. Var det fra en av min fars arbeid turer? Eller var det fra min tante som alltid syntes å være i fjerne og eksotiske steder? Jeg vet ikke. Men jeg vet at i dag har jeg venner som har sendt meg postkort nesten hver gang de reiser: New York, Kypros, Brasil.

Den første postkort jeg tydelig husker sending var en til min Tante Ann. En siste-liten ferie til Paris for en helg kort tid etter eksamen college. Jeg kjøpte og skrev det mens du sitter på plenen foran Eiffeltårnet, Champ du Mars. Et raskt skriblet notat om hvordan jeg følte at jeg tilhørte i Europa, at jeg kunne se meg selv som bor i Paris. Selvfølgelig var det mange postkort før, og mange flere etter. (Jeg en gang sendte 97 postkort fra da jeg bodde i Tel Aviv—et lite “takk” til fans og venner i sosiale medier. Men det er morsomt å tenke en bruk-og-kast oppmerksom på er noe jeg har alltid verdsatt.

I dag, postkort er overalt, og selv når de gli naturlig inn i bakgrunnen av noen fortauet butikk, jeg fortsatt befinner meg å bla gjennom brettene. På en tur til Lausanne, Sveits jeg fant en batch av erotisk postkort i en quirky bokhandel. Og i Berlin, har det blitt et ritual for å bla gjennom tusenvis av gamle postkort jeg har funnet på loppemarkeder.

Selv mens jeg slutte å se på postkort når du er på reisefot, har jeg ikke sende så mange postkort som jeg brukte til. Jeg glemmer å kjøpe frimerker, eller jeg rett og slett ikke kan finne en med et bilde som jeg liker.


12 GRUNNER TIL Å SENDE POSTKORT NÅR DU ER PÅ REISE

1. Postkort gjøre de beste suvenirer

Nøkkelringer, penner, magneter, bamser—alle slags suvenirer er tilgjengelige for turister overalt i verden, men for meg postkort er en av et slag. Men ingenting slår et bilde fra der du har vært. (Bortsett fra kanskje hvis det er *det* bilde! Den MyPostcard-appen kan du laste opp bilder direkte fra Instagram for å lage din egen postkort.)

See also  Alay-Regionen, Kirgisistan: En Eksperimentell Travel Guide

2. Alle elsker å få noe i posten

Det er noe spesielt om å åpne opp postkassen din og finne et postkort. Et personlig notat, en hånd-valgt fotografering fra den andre siden av verden. Ofte, jeg åpner opp min e-post i innboksen med gruer meg hver dag, men å sjekke postkassen min er en helt annen opplevelse. Tenk på det: postkort og penn pals var faktisk den første globale sosiale nettverk.

3. Det er den enkleste souvenir for å kjøpe

Store byer som Berlin og London har gratis postkort overalt (selv om noen av dem er sponset eller er en subtil form for reklame). Museer, trendy kafeer, souvenir butikker, bokhandlere, kinoer. Alle disse stedene og mange flere tilbyr postkort, ofte skildrer byen eller stedet du besøker, men også med morsomme meldinger eller filosofiske tanker.

Og selv når de er vanskelig å finne, det er apper som MyPostcard som gjør det enkelt å sende et postkort fra bokstavelig talt hvor som HELST i verden.

4. Postkort er billig!

Den gjennomsnittlige prisen på et postkort er ca 1$ eller 1€, selv om prisen går opp jo nærmere du er til historiske monumenter. (Jeg har sett på postkort for så mye som 3€ i Roma!) Og det du legge prisen av stempel, det er ofte en veldig god deal.

5. De tar ikke opp noe plass

Du reiser rundt de grønne åsene i Skottland eller krysser Texas på en road trip, og du ikke ønsker å bære mye, ikke sant? Postkort er liten og portabel. De er lette, de passer inn overalt (på innsiden av bøker, i ditt kamera bag, inne i datamaskinen tilfelle), og du kan forkaste dem like enkelt som du får dem. Den harde delen er alltid å finne en postbox (selv om mange hoteller vil ofte sende dem til deg i en klype).

6. Noen ganger er det den beste måten å holde kontakten med familie og venner

Jada, vi har ting som WhatsApp, Facebook, og iMessage til å holde kontakten. Men det er ingenting som et fysisk postkort, som du kan holde i hånden. Den har en mye mer mening når det er et fysisk objekt—en som du har til å berøre. Kraften av objektet er sterkere, og vi husker det lenger.

