Det er så mye å gjøre i London, spesielt på tvers av alle de kule områder av byen! Fra de kule stedene i Øst-London, og den ikoniske palasser av Vest-London, og de beste tingene å gjøre i Nord-London – du skal være helt bortskjemt for valg. Spesielt når du utforsker vår storslåtte byen på din egen tur.

Over flere år, og vi har vandret alle over London, og helt elsker hvor variert det er – jeg tror det er det som er så spesielt med byen vår. Du kan gå gjennom så mange forskjellige områder, som Camden og Greenwich, og se helt ulike perspektiver på hva som gjør London så stor.

Og vet du hva, dette er ikke annerledes i Nord-London heller!

Så, for å hjelpe deg få mest mulig ut av din tid i Nord-London, og jeg ønsket å komme over noen perler som vi elsker. Noen er bare på utkanten av Sentrale London, mens andre er lenger nord – uansett, jeg er sikker på at du vil finne noen som du vil elske.

Ta en gander, under, ved de beste tingene å gjøre i Nord-London. Ha en flott tid på å utforske vår fantastiske by!

1.) Alexandra Palace

Ligger i Haringey-området i Nord-London, Alexandra Palace er et stort sted å besøke det er også blitt erklært en av Londons naturreservater og er helt perfekt for en spasertur. En gang her, vil du være i stand til å prøve din hånd på roing (på båt innsjø), utforske stier, svinge seg i trærne (på Go Ape) eller leder for napp på søndag er bondens marked.

Oh, og ikke glem å utforske mer av Palm Garden og skøytebaner i de kjøligere månedene. Det er så mye moro.

Til slutt, hvis du er på vei inni, sørg for å ta et sete i en av de forestillinger eller konserter som skjer gjennom hele året. De er vert for en rekke reklamer og kunstnere, alt fra; Ladysmith Black Mambazo til alle DJs på Kaleidoscope Festival.

2.) Regent ‘ s Park

For en flott rømme, hodet på over til London nydelig Regent ‘ s Park. Fortsatt i hjertet av London, vil du faktisk føle at du er miles borte fra kjas og mas i byen gater. Det er så fredelig, og er lett en av de beste tingene å gjøre i Nord-London for en avslappende dag.

Med nydelige løyper, Queen Mary ‘ s Rose Gardens, en open-air theatre, og Båten Innsjø som er riktig i selve parken. I sommermånedene, være sikker på å bestille et sete på Open Air Theatre. De vert den mest fantastiske produksjoner i en av de mest unike stedene for teater i Nord-London. Vi elsker det.

See also  13 Aller Beste Stedene I Massachusetts For Å Besøke - Ny Reise tips {UPDATED}

Etterpå går vi over til Mestizo Meksikanske for sine Mole Verde og deres enorme tequila og mezcal menyen.

3.) Warner Bros Studio Tour London

Ligger på kantene i Nord-London, Warner Bros Studio Tour London er en av de beste tingene å gjøre i Nord-London som vil passe muggles eller veivisere!

Når du er her, sørg for å utforske Plattform 93/4, vandrer den Forbudte Skogen og utforske den Store Hallen. Du vil selv komme til å besøke 4 Privet Drive der Harry Potter vokste opp!

I alle, det vil trolig ta deg rundt 3 timer å følge spasertur studioer og er flott for en halvdags tur.

 

4.) British Library.

Bookworms gleder oss… spesielt hvis du er exploring the Kings Cross-området i Nord-London.

British Library er en av de største bibliotekene i verden, og har over 200 millioner elementer! Liker, kan du tilbringe årevis i og fremdeles ikke se hvert enkelt element.

STORBRITANNIAS national library, tilsvarende den som i Aberystwyth og Edinburgh (det er noen flere også), har også utstillinger er åpne for publikum, og det Beste av alt, de er gratis!

Du er inne, kan du se alt fra, manuskripter, kart, hellige tekster, og andre historiske skrifter – skjønt, kanskje du trenger for å planlegge på forhånd hvis noe er lagret unna.

5.) Camden

Sannsynligvis en av mine favoritt områder i Nord-London, i Camden er en veldig spesiell nabolaget for å utforske.

Best beskrives som et alternativ og down-to-earth-området i London, Camden og har en unik sjarm som du bare ikke vil finne noe annet sted.

Etter ankomst, være sikker på å vandre I Stallen for alle vintage butikker, utforske den ikoniske Vagina-Museet og ta en matbit i en av de hundrevis av gatemat leverandører som linje markeder og gater.

Du kan lett tilbringe en hel dag i Camden, og selv avslutte kvelden med et show på The Roundhouse – min favoritt musikk arena i London!

6.) Førti Hall Eiendom

Et flott sted å besøke for en gander, besøker Førti Hall er en av de beste tingene å gjøre i Nord-London hvis du er en ivrig historie-buff.

Med nydelige parkområder, på tvers av eiendoms-og blendende (tidligere palasset) kalles Elsyng Palace. Dateres tilbake til 1600-tallet, det er gjennomsyret av historie og utstillinger for å utforske.

Du kan bruke så lenge du ønsker å utforske Førti Hall og det som virkelig gir deg et glimt av det 1629 eiendom og sin arv. Plus, med permanente utstillinger omhandler livet i det 17. århundre og livet av Sir Nicholas Rainton, er det lett et flott sted å besøke for en morgen tur i utkanten av Nord-London.

