• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

12 Ikke-Åpenbare Måter å Overleve på Lang Sikt Flyreiser i Økonomien {UPDATED}

ByEcho

Jul 9, 2021

Fra USA til Australia til Thailand og tilbake til Tyskland igjen, jeg har gjort mye for å fly i det siste. Så glamorøst som dette høres ut å fly så langt som så ofte er alt annet enn glamorøs, spesielt når jeg flyr i economy class. Her er hvordan jeg gjør det meste av min erfaring og overleve langdistanseflyvninger i økonomien:

 

1. Ta dine sko av

Jeg tar av meg skoene mine umiddelbart etter ombordstigning og sette på et par tøfler. Ja, fotlukt vil være merkbar, men bare i fem minutter eller så det tar for det å resirkulering over flyet hytta. Ta dine sko av, avtale med kort forlegenhet, og du vil være bedre for det.

 

2. Be om en bedre sete 10-15 minutter før ombordstigning

I motsetning til innenlandsk flytrafikk, internasjonal flytrafikk er sjelden full. Jeg er ofte i stand til å ta en tom seterad til å slappe av på eller i det minste få et tomt sete ved siden av meg. Bare spør gate agent hvis det er noen åpne plasser og hvis du kan flytte. Dette gjør 10-15 minutter før boarding, når alle passasjerene har blitt tildelt sitteplasser og hvis (bare hvis) gate-agent ikke er opptatt.

Pro tip: Noen airline apps vise deg en live sete kartet. Når jeg flyr United, finner jeg det setet jeg vil og bare spørre agent, “Kan du overføre meg til å 33G?”Dette er mye mindre arbeid på agent er slutt.

3. Pusse tennene (seriøst)

Har du pusser tennene to ganger om dagen? God. Du kan gjøre dette i luften også. Det er ingen grunn til hvorfor dental hygiene bør gå ut av vinduet, bare fordi du sitter i et fly metall tube. 18+ – timers varighet av mange langtransport turer er lang nok for et hulrom til å utvikle seg. Jeg gjør det et poeng å børste og floss minst en gang i løpet av min reise. Og ja, du kan til og med bruke tennene whitening strips, også.

See also  Etiopisk Mat: En Kulinarisk Reise Guide til Hva du skal Spise og Drikke

Pro tip: Mange flyselskaper distribuere tannbørster. Bruk det. Eller ta med din egen reise-størrelse munnvann.

4. Proaktivt nice

Uunngåelig noe skal gå galt under flyreisen. Selv om alt er perfekt, smile og være hyggelig å flyvertinne proaktivt. Si hei og smil. Ikke klag. Så langt dette har fått meg:

Gratis måltider, selv om betal-å-spise-flyvninger (takk Delta)
Drinker fra første klasse (takk British Airways)
Invitasjoner til å flytte til en tom seterad (takk KLM)
Klage til kabinpersonalet vanligvis får du en vanilla Coke i beste fall. Hvis du har en grunn til å klage, skriver flyselskap etter reisen.

5. Ikke dress up—bruk komfortable klær i stedet

Dressing opp kan ha gjort deg mer sannsynlig å få en oppgradering i 1982, men i 2017 vil det bare gjøre deg mer ubehagelig. Jeg pleier å ha en komfortabel par jeans, T-skjorte og en genser. Slitasje hva gjør du på brukervennlighet—gå commando hvis du vil.

6. Sjekk for premium economy og business—billetter-de er noen ganger billigere enn økonomi

Flyselskapene bruker kompliserte og noen ganger counterintuitive algoritmer for å administrere inventar. Dette kan bety at hvis economy class er nesten fullbooket, men premie hytter har mange tomme seter, premium hytta vil noen ganger være mindre kostbart. Det gjør vondt aldri å sjekke.

Dette er mer sannsynlig til å skje på turist-eller fritidsreisende ruter.

7. Ikke sitte i nærheten av skott sitteplasser

Mange flyselskaper sete familier med barn i midt-skott rad i økonomien. Det er flott hvis du kan bestille det for deg selv. Det er ikke så stor hvis en familie med to barn bestilt det, og du sitter bak dem. Det er en lavere sannsynlighet for å støte høyt barn hvis du sitter i ryggen.

See also  Japansk Mat: Fra Tempura å Takoyaki

 

Pro tip: Du kan bruke Seatguru å finne den beste plass på et fly.

8. Be for en annen teppe

Fly tepper er tynn og dekker bare halvparten av din kropp. Bringe din egen er ikke alltid praktisk. Den gode tingen er airlines vanligvis lager ekstra puter og tepper. Forutsatt at du ikke allerede score et ekstra teppe fra et ledig sete ved siden av deg, kan du alltid be om en annen.

 

9. Gjøre forberedelser for å unngå jetlag

Jeg prøver å bestille en overnatting fly når det er mulig å slå jet lag, selv om dette ikke kan være fornuftig hvis du har problemer med å sove på fly. En tøff treningsøkt dagen før eller på morgenen på en flytur også hjelper meg til å føle meg hjemme og hvile mer lett på flyet. Ta en melatonin sove bistand etter take-off for å slappe av og sovne lettere.

10. Revurdere kommer tidlig

Hvordan du bruker tiden din før avreise, kan gjøre en stor forskjell senere. Flyselskaper vanligvis anbefaler at du kommer 2-4 timer før avreise. Dette er nesten alltid overkill. Og skulle det være en overdreven sikkerhet linje eller andre problemer, flyplassen ansatte vil vanligvis arbeid for å imøtekomme deg. Jeg anbefaler at du kommer 1-2 timer før avgang i stedet, spesielt hvis du har lastet ned ombordstigningskortet online og har ingen poser for å sjekke.

11. Sjekk i strategisk for å få et bedre sete

Flyselskapene er noen ganger tvunget til å oppgradere passasjerer til premium-setene hvis economy class er overbooked. Jeg har nylig sjekket inn tidlig for en Finnair fly, og ble overrasket over å bli oppgradert til business class, for eksempel.

See also  7 Grunner til å Prøve Huset Sitter for Din Neste Tur! {UPDATED}

AMERIKANSKE flyselskaper vil ofte allokere premium økonomi seter til de siste passasjerene sjekke inn hvis normal økonomi hytta er full. Trikset er å kontrollere flyet s seat kart online eller gjennom airlines app før ombordstigning. Hvis du ser bare et par midten ledige seter og god plass foran, er det best ikke å sjekke inn tidlig.

Merk at du kan også ende opp med en midtre setet hvis du bruker denne metoden. Det er den risikoen du tar.

12. Ta med din egen underholdning

Ikke stol på at flyselskapet for å underholde deg. Noen ganger in-flight entertainment mislykkes, og noen ganger har du kanskje ikke liker hva som er tilgjengelig, spesielt hvis du flyr på et flyselskap for første gang. Jeg har alltid ta med meg min egen Kindle eller paperback bøker. Dette kan virke opplagt, men det er verdt å nevne. Når jeg reiste sammen med en venn som førte bare et magasin for en 12 timers flytur. Han både overvurdert lengden av bladet og underholdning som vil være tilgjengelig på flyturen. Han var ikke en happy camper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *