Ligger på østkysten, Massachusetts er en typisk New England-stat som er så vakre og helt historisk for å utforske. Fra den nydelige steder i Boston til små perler som Martha ‘ s Vineyard og Cape Cod, det er en av de mest episke steder i USA for å besøke. Dette gjelder spesielt hvis du elsker å være ute, med noen av de beste turene i Massachusetts spredt over hele staten.

Vi hadde den beste tiden til å utforske Massachusetts! Mellom vår kjærlighet til Boston, gorging på alle fersk hummer (som er så deilig i Massachusetts) og utforsking av staten ved foten, den er raskt blitt en av våre favoritt steder å besøke. Jeg mener, hvor som helst med hummer og utsikt er en seier for oss!

Du ser, Massachusetts er ganske mangfoldig (for en relativt liten stat) og du kan enkelt utforske mange av staten via den etablerte stier som går på kryss og tvers av regioner. Så, for å gjøre ting litt enklere, har jeg spratt et par av de beste turene i Massachusetts som vi helt kjærlighet.

Noen av våre turer er totalt spasertur, mens andre vil få deg til å svette og tjene din pudding! Så, sørg for å velge riktig tur som passer din erfaring og egnethet nivåer. Oh, og alltid tur med forsiktighet!

Ta en titt nedenfor, på den beste fotturer i Massachusetts. Har mest episke tur!

1.) Ipswich River Wildlife Sanctuary, Topsfield

Ligger i Topsfield (rundt 40-minutters kjøretur fra Boston), det er over tolv miles av stier som er spredt ut over dette sanctuary å utforske.

De fleste, om ikke alle, er relativt enkle turer og noen er ansett som mer av en lang tur som passer for hele familien! For eksempel, Rockery Stien vil ta rundt 45 minutter å gå, og er nesten helt flatt og lett å like. Hvis du har lyst på en lengre spasertur, hodet på Sør Rullesteinsås Loop trail som er litt over 2 km i lengde.

Dette er en helt utrolig mulighet hvis du elsker å se dyreliv, også. Her vil du få et glimt av elven oter, skilpadder, våtmarksfugler og selv sporadisk hjort! Om sommeren, er dette et utmerket sted å kano eller kajakk som godt og veldig enkelt å gå fra Boston for en ettermiddag galavant fra byen.

2.) Mount Norwottuck, Mount Holyoke State Park (Nasjonalpark)

Ligger i Mount Holyoke State Park, dette er en ganske anstrengende tur som er litt over tre mil lang. Det er en av de beste turene i Massachusetts hvis du har lyst på noe som vil arbeide opp en svette, men ikke vil ha deg gjennomgang tilbake nedover fjellet!

See also  Reiser i en Alder av Over turisme: 10 Måter Reisende Kan Hjelpe - siste Travel guide

Du vil stige til toppen av Mount Norwottuck, som står over 1100 meter høye, og fra toppen, vil du få et glimt av en fantastisk utsikt over Connecticut River Valley, bare fantastisk!

Det blir sagt, det virkelige høydepunktet på turen kommer på returen, der du kan besøke Hesten Grotter. Disse grottene, som i virkeligheten er nærmere overheng, er rik på historie, og har vært brukt av opprørere under Shay Opprør.

3.) Skyline Stien Loop, Middlesex Høydedrag Reservasjon

Å innlemme over 6000 dekar som er administrert av Avdeling for Naturvern og Friluftsliv som er totalt beaut å besøke.

Skyline trail er den mest kjente fottur i denne state park, som er kjent for sin spektakulære utsikt over Boston skyline på toppen.

Dette er et unikt, vakkert sted å hvile og fylle bensin før du begynner nedstigningen. Den moderate løypa er cirka ni kilometer lang og tar alt fra fire til seks timer å fullføre.

Nå, bare husk at disse løypene kan få super travelt i helgene. Hvis du trenger parkering, komme tidlig som flekker fylle opp raskt.

4.) Freedom Trail, Boston

Du kan ikke nevne den beste turer i Massachusetts, og ikke nevne Freedom Trail.

Du tar i alle de historiske stedene av Boston, Freedom Trail er en verdenskjent, lett-å-gå (2.5 km) rute som bukter seg bostons historiske sentrum. Langs veien, du vil få se noen av de viktigste stedene i historien av colonial America og utvikling av Boston seg selv.

Stå på stjernen markerer stedet for Boston-Massakren, besøk Paul Revere House og Faneuil Hall, walk dekk av den berømte battleship “Gamle Ironsides” før du avslutter turen ved å klatre opp trappene til toppen av Bunker Hill.

Det er opp til deg hvordan du gå denne ruten, og du kan enten delta på en guidet tur eller bare følg gul murstein som markerer veien for en selv-guidet tur.

5.) Skjærsilden Kløften Stier, Skjærsilden Gap State Reservasjon

Dette er en awesomely unik fottur opplevelse for alle aldre, med så mange forskjellige løyper å velge mellom.

For en enkel spasertur, hoppe på Skjærsilden Kløften Loop og Skjærsilden Brook Trail. Med over to miles av ganske lett å gå trasé, vil du få til å vandre gjennom området som er ganske lett å navigere med gratis nedlastbar parker kartet (se her).

See also  12 Beste Tingene Å Gjøre I New Jersey - Ny Reise tips{UPDATED}

Har den beste tiden!

6.) Bish Bash Faller I Løypa, Bish Bash Falls State Park (Nasjonalpark)

Her vil du oppleve den høyeste single-slipp foss i Massachusetts, enten ved vandring fra toppen og ned, eller i motsatt retning.

I begge tilfeller, turen er sentrert rundt den ikoniske Bish Bash Faller, som de fleste Nye Englanders (i staten) vet om. Dette er et flott alternativ for alle som er ute etter en rask ennå naturskjønn tur, så den 2 kilometer lange stien tar mindre enn en time å fullføre.

Selv om en enkel sti, du må være ekstra forsiktig i de kjøligere månedene som stien kan bli isete og slippy!

7.) Harrington Trail, Mount Wachusett

Dette er kanskje den mest populære (moderat) turer på Fjellet Wachusett, som er det høyeste punktet i staten øst i Connecticut River.

Rundt 3 km lange turen er ganske lett for erfarne turgåere, selv om du kanskje synes det er en utfordring hvis du ikke har vandret før.

Fører deg gjennom et grønt og frodig skog før du oppnår optimal visning på fjellet toppmøte, vil du raskt innse hvorfor dette er en av de beste turene i Massachusetts for å nyte den store utendørs.

Nå er turen i seg selv ligger i sentrum av Princeton, som er et fantastisk sted å stoppe for en velfortjent måltid og tipple etterpå. Pop inn i Fjellet Fjøset, som har lokale håndverket øl kombinert med en velsmakende retter som vil fylle deg opp på kort tid. Deres sesamfrø ingefær tunfisk og peanut smør kaken er både så bra ut!

8.) Mount Greylock, Mount Greylock Staten Reservasjon

Det er mange forskjellige stier rundt Mount Greylock som vil få deg rett til toppen. Selv, blir det høyeste punktet i hele delstaten Massachusetts, det er ikke alltid kommer til å være den enkleste av turer.

For en hardere løype for erfarne turgåere blant oss, hodet på Belgene Rør-og Thunderbolt-Trail. Det er tøft, og egentlig er for de som er erfarne turgåere.

For noe litt enklere, hodet på Chesire Harbour Trail. Ja, det er litt lenger, men bakkene er ikke fullt så tøff. Likevel, selv om dette ikke er en “ny vandring” kinda person.

På toppen, du er behandlet for å panoramautsikt over fem stater, et syn som er spesielt herlig i fall løvverk.

9.) Robert Frost Trail, Massachusetts

En kolossal sti som strekker seg over ca 47 km, Robert Frost Trail (nedlastbare gratis-guide her) er en av de beste turene i Massachusetts som du kan hoppe på eller av, uansett hvor du er. Alt dette betyr at du ikke trenger å fullføre hele løypa i en stor razzia!

See also  Georgisk Mat: En Kulinarisk reiseguide til Republikken Georgia - Hva du trenger å vite {2021}

Dette er en nydelig spasertur gjennom den Nye England skogen, men mot slutten av reisen, oppstår det en brann-tårnet på toppen av Mount Toby som gir majestetisk utsikt som er absolutt verdig av de største poet!

Hvis du ender opp med å gå i de kjøligere månedene, du må pop på noen egnet vinter fotturer sko (og potensielt kramper), som vil avtale med is.

10.) Mount Holyoke, Mount Holyoke Utvalg State Park (Nasjonalpark)

Dette syv mil lang sti langs ridgeline av Mount Holyoke, som stiger ca 935 meter høy og er helt nydelig.

Bortsett fra den spektakulære utsikten på toppen, denne turen er en flott mulighet til å vise fossile fotavtrykk av dinosaurer, også! Disse skattene kan bli funnet over større Holyoke-området. Hold øynene skrelles!

Nå er det faktisk mange stier å bli med rundt Mount Holyoke, så, avhengig av din erfaring, velge en som passer for deg. Ta en titt på Parker’ sti kart her.

11.) Salem Heritage Trail, Salem

Sannsynligvis en av de mer kjente stedene i staten, Salem, er godt kjent for sin beryktede hekseprosessene! Dette var en ganske grusomme del av kolonial historie der mange anklaget hekser ble henrettet.

I dag, kan du gå den legendariske heks trail enten som en guidet gruppe eller av deg selv følgende Salem Heritage Trail.

Langs veien, du vil ta en gasse rundt Salem Witch Museum, Broad Street Cemetery, Witch-Huset, så vel som Gallows Hill. Det er relativt lett, og en flott spasertur mens du utforsker Salem.

Oh, og hvis sult streik pop i turners Sjømat eller Havet Oyster Bar. Begge er gode samtaler for noen av velsmakende Massachusetts sjømat.

12.) Racebrook Falls og Mount Everett trail, Mount Everett

Dette er en svært krevende tur, for å si det mildt. På rundt 6 km i lengde, er det en sti som aldri burde oppleves av noen andre enn pro turgåere som vet nøyaktig hva de gjør.

Tar i Løpet Brook Falls, en gruppe av vannfall som er helt utrolige, i deres skjønnhet, vil du finne massevis av steder å stoppe og ta det med ro, men det er tøft, bli advart!

Du vil også få en fantastisk utsikt over den verdensberømte Berkshire fjellkjeden fra toppen, også. Nydelig.

 

Leave a comment