Som den største byen i Nord-Irland, Belfast har mye å gå for det! Med Michelin-Stjerne restauranter, kule museer og laster av de beste tingene å gjøre i Belfast, det er den slags by som er flott for en lang weekend.

Stol på meg når jeg sier, Belfast er et av de stedene det er flott å besøke.

Ja, det kan noen ganger bli oversett i stedet for byer som Dublin eller London, men det har en sjarm og atmosfære som du virkelig bør oppleve mens du utforske Nord-Irland.

Så, for å gjøre turen alle som litt lettere, jeg ønsket å dele noen av de beste tingene å gjøre i Belfast når du besøker. Alle prøvd og testet, vi avfettet byen (smaker hver tipple og buldre hver venus) i navnet til forskning!

Nå har jeg spratt i en virkelig noen av de stedene vi virkelig pris – men ikke føl deg forpliktet til å gjøre det. Storbyferie er best utforsket i ditt eget tempo, og uten press.

Så, for å gjøre ting enklere, velge en håndfull av ting å gjøre og la resten faller på plass.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Belfast. Har den beste tiden!

1.) Hode til pub!

Ok, dette er ikke en politimann ut, eller at jeg blir lat her, kommer til å puber i Belfast er en må – spesielt de mer tradisjonelle arenaer.

Vi er helt elsket rusler ned Hill Street og Kommersielle banen på jakt etter den beste vannhull. Som i ettertid var trolig årsaken til våre sår hoder neste morgen!

Uansett, for en virkelig lokale og kul pub besøk, hodet til Hertugen av York.

Fylt til randen med memorabilia og en herlig atmosfære, og det er den type sted hvor du kan hunker ned for et par timer og lytte til levende musikk mens du nyter en tipple.

Alternativt, hvis du er fancying prøver en “nyere-stil” pub, dra til nærliggende Skitne Løk og Yardbird som har live musikk og mat hvor du kan tilbringe en kveld å fylle magen.

Alle rundt Hill Street, finner du et stort utvalg av barer, som Tørst Geit og Muddler ‘ s Club som kommer alle til å være kjemper om din oppmerksomhet.

Hvis det er en drikk med en vise at du er ute etter, hodet til Observatoriet Bar som har utsikt over hele byen.

Fra her kan du ta en cocktail (eller to) og ta i utsikt over Byen Hall som er vel verdt premium pris på tipples.

2.) Tour Belfast City Hall

Sannsynligvis en av Belfast mest ikoniske bygninger, City Hall åpnet sine dører tilbake i 1906.

I dag kan du utforske den fantastiske kunstsamling og interiøret er bygget med vakre glassmalerier samtidig som de lærer mer om bruken og selve bygningen.
Turer skje de fleste dager (og det er “først til mølla” enter). Dobbeltsjekk på deres hjemmeside for oppdatert tour ganger og pop i før å sikre din plass på turen.

See also  Reiser i en Alder av Over turisme: 10 Måter Reisende Kan Hjelpe - siste Travel guide

Det er en av de beste tingene å gjøre i Belfast – og helt gratis!

3.) Rusle rundt den Botaniske Hagen

Sannsynligvis en av de beste tingene å gjøre i Belfast, for naturelskere minst, den Botaniske Hagen, og er et flott sted som er innen lett rekkevidde av sentrum av Belfast.

Etablert tilbake in1828m, den Botaniske Hagen ligger rett ved Queen ‘ s University og innen enkel rekkevidde av Ulster Museum, også.

Hjem til et stort utvalg av planter og trær, inkludert agnbøk-eik, og det er den type sted hvor du kan spasere til timer. Bare sørg for å ta en gasse i Palm House og Tropical Ravine.

Etterpå kan du pop i Maggie Mays for en solid brunsj eller Hund som Bjeffer på en tidlig middag. Vi elsket det her, og sørget for å ha full tre-retters.

4.) Besøk Titanic Belfast

Titanic Belfast er en av de beste tingene å gjøre i Belfast det er faktisk ganske nytt!

Med ni gallerier som er spredt over seks etasjer, Titanic Belfast har en haug av utstillinger som forteller historien om konstruksjon, død, og i kjølvannet av Titanic som sank tilbake i begynnelsen av det 20. Århundre.

Her finner du en undersjøisk kino og gantry ritt som vil ta deg til å utforske og oppleve historiene om Titanic.

Ikke bare det, men de har også vert musikalske ettermiddagste rett innenfor Titanic Belfast seg selv! Det er faktisk ganske morsomt.

Til slutt, mens det er i dette området i Belfast, hopp over for å se SS Nomadiske. Opprinnelig bygget for å ta high-class-passasjerer til Titanic, det er nå et museum der du kan lære mer om White Star Line og se den aller siste av sine skip i eksistens.

5.) Finn Ulster Museum

Rett ved siden av den Botaniske Hagen, Ulster Museum arrangerer en rekke forskjellige utstillinger som endrer seg med årstidene, og inkluderer alt fra; dinosaurer, gamle Egyptiske gjenstander, og moderne mesterverk fra hele verden.

Det er et sted fullt av historie og har en variert samling av kunst, historie og naturvitenskap utstillinger som viser Irlands utvikling og internasjonal og lokal historie.

Et flott par timer kan bli brukt inne og det er en perfekt pusterom hvis du skjuler fra det beryktede Belfast regn!

Rundt en 10-minutters spasertur unna, Darcy ‘ s er et flott sted å gå for en middag som er både koselig og deilig.

Jeg tror vi brukte hele kvelden sluker deres meny her; deres lam skaft (og fishcakes startere) er alt.

See also  12 Grunner til å Sende Postkort Når Du er på Reise - siste Travel guide {UPDATED}

6.) Queens University

Mens du utforsker Ulster Museum og den Botaniske Hagen, være sikker på å pop over til the Queen ‘ s University neste dør.

Bygningene er ikoniske, og det er vel verdt å ta en vandrer rundt på eiendommen og er innom senteret for å få en følelse av dette spesielle stedet.

Etter en liten spasertur, gå rett over til Parlour for en tipple, eller to! Dette stedet er en total throwback og har den beste atmosfæren for en tidlig kveld chill.

Med en studenty-stemning og nydelig tradisjonell dekor, og det er et flott sted for en halvliter og en veldig god pizza som er rimelig.

7.) Besøker Crumlin Veien Gaol

Nå, det er ikke ofte jeg ville si å pakke deg i fengsel, men i Belfast, det er en pokker for en ting å gjøre! Du ser, Crumlin Veien Fengsel er en av Belfast ‘ s mest berømte stedene for å se og ganske interessant å starte opp.

Ligger i en 19nde århundret Klasse, En vernet bygning, Crumlin Veien Fengsel er nå åpen for de uten en tiltale hengende over hodet. Ta en tur inne og lære mer om området, dets innsatte og hvordan livet var inne.

Etterpå kan du bestille bord på Mansjettene Bar & Grill, som serverer opptil noen velsmakende lokale retter som er for godt til å gå glipp av.

8.) Finn Belfast Castle

Like utenfor sentrum av byen, ser Belfast Castle er en av de beste tingene å gjøre i Belfast når avgang byen og på vei videre oppover kysten.

Med imponerende hager og en helt vakre bygningen for å se, det er den slags sted å stikk innom for en wee litt tid til å utforske den vakre eiendommen.

Bare vær oppmerksom på, den virkelige magien er bare fra utsiden i Belfast Castle. En gang inne, det har vært bygget ut som et sted så det meste av det som castle magic har gått tapt.

En god, kort, må du slutte å besøke når du forlater Belfast.

9.) Rusle rundt St. George ‘ s Market

St George ‘ s Market er en av Belfast eldste markeder og vanligvis en bikube av aktivitet.

Når du er inne, du får til å utforske alle bodene og se leverandørene som har alt fra østers til kunst på sine boder. Ferdig i 1896 der ca 300 leverandører hadde satt opp boder fra mat til kunst og håndverk, det er den slags sted det er helt utrolig å besøke.

Vi tilbrakte en god del tid til å vandre på boder og til og med tok et par ferske østers fra shucker i markedet selv.

See also  14 Beste Tingene Å Gjøre I Nord-London - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Hvis du elsker markeder, vil du lett finne dette til en av de beste tingene å gjøre i Belfast og la med massevis av godbiter.

Også, hvis du er fancying en godbit, bestille bord på Okse Belfast og prøve sine besøkere.

Vi er helt elsket retter som er en slik fusjon. Vi hadde grouse med fiken og earl grey, og det var deilig!

10.) Finner du St. Anne ‘ s Cathedral (katedral

St. Anne ‘ s Cathedral er den viktigste kirken i den Anglikanske Church of Ireland og en av de beste tingene å gjøre i Belfast hvis du elsker nydelig arkitektur.

Bygget i 1899, og har de mest fantastiske skipet og dåpskapellet taket som du har å se, i hvert fall for en liten titt. Plus, det er veldig enkelt å besøke hvis du er allerede på vei til MAC eller Hill Street for alle levende musikk.

Etterpå, hodet til Mourne Seafood Bar som serverer noen av de herligste (du gjettet det) sjømat i alle Belfast.

Bare sørg for å reservere et bord på en helg, det var virkelig opptatt da vi gikk.

11.) Hodet inne MAC

Midt i Cathedral Quarter-området, MAC-er Belfast, kunst og performance plass som er ganske unik. I noen måte, utstillinger minner meg om de som du forventer å finne i Tate Modern i London. Unødvendig å si, vi elsket det!

Når du er inne, ta en bla gjennom de ulike utstilling rom og utforsk noen av de beste moderne kunst i Nord-Irland. Det er en helt kul plass og vel verdt en gasse.

12.) Cave Hill Country Park (Park)

Cave Hill Country Park (Park) er lett en av de beste tingene å gjøre i Belfast hvis du har lyst på en liten trek into the wild. Hvis det ikke er du, styre vel klare!

En gang her, vil du finne McArt Fort, den Hvite Steinen, og, selvfølgelig, utsikten fra toppen i seg selv! Disse er spektakulære og gi en komplett panoramautsikt over Belfast City. Det er et flott sted for fotturer og et anbefalt sted for turgåere til å utforske.

Plus, kan du enkelt partner opp dette med en tur til Belfast Castle på samme tid!

13.) Stormont

Turen vil være ufullstendig uten å se Stormont.

Bygningene gang fungert som den offisielle residensen til statsminister i Nord-Irland og er bygget i klassisk gresk stil som er helt nydelig. Vanligvis åpent fra 9 am-4 pm (hverdager), kan du tour de bygninger (se offisielle sider her) og oppleve dette stedet for deg.

Fra kunst, utstillinger til parker og lekeplass vil du finne mange ting å nyte og ha en flott tid å besøke dette stedet.

Leave a comment