• Tue. Aug 3rd, 2021

ECHOESLIVE

travel vibes

14 Aller Beste Strendene i Florida for Å Besøke. 2021 {UPDATED}

ByEcho

Jul 14, 2021

Det er noe helt spesielt om Florida! Ikke bare er det pakket full med noen utrolige steder å besøke, men det er også fikk flotte nasjonalparker, fantastiske byer og noen av de aller beste strendene i Florida, at du virkelig ikke kan gå glipp av.

Over flere år, og vi har besøkt Florida utallige ganger, og utforsket hele staten. Fra den uberørte øyene i Florida Keys til kysten-vibber av Pensacola eller Clearwater. Det er en liten bit av Florida som vil passe og overraske enhver type reisende.

Dette er nøyaktig hvorfor jeg ønsket å dele noen av de beste strendene i Florida, som er totalt perler for å oppleve.

Veldig Beste Strendene i Florida for Å Besøke

Ta en titt nedenfor, på de beste strendene i Florida. Har beste tid på å utforske og chilling i bølgene!

1.) Cocoa Beach

Funnet på den Atlantiske kysten, Cocoa Beach er en av de beste strendene i Florida, som er flott for en dag på stranden. Ærlig talt, det er den slags beach som er flott for de fleste seaside erfaringer, spesielt med surfing og parasailing som gjør dette området helt moro.

I behov av en søt godbit? Pop over til Florida Key Lime Pie Selskapet for deres (du gjettet det) Key Lime Pie. Det er helt deilig og alt hjemmelaget. Plus, kan du komme til å møte Kjæresten, bosatt alligator som er noe av en lokal kjendis her.

Nå, hvis du ikke har lyst på en hel tur til stranden alene, kan du enkelt partner i dette med en tur til Kennedy Space Center som er en total drøm å besøke.

2.) Hollywood Beach

Bare sjenert av Fort Lauderdale Hollywood Beach er en flott kystlinje å bo (og gå) for et par dager chilling ut. Med større hoteller og fjæra egenskaper, den har alt du trenger for å gjøre din tur til stranden helt enkelt.

Også, hvis du er en tidlig stigerør, leder for en spasertur og se soloppgangen på Hollywood Beach Broadwalk. Det er nydelig og helt stille på denne tiden av dagen.

3.) Fort DeSoto State Park (Nasjonalpark)

Bare sjenert av St. Pete Beach, Fort DeSoto State Park er en idyllisk og helt uberørte området i Florida som er for bra til å gå glipp av.

Bevart som en county park, Fort DeSoto State Park (nasjonalpark) har mye å skryte om! Den har faktisk noen av de beste strendene i Florida, som er like populær blant lokalbefolkningen som det er med de besøkende.

See also  Barnevern i Reise: 10 huskeregler for å drive en Ansvarlig måte

North Beach er et enkelt og favoritt til å gå, sammen med East Beach også! Begge har sin egen sjarm, og du kan egentlig ikke gå galt med noen av dem.

Ikke bare det, du kan finne massevis av dyrelivet her. I løpet av månedene April, helt til September, loggerhead skilpadder kan være spesielt funnet hekkende på strendene. Dette betyr ekstra omsorg er nødvendig når springende kysten.

4.) St Pete beach

Vi brukte ca 5-dager på å utforske St. Pete Beach, og større St. Petersburg-området, det var utrolig!

Etter å ha sjekket inn i Don Cesar, en Floridian institusjon, være sikker på å sjekke ut en av de beste strendene i Florida. Du ser, og herfra kan du ta en vandring og utforsk St. Pete Beach eller spasere sør til den hvite sandstranden langs fjæra på Pass-a-Grille-Stranden.

Hele området rundt her er helt nydelig og ganske sjarmerende, også. Bare sørg for å stoppe på Crabby Regningen for sine yummy sjømat og ta en tur til St. Petersburg for sin street art og ta en matbit på Bodega på Sentrale for de beste Cubanske smørbrød.


5.) Clearwater Strand

Ofte er kåret til en av de beste strendene i USA, Clearwater Beach er en diamant på kysten av Florida.

Best for beachside spisesteder og myk sand banker, Clearwater er en destinasjon i sin egen rett.

Nå, vi besøkte i Mars, og været var perfekt (fin og rolig) – som vi elsket! Skjønt, det kan bli en mye mer å gjøre i ferien.

Best av alt, det er skur massevis av ting å gjøre i Clearwater; fra å gå for en svømmetur for å eventyrlystne handlinger som parasailing, cruise, og paddleboarding. Clearwater har noe for alle.

6.) St. George Island State Park

St. George Island State Park er et nydelig sted å besøke hvis du gjør det kjører opp fra Orlando til Pensacola. Det er omtrent halvveis mellom begge og vel verdt en ettermiddag tur hvis du er fancying litt chill tid.

Hele øya er helt perfekt og ser ut akkurat som den ville ha gjort for flere hundre år siden. Det er den vakre kysten her, det føles så urørt.

Selve stranden strekker seg over hele den sørlige del av øya, og går på for miles. Dette betyr at du vil aldri føle deg altfor overfylt eller trangt på stranden… selv på toppen besøker ganger.

Etter en dag på stranda, hopp over til Paddy ‘ s Raw Bar for noen av sine Apalachicola Østers som er så lokalt som du kan få. Helt avkjølt og avslappet, det er et flott sted å slappe av før du drar bort fra fjæra.

See also  Hvordan Vet Du At Din Reise Penger Opphold Lokale?

7.) Siesta Key, Lido Beach, Sarasota-Stranden og Crescent Beach (Sarasota)

Plassert i nydelig Gulf of Mexico, Siesta Key er en helt salig barrier island som har en sjarm som er like innbydende som de kommer!

Enda bedre, Siesta Key er strendene vil aldri skuffe, og de er lett noen av de beste strendene i Florida for å besøke. Med skinnende hvit sand og toasty temperaturer i vannet, det er den slags sted du går med hele familien.

Dette er spesielt sant som bølgene er litt roligere enn den Atlantiske Kysten, men dette betyr ikke at du ikke bør likevel ta en ekstrem mengde av vare. Husk at sjøen kan være farlig.

8.) Bahia Honda State Park (Nasjonalpark)

Ligger rundt 30 mil unna Key West, i Bahia Honda er en av de må-se steder i Florida Keys – spesielt hvis du elsker strender!

Veldig Beste Strendene i Florida for Å Besøke

Mens du er her, sørg for å tilbringe litt tid i bløt i stråler på Calusa og Loggerhead Strender som er så drømmende. Selv om det er relativt liten, er det et sjarmerende lite område å utforske, selv om litt trangt til tider.

Vel verdt et besøk når du utforsker bredere Florida Keys.

9.) Fort Lauderdale Beach

Vi hadde den mest fantastiske tiden i Fort Lauderdale og helt elsket byen (og i nærheten av Hollywood, også).

Ofte like populær som sin nærheten søster, Miami Beach, Fort Lauderdale Beach er et ganske populært sted i Florida for å besøke. Best av alt, det er ikke bare om sol, sjø og sand heller! Gjennom hele året, mange forskjellige arrangementer er også holdt på strandpromenaden og stranden, i seg selv. Det er en helt morsom atmosfære, og du kan lett tilbringe en god par dager chilling ut her.

Plus, kan du prøve din hånd på jet-ski, snorkling og dykking, også!

Les mer: Beste tingene å gjøre i Fort Lauderdale

10.) Gasparilla Island

Like nord for Fort Myers, Gasparilla Island er en annen Floridian perle som er for bra til å gå glipp av. Faktisk vil jeg si det har en av de beste strendene i Florida, det er helt enkelt å besøke.

Helt rolig og ganske darn søt, fjæra i nærheten av Port Boca Grande Lighthouse er en må-besøk. Selv om ikke den største, som Floridian strender gå, det har noe med en sjarm og skjønnhet som er helt verdt turen.

See also  Hvordan Til Å Støtte Lokale Kvinner Under Dine Reiser

Etterpå går vi over til South Beach Bar and Grille å ta tak i en tabell. Deres lokale fangstene er så godt og friskt!

11.) Anna Maria Island

Sør for St Pete Beach, Anna Maria Island er en perfekt blanding av uberørt strandlinje, søte små spisesteder og en sjarm som andre til ingen.

For meg er det en av de beste strendene i Florida for å slappe helt av og slappe av. Du ser, det er ikke altfor langt unna fasiliteter, men rolig nok til at det å føle en million miles away!

Etter en velsmakende middag, leder i Sandbar Restaurant for sine sprø calamari. Det har noen av de beste i hele Florida.

12.) South Beach (Miami)

Jeg kan ikke nevne de beste strendene i Florida uten å nevne South Beach i Miami. Elsker det eller hater det, det er fjæra er nydelig og vel verdt et besøk mens du utforsker større område i det Sørlige Florida.

Etter chilling på sand, leder for en spasertur rundt i det historiske Art Deco-Bydelen og en stopp for en frekk cocktail underveis. Det er en helt pulserende område som er utrolig å suge opp!

13.) Pensacola

Godt kjent av besøkende i USA, Pensacola er litt mindre kjent av internasjonale besøkende som leder over til Florida. Dette betyr at det kan være roligere enn noen av de andre populære steder i Florida, spesielt når land-spesifikke ferie betyr flere mennesker reiser.

Selv om en litt mer retro, Pensacola er et sjarmerende sted som er vel verdt et lite kjærlighet og besøk. Vi elsket fjæra i Pensacola Beach Park, og den er helt perfekt.

Jobbet opp en appetitt? Hode til Flyndre er Chowder Hus som serverer noen av de beste chowders i sør! Stol på meg, du vil ikke vil gå glipp av det.

14.) Sanibel island

Ligger bare av Fort Myers, Sanibel Island er en total vibe og huser noen av de beste strendene i Florida. Noen av våre favoritter er Gulfside City Park Beach og Bowman ‘ s Beach (som er helt storslåtte og uberørte).

Hvis du er på vei opp til Nord-Captiva Island (bare av Sanibel Island), sørg for å pop inn i Bærebjelke og Rur Bar. Det er en koselig liten restaurant som serverer de herligste reker tacos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *