En del av de Fem Store Sjøer i mellom Canada og Usa, Lake Erie er stor! Krysser internasjonale grenser og med over 700 km av kysten, det er en haug av de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie, spesielt stateside!

Å kjøre fra New York til Los Angeles, og jeg tilbrakte en god del tid på statlig side Lake Erie. Det er et stort område å utforske, og det er bare så mye å se. Så, for å gjøre ting enkelt å navigere, jeg vil fokusere på den AMERIKANSKE perler for å utforske.

Nå, la oss være klar, det skal bli tøft å utforske 700+ km kystlinje (før du selv får en titt inn på øyene). Sannhet bli fortalt, at avstanden ville ta deg uker (om ikke lenger) for å fullt utforske!

Så, for å hjelpe deg å fokusere på din tur til Lake Erie, har jeg noterte ned noen perler som du virkelig ikke kan gå glipp av. Forhåpentligvis, på denne måten, vil du finne en god håndfull som er innen rekkevidde på reise eller ferie sted.

Ta en titt nedenfor, på de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie å besøke. Har en episk tur!

1.) Marblehead Fyr, Ohio

Perched på fjæra i Ohio, Marblehead Lighthouse er absolutt en av de eldste fyr (kontinuerlig drift) i Usa.

Samarbeidet med en tur rundt koselig og lite state park, det er lett en av de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie ved kjøring mellom Cleaveland og Toledo. Jeg kjørte via Highway 80, og du kan lett slå på Avery for en liten gander hvis du ønsker det.

Etter vandrende fyret, være sikker på å komme i Marblehead fyrmuseum; det er en ganske imponerende sted.

Lyst på en matbit? Head over til Marblehead Bysse med gul Lake Erie abbor er deilig, og helt frisk.

2.) Kajakkpadling på Harbour Yak, Ohio

Hvis du er på besøk i sommer, så kommer kajakk er lett en av de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie, spesielt på en varm dag!

Ligger ved strandlinjen i Ashtabula, det er helt enkelt å presse en kajakk eventyr som en pitstop ved kjøring mellom Buffalo og Cleaveland.

See also  14 Aller Beste Strendene i Florida for Å Besøke. 2021- Ny Reise tips {UPDATED}

Best Coast Vann Sport, Nord Kysten Utpost, og Havnen Yak alle har godt utstyr og masse paddleboards og multi-rider styrene for leie. Dette betyr at du vanligvis ikke trenger å reservere på forhånd.

Etterpå, få deg over til en uformell og helt yummy Briketter Eldhuset for den berømte brisket og ribbeina plater.

3.) Liberty Aviation Museum, Ohio

Bare av Sandusky-Bukten, og Liberty Aviation Museum er veldig lett å besøke når du utforsker Marblehead Lighthouse (på den AMERIKANSKE siden).

På dette museet, vil du finne samling av World War II-epoken flyene som er helt utrolig å utforske. Det har en fantastisk samling av luftfart og andre kjøretøyer, også. Selv om du kanskje ønsker å gi dette en går glipp av hvis du ikke inn i din museer.

4.) Presque Isle (State Park (Nasjonalpark), Pennsylvania

Med miles av strender og over 3000+ dekar til å utforske, Presque Isle State Park (nasjonalpark) er vel verdt et besøk hvis du er i din natur flekker.

Med en rekke sports aktiviteter, inkludert svømming, båtliv, fiske, fotturer, sykling, og in-line skøyter, du kommer til å bli bortskjemt for valg på ting å gjøre.

Hvis du sitter fast på hvor du skal leie en båt, som leder over til Presque Isle Kano og Båt Lakk som er den eneste rental selskapet inne i selve parken.

Lyst på en spasertur, gå på stier rundt Gull Punkt eller følg Furu Sti som er helt nydelige og det er relativt enkelt.

Etterpå kan du gå over til byen Erie og ta i utsikten fra Bicentennial Tower (tårn), også!

6.) Maritime Museum of Sandusky, Sandusky, Ohio

Rett i Sandusky seg selv, her så mye du kan lære mer om den rike maritime historie i regionen og Lake Erie innen alle museets utstillinger.

Fra ice fangst til Sandusky ‘ s Underground Railroad, det er en av de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie til en all-round følelsen av historien her.

Ja, det er ikke det største museet i verden, men det er absolutt nydelig og en flott liten stoppe mens du er i området.

See also  12 Aller Beste Ting Å Gjøre I San Antonio, Texas - Ny Reise tips{UPDATED}

7.) Sør-Bass Island, Ohio

Like utenfor kysten av Gibraltar, Sør-Bass Øya er større øy som er lett tilgjengelig via Miller Ferge (noen få miles fra Port Clinton).

Mens på øya, kan du teste dine båtliv ferdigheter (fra Put-in-Bay Vannscooter Utleie) eller bare rett og slett nyte og utforske sin kalkstein, klipper og viker.

Oh, og ikke glem å pop inn i Perry ‘ s Cave (med sine kalkstein cave), går du til Lake Erie Islands Historiske Museum og ta en tipple (eller to) på Tastene – de har noen velsmakende cocktails.

8.) Kelleys Island, Ohio

Hvis du leter etter litt øyhopping, deretter besøker Kelleys Island er en liten og lett besøk for å sørge for en morgen eller ettermiddag turen.

En natur-elskere paradis, her kan du vandre kystnære stier for å se den fantastiske Bre-Spor, kan du gå Kelleys Island Brewery (for en lokal brygge) og ta tak i en kajakk i North Bay fra Kelleys Island Kajakk Utleie.

9.) Lake Erie area vingårder, Ohio

Selv om litt av kysten i seg selv, og Laurentia Vineyard & winery (Vingård) er en av de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie hvis du elsker din druer.

Her kan du nyte en verden-klassen, eiendom viner med lokalt inspirert mat i en rustikk, avslappende, logg hytte-stil, smake rom som er helt nydelig. Pluss, disse mange vet at deres blander og varianter som de gjør på stedet. Så bra!

Du kan eventuelt gå over til Debonné Vingårdene, Kosicek Vingårder (3. generasjon vingård) eller den Gamle Mill Vingård for sin chardonnay.

Bare sørg for å ha en utpekt sjåføren til hånd!

10.) Cedar Point, Ohio

Kjent som rollercoaster hovedstaden i verden, Cedar Point er et stort 364 hektar stor fornøyelsespark som er et skrik å besøke!

Anses som den nest-eldste operative fornøyelsespark i Usa (kan du gjette den første?), det er en av de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie for alle thrillseeker!

Sørg for å ri retro Blå Strek-og dalbane eller få rask på Magnum-XL-200; du vil skrike så hardt i hastigheter over 70+ mph.

See also  10 ting å gjøre i Chester sentrum - Ny Reise tips{UPDATED}

11.) Cleveland, Ohio

Hvis du er ute etter en storbyferie på Lake Erie, så Cleveland er stoppested for deg. Her vil du få til å utforske Rock and Roll Hall of Fame, hodet til 27 Club Kaffe for en av deres unike blandinger eller ta en gasse i Museum of Art.

Hvis du ikke føler en storbyferie, drive litt ut av Clealand og få deg over til Cuyahoga Valley National Park. Brandywine Falls er vakker!

12.) Buffalo, New York

Rett på grensen av Canada, byen Buffalo er vanligvis et sted du vil besøke for å se Niagara Falls. Men ikke la deg lure, det har mer å tilby enn sin nærhet til de mest berømte fossefall i Nord-Amerika.

Her, du hodet inn i den ikoniske Albright-Knox Art Gallery som er så stort. Jeg elsker det! Oh, og sørg for å utforske Theodore Roosevelt Første Nasjonale Historiske Område som er godt for en selv-guidet tur.

Også, for en mage-filler, ta et sete i Pearl Street Grill for sine roastbiff hoagie roll. Vil du være så full at du trenger en lur!

13.) Fairport Harbor, Ohio

Rundt 30 minutter øst for Clevland, Fairport Harbor er en søt liten flekk som er nydelig å gå for et par timer. Etter overskriften for å se Lake Erie fra Nes Dunes State Nature Preserve, hodet på over til Pickle Bill ‘ s Lobster House, som er en opplevelse.

Helt avslappet og uformelt, og dette er den type sted hvor du kan ta fjellene i deilig hummer. Drizzled med smør, det er en stopp gjør du når du er helt sulten.

14.) Barcelona Harbor Beach, New York

Å utforske Barcelona Havn er en av de beste tingene å gjøre i området rundt Lake Erie hvis du er basert i New York, kystlinje. Plus, det er virkelig lett å stoppe på ruten å følge kysten fra Buffalo og vestover.

Pass på å se den historiske Barcelona Fyr, nyte stranden og besøke Johnson Estate Winery for noen velsmakende tipples.

Leave a comment