See also  Hvordan Bruke Sosiale Virksomheter å Forbedre Din Reise og Gjøre en Forskjell

7. Postkort inspirere oss til å reise mer

Postkort hjelp til å opprette tilkoblinger til steder på en personlig måte. Når du mottar en kode fra et sted du aldri har vært—med et personlig notat av anbefaling fra en venn…det er vanskelig ikke å ønsker til slutt å dele samme erfaring. Venner har sendt meg postkort fra Kypros, fra Japan, fra Peru…selv fra Nord-Korea! Og mange av disse stedene er de jeg ville elske å besøke, eller i det minste sine reiser har inspirert meg til å finne ut mer om disse stedene.

Mine egne postkort jeg har sendt fra steder som Costa Rica eller Vietnam har sikkert inspirert andre til å besøke de samme stedene. Postkort gjøre vår verden til større og større. De inspirerer oss til å gjøre mer, reise mer, for å se mer.

8. Et bilde er verdt tusen ord

Du må være en god historieforteller å beskrive den gylne rom i den Europeiske palasser, eller neon uteliv i Las Vegas. Visuelle representasjoner snakke til oss på måter som ord noen ganger ikke. I dag, Instagram ofte fyller det tomrommet. Det er derfor vi ofte sette opp alle våre beste bilder på sosiale medier (inspirerende alvorlige tilfeller av både FOMO og utferdstrang).

9. Du kan henge dem på veggen

Eller på kjøleskapet, i likhet med mange venner av meg å gjøre. Du kan samle dem i en haug på skrivebordet. Postkort er gode påminnelser om gode tider, ferie da vi var unge og naive, times som har hjulpet oss til å vokse. Jeg regelmessig finne gamle postkort jeg har mottatt i bøker (når jeg har brukt dem til som bokmerker). Når du finner en gamle postkort du kan ha mottatt år før, det er noe spennende og spennende med en påminnelse fra fortiden.

 

10. De er resirkulerbare

Ok, ikke alle postkort er verdt å redde. Hvis du ikke er som meg og ikke holder alle stykke papir du har mottatt, postkort er perfekt for de raske forbindelser—en rask påminnelse, en hilsen, et vennlig “hei” fra en fjern venn. Og når den er mottatt, og du har takket dem for tanken, er det lett å gi det videre. Postkort er nesten alltid laget av papir, og derfor er resirkulerbare. Når et postkort, og har vært det formål, det er lett å flytte på.

See also  Å redefinere Turisme: 20 Tips for den Oppmerksomme Reisende

11. Postkort vil få deg til å smile uansett hva

Postkort kan endre humøret, de inviterer oss til å drømme. Som meldinger i en flaske, de dukker opp uventet og har en nesten umiddelbar effekt. Fra det øyeblikket når du ser bildet i postkassen din, for å slå det over og lurer på “hvem er dette fra?”Du kan ikke hjelpe, men å smile.

En faktiske postkort jeg en gang sendt fra Egypt – liksom den øverste halvdelen gikk glipp av

12. Nesten alt kan bli et postkort

Ingen spøk: jeg en gang sendte en presset høst blad som postkort. Jeg bodde i New England, og ønsket å vise en venn hjem hva høstfarger var. Så fant jeg og trykket på en rød-oransje maple leaf, lagt litt tape og farget papir til å gjøre det litt mer solid, skriblet en adresse og et notat, og slengte et stempel på den og sendte den av. Jeg var ikke sikker på at det vil gjøre det gjennom posten, men det gjorde det!

I dag, sende postkort, er det enklere enn noen gang. Print-on-demand-programmer som MyPostcard gjør det enkelt å laste opp og dele bilder som postkort. Du kommer til å bruke dine egne bilder, enkelt lage dine egne design og sende det enkelt og billig.

Sende postkort er enkelt. Det er gøy. Men viktigere er det at: det er vennlig. Vi trenger mer glede i våre liv, mer glede i våre postkasser. Enten du reiser for første gang, eller du er en hyppig flyer, vi bør alle være å sende mer postkort. I disse tider hvor alt er umiddelbar, venter på et postkort er noe som forstyrrer den kjedelige rutiner i våre liv. Det er en grunn til å sjekke postkassen hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *