Fra blendende bysamfunn som Lisboa og Porto til øyer som Madeira, Portugal er en grundig svimlende nasjonen til å undersøke! det er en nasjon som er lagt opp med blendende flekker, og Algarve er den samme. Roosted på sør-kysten av landet, distriktet er en juvel av å besøke – spesielt med hver og en av den vakre sjøen byer, havet, kysten og historie. Virkelig, du vil bli bortskjemt for avgjørelsen når du søker etter de aller beste stedene i Algarve å besøke på din neste tur!

 

Gjennom lang sikt, og vi har fløyet over til Portgual en betydelig mengde! Det er en nasjon som er så ulike og har de mest utenkelige kultur og mat som gjør det til en ideell anledning sted.

Ikke bare det, være en mer mainstream anledning distriktet i Europa tilsier at det er enestående for gjester. Fra nærliggende air-terminaler, en rekke spisesteder og fasiliteter som gjør det hele enkelt å besøke.

På denne måten, for å hjelpe deg med å dra nytte av din tid i Algarve, trengte jeg å dele en del av de beste stedene å besøke, at vi helt å beundret.

 

Undersøke de beste stedene i Algarve å besøke. Har en episk tur når du besøker Portugal.

1.) Faros

Haugevis av ganger, Faro er sett på som inngangsporten til Algarve på grunn av sin air terminal, men det er betydelig mer enn det. Den har hundrevis av år med historie og svimlende små flekker som kan virkelig forbløffe deg.

En gang her, husk å investere litt energi å undersøke den Gamle Byen. Det er sannsynligvis den beste spot i Algarve å besøke, spesielt for sine erfaringer.

Med sine vakre, gallerier, små butikker, Katedralen Santa Maria og Romerske og Mauriske skillevegger, det er et sted med deler å se og gjøre.

Du har i tillegg fått mest overdådige byen dør, Arco da Vila som er helt nydelig. I tillegg, hele området rundt inngangspartiet er rett og slett imponerende å besøke.

Godhet, og husk å besøke i nærheten av Barreta øya. Det er den sørligste preg av Portgual territorium og har ganske muligens den mest feilfri og perfekt havet kysten (Praia da Barreta) som er helt fantastisk.

Det er veldig fjernt og umodne (som er fantastisk, forutsatt at du trenger mindre grupper), men det innebærer at du bør å bære alt du trenger med deg.

Forstå mer: Beste stedene i Portugal for å besøke

2.) Alvor

Rundt en 30-minutters kjøretur fra Lagos, Alvor-stranden foran regionen som er absolutt verdt et besøk mens de etterforsker mer omfattende Algarve-kysten.

See also  7 Aller Beste Ting Å Gjøre I San Juan, Puerto Rico - Den komplette reiseguide {UPDATED}

Selvfølgelig, om du har må gjøre en pitstop på Alvor-Stranden, som er en spesielt sandy ly! I tillegg har en mengde turstier og promenader som gjør det til en ekstraordinær sted for en spasertur.

Senere, investere litt energi på besøk de bemerkelsesverdige slottet i Alvor.

Det er en arkaisk palace med fantastisk Manueline engineering det er helt episk å se. Arbeid, tenker tilbake til det syvende Århundre, er det virkelig enkelt å besøke mens du er i byen regionen.

På den off sjanse for at det høres litt sløv for deg, kan du gå over til landing-stripe knapt kort av byen. Her er de satt sammen skydiving åpninger (med Luft Følelser) direkte over Algarve. Rett og slett sørge for at du pack din sikkerhet og ikke klarer å huske de nervene!

3.) Tavira

Så langt som jeg kan være opptatt, Tavira er sannsynligvis det beste stedet i Algarve til å besøke og er helt nydelig. Generelt glemt av hauger av gjester til distriktet, Tavira er en ideell lite sted for en spasertur mens de etterforsker den Algarve i bilen.

Her vil du vil undersøke palace Tavira (som er 1000 år) eller besøke Tavira Museum som huser massevis av presentasjoner (i stedet for bare kjente fornminner). Faktisk, det er lite og komfortabelt, men det er alle viktige for sin appell.

Godhet, og husk å kjøre over den Romerske Broen som ble etablert utover 2000 år før!

4.) Cape St. Vincent

Kanskje den vestligste fokuserer i Algarve, Cape St. Vincent er en helt normal følelsesmessig sted å besøke når du er i den vestlige delen av området.

Effektivt kom til via kjøretøy fra Lagos (40 minutter), men det er det ideelle stedet for å gå for en spasertur rundt i rommet og se Fyret på Cape St. Vincent, så vel. Faktisk, det er ekstraordinære å oppnå en utflukt her på kvelden når du får den absolutt beste perspektiver over Havet. Det er herlig.

I tilfelle det er satt av erfaringer du er ute etter, leder i innlegget Santo António de Belixe som er i nærheten. Det har eksistert i ganske lang tid (utover en stor del av et århundre) og er mettet med historie.

På lenge sist, vil du sannsynligvis få det beste kysten i Algarve fra Beliche-Stranden (Praia do Beliche). Sanden er så plettfritt og herlig, i tillegg til grov bløffer er fantastisk, så vel. Det er bare så hyggelig.

5.) Øyne

Knapt kort av byen Faro Byen er absolutt verdt et lite gander i tilfelle du håper å undersøke mindre besøkte stedene i Algarve.

See also  Kirgisistan Eksperimentell Reise Guide: 27 Erfaringer for å Komme i Gang - siste Travel guide

En gang her, undersøke Museum av Olhão, gå barnehager rundt vannet, og ta båten til nær Culatra.

Det er et lite sted med en perfekt liten by å gå og de mest ekstraordinære kysten (Praia da Ilha da Culatra) som strekker seg hele øya. Men regner ikke med mange bekvemmeligheter rundt kysten – det er virkelig forbundet og umoden på selve øya.

Elskverdig, og gjøre visse overflod i en del av den familiedrevne kafeer, så vel. Denne regionen er kjent for sitt fiske og fiske, så gjør et poeng å spise noe. I tillegg kan du selv ta Olhão Sjømat Festival også. Det er den største i hele Portugal, og skjer hver August.

En utflukt til Olhão ikke vil ta uforholdsmessig lang (bortsett fra hvis du besøker Culatra). Derfor, kanskje rundt 2 timer så planlegge det som en del av en mer omfattende utflukt.

6.) Almancil

Kjent som en av de mer toppen av linjen slutter å gjøre i Algarve Almancil er a oppdage at er ekstraordinære å gå for litt mat. Almancil har forskjellige Michelin-Stjerne oppdager at du virkelig ikke kan gå glipp av.

Før du besøker, bestille bord på Henrique Leis. De har en yummy tasting meny og deres hummer er fikk lokalt i Sagres. På den annen side, få en plass i det Lille Verden. Kafeen er arrangert inne i en fin og minneverdig manor og mat er bare tankene blåser. Det er et ideelt kvelden måltid slags sted.

En kort tid senere, flyr til São Lourenço Kirken, kanskje den mest fantastiske og forseggjort roused steder for tilbedelse i alle Algarve.

Arbeidet, harking tilbake til det syttende århundre, menigheten er inne i er så sjokkerende å se. Dette syttende århundre hvitkalket kirke er kanskje den viktigste fantasifulle destinasjoner i Algarve, og du vil raskt se hvorfor når du besøker. Flisene menighet er perfekt!

7.) Vila Real De Santo António

Direkte på grensen mot Spania, Vila Real De Santo António er definitivt verdt et stopp før du drar forbi Algarve og inn i Spania.

Det vil sannsynligvis være din siste stopp i landet før man går til nær Sevilla, og det er absolutt verdt en time eller et sted i nærheten for å se seg rundt.

Som du slynger byen, gjøre enkelte til å gjenkjenne Vila Real De Santo António Fyrtårn og den lille exhibition hall på fiske (Arquivo Histórico Kommunale António Rosa Mendes), så vel. Videre, vil du oppdage massevis av bistroer og familiedrevne butikker belegg veiene her.

See also  Hvordan Til Å Støtte Lokale Kvinner Under Dine Reiser - Hva du trenger å vite {2021}

Godhet, og knapt ut av byen er det strandpromenaden kafé Dom Petisco. Det er det ideelle stedet for lunsj, og de har trolig den beste fisken i området.

8.) Loulé

 

På den off sjanse for at kysten av Algarve ikke er din ting, leder inn til steder som Loulé. Loulé er en tradisjonell portugisisk markedet byen med forskjellige ny mat bremser ned og innmaten, som er definitivt verdt å se.

I tillegg, du har tankene blåser Slott, Loulé som har vært rundt for aller nesten 2000 år! Det er midt i kjernen av Loulé, og du kan ikke gå glipp av det.

En stund senere, ta en kjøretur opp til Quinta da Tôr Vingård som ligger rundt en 10-minutters kjøretur nord for Loulé seg selv. De har noen utrolig viner som er utrolig å takeaway.

Forstå mer: Beste stedene i Portugal for å besøke

9.) Albufeira


En nydelig mainstream sted, Albuferia har skjedd til de beste stedene i Algarve å besøke forutsatt at du trenger en anstendig blanding av sol, hav og by.

Inne i Gamlebyen i Albufeira, i seg selv, du har den mest sinn boggling små brosteinsbelagte veier og gangveier som er ufattelig for å undersøke. Hver og en har stabler av bistroer, små restauranter og butikker som er så feilfri.

Ikke bare det, du vil oppdage at det er nær ved Clock Tower og den Arkeologiske Museum som er rett i nærheten til kysten.

Søker du etter et sea shore? Head over til Praia Sao Rafael en betydelig mer atskilt kysten som er omfavnet av de mest oppsiktsvekkende av bløffer.

Denne kysten er det gå-til å sette i midten av året og du kan selv sprette på en del av dolphin reiser eller cavern besøk i nærheten.

Hele kysten her er tankene blåser og strålende sand og grov bløffer er så bemerkelsesverdig.

Søker etter flere havet kysten nær Albufeira? Fly over til i nærheten av Praia dos Arrifes, Praia da Ponta Grande eller Praia da Coelha som er generelt like ved.

10.) Vale de Centianes (Syv Hengende Daler Trail)

Trenger å komme ut og undersøke den beste Algarve-kysten, ved å gå? Deretter, på dette tidspunktet leder over til å bli med i de Syv Hengende Daler Sti som tar i noen imponerende vis.

Rundt 12 km lang, det er en nydelig lang vei som er definitivt verdt å gi en dag til en lett finish.

Leave a comment