See also  12 Grunner til å Sende Postkort Når Du er på Reise - siste Travel guide {UPDATED}

7.) Epping Forest

Epping Forest, en heidundrende 2,400-hektar gamle woodland er en må-se for naturelskere i Nord-London.

Etter å ha eksistert siden før 1600-tallet, Epping Forest er kjent som “the People ‘ s Forest” helt siden Queen Victoria dedikert skogen til henne oss alle tilbake i 1882. Før det var det for noen få utvalgte som fikk lov til å besøke.

Heldigvis, det har forandret seg, så Hvis du er på besøk i Nord-London sørg for å sette av noen timer til å utforske dette fantastiske stedet.

Og hvis du har £15 til overs, kan du leie en båt for en time og padle ettermiddag unna.

Plus, kan du enkelt partner en tur til Epping Forest når du besøker Førti Hall Eiendom som er ganske i nærheten.

Etterpå går vi ned til Popham s Bakeri for de mest smakfulle bakverk i Nord-London. Nå, det kan bli opptatt i helgene, så det går fint og tidlig hvis du ønsker å unngå folkemengden. Deres bacon og lønn bakverk er så godt!

8.) Little Venice

Bare rundt Warwick Avenue-området i Nord-London, Lille Venezia er et bilde-perfekt område som er nydelig for en spasertur (spesielt rundt Rembrandt Hager).

den ikoniske området rundt menneskeskapte vassdrag som ble opprettet for flere hundre år siden. Å knytte sammen Grand Union Canal og Regent ‘ s Canal, kanalene har en bitte liten øy (Browning Island) som er oppkalt etter dikteren Robert Browning å se.

En gang i Little Venice, sjekk ut Dukketeater Lekter, en 55-seters båt-hus, som fungerer som et teater på vannet, for moro innendørs marionette viser at det er ganske kitsch.

Oh, og hvis du tilfeldigvis besøk i begynnelsen av Mai, sørg for å nyte den Canalway Cavalcade, en årlig festival arrangert av Vassdrag Association.

9.) Hampstead Heath

Hampstead Heath er en av Londons gamle heaths som kan dateres tilbake godt over 1000 år!

Funnet i løpet av de åpne grøntområder av Hampstead Heath, Bading Dammer ble opprinnelig gravd i det 16. århundre for å fungere som reservoarer for en voksende London city! I dag, dammer er en favoritt blant lokalbefolkningen og besøkende for en naturlig og utendørs badeplass i Nord-London.

Følelsen opp for dukkert? det er blandet og enkelt-kjønn Bading Dammer for å oppdage alle rundt parken. Skjønt, det kan være veldig tenner-chatteringly skarp på visse tider av året.

Etterpå kan du være sikker på å komme inne i det 16. århundre Kenwood House, som er helt fantastisk. En gang her, vil du være i stand til å ta i verdensklasse kunstverk, utforske den fantastiske hager og spot Flott Bibliotek som har blitt restaurert til sin fordums prakt.

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Shrewsbury I England - Ny Reise tips{UPDATED}

Også, ikke glem å ta i utsikt fra Parliament Hill Synspunkt. Det er en av de høyeste naturlige utsiktspunkter i byen og nydelige ved solnedgang.

10.) Abbey Road

Like vest av Primrose Hill, Abbey Road har blitt internasjonalt kjent for sitt samarbeid med The Beatles!

Med Abbey Road Studios og den berømte krysset fra den ikoniske Beatles album cover, det er et sted som alle elsker musikk har til å besøke.

Selv om helt legendariske, kan du finne dette litt av en bar hvis du ikke inn i musikk – eller The Beatles for den saks skyld.

11.) Primrose Hill

Med en grønn, avslappende atmosfære, og Primrose Hill ligger like nord for Regent ‘s Park og helt enkelt å besøke mens i Nord-London’ s sentrale området.

Nå, for meg, jeg elsker overskrift på en liten spasertur rundt i Regent ‘ s Park Road. Her finner du haugevis av lokale restauranter, barer og uavhengige butikker som er så nydelig å gå glipp av.

Plus, kan du enkelt partner en tur til Primrose Hill med en spasertur gjennom kanalene til nærliggende Camden Town, også. Med helt forskjellige vibber, hvert nabolag viser virkelig hvor variert og storslått områder av London er!

12.) BAPS Shri Swaminarayan Mandir

Beliggenhet, bare sjenert av Stonebridge Park Station, BAPS Shri Swaminarayan Mandir er en fantastisk utsmykkede og Hinduistisk tempel som du ikke kan gå glipp av. Det er utrolig å se, og er åpen for alle som ønsker å besøke.

Det er så kjente, og utrolig å se.

13.) Madame Tussauds

Elsker det eller hater det, å besøke Madame Tussauds er en av de beste tingene å gjøre i Nord-London hvis du er en første-timer til byen.

Sannsynligvis verdens mest berømte waxworks, Madame Tussauds er et flott sted å besøke for hele familien.

Med over 400 waxworks på skjermen, Det er den type sted for å ta unna et par timer i byen mens gni låret med kongelige, kjendiser og stats!

En ting vil jeg si, du trenger aldri å betale full liste pris for å angi Madame Tussauds. Vanligvis, det er alltid noen slags tilbud eller 2for1 tilbyr tilgjengelig (søke på Google etter Madame Tussauds 2for1 og du vil se hva jeg mener). Husk også på å holde et øye ut for sjokolade barer, kornblanding boksene og andre husholdningsartikler mat elementer som de har en tendens til å ha dette bilaget er knyttet til dem.

 

Leave a comment