• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

13 Aller Beste Stedene I Massachusetts For Å Besøke {UPDATED}

ByEcho

Jul 14, 2021

Massachusetts kan bare være en av våre favoritt steder på østkysten! Stol på meg, når du besøker, vil du bli bortskjemt for valg med alle de beste stedene i Massachusetts som er spredt over hele staten.

Med historiske byer som Boston, med sjarmen til Cape Cod og haugevis av episke turer på tvers av staten, det er den slags tilstand som er perfekt for en tur!

Vi er helt elsket å besøke og nytes hvert sekund av vår tid på å reise på tvers av Massachusetts, og ikke bare på grunn av alle de deilig hummer!

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av turen, jeg ønsket å dele noen av de helt nydelige perler du ikke bør gå glipp av. På denne måten, stick til å utforske uten å bli begravet med all planlegging. Ta en titt nedenfor, på de beste stedene i Massachusetts å besøke. Har en helt morsom tid på å utforske østkysten.

1.) Boston

En av de mest historiske byer i USA, Boston er et absolutt must når du besøker Massachusetts.

På vårt siste besøk, vi brukte ca 5-dager på å utforske byen og helt elsket sentrum og fjæra som er bare sp episke å utforske. Faktisk, er jeg ganske ønsket at vi hadde oppholdt seg lenger.

Mens du er her, sørg for å ta deg tid til å utforske de historiske Faneuil Hall. Bygget tilbake på 1700-tallet, det er et ikonisk stykke Boston at du virkelig ikke kan gå glipp av. Siden da, ble gitt som en hall til

byen av Peter Faneuil og ligger mange livlige debatter og protester som har formet området.

Lyst på en tur? Deretter kan du gå ut på den ikoniske Freedom Trail at crisscrosses noen historiske stedene i Boston. Linking seksten attraksjoner og historiske landemerker, vil du få utforsk Boston Common, Massachusetts State House og Old State House (for å nevne noen).

Selv om stien er bare rundt 2,5 km i lengde, gi deg ekstra tid til å utforske. Jeg garanterer at du vil holde stoppe langs så sørg for å legge til et par flere timer til din reiserute.

For en avslappende ettermiddag, tilbringe litt mer tid i Boston Common. Det er helt idyllisk til å besøke og det er selv fikk Public Garden Swan Båter som er over veien i Boston Offentlige Hage. Grenser i den ene enden av Back Bay og i den andre enden av Commonwealth Veien, det er en av de beste stedene i Massachusetts for en quirky skive på Boston-historie!

Ønsker du å se et spill? Head over til den historiske Fenway Park. Over 100 år gamle, det er et ikonisk baseball park som sitter hedersplass i Boston.

Til denne dag, er Det likevel har mange av funksjonene til stede siden åpningen i 1912 som den ikoniske Grønne Monster og manuelt betjente resultattavle som du ikke kan gå glipp av.

Til slutt, sørg for å stoppe på den fantastiske Museum of Fine Arts, med sin verdensklasse samlinger og Institute of Contemporary Art. Sistnevnte er nede i Vannkanten og veldig lett å besøke når du allerede besøke det nærliggende Boston Tea Party Skip.

See also  Hvordan Sosiale Medier Påvirkere Kan Bruke Sin Makt for å Bekjempe Over turisme

Oh, og for en velsmakende matbit, få deg over den ikoniske Union Oyster House. Det er godt kjent i byen og har eksistert siden 1800-tallet. Deres oyster clam chowder er alt!

2.) Cambridge

Vi hadde den beste tiden til å utforske Cambridge og det er så lett å gå fra Boston seg selv. Du ser, det er bare tvers av Charles River og vil ta noe tid i det hele tatt å få her.

Hjem til Harvard Square og museer i verdensklasse, det er vel verdt å utforske for en halvdags tur.

Etter ankomst, være sikker på å spasere rundt den ikoniske Harvard campus (spesielt rundt submitted) som huser så mange historiske bygninger og fremragende museer og historie du ikke kan gå glipp av.

Hvis det er museer du er ute etter, sjekk ut Harvard Kunst Museer som har århundrer av historisk kunst som du ikke kan gå glipp av. Plus, det er en av de eldste i Cambridge.

Sørg også for å ta en gasse inne Longfellow House som var det tidligere hjemmet til dikteren, Henry Longfellow. Her kan du ta turer inni – det føles som om tiden har stått stille i rom!

