Med alle de fantastiske steder å se, London er den slags by du besøker, og aldri helt se det hele tatt – faktisk tror jeg at oppgaven er nesten umulig. Dette er grunnen til at jeg tror det er enklere å fokusere på et besøk på hver av de områder av London, med Sør-London er ikke noe unntak. Ærlig talt, det er massevis av steder og haugevis av de beste tingene å gjøre i Sør-London som er spredt over elven.

Dette gjør det til en morsom plass som har fått masser av historie, nydelige områder (som Greenwich) og palasser, også!
Nå, du har sikkert forstått at jeg er helt partisk? Jeg kan bare ikke hjelpe for det, London er min favoritt by-og Sør-London er en perle som jeg elsker så mye.

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid på sørsiden av elven, jeg ønsket å dele mine veldig favorittsteder du trenger til å utforske på den første turen til Sør-London.

Noen steder kan synes åpenbare, mens andre litt mer ‘off the beaten track’. Uansett, jeg er sikker på at du vil finne en rettferdig få steder å utforske, mens kurs rundt i Sør-London.

 

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i Sør-London.

1.) London Eye

Du kinda kan ikke starte av en liste av de beste tingene å gjøre i Sør-London uten å nevne den ikoniske London Eye – spesielt hvis du har aldri vært i London før!

Nå, London Eye er trolig en av de mest kjente landemerkene i den Sørlige delen av London, og vel verdt en 30-minutters kjøretur på rattet for utsikt over London.

Vi har vært på det et par ganger (i løpet av de årene som bor her) og det er alltid så hyggelig. Skjønt, min favoritt-tid for å sette kursen opp ved solnedgang, og jeg vil anbefale at du får billetter til denne tiden av dagen hvis du ønsker å se den oransje skjær alle over byen.

Ja, det er veldig populært med besøkende, men med rette – utsikten er fantastisk. Etterpå kan du ta en spasertur øst (langs Themsen) mot Southbank-området. Her kan du se en forestilling, besøke noen av de foodie flekker og gjøre mest mulig ut av den sesongmessige messer og markeder som linjen området. Det er deilig.

Hvis du er heldig nok til å gå på Nyttårsaften, vil du bli blåst bort av den enorme fyrverkeri som vi prøve og fange hvert år. Med London Eye være midtpunktet i showet, er det best å bestille billetter (vise fra gaten) måte på forhånd, slik at du får en plass på sperret av gater seg selv.

See also  12 Beste Stedene I Brecon Beacons For Å Besøke - Den komplette reiseguide {UPDATED}

2.) Tower Bridge

Bygget i 1800, Tower Bridge er en av de mest typiske severdigheter å se i London.

Selvfølgelig, du kan ta en vandre over Tower Bridge til Tower of London og se utsikten over Elven Thames.

Ikke bare det, i dag kan du nå tour innsiden av tårnene seg selv og oppdage Tårnet fascinerende historie. Plus, vil du få til å stå på sitt glass etasje og nyt enestående panoramautsikt over London fra toppen gangvei på Tower Bridge.

Følelse sulten? Head over til nærliggende Santo Remedio for de fleste deilig Meksikansk mat i Sør-London. Vi elsker dette stedet for sin ferske fisk og tacos. I tillegg har de en ganske potent bunnløse brunsj, også!

3.) Crystal Palace

Ganske langt bort fra elvebredden, besøke Crystal Palace er en av de beste tingene å gjøre i Sør-London som er litt unna de travleste turistifiserte steder.

Nå er det én ting du ikke kan gå glipp av er den store dinosaurer som ringer Crystal Palace park hjem! Første laget som en del av en Viktoriansk theme park, dinosaurer, som ble restaurert i 2002, gi et glimt inn i 1850-årene’ forståelse av paleontologi. Men, for å være ærlig, de ser bare super kul og de er sannsynligvis Crystal Palace ‘ s mest berømte innbyggere.

Også, den beste delen, Crystal Palace Park er helt gratis å besøke, noe som gjør det til en perfekt måte å tilbringe en familie-vennlig dag ut.

4.) Cutty Sark

Bygget tilbake i 1869, Cutty Sark er en Britisk te clipper skip som er gjennomsyret av historie (se hva jeg gjorde der? Gjennomsyret!).

Nå er en av de siste te clippers å noen gang være i bygget, det er satt hedersplass midt i hjertet av Royal Greenwich. for lenge siden, Cutty Sark brukt til å frakte te til England fra Asia, og ble priset for sine rask service og luksus te blader som hentet ganske pen penny!

I dag, Cutty Sark er et fantastisk museum som er vel verdt en time (eller så) besøk.

Plus, kan du enkelt partner i dette med et besøk til alle de flotte stedene i Greenwich, som; Malt Hall og Royal Navy College.

5.) Maltby Street Market

En “food lover’ s paradise, sørg for å sjekke ut Maltby Street Market i Bermondsey-området i Sør-London. Her vil du komme til å sluke et skur belastningen av velsmakende delikatesser og godbiter fra hele verden.

See also  Nord-India Utover den Gyldne Trekanten: En Eksperimentell Guide - Hva du trenger å vite {2021}

Vanligvis en helg markedet, det er deilig street mat blir solgt med massevis av mat og drikke boder langs ruten.

Åpent lørdag og søndag fra 9 am-5 pm og 11 am-5 pm, det er et sted som er besøkt av lokalbefolkningen og tilreisende. Å slå de fleste av folkemengden, kom tidlig og gi deg selv god tid til å forfølge og sluke alt i sikte!

Etterpå, for en kveld med engasjerende teater og kreative områder, hodet til Waterloo og utforske Hvelv. Her er de vert en rekke teater flekker underground, rett innenfor buer av jernbanen i seg selv. Det er helt kult og du får se noen episke viser.

6.) Eltham Palace

Ligger i bredere Greenwich, Eltham Palace er ofte glemt i stedet for Londons mer ikoniske palasser. Det blir sagt, det er en av de beste tingene å gjøre i Sør-London hvis du ønsker å utforske byen vår omfattende historie.

Presentert for Kong Edward II i 1305, og senere tjenestegjorde som Kong Henry VIII ‘ s barndomshjem, Eltham Palace var en gang en royal treasure det er i dag åpent for publikum.

Eltham Palace er en av Londons beste bevarte hemmeligheter, og er vanligvis mindre overfylt enn noen av Londons andre attraksjoner grunn til å være plassert et tog-tur unna travlere Sone 1 området i det Sentrale London.

Som sagt, det er definitivt verdt et besøk fra den bereiste del av byen for å oppleve norsk Kulturarv som har så mye å gå for det. En gang her, sørg for å utforske Tudor Palace opprinnelige vollgrav (med de eldste arbeider bridge i byen), det frodige lavendel hager på grunn og utforske den Middelalderske Stor Hall og Art Deco Rom.

Vi elsket det

7.) Shakespeare ‘ s Globe

Ligger på bredden av Elven Thames, ikke altfor langt fra det opprinnelige nettstedet til teater, Shakespeare ‘ s Globe er flott å gå for en tur eller til og med å se en forestilling.

Opprinnelig bygget i 1599, Globe theatre ble ødelagt i 1644, men besøkende kan fortsatt oppleve historie som Shakespear ‘ s Globe er en utrolig ombygging av hva den opprinnelige Globe Theatre var under Elizabethan Tid.

Det er vakkert.

8.) Det Kongelige Observatoriet

Kjent for å ha nullmeridianen gå gjennom den, det Kongelige Observatoriet, er forretningsvennlig og ligger i Greenwich Park og har utsikt mot Themsen mot Canary Wharf

Oppdrag i 1675 av Kong Charles II, Greenwich plasseringen av Royal Observatory serverer nesten utelukkende som et museum.

Nå, etter observatoriet vitenskapelig arbeid flyttet til et annet sted. Hvis du er interessert i historien om astronomi, leting, eller navigering, sørg for å sjekke det ut.

See also  Bali Mat: En Balinesisk Kulinarisk Reiseguide - siste Travel guide

Plus, etterpå kan du ta turen til en spasertur rundt i Greenwich Park og stoppe for en matbit i Greenwich Marked som har eksistert i århundrer. Den lokale maten leverandører tjene opp noen virkelige godbiter.

9.) Sør-London er foodie flekker

Hvis det er Piri Piri-kylling du er ute etter, head over til Casa do Frango i London Bridge. Deres kylling er alt, og de tjene opp noen velsmakende portugisisk grønn vin, også.

Alternativt, head over til Kricket Brixton for sine deilig Indisk-inspirerte retter som er så smaksrik. Ligger innenfor jernbanen buer, det er et sted som er helt kult og så velsmakende.

Endelig, for noen av de beste gelato i London, som leder over til Gelataria 3Bis som serverer en godbit i en membran.

Hvis det er sjokolade du ser etter, kan du besøke Mørkt Sukker Kakao Hus i Greenwich. Her, vil de tjene deg opp noen utrolige trøfler og godbiter for å prøve.

10.) Peckham

Noen ganger kan et oversett område av London, besøker Peckham er en av de beste tingene å gjøre i Sør-London for en kveld ute.

Du ser, i Peckham, det er en haug av steder å spise, ta et par tipples med venner og bare slappe av. En helt lokal tilholdssted for Londonere, vil du være i godt selskap på taket på Bussey Bar på Taket.

Også, ikke glem å sjekke ut Peckham Nivåer, med kunstutstillinger og foodie leverandører som fokuserer på lokale foretak.

Til slutt, hvis du ønsker å prøve noen tradisjonelle kaken, brennevin og mos, som leder over til M. Manze på Peckham High Street. Disse mange kjenner sine ting når det kommer til paier!

11.) Richmond

Å utforske Richmond er lett en av de beste tingene å gjøre i Sør-London hvis du vil ha en bit av naturen!

Du ser, Richmond, som har en av de få gjenværende hjort parker i London, Richmond Park. For århundrer, hjort har vandret fritt og åpent, og du vil enkelt se dem alle over parken.

Etterpå kan du ta en vandring mot, i nærheten Kew Gardens og utforske den fantastiske begrunnelse og Palm House, også. De har en treetop tur som vil ta deg gjennom trærne.

Hvis du har tid, ta en gasse rundt Ham Hus og Hage som kan dateres tilbake til 1600-tallet. Her, vil du være i stand til å utforske rom, se verdensklasse maleri og rusle historiske hager

Leave a comment