Se, det er ingen å slå rundt busken! Vi er helt i kjærlighet med alle de beste stedene i Canada. Ikke bare er det helt store, med vakre nasjonalparker og pulserende byer som Vancouver og Calgary, det er også fylt med de beste bilturer med Alberta og British Columbia er ikke noe unntak. Faktisk, det er en haug av steder å se på en stasjon fra Vancouver til Calgary at du virkelig ikke kan gå glipp av.

Å være en av de mer populære tur-ruter mellom de to provinsene, en kjøretur fra Vancouver til Calgary er en flott måte å oppleve en storslått smak av det vestlige Canada har å tilby.

Etter et besøk på British Columbia og Alberta ganske mange ganger, vi endelig bestemte oss for å ta skrittet fullt ut og kjøre mellom de to byene. I vinter av alle måneder!

Nå, det første vi vil si er at dette som vinterlig forhold kan være tøff når du venture i innlandet, så sørg for at du har de riktige dekkene på din leiebil før du drar. Vi endte opp med å gjøre en feil mellom “all-weather” og “snø dekk”, som betydde en omvei tilbake til Vancouver. Unngå dette ved å planlegge med utleie av selskapet på forhånd, og ikke får tatt ut som oss.

Som blir sagt, uavhengig av hvilken tid på året du besøker, vil du være garantert en godbit av episke steder å se. Jeg mener, British Columbia og Alberta virkelig skjemme deg på denne fronten! Vil du være med å trekke over hele tiden for bilder og å utforske.

Så, for å hjelpe deg langs lystig måte, vi har poppet noen av våre beste stedene å se på en stasjon fra Vancouver til Calgary. Alle prøvd og testet, vil det forhåpentligvis spare deg for utallige timer på å lete etter den-tasten for å stoppe poeng underveis.

Har beste tid på å utforske i Canada og kjør trygt!

1.) Vancouver

En av våre favoritt byene i hele Canada, Vancouver er et ganske spesielt sted å besøke i nydelig British Columbia.

Du ser, Vancouver, er en av de byene som har fått en haug av livlige bydelene og yummy steder å spise.

Ta deg tid til å utforske sentrum av byen, se på et spill på ishockey (det var der vi så våre første gang en).

Oh, og ta en guidet sykkeltur turen over Stanley Park og besøke Kunstgallerier, også.

Hvis du er på vei til Nord-Vancouver, sørg for å besøke Capilano Suspension Bridge (som har en ganske lang historie i byen).

Det er veldig lett å samarbeide med en tur til Grouse Mountain, og du enten gjøre dette som en full dagstur eller på en av de dagene du forlater Vancouver i bilen.

See also  10 Aller Beste Tingene Å Gjøre I Brønner, England - Ny Reise tips{UPDATED}

Selvfølgelig, du kommer til å tilbringe litt tid lesing Granville Markedet og Gastown (med alle sine særpregede restauranter, boder og uavhengige butikker, men sørg også for å ta en kort taxi-tur fra sentrum for å besøke Savio Volpe.

De trylle frem noen av Canadas beste italienske maten som vi naturlig gorged på.

Bare pass på å bestille bord på forhånd, spesielt på de travleste helgene.

2.) Grouse Mountain

Som jeg sa, hvis du besøker Vancouver, du ganske ikke ønsker å gå glipp av Grouse Mountain… selv om du ikke ski!
Her kan du gå på ski, truger, langrenn trekking og se sesongens arrangement som går på hele året.

Selv om du går her for å se solnedgangen over Vancouver i det fjerne. Nå, for å komme hit, kan du enkelt ta en taxi til å besøke før du drar ut på din kjøring fra Vancouver til Calgary, men det er også ganske enkelt å ta med som et stopp når du starter ditt eventyr.

Grouse Mountain er bare ca 30-45 minutter fra sentrum av byen i seg selv, med rikelig parkering, også! Bare sørg for å pakke de windbreakers og hansker… vinden kan være kjølig om sommeren og fryser om vinteren.

3.) Sunshine Coast

På vei opp på kysten utover West Vancouver, vil Du komme over bilferge fra Horseshoe Landing for the Sunshine Coast (via Langdale).
Sunshine Coast er den slags steder for å se på en stasjon fra Vancouver til Calgary hvis du ønsker en mer avslappende og avslappende utforsking av en ganske uberørt kystlinje med små landsbyer med masse camping og RV nettsteder hvis du reiser i en bobil.
Ikke forventer noen store fjellkjeder som du kanskje er vant til når du tenker på British Columbia (men ikke kan se det som en negativ). Du ser, dette kystområdet er helt uberørt, tett skog med en spredning av sjarmerende små landsbyer å stoppe for lunsj eller for en tipple (for ikke-driver på Persefone Brewing Company, som vi elsket).

Også, den sjarmerende byen Gibson er en perle. Sørg for å stoppe på Smitty ‘ s Oyster House Offentlig Marked, antikke boder og regionale parker for en vandring mens du kjører ruten. Det er så avslappende og helt avkjølt.

Skjønt, hvis du har lite tid, kan du enkelt omgå Sunshine Coast og bære opp på Havet til Himmelen Motorvei (Highway 99) som går mot Squamish.

4.) Squamish

Rundt en 60-minutters kjøretur fra Vancouver, i Squamish, med et besøk som varer rundt 2-3 timer. Dette gjør det til et helt enkelt stoppested før du fortsetter din kjøre opp Highway 99 til Whistler.Vi elsket på vei opp Havet Til Himmelen Gondol til å utforske fjellet stier på toppen. Enda bedre, den er flott å dra opp når som helst på året.

See also  Brasil Eksperimentell Reise Guide: 18 Ting å Gjøre, Se og Spise + 2 Uke Reiserute - Hva du trenger å vite {2021}

Vi har vært både sommer og vinter, og løypene var nydelig i begge sesonger. Bare forvente å bruke truger i de kjøligere månedene.

Dessverre, Havet, Himmelen Gondol har lidd to akter av hærverk med sine kabler blir skadet. Så, sjekk på deres hjemmeside for å få tilgang til og åpninger for å komme til toppen.

Etter vei ned fra høye fjell, gå over til å se Shannon Faller. Nå er det en rekke stier å vandre provincial park, men hvis du ikke føler en lengre sti (som Stawamus Chief sti), som leder over til denne parkeringsplassen som er noen minutter fra falls seg selv.

Enkelt og vakkert!

5.) Whistler

Ca 45 minutter utenfor Squamish, Whistler er en av de mest berømte stedene å stå på ski, spesielt i Canada. Nå, det kan være litt dyrere enn andre ski stedene i Canada, men det fikk en haug av bakkene som gjør det en må-besøk sted for alle skiløpere.

Nå, kan vi ikke ta noen ski med oss på vår reise mellom Vancouver til Calgary, så vi leide dem når vi kom. Dette gjorde det hele så mye enklere.
En ting å merke seg, hvis du ankommer i toppen snowy sesongen, husk å reservere ski før du ankommer. De ikke har en tendens til fullt ut å selge ut, men det er alltid best å være safe than sorry.

De fleste hotellet portvakt kan peke deg i riktig retning til din nærmeste utleie sted.
Akkurat som Squamish, vi besøkte Whistler både sommer og vinter, og han elsket dem begge! Ja, i vinter har du mulighet for å stå på ski, snøscooter og trugeturer (alle, som vi elsket i Whistler), men du har også fått en rekke episke ting å gjøre i Sommer.

Vi dro ut kajakk på elven av Golden Dreams (aka, Alta Creek) som forbinder Green Lake til Alta Lake. Vi bestilte vår utflukt med Kanadiske Villmarken, og det var så gøy!

Også, ikke glem om å besøke Scandinave Spa, som tilbyr en rekke oppvarmede bassenger som er så magisk i den kalde vinteren. Vi tilbrakte en god par timer her.

6.) Sun Peaks

Rundt en 4,5 timers kjøring fra Whistler, dette er en reise du starter rett etter frokost for å komme fin og tidlig i dagslys timer. Du ser, når vi gjorde denne stasjonen (i vinter), den fjellrike rute (fra Whistler til Kamloops, via Highway 99) var ganske isete og kalde, så mange av pleie er nødvendig hvis du ikke er vant med å kjøre i disse forholdene.

See also  Hvordan få tid for deg selv og din partner når du har reise - Ny Reise tips{UPDATED}

Gi deg selv god buffer ganger, slik at du kan ta det sakte og ta deg selv litt snø dekk hvis værforholdene forverres. Spør din rental sted før bestilling og de kan gi råd om riktig dekk som er nødvendig for ruten og sesong.

Som blir sagt, hvis du er på reise i de varmere månedene, denne stasjonen er en total bris (litt lang), bare pakke litt snacks!

Vi hadde den mest fantastiske tiden i Sun Peaks (Canadas nest største ski-spot), spesielt for de bratteste bakkene! Du ser, de virket roligere enn Whistler, noe som gir oss mye mer på ski tid (Uten å måtte stå i kø for skiheiser).

Også, Sunpeaks er et flott sted å prøve din hånd på is-fiske, også! Nå, ingen av oss vet hvordan fisk, men dette var en veldig kul opplevelse som vi elsket.

Slår ut, jeg er en proff på det også.
Jeg fanget en naturlig regnbueørret (som vi spratt tilbake i vannet). Vi dro ut med Forhøyede Fiske Opplevelser og elsket det.

7.) Brønner Grå Provincial Park

Etter å ha tilbrakt noen dager i Sun Peaks, Brønner Grå Provincial Park vil være din neste anløpshavn. Det er en av de uberørte steder for å se på en stasjon fra Vancouver til Calgary det er helt nydelig.

Rundt en 90-minutters kjøretur (fra Sun Peaks), vil du være i stand til å tilbringe en halv dag med å utforske parken før du fortsetter stadig nærmere til Alberta. Nå, den enkleste måten å få Brønner Grå Provincial Park er å komme frem til sine Visitor Information Centre, som er like ved motorveien. Fra her, kan du sjekke inn med rangers for å se hvilke ruter som er åpne og hvis det er noen oppdateringer du trenger å vite før du utforsker.

Når du er inne i parken, gå rett over til Spahats Creek Falls som er godt over 60 meter høye! Skjønt, en av mine absolutte favoritt fossefall i alle av Canada er Helmcken Falls, som ligger midt i parken i seg selv.

På over 140 meter høy, Helmcken Falls er så velkjente og vakre når som helst på året. Skjønt, det er noe magisk å se om det er omgitt av snø toppene som utgjør på sin base.

Plus, det er også en haug av flotte stier rundt Moul Falls som er nydelig på en veldig solrik dag.

 

Leave a comment