Etterpå kan du ta en gasse rundt techy-oase av MIT-Museet. Det er en one-of-a-kind erfaring som er flott for en nysgjerrige rundt. Vil du helt elsker det hvis du geek ut (som meg).

3.) Cape Cod

Den vakre halvøya Cape Cod er helt nydelig, og en av de beste stedene i Massachusetts for å utforske via kystveien tur.

Med de mest fantastiske strender, flotte små byer og landsbyer, og parker, det er den slags regionen der du kan lett tilbringe en uke å utforske!

Mens de kjører rundt i, være sikker på å stoppe i Woods Hole for en liten vandre over vannet, og for å ta båten til Martha ‘ s Vineyard. Også, sørg for å tilbringe mye tid på det fantastiske strender og sanddyner av Cape Cod Nasjonale Kystlinje.

Vi elsker Race Point Beach (strand!

Etterpå, pop over til Provincetown og hodet til Hummer Potten for sin ferske sjømat. Her kan du enkelt vandre over causeway og ta i utsikt over Wood End Fyrtårn og Long Point Beach.

Bare sørg for å pakke noen komfortable sko og rikelig med vann og snacks; det kan være en lang spasertur.

4.) Salem

En av Massachusetts mer kjente byer, Salem er ganske godt kjent for sine hekseprosessene som fant sted mange århundrer siden.

Etter ankomst, sørg for å besøke Salem Witch Museum for å lære alt om de prøvelser begivenhetene rundt hekseri og historie oppfattet heksene i Salem seg selv. Det er ganske fascinerende.

Ønsker å lære mer om hekseprosessene? Head over til den Witch-Huset i Salem. Det er den eneste overlevende struktur i alle i Salem, som har direkte forbindelser til studier selv. Du ser, dette er det tidligere hjemmet til Jonathan Corwin; en nøkkel dommer i Salem witch trials.

Selvfølgelig, du har å gå til House of the Seven Gables, også. Det er et hjem fra 1600-tallet som ble helt ikoniske etter Nathaniel Hawthorne roman fra 1800-tallet. Huset er så nydelig og turer er helt informativ.

See also  8 GRUNNER TIL Å KJØPE REISE MEDISINSK FORSIKRING {UPDATED}

Etterpå kan du gå over til turners Sjømat på Lyceum Hall for sine nyfanget hummer middag og brennemerket kamskjell i bacon. Så bra!

5.) Plymouth

Ligger ved munningen av Cape Cod Bay, Plymouth var den første permanente bosetningen av Europeere som kom i New England.

I dag, det er et blomstrende lite sted, spesielt rundt det Historiske Distriktet (som du ikke kan gå glipp av). Etter parkering opp, få deg over til Mayflower II som er en fullskala kopi av den opprinnelige Mayflower. Du kan selv hodet på en rundtur i selve skipet og er ganske episk å se.

Også, sørg for å gjøre en liten stopp i delstatens eldste museum, Pilgrim Hall. Ja, det er ganske liten, men den er helt nydelig – spesielt med all kunst.

Etterpå, vil du få til å vandre rundt Howland Hus og besøke 1749 Court House, også. De er alle en del av den historiske makeup i Plymouth, og har eksistert i hundrevis av år!

Oh, og for noen av de beste burgerne i Massachusetts, stoppe på KKatie er.

Deres crabby patty benny burger er så yummy (og store). Selv om ikke bekymre deg hvis du går glipp av en i Plymouth, de har også to andre leddene i London og Marshfield.

6.) Stellwagen Bank National Marine Sanctuary

Rett på kysten av Massachusetts, de aller Stellwagen Bank National Marine Sanctuary er utrolig å gå på en båttur.

Du ser, Stellwagen Bank er blant de mest biologisk produktive hav miljøer i hele verden. Uten å komme inn i hele marin geologi i området, det er et stort undersjøisk som opprettholder en utrolig økosystem rett ved munningen av Massachusetts Bay.

Nå er det mange turer å bestille i de fleste kystnære byer i Massachusetts. For eksempel, du kan enkelt reise fra Plymouth, Boston eller byene i Cape Cod, det avhenger bare av hvor du bor.

Det er ingen reell galt eller rett tour selskapet til å gå med, men noen arter kan være til stede i sesongen (for eksempel hval). Dette betyr, hvis du ønsker å øke dine sjanser for en sighting deretter kan du gå over i sommermånedene.

7.) Sudbury

Selv om det ikke alltid på folks inntrykk av de beste stedene i Massachusetts for å besøke området rundt Sudbury har mye å gå for det! Ikke bare det, det er et perfekt stoppested du hodet inn i landet for å utforske den vestlige utkanten av Massachusetts seg selv.

Like ved Highway 20, sørg for å ta et pit stop på den historiske Wayside Inn Grist Mill. Det er en av statens mest berømte stein møller som har eksistert i nesten 100 år. Det er helt pittoreske og et nydelig sted for en spasertur.

Lyst på litt mer tid i den store utendørs? Head over til nærliggende Assabet River National Wildlife Refuge. Løypene rundt Puffer Dammen og Taylor Brook er nydelig.

8.) Martha ‘ s Vineyard

Rett over vannet fra Nantucket, Martha ‘ s Vineyard er en av de beste stedene i Massachusetts for å besøke det er kjent verden over. Lett besøkt (med båt) fra Nantucket, London, Woods Hole eller New Bedford det er en øy som er vel verdt å bo for et par dager å slappe og virkelig suge opp øya.

See also  10 ting å gjøre i Chester sentrum {UPDATED}

Ta litt tid til å rusle i gatene i Oak Bluffs, Edgartown og Tisbury før du drar over til Aquinnah Klipper Overse. Utsikten fra kysten er bare nydelig.

Oh, og sørg for å besøke Mytoi Japansk Hage som er så nydelig. Plus, det er ikke altfor langt fra Edgartown heller.

9.) Watatic Mountain State Wildlife Area

Rett i utkanten av Massachusetts, Watatic Mountain State Wildlife Området er et flott sted å besøke for å utforske den store utendørs. Du skjønner, her kan du ta stier rett til toppen av Mount Watatic hvor utsikten er spektakulær.

Hodet opp via Mt. Watatic Trailhead og følg Midstate Sti som får deg rett til toppen. Men, som med hver tur, alltid ha på deg gode sko, ta forsyninger og plan i henhold. Tross alt, ingen liker en hensynsløs turgåer.

10.) Strømsgodset

Midt i hjertet av staten, Strømsgodset er et av de beste stedene i Massachusetts for å utforske mens vei og videre vest fra Boston (det er en 60 minutters kjøring unna).

En gang i Worcester, ta en gasse gjennom store utstillinger på Worcester kunstmuseum. Du kan lett tilbringe en god par timer inne.

Plus, sørg for å også spot Bancroft Tower som har eksistert i Strømsgodset siden 1900.

Etter en spasertur i hele dag, ta en tabell på Mezcal Tequila Cantina for sine fantastiske retter og cocktailer. Deres stekt hyse tacos og spicey “rattler” cocktail er alt!

11.) Nantucket

Like utenfor kysten av Cape Cod, Nantucket er en av de kjente øyene i Massachusetts du ikke vil gå glipp av. Lett nås med båt fra London eller Martha ‘ s Vineyard, det er den slags sted som er perfekt å besøke.

Etter å hoppe av båten, sørg for å utforske de historiske sentrum, besøke Sankaty Head Lighthouse (fyrtårn og pop over til Madaket Beach som er en så sandy paradise. Det er en helt flott sted for solnedgang.

12.) Wingaersheek Beach

Med utsikt over Ipswich Bay, Wingaersheek Beach er et helt enkelt sted å besøke mens du kjører nordover fra Boston til New Hampshire.

Stranden i seg selv er helt fantastisk, og så ren og vakker. Det er helt perfekt for en liten padler på et rolig solrik dag.

Plus, ved solnedgang, stranden er solte seg i det mest fantastiske oransje fargetoner (fra solnedgang innstillingen bak stranden i seg selv).

13.) Pontoosuc Lake

Rundt 10 km fra riksgrensen med New York, Pontoosuc Lake er en perle å gå for en spasertur. Ikke bare det, med nærliggende Innsjøen Onata rett i nærheten vil du komme til å ha den beste chillout rundt (eller på) innsjøer.

Etter litt tid på innsjøer, pop over til Berkshire Museum som er i Pittsfield. Det er en perfekt museum for å se nærmere på hvis du reiser med familien og har massevis av utstillinger for alle aldre til å nyte.

Oh, og ikke glem å ta tak i noen av de beste iskrem på Krispy Kjegler. Deres peanut smør kjegler er så godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *