Grand Canyon er lett en av de mer kjente nasjonalparkene i USA for å besøke – og med god grunn, det er fantastisk. Helt ikoniske og store, det er en haug av de beste tingene å gjøre i Grand Canyon som er strødd rundt i hele parken. Plus, sammen med Hualapai Indisk Reservasjoner, Kaibab National Forest (nasjonalpark) og Vermilion Cliffs, det er den slags sted du kan bruke måneder på å utforske.

Best av alt, er en tur for å utforske Grand Canyon kan være inngått samarbeid med en gasse rundt bredere Arizona eller på vei til den sterke lysene fra Las Vegas. Uansett tilfelle, og uansett hvor du velger å besøke, sørg for å gi deg selv god tid til å besøke alle rundt parken i seg selv.

Nå, med en park som er så stort, kan det være vanskelig å spikre ned en håndfull steder å besøke i løpet av din tur.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid, og jeg ønsket å dele noen av de beste stedene som vi helt elsket i Grand Canyon. Denne måten, du kan bruke mye mer tid på å nyte parken uten å måtte streve for å forske.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Grand Canyon. Ha en fantastisk tur.

1.) Desert View Drive

En av de beste tingene å gjøre i Grand Canyon hvis du har en bil, Desert View Drive er helt fantastisk å utforske. Med rundt 20+ mil å kjøre, gjennom rim av Grand Canyon, det er den type kjøring som er helt perfekt for noen utrolige utsikten og Tusayan-Museet, også.

Lett tilgjengelig ved å skrive inn Grand Canyon National Park (på Sør-Inngang), kan du enkelt følge med på ruten fra Grand Canyon Village til den østlige Inngangen til parken for seg selv.

Langs veien, du vil få se Colorado River, skar gjennom den imponerende landskap det er bare så vakre. Sørg for å besøke Moran Punkt, Lipan Punkt, Grandview Punkt og Navajo Punktene langs ruten.

Oh, og ikke glem Yaki Punkt, men være klar over, det er en av de eneste synspunkter på at du ikke kan drive på i egen bil. For å komme hit, vil du trenger å hoppe på den gratis Kaibab Rim Rute (Oransje) Buss rett fra Grand Canyon Village seg selv.

For oss, vi vil anbefale et besøk ved solnedgang og se de nydelige fargetoner forvandle canyon. Høres cheesy, men det er fantastisk.

2.) Bright Angel Tursti

En av de mest populære turstiene i hele Parken, Bright Angel Hiking Trail tar deg fra Grand Canyon Village til området rundt Indian Hage.

See also  10 Beste Ting Å Gjøre I Lake Como, Italia - Ny Reise tips{Updated}

Ganske tøft å fullføre, dette er en sti som er best egnet for erfarne turgåere og bør ikke forsøkes hvis du ikke er kjent med fotturer, spesielt som det kan ta dager å fullføre de 20 (eller så) km rute.

Som blir sagt, Hvis du leter etter en kortere (men fortsatt tøft) dagstur, kan du prøve turen til Indiske Hage Campingplassen. Dette kan fortsatt ta mellom 6 og 9 timer, men det er gjennomførbart på en dag hvis du er forberedt på stier.

Men, frykt ikke, hvis du ikke er en erfaren turgåer du kan fortsatt hoppe på en halv time Øvre Tunnel trail, som er et 0.4 km tur / retur. Denne stien vil la deg få en liten smak av Bright Angel Tursti uten å vie for mye tid eller energi til en lengre rute.

3.) Toroweap Overse

Innenfor den mye roligere område av Nord-Rim, Toroweap har Utsikt over er fantastisk å besøke, spesielt for utsikt over Colorado-Elven.

Når du er her, sørg for å bli med stier som utforsker større område (Lava Faller Trail er epic) og camp på Tuweep Campingplass som er perfekt hvis du er på utkikk etter en mye roligere delen av Grand Canyon for å utforske.

4.) Havasu Canyon

Plassert innen Havasupai Indisk Reservasjoner, Havasu Canyon er fantastisk å besøke.

Når du er her, sørg for å utforske området rundt Mooney Falls og Havasu Faller som er fantastisk å vandre ned til. Plus, vil du også få se de Femti Fot Faller og den Lille Navajo Faller langs stien.

Bare vær klar over at du vil trenge en reservasjon å gå inn og turen kan blir vanskelig til tider. Med andre ord, beina vil verke som gale dagen etter!

5.) Eremitt Road Stasjon

Eremitt Road er en av de første rutealternativer du kan ta når du kommer inn i Grand Canyon National Park i Sør-Inngang og veldig enkelt å utforske via helt gratis Eremitt Road (Rød Rute) buss. Skjønt, hvis du er fancying en lengre spasertur, hodet ut til fots.

Langs den 7 kilometer lange Eremitt Veien, fra Grand Canyon Village, får du en rekke blendende ser ut punkter der du kan nyte fantastisk utsikt over dalen. Vi elsket Trailview Overse, og utsikten fra Avgrunnen. Begge har en slik enorm utsikt og virkelig sette i perspektiv den enorme størrelsen av nasjonalparken.

6.) Horseshoe Bend

Like utenfor selve Siden, besøker Horshoe Bend er en av de enkleste og beste tingene å gjøre i Grand Canyon når du er i Nord-Arizona. Ikke bare det, du trenger ikke å gå i flere timer eller trek fjell for å komme hit, det er helt enkelt å finne og like ved Riksvei 89.

See also  11 Aller Beste Stedene I Vermont For Å Besøke - Ny Reise tips{Updated}

Selv om det kan bli travelt, det er vel verdt å besøke i skumringen for å se på solnedgangen bak svingen seg selv. Det er helt fantastisk.

Plus, og du kan lett dra her etter kajakk gjennom Marmor Canyon, også.

7.) Ørkenen Vise Vakttårn

Tar mindre populær (men ikke mindre vakre) rute, via Sør-Inngang, og på vei rett ned Desert View Drive, og vil få deg til den nydelige, Desert View Vakttårn.

Bygget i 1932 og er designet for å se ut som en gammel Anasazi vakttårnet, Desert View Vakttårnet har slep fantastisk observasjon dekk for å ta i utsikt.

Utsikten er helt utrolig på tvers av dalen, skjønt, sine like imponerende på kvelden til å oppdage planeter og stjernebilder. Det er fantastisk. Bare pass på å ta en windbreaker, det kan bli kalde på dette punktet.

8.) Sør Kaibab Trail

Starter på south rim, med Sør-Kaibab Trail er en av de beste tingene å gjøre i Grand Canyon for wrap-around vistas på Skjelettet Punkt.

Nå, du ikke vil være i stand til å kjøre til trailhead så sørg for å bli med bussen og gå av på Yaki Punkt. Hvis du er usikker, spør ranger for lokale retningene og en dytt når du kommer (noen ganger er dette enklere).

Å ta rundt 6 km ferdig, vil du få se Ooh-ahh Point, som er utrolig, langs veien. Bare pass på å ta med nok drikke og snacks for tur, det er ingen vann langs denne ruten.

9.) Gangbro ved Eagle Point, West Rim

Hvis du bruker opp til en 4-timers kjøretur fra parkens Sørlige Inngangen, hodet på over til Eagle Point hvor du kan gå over et stort glass broen strekker seg 70 meter over Grand Canyon.

Helt fantastiske, utsikten over og rett ned i Grand Canyon er fantastisk å se. Skjønt, hvis du lider av vertigo, kan du ønsker å gi dette stedet en glipp.

Etterpå, hodet rundt 5 minutter unna til Guano Punkt, en annen fantastisk utsikt som er innen rekkevidde av en Gangbro i seg selv.

Helikopter Tur I Grand Canyon

Alternativt, kan du enkelt hoppe på et helikopter fra Las Vegas til å utforske den vestlige utkanten av Grand Canyon.

 

Dette er fantastisk å gjøre hvis du bare er på besøk i byen og har lyst på en liten 2-timers, eller så, kort tur til den naturlige skjønnheten steder i nærheten er Arizona.

10.) Sporet av Tid fottur

Bare sjenert av 3-mil i lengde, Sporet av Tid er en av de beste turer i Arizona hvis du er fancying en enkel og banet vei gjennom en skive av Grand Canyon.

See also  Hvordan Bruke Sosiale Virksomheter å Forbedre Din Reise og Gjøre en Forskjell - Hva du trenger å vite {2021}

Flott for familier og med et mer tilgjengelig banet rute, Stien Tid er designet for å representere den geologiske historien til Grand Canyon seg selv.

Du ser, for hver meter gikk på Sporet av Tid, en million år har gått i Canyon. Langs stien, vil du støte på tilsvarende markører betegner plass i historien som du er for øyeblikket på, samt utstillinger og bergarter som forklarer dannelsen av Canyon.

Det er helt unike, og du trenger ikke å være en ivrig geolog til å nyte det!

Etterpå kan du partner opp dette med en gasse rundt Yavapai Geology Museum og se utsikten fra nærliggende Mather Point.

Også, hvis du har lyst til å bære på turen, hodet på South Rim Trail som tar inn så mange flotte utsiktspunkter over nasjonalparken. Det er helt nydelig.

11.) Tusayan Pueblo Ruin

Ansett som en av de viktigste arkeologiske stedene i Arizona, de Tusayan Ruin, også kjent som Tusayan Pueblo er den historiske området av en 800-år gamle indianske byen fra 1100-tallet!

Utgravd i 1930, området rundt 3 km vest for the Desert View Vakttårn og veldig enkle å samarbeide et besøk mens du utforsker denne delen av Grand Canyon.

En gang her, ta en spasertur rundt Kiva, se stue og følg grus stier gjennom jordbruksområdet. Det er så surrealistisk å se.

Plus, nettstedet inneholder også et museum som kan nås av en sti fra ruinene som er flott å få en bakgrunn historie i området.

 

12.) Yavapai Geology Museum

Grunnlagt i 1920-årene, den Yavapai Geology Museum er en av de beste tingene å gjøre i Grand Canyon når du utforsker South Rim.

Den lille gruppen av kjente geologer som setter opp Yavapi valgte det som det er en av de beste områdene for å se de ulike geologi av Grand Cayon i seg selv.

Komplett med utstillinger, historie og stor lettelse kart, det er et flott sted å bedre forstå geografi parken og prosesser som har skåret den i millioner av år.

13.) Marmor Canyon

Å få tillatelse til å padle, flyte eller ellers nyte Colorado-Elva som renner gjennom Grand Canyon er en notorisk vanskelig prosess, som krever høye avgifter og ekstremt tidlig programmer og booking. Men det er ett område i Parken som heldigvis krever ikke at alle som arbeider for å nyte, Marmor Canyon.

Nå, Marmor Canyon er den delen av elva mellom Lee ‘ s Ferry og Lite Colorado River. Det er teknisk punktet som Grand Canyon starter, og vel verdt overskriften her hvis du har lyst til å ta en tur på elven.

 

Leave